Kanabis ubija stanice raka!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kanabis ubija stanice raka!
Američki NCI potvrdio: Kanabis ubija stanice raka!
http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/americka-organizacija-za-istrazivanje-tumora-potvrdila-da-kanabis-ubija-stanice-raka-1020711
----------------------------------------------
Samo da dodam: Ne želimo tablete od farmaceutskih kompanija
već isključivo pravo na uzgoj i uživanje Kanabisa, pa i preventivno.
Dekriminalizirati NOW.
http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/americka-organizacija-za-istrazivanje-tumora-potvrdila-da-kanabis-ubija-stanice-raka-1020711
----------------------------------------------
Samo da dodam: Ne želimo tablete od farmaceutskih kompanija
već isključivo pravo na uzgoj i uživanje Kanabisa, pa i preventivno.
Dekriminalizirati NOW.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Kanabis ubija stanice raka!
Ubije on podosta i ostalih stanica...barem sudeći po znancima koji su redoviti konzumenti...
darth_vader-
2014-04-17
nikad nisam probao..valjda stara garda i obicni duhan je tops..
Guest- Guest
Nisam vidio da piše u kojem obliku i kako se primjenjuje. Sigurno nije napušavanjem, time se može jedino postići to da zaboraviš da imaš rak :D
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
pa valjda uklanjaju onaj sastojak sa tri velika slova,koji basutice na rezoniranje,a onda mozes i pusiti,bar je tako u Nigdjezemskoj...
Guest- Guest
Čisto sumnjam da uklanjaju THC jer je pokazano da upravo delta-9-tetrahydrocannabinol djeluje na stanice raka.
Guest- Guest
E onda je pusiona..ovi u Nigdjezemskoj saugaju onda obicnu slamu..a masno plateVegvísir wrote:Čisto sumnjam da uklanjaju THC jer je pokazano da upravo delta-9-tetrahydrocannabinol djeluje na stanice raka.
Guest- Guest
Onda vjerojatno rade nekakav koncentrat pa pikaju po račićuVegvísir wrote:Čisto sumnjam da uklanjaju THC jer je pokazano da upravo delta-9-tetrahydrocannabinol djeluje na stanice raka.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
bogomdani wrote:E onda je pusiona..ovi u Nigdjezemskoj saugaju onda obicnu slamu..a masno plateVegvísir wrote:Čisto sumnjam da uklanjaju THC jer je pokazano da upravo delta-9-tetrahydrocannabinol djeluje na stanice raka.
Nope. Ako se ne varam, prije nekoliko godina postojao je prijedlog zakona da se u nizozemskim coffee shopovima dozvoli prodaja kanabisa s max. 15%-tnom koncentracijom THC-a, međutim mislim da to na kraju nije implentirano. U svakom slučaju, čak i da jest, i dalje sadrži THC.
Guest- Guest
jeste,jeste,gledao sam neke videje na televiziji..cak misli da je to bila ona svapska emisija ..annnn...Galileo..da..Vegvísir wrote:bogomdani wrote:E onda je pusiona..ovi u Nigdjezemskoj saugaju onda obicnu slamu..a masno plateVegvísir wrote:Čisto sumnjam da uklanjaju THC jer je pokazano da upravo delta-9-tetrahydrocannabinol djeluje na stanice raka.
Nope. Ako se ne varam, prije nekoliko godina postojao je prijedlog zakona da se u nizozemskim coffee shopovima dozvoli prodaja kanabisa s max. 15%-tnom koncentracijom THC-a, međutim mislim da to na kraju nije implentirano. U svakom slučaju, čak i da jest, i dalje sadrži THC.
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Čisto sumnjam da uklanjaju THC jer je pokazano da upravo delta-9-tetrahydrocannabinol djeluje na stanice raka.
Tako je.
2014-04-20
zanstr wrote:Onda vjerojatno rade nekakav koncentrat pa pikaju po račićuVegvísir wrote:Čisto sumnjam da uklanjaju THC jer je pokazano da upravo delta-9-tetrahydrocannabinol djeluje na stanice raka.
Iskreno, nemam pojma, samo sam brzinski bacila oko. Kad uhvatim vremena, detaljnije ću prošvrljat kroz istraživanja.
Guest- Guest
a valjalobi sad zapalit, tocno me zelja povukla, odvano nisam
bogomdani wrote:jeste,jeste,gledao sam neke videje na televiziji..cak misli da je to bila ona svapska emisija ..annnn...Galileo..da..Vegvísir wrote:bogomdani wrote:E onda je pusiona..ovi u Nigdjezemskoj saugaju onda obicnu slamu..a masno plateVegvísir wrote:Čisto sumnjam da uklanjaju THC jer je pokazano da upravo delta-9-tetrahydrocannabinol djeluje na stanice raka.
Vjerojatno su nešto zabrljali u toj emisiji.
Potency limits on retail cannabis
Another widely reported move was the 2011 announcement that the Dutch government intended to impose a potency limit of 15% THC on the cannabis sold from the coffee shops. Cannabis above this limit would be classed as a ‘hard’ drug and subject to an enforcement response commensurate with its legal status. This proposed move has not yet been implemented and has been opposed by almost every government office that would be involved in enforcing the limit, including the police, and prosecution and forensic services.13
Guest- Guest
u biti sve restrikcije koje su danas važeće dolaze iz US. konglomerati su štitili svoj interes i ishodili razne zabrane.
2014-12-30
Osim toga Kanabis je izuzetno vrijedna biljka za industriju.
Donedavno se je morala saditijer se od nje radila hrana, užad, papir, jedra, odjeća i ulje, gorivo. Sva je visoko iskoristiva.
Donedavno se je morala saditijer se od nje radila hrana, užad, papir, jedra, odjeća i ulje, gorivo. Sva je visoko iskoristiva.
2014-04-20
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» Kanada legalizirala kanabis
» kanabis čuva mozak od starenja
» 'U ozbiljnim sam godinama, pa sam zamrznula jajne stanice'
» Alžirac nožem napao policijsku patrolu ispred Željezničke stanice u Sarajevu
» Kanada legalizirala kanabis
» kanabis čuva mozak od starenja
» 'U ozbiljnim sam godinama, pa sam zamrznula jajne stanice'