3 najveca izdajnika u povijesti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 3 najveca izdajnika u povijesti
Neznam ali tko je da je taj se naziva drugin simunom cirencom. Ruke mu blagoslovljene bile
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kic wrote:aj povjesnicari, tko je iznio Hicu ko malo dijete u narucju nakon eksplozije iz kolibe?
neki debilde
Guest- Guest
Najveci srpski izdajnici..... navijaci drzavnog aparata iz humske
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PA NARAVNO TKO DRUGI NEGO JEDAN OD NAJVECIH APOSTOLA...kic wrote:Wilhelm Keitel, preporucam knjigu Hitlerovi ratnici
2015-09-13
Zacepi labrnju siptarcinoBraćala wrote:tisina, ganci...
2015-09-13
kic wrote:Wilhelm Keitel, preporucam knjigu Hitlerovi ratnici
odlicna, za potpalu-ili za kontra-kristalnu noc...
Guest- Guest
biografije povijesnih osoba su zapravo najbolja djela meni u zadnje vrijeme, iako sam tu citao prije par godina..
Naravno za razliku od srpskih knjiznica u kojima nema ni jednog srpskog pisca u biti srpska knjizevnost je kao i njihove ratne pobjede 0 bodoca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
srbi su dobro krenuli u 20st ovako objektivno gledano, balkanski ratovi'n'shit, ali onda su se sjebali okrecuci se na Zapad jer mislim da su im bolje sanse bile s ili protiv Bugara i Makedonaca, njima su mogli vladati, Hrvati su predugo bili u drugoj kulturnoj ligi za njih..
Vojnik pobjednicke zemlje i pobjednicke vojske
2015-09-13
kic wrote:srbi su dobro krenuli u 20st ovako objektivno gledano, balkanski ratovi'n'shit, ali onda su se sjebali okrecuci se na Zapad jer mislim da su im bolje sanse bile s ili protiv Bugara i Makedonaca, njima su mogli vladati, Hrvati su predugo bili u drugoj kulturnoj ligi za njih..
hrvati su bili nametnuti kralju aleksandru koji je to neiskusno odigrao-jbg. nije bio mudar kao otac mu. englezi su mu nudili pre versajskog ugovora nudili da sam iscrta granicu srbije, ne jugoslavije, pod uslovom da da rumunima deo banata...
Guest- Guest
Pa dok su srbima vladali Obrenovici bili su ok...cim su ih preuzeli oni kojima smo kralja poslali sotoni na ispovid postali su cigani
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Vojnik pobjednicke zemlje i pobjednicke vojske
ne znam koga ste to pobedili, nezadovoljnu grupu svojih gradjana?
Guest- Guest
Treba je poslusat cacu i vojvodu misica pa cak i ApisaBraćala wrote:kic wrote:srbi su dobro krenuli u 20st ovako objektivno gledano, balkanski ratovi'n'shit, ali onda su se sjebali okrecuci se na Zapad jer mislim da su im bolje sanse bile s ili protiv Bugara i Makedonaca, njima su mogli vladati, Hrvati su predugo bili u drugoj kulturnoj ligi za njih..
hrvati su bili nametnuti kralju aleksandru koji je to neiskusno odigrao-jbg. nije bio mudar kao otac mu. englezi su mu nudili pre versajskog ugovora nudili da sam iscrta granicu srbije, ne jugoslavije, pod uslovom da da rumunima deo banata...
2015-09-13
I arkanovce i niske special junce itdBraćala wrote:pablo_escobar wrote:Vojnik pobjednicke zemlje i pobjednicke vojske
2015-09-13
pablo_escobar wrote:I arkanovce i niske special junce itdBraćala wrote:pablo_escobar wrote:Vojnik pobjednicke zemlje i pobjednicke vojske
svakako, svakako...
da ste tu prvu gamad barem pocistili, srbija bi vam bila zahvalna-a ustvari ste i vi i oni igrali za isti tim...
Guest- Guest
Samo bracala istini za volju radeci na kruzerima vidio sam i spoznao veliku razliku srbina iz obrenovca ili kikinde od srba iz hrvstske ili bih
2015-09-13
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» STRIJELJANJE IZDAJNIKA
» Najavljena je najveća privatizacija u povijesti planete
» Najveća afera u hrvatskoj povijesti postaje još grotesknija: MOL je Sanaderu isplatio mito novcem iz Ine?
» sveti dan............strijeljanje izdajnika
» STRIJELJANJE IZDAJNIKA
» Najavljena je najveća privatizacija u povijesti planete
» Najveća afera u hrvatskoj povijesti postaje još grotesknija: MOL je Sanaderu isplatio mito novcem iz Ine?
» sveti dan............strijeljanje izdajnika
» STRIJELJANJE IZDAJNIKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3