pitanje za forumase
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
pitanje za forumase
sta mislite koja je najveca kuraba i sponzorusa na hrvatskoj glazbenoj sceni
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: pitanje za forumase
tu nista vise nemam svemi oduzeli 16.11 2012 ...na onaj sveti dan kad su oslobodjena dva hrvatska sveca i viteza koji su svojim zapovjedanjem srusili i unistili srbocetnicku soldatesku ogrezlu u krvi silovanju i zlocinu........a u imotskom se vec moze naci kvalitetan arsenal i te ne samo AK
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Lana?desert_fox wrote:sta mislite koja je najveca kuraba i sponzorusa na hrvatskoj glazbenoj sceni
Guest- Guest
Imam samo prijavljen pištolj. Sad mi žao što sam Škorpiona i Papovku s municijom vratio nedugo nakon Oluje.kic wrote:jebo to, koje oruzje imate na tavanu za europski gradjanski rat?
Guest- Guest
ja nemam tavan ali u garaži imam jednu veliku željeznu šipku i sa sobom uvijek nosim par snažnih ustaških ruku
Tommy Ramone wrote:Imam samo prijavljen pištolj. Sad mi žao što sam Škorpiona i Papovku s municijom vratio nedugo nakon Oluje.kic wrote:jebo to, koje oruzje imate na tavanu za europski gradjanski rat?
stari je imao kalaš,ali ga je preradio i prijavio kao trofejno oružje...izvadiš iglu,zaliješ cijev i dobiješ potvrdo od policije da je trofej...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ok, ali sad ničemu ne služi.muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Imam samo prijavljen pištolj. Sad mi žao što sam Škorpiona i Papovku s municijom vratio nedugo nakon Oluje.kic wrote:jebo to, koje oruzje imate na tavanu za europski gradjanski rat?
stari je imao kalaš,ali ga je preradio i prijavio kao trofejno oružje...izvadiš iglu,zaliješ cijev i dobiješ potvrdo od policije da je trofej...
Guest- Guest
A od oružja....kurcem umlatim po čelu koga god treba....
darth_vader-
2014-04-17
Ti si posao prije mene brate... sta si ima 91..pa ste tj smo uspili obranit se. Ja kad sam dosa 92 u hos nisam moga virovat sta hos od pjesackog oruzja ima... pa smo uspili osim protiv "nasih" ... virujem da bi i danas imali srca i volje reci NE dusmanima. I znas sta je najgore od svega i ja i ti bez obzira na sve opet bi posli bas kao i SAT za koga virujem da je takodjer bioTommy Ramone wrote:Imam samo prijavljen pištolj. Sad mi žao što sam Škorpiona i Papovku s municijom vratio nedugo nakon Oluje.kic wrote:jebo to, koje oruzje imate na tavanu za europski gradjanski rat?
2015-09-13
Lakše je bilo onda iz jednog razloga što si znao gdje je neprijatelj. Bojim se ovakvog rata kakav počinje u Francuskoj i Njemačkoj kad nikad ne znaš gdje i tko može napasti. Brzo bi to moglo kod nas doći.desert_fox wrote:Ti si posao prije mene brate... sta si ima 91..pa ste tj smo uspili obranit se. Ja kad sam dosa 92 u hos nisam moga virovat sta hos od pjesackog oruzja ima... pa smo uspili osim protiv "nasih" ... virujem da bi i danas imali srca i volje reci NE dusmanima. I znas sta je najgore od svega i ja i ti bez obzira na sve opet bi posli bas kao i SAT za koga virujem da je takodjer bioTommy Ramone wrote:Imam samo prijavljen pištolj. Sad mi žao što sam Škorpiona i Papovku s municijom vratio nedugo nakon Oluje.kic wrote:jebo to, koje oruzje imate na tavanu za europski gradjanski rat?
Guest- Guest
Moglo bi dapace....ali nismo se dali ni kad smo imali jedno veliko nista....slazem se pojedinci grupe sve ti to stoji ali hrvati smo brate a povijest je pokazala da su na nama lomili zube mnogi i nadjari i talijani i srbi i muslimani.. ja sam ih dozivio u herceg bosni najvise u mostaru politicari su nam kurac ali stali bi im u kraj opet.... a znas li zasto... zato jer ni ti ni ja mnogi od nas nebi dizvolili da nasa dica prozive nas pakao...
2015-09-13
Ako smo mi nasu mladost ostavili i nismo je imali ni ja ni ti ni mnogi nebi dozvolili da nase najvece bogatstvo to su nasa dica prozive isto... tako ti je to moj tominjo...
2015-09-13
Tommy Ramone wrote:Imam samo prijavljen pištolj. Sad mi žao što sam Škorpiona i Papovku s municijom vratio nedugo nakon Oluje.kic wrote:jebo to, koje oruzje imate na tavanu za europski gradjanski rat?
ti si tenkista bio?
Guest- Guest
desert_fox wrote:sta mislite koja je najveca kuraba i sponzorusa na hrvatskoj glazbenoj sceni
severina
Guest- Guest
najveca cak joj ni lana nije do koljena doduse lana voli meso u zadnje vrimme vidis da je halil skroz propa u zivotu nakon sto ga je lana scepalaBraćala wrote:desert_fox wrote:sta mislite koja je najveca kuraba i sponzorusa na hrvatskoj glazbenoj sceni
severina
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase