Pitanje za forumase
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pitanje za forumase
Sad na ljeto kad zavrse prvenstva i te pizdarije. Sta mislite radit di mislite ici i cije zivote mislite zagorcavati i tko ce nakon vaseg posjeta gostovanja ili sta li vec proklinjati majku koja ga je rodila...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za forumase
ovo ljeto radit, i zaradivat novac nemam prostora za manevre.
iduce, bicikl, sator i proputovati hrvatsku pomalo.
iduce, bicikl, sator i proputovati hrvatsku pomalo.
Guest- Guest
Meni je to isto gust. Sidnes na biciklo i zaprasis negdi kampiranje i super. Mada mi se kurca neda toliko san se ulinijo da je za nepovirovat
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nemojte se previse prezderavati ja otkad san prista pusit uuuuu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa cuj htio to ili ne ovde svi mi pusimo kurcinu. Ponajvise jer svi imamo viska vremena a najveci kurac san popusio kad sam se logira na tvoj usrani forum. Triba san dezertirat ka casperla i nicekic wrote:i dalje pusis k tu na forumu
2015-09-13
kuracodigraca wrote:kic wrote:i dalje pusis k tu na forumu
2015-09-13
pitanje za vojvodu i sve forumase
koji automobil vozite, i jel planirate kupovati novi.u dogledno vrijeme, jer uvijek ste planirali
koji automobil vozite, i jel planirate kupovati novi.u dogledno vrijeme, jer uvijek ste planirali
Guest- Guest
pablo_escobar wrote:Sad na ljeto kad zavrse prvenstva i te pizdarije. Sta mislite radit di mislite ici i cije zivote mislite zagorcavati i tko ce nakon vaseg posjeta gostovanja ili sta li vec proklinjati majku koja ga je rodila...
Tri tjedna godišnjeg u ljetu, od toga tradicionalno potrošit tjedan dana u Dalmaciji kod ženinih,nekako ću izdržat, a ostatak na Krku. U lipnju tjedan dana godišnjeg, ako sve bude u redu nadam se otići u Saint-Etienne s ekipom na tekmu protiv Češke.
Guest- Guest
ma Ladu xD auto jeni problem svoje vrste..operw wrote:ja si mislim kupiti auto marke Jeep, najkvalitetnijiauti
Tommy Ramone wrote:pablo_escobar wrote:Tri tjedna godišnjeg u ljetu, od toga tradicionalno potrošit tjedan dana u Dalmaciji kod ženinih,nekako ću izdržat
End- Posts : 21177
2015-08-25
ići ću na more u kuću koju mi je stari napravio šljakajući po švabiji i boli me kurac, uzet ću gitaru i zarađivat masnu lovu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nisi u pravu....Braćala wrote:ovaj tominjo nikog ne voli jbt. kakva izdrkotina...
Naime njega nitko ne voli nego ga pozivaju reda radi.. btw. Bili ti za vrime litnjih praznika kad se odmaras uz more i uzivas trpio i podnosio djuturuma koji nemoze sam u wc otic.... razmisli
2015-09-13
Ciganine ti sto sviras pjesmom moju dusu diras dali znas za teske boli sto moj dragi drugu voliBraćala wrote:sviraces na ulici kao pravi ciganin?
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pitanje za forumaše?
» pitanje za forumaše....je li...???
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumase
» pitanje za forumaše....je li...???
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase