Pitanje za forumase
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pitanje za forumase
Ciganine ti sto sviras pjesmom moju dusu diras dali znas za teske boli sto moj dragi drugu voliBraćala wrote:sviraces na ulici kao pravi ciganin?
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja bi radije da me ne pozivaju, ali imaju koristi, malo ih prosvijetlim. Općenito mi za odmor uopće ne treba more. Savršen godišnji bi mi bio da sam tjedan dana potpuno sam bez mobitela. A onda recimo s društvom koje mi paše tjedan dva. Prijatelje sam biraš, a rodbina ti dođe u paketu, ako shvaćaš što želim reći. Nemam ja ništa protiv ženine familije, naprotiv to su časni i pošteni ljudi, ali nismo na istoj valnoj dužini kako se kaže.pablo_escobar wrote:Nisi u pravu....Braćala wrote:ovaj tominjo nikog ne voli jbt. kakva izdrkotina...
Naime njega nitko ne voli nego ga pozivaju reda radi.. btw. Bili ti za vrime litnjih praznika kad se odmaras uz more i uzivas trpio i podnosio djuturuma koji nemoze sam u wc otic.... razmisli
Guest- Guest
ne volim ljeto previše zbog vrućine. također cijeli život sam uz more pa mi je odavno dokurčilo. proljeće i rana jesen su mi najdraži
Tominjoo brate moj ja nemogu bas previse ni sa svojima kamoli sa njezinima. Dapace i ona mi ponekad ide na zivce svi osin dice
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tommy Ramone wrote:
Savršen godišnji bi mi bio da sam tjedan dana potpuno sam bez mobitela. A onda recimo s društvom koje mi paše tjedan dva. Prijatelje sam biraš, a rodbina ti dođe u paketu, ako shvaćaš što želim reći. Nemam ja ništa protiv ženine familije, naprotiv to su časni i pošteni ljudi, ali nismo na istoj valnoj dužini kako se kaže.
a zena, sinovi?
Guest- Guest
Dragi bracko kad se ozenis i Bog dade djecu vidit ces i sam o cemu pricamo. Dica su dar Boziji ali godisnje 10 dana sam u kuci ili bilo di ali sam je zaista neprocjenjivo.... vidit ces ako Bog da uskoro
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Žena i djeca su najbliži i oni ne ulaze u tu priču. Ja provedem svake godine s njenom familijom dio vremena iz poštovanja, ali mi smo različiti. I moja djeca se približavaju lagano godinama kad bi radije na more išli o svom aranžmanu, a ne provoditi ga kod dide i babe ili sa mnom i ženom što je razumljivo.Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:
Savršen godišnji bi mi bio da sam tjedan dana potpuno sam bez mobitela. A onda recimo s društvom koje mi paše tjedan dva. Prijatelje sam biraš, a rodbina ti dođe u paketu, ako shvaćaš što želim reći. Nemam ja ništa protiv ženine familije, naprotiv to su časni i pošteni ljudi, ali nismo na istoj valnoj dužini kako se kaže.
a zena, sinovi?
Guest- Guest
Koliko god voliš ženu i djecu, ali imaš potrebu nekad provest par dana potpuno sam i to nije loše.
Guest- Guest
Apsolutno se slazem
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pitanje za forumaše?
» pitanje za forumaše....je li...???
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumase
» pitanje za forumaše....je li...???
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase