'U ozbiljnim sam godinama, pa sam zamrznula jajne stanice'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Lijepa glumica Katarina Radivojević u vezi je s naftnim tajkunom, Rusom Mihailom Hodorkovskim no na njega ne računa kao na mogućeg oca
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/show/u-ozbiljnim-sam-godinama-pa-sam-zamrznula-jajne-stanice-502863 - 24sata.hr
Ne želim roditi pod svaku cijenu, niti biti samohrana majka. Jajne stanice sam zamrznula da s bebom mogu pričekati, kaže Katarina Radivojević (37). Zvijezda serije 'Najbolje godine' u vezi je s naftnim tajkunom, Rusom Mihailom Hodorkovskim (53) no na njega ne računa kao na mogućeg oca.
- Ulazim u ozbiljnije godine, a još nemam partnera s kojim bih željela dijete - rekla je Katarina.
Podsjetimo,glumica i bogati Rus upoznali su se prije godinu dana u Los Angelesu gdje su i započeli vezu.
- Upoznao ih je Mihailov odvjetnik. Ruski bogataš se zaljubio u Katarinu na prvi pogled. I ona je poludjela za njim i zbog njega je zamrznula jajne stanice jer joj otkucava biološki sat - rekao je svojevremeno izvor blizak glumici te dodao da Radivojevićeva samo zbog Hodorkovskog ide u Los Angeles.
Guest- Guest
Re: 'U ozbiljnim sam godinama, pa sam zamrznula jajne stanice'
kada Rus shvati da se ova ne želi plodit da će joj nogu
Guest- Guest
meni se više čini da ovaj u 55-oj baš ne gori od želje za malom djecom a ona si misli da će ga jednog lijepog dana nagovoriti.Milo Yiannopoulos wrote:kada Rus shvati da se ova ne želi plodit da će joj nogu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa barem je vama ženkama lako zatrudniti sa napaljenim likom.. jedino ako on ne inzistira na kondomimakaja wrote:meni se više čini da ovaj u 55-oj baš ne gori od želje za malom djecom a ona si misli da će ga jednog lijepog dana nagovoriti.Milo Yiannopoulos wrote:kada Rus shvati da se ova ne želi plodit da će joj nogu
Guest- Guest
Ako davi s kondomima onda i nije napaljen kako treba:)Milo Yiannopoulos wrote:pa barem je vama ženkama lako zatrudniti sa napaljenim likom.. jedino ako on ne inzistira na kondomimakaja wrote:meni se više čini da ovaj u 55-oj baš ne gori od želje za malom djecom a ona si misli da će ga jednog lijepog dana nagovoriti.Milo Yiannopoulos wrote:kada Rus shvati da se ova ne želi plodit da će joj nogu
dijagram-
2015-08-09
dadijagram wrote:Ako davi s kondomima onda i nije napaljen kako treba:)Milo Yiannopoulos wrote:pa barem je vama ženkama lako zatrudniti sa napaljenim likom.. jedino ako on ne inzistira na kondomimakaja wrote:meni se više čini da ovaj u 55-oj baš ne gori od želje za malom djecom a ona si misli da će ga jednog lijepog dana nagovoriti.Milo Yiannopoulos wrote:kada Rus shvati da se ova ne želi plodit da će joj nogu
Guest- Guest
kaj vam je, ovaj je milijarder, ima već djecu otprilike. sigurno neće djecu a ova si misli popustiti će već nekad da se osigura a pošto to može biti za 5 godina ovo je napravila kao neki osigurač ako ne bude išlo jednostavno.
2015-08-15
treba to ona odmah,..il sad,...svejedno jekaja wrote:kaj vam je, ovaj je milijarder, ima već djecu otprilike. sigurno neće djecu a ova si misli popustiti će već nekad da se osigura a pošto to može biti za 5 godina ovo je napravila kao neki osigurač ako ne bude išlo jednostavno.
nista iza 40, to je lutrija
dijagram-
2015-08-09
pa lutrija da, zato je to napravila.dijagram wrote:treba to ona odmah,..il sad,...svejedno jekaja wrote:kaj vam je, ovaj je milijarder, ima već djecu otprilike. sigurno neće djecu a ova si misli popustiti će već nekad da se osigura a pošto to može biti za 5 godina ovo je napravila kao neki osigurač ako ne bude išlo jednostavno.
