Veterinarske stanice
Page 1 of 1
Veterinarske stanice
Kamo vodite svoje kućne ljubimce na pregled? Jeste li zadovoljni uslugom u toj veterinarskoj ambulanti?
Tema za sva pozitivna i neugodna iskustva vezana uz posjet veterinarskim stanicama...
Tema za sva pozitivna i neugodna iskustva vezana uz posjet veterinarskim stanicama...
Guest- Guest
Re: Veterinarske stanice
U ulici imamo "državnu" veterinarsku stanicu i tu smo vodili i bivšeg i sadašnjeg psa. Nisam uopće zadovoljna, ali blizina je presudna jer nekad treba hitno veterinaru pa to obavi kćer ( s guštom ).
U stvari , ona skoro uvijek ide. Cijene su im veće nego kod privatnih veterinara i uvijek nešto kompliciraju. U okolnim kvartovima ima par privatnih ambulanti pa se tamo ide kad god je moguće.
U stvari , ona skoro uvijek ide. Cijene su im veće nego kod privatnih veterinara i uvijek nešto kompliciraju. U okolnim kvartovima ima par privatnih ambulanti pa se tamo ide kad god je moguće.
Trinity-
2014-04-17
U Zagrebu sam navikla ići uvijek u istu privatnu ambulantu na Krugama gdje sam zasad jako zadovoljna, a u Splitu sam nekoliko puta vodila mačora u "državnu" kamo sestra vodi svoju psicu i tu zapravo dosta ovisi o veterinaru koji se u tom trenutku zatekne tamo.
Guest- Guest
Pas mi kašlje, curi mu nos i ima temperaturu. Kaže veterinar da je neki virus. Nisam znala da to postoji. Mora na injekcije...
Trinity-
2014-04-17
Pa nije tako strašno, hvala...Fakin se ne da...
Trinity-
2014-04-17
Similar topics
» Kanabis ubija stanice raka!
» 'U ozbiljnim sam godinama, pa sam zamrznula jajne stanice'
» Alžirac nožem napao policijsku patrolu ispred Željezničke stanice u Sarajevu
» 'U ozbiljnim sam godinama, pa sam zamrznula jajne stanice'
» Alžirac nožem napao policijsku patrolu ispred Željezničke stanice u Sarajevu
Page 1 of 1