Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Karamarko, vlada i Hasanče sve klimaviji...
ne, ti si izmanipulirani slijepac koji silom želi biti glup i vjerovati u interesne Ilčićeve i Markićkine sulude laži, izmišljotine i fantazije kojima su ti isprali mozaktre911 wrote:To što si tio sljepa ko krtica je zasigurno tvoj problem. Nisam li te upozoravao na masu stvari što se događaju sa nekrofilijom i zofilijom a za koje si isto tako pokušala ispasti pametna i glumiti veličinu? Tvoje sljepilo je onako poiprilično poznato tako da bolje nemoj dalje oko toga
kakva mrtva nekrofilija i zoofilija, čitaš ti sebe?
nije da te želim spriječiti u uobičajenom ludovanju, nego samo kažem
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Štulhofer je za Trećitre911 wrote:Može dolje ali zar nisi svjestan što će doći iza ove vlade??? Zar ti ono prije što su radili sa štulhoferom i kinseyem nije za alarm??? Ne kužim te kako možeš za sebe raći da si konzervativac i glasovati za ove bitange gore navedene???epikur37 wrote:tre911 wrote:Trpanje gendera u dječije glave je nešto što ti i bilo ko zdrave pametni ne bi smio dozvoliti ni u snu no kod tebe je to očito kategorija sa kojom se može kalkulirati.epikur37 wrote:Ts, kad stavim na svoju vagu...svjetonazora i politike.
HDZ puno veću političku štetu radi nego svjetonazorsku korist.
Tako da novi izbori i nova politika imaju moju podršku.
Turčenje, totalnu amerikanizaciju, ustaško-partizansko ludilo, potpunu antihercegbosansku politiku i korupciju također ne.
Lijepo sam rekao, previše političke štete za malu svjetonazorsku dobit. NE.
Dolje vlada.
2014-04-15
nekih stvarnih promjena u hrvatskom društvu ne može doći dok se ne eliminira bar 50% populacije koji imaju niži IQ i degenerativne bolesti
fizička ograničenja se ne mogu ispravljati političkim opcijama ni ideologijom
Guest- Guest
pokušavaš mi ugurati osjećaj krivnje, da sam neprilagođena manjina?deda getting old wrote:demokratske stranke su odraz želja većine, ti nemaš izbora jer ti ne želiš biti dio nijedne većine
i nemam izbora, ne mogu ga imati kad zbilja ne mogu hodati okolo glupa, tupa i zatvorenih očiju
2014-04-12
Je, ako je vjerovati SDP-u i njihovim medijskim trabantima.epikur37 wrote:Ero wrote:Možda je najbolje da vam KGK sastavi ekspertnu (tehničku) vladu, dok se boje ne rastope.
KGK je tužna epizoda....a ni prva a vjerojatno ni posljednja...bljeh.
Nakon Franceka imate po prvi put pravog predsjednika.
U ovoj vladi imate nekoliko dobrih ministara. Ona bi to
još malo premiješala i popravila krvnu sliku kod nekih ministarstava
i to je to. Vlada bi pod njenim budnim okom (ženskim) zasigurno
dobro funkcionirala, a to vam u ovom trenutku i treba.
Orban je mala maca spram njoj...
Last edited by Ero on 25/5/2016, 23:54; edited 1 time in total
sex nam je najmanji problem, sexa nema (vidi dedalus@)
ni tu nije ništa bolje, budući da je konkurencija nevjerojatnaepikur37 wrote:Ali uvijek imaš protiv koga ćeš.
2014-04-12
To ti sama komuniciraš, možda i podsvjesno, mislim da tvoj izbor avatara npr. nije slučajan.r_nevjesta wrote:
pokušavaš mi ugurati osjećaj krivnje, da sam neprilagođena manjina?
Guest- Guest
bitno je da ima ljubavi, ljubav je iznad seksakic wrote:sex nam je najmanji problem, sexa nema (vidi dedalus@)
a najuzvišenija ljubav je ona platonska
Guest- Guest
Od ljubavi se ne živi
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Štulhofer je za Trećitre911 wrote:Može dolje ali zar nisi svjestan što će doći iza ove vlade??? Zar ti ono prije što su radili sa štulhoferom i kinseyem nije za alarm??? Ne kužim te kako možeš za sebe raći da si konzervativac i glasovati za ove bitange gore navedene???epikur37 wrote:tre911 wrote:Trpanje gendera u dječije glave je nešto što ti i bilo ko zdrave pametni ne bi smio dozvoliti ni u snu no kod tebe je to očito kategorija sa kojom se može kalkulirati.epikur37 wrote:Ts, kad stavim na svoju vagu...svjetonazora i politike.
HDZ puno veću političku štetu radi nego svjetonazorsku korist.
Tako da novi izbori i nova politika imaju moju podršku.
Turčenje, totalnu amerikanizaciju, ustaško-partizansko ludilo, potpunu antihercegbosansku politiku i korupciju također ne.
Lijepo sam rekao, previše političke štete za malu svjetonazorsku dobit. NE.
Dolje vlada.
Dečki, daj te se saberite.
Moj stav je da ova vlast pravi više političke štete nego što donosi svjetonazorske dobiti. Prema tome, kad sam ja u pitanju nema podršku i podržavam nove izbore ili saborsko pretumbavanje.
Od Karamarkovog HDZ-a sam dobio: otvaranje i raspirivanje ustaško-partizanskog rata i zavlačenje nacije u povijesna naguravanja, krajnje vazalstvo zemlje prema SAD-u i antirusko zaoštravanje, slijepa podrška TTIP-u, uspravnica,antihercegbosansku politiku i teško nabijanje pravaške politike u BiH i regionu i na kraju a ne manje važđno vladu koja poteže antisocijalne mjere u zdravstvu. Kaj se tičeškolstva mislim da jJokićmalo pozerski uvrjeđen...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
no populacija se danas ne može samo tako eliminirati, to mogu samo bolesti, ratovi i prirodne katastrofededa getting old wrote:nekih stvarnih promjena u hrvatskom društvu ne može doći dok se ne eliminira bar 50% populacije koji imaju niži IQ i degenerativne bolesti
so, get real.. tu se očito malo što može učiniti, osim trpjeti budale žaleći što glupost ne boli ili odseliti
2014-04-12
ne oponasaj me..te stavove zastupam po forumu zadnjih dana :Ddeda getting old wrote:bitno je da ima ljubavi, ljubav je iznad seksakic wrote:sex nam je najmanji problem, sexa nema (vidi dedalus@)
2014-04-12
Ero wrote:Je, ako je vjerovati SDP-u i njihovim medijskim trabantima.epikur37 wrote:