2015-08-15
pa i s tim ce joj biti lutrija, nece valjda trazit surogat majkukaja wrote:pa lutrija da, zato je to napravila.dijagram wrote:treba to ona odmah,..il sad,...svejedno jekaja wrote:kaj vam je, ovaj je milijarder, ima već djecu otprilike. sigurno neće djecu a ova si misli popustiti će već nekad da se osigura a pošto to može biti za 5 godina ovo je napravila kao neki osigurač ako ne bude išlo jednostavno.
dijagram-
2015-08-09
ma ne treba joj , sa jajnom stanicom može rodit i sa 60 .dijagram wrote:pa i s tim ce joj biti lutrija, nece valjda trazit surogat majkukaja wrote:pa lutrija da, zato je to napravila.dijagram wrote:treba to ona odmah,..il sad,...svejedno jekaja wrote:kaj vam je, ovaj je milijarder, ima već djecu otprilike. sigurno neće djecu a ova si misli popustiti će već nekad da se osigura a pošto to može biti za 5 godina ovo je napravila kao neki osigurač ako ne bude išlo jednostavno.
2015-08-15
Kate, rodi ili putuj. Ako si pametna, prvo svakako.
2014-04-12
ah, moze, al treba iznijeti trudnocu uspjesno u tim godinama, nije to tek takokaja wrote:ma ne treba joj , sa jajnom stanicom može rodit i sa 60 .dijagram wrote:pa i s tim ce joj biti lutrija, nece valjda trazit surogat majkukaja wrote:pa lutrija da, zato je to napravila.dijagram wrote:treba to ona odmah,..il sad,...svejedno jekaja wrote:kaj vam je, ovaj je milijarder, ima već djecu otprilike. sigurno neće djecu a ova si misli popustiti će već nekad da se osigura a pošto to može biti za 5 godina ovo je napravila kao neki osigurač ako ne bude išlo jednostavno.
moguce komplikacije,a i dijete bi je zvalo prabako:)
dijagram-
2015-08-09
rodila bi ona, samo nema valjanog partneramaggie13 wrote:Kate, rodi ili putuj. Ako si pametna, prvo svakako.
dijagram-
2015-08-09
...tesko joj je..evo i meni suze krenule...ne mogu, nemojte vise...
2016-11-17
ja plodim gratis...maggie13 wrote:Kate, rodi ili putuj. Ako si pametna, prvo svakako.
2014-12-30
ah, pa postoji farmaceutska podrška da ne bi bilo nismo znali.dijagram wrote:ah, moze, al treba iznijeti trudnocu uspjesno u tim godinama, nije to tek takokaja wrote:ma ne treba joj , sa jajnom stanicom može rodit i sa 60 .dijagram wrote:pa i s tim ce joj biti lutrija, nece valjda trazit surogat majkukaja wrote:pa lutrija da, zato je to napravila.dijagram wrote:
treba to ona odmah,..il sad,...svejedno je
moguce komplikacije,a i dijete bi je zvalo prabako:)
al dobro, njena stvar...
2015-08-15
pa baš, to je očito iz teksta.dijagram wrote:rodila bi ona, samo nema valjanog partneramaggie13 wrote:Kate, rodi ili putuj. Ako si pametna, prvo svakako.
2015-08-15
zlii jezici kazu da oplodis i onda ti placas poslije...nekakve alimentacije...veber wrote:ja plodim gratis...maggie13 wrote:Kate, rodi ili putuj. Ako si pametna, prvo svakako.
2016-11-17
trudnice su super
obozavam ih vidjeti
obozavam ih vidjeti
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Što se čekalo godinama, nama su trebala dva mjeseca
» Lajpciška fufa u ozbiljnim problemima
» Kanabis ubija stanice raka!
» Alžirac nožem napao policijsku patrolu ispred Željezničke stanice u Sarajevu
» Facebook je u ozbiljnim problemima; navodno više od godinu dana nisu uklonili indijsku pedofilsku stranicu
» Lajpciška fufa u ozbiljnim problemima
» Kanabis ubija stanice raka!
» Alžirac nožem napao policijsku patrolu ispred Željezničke stanice u Sarajevu
» Facebook je u ozbiljnim problemima; navodno više od godinu dana nisu uklonili indijsku pedofilsku stranicu
Page 1 of 3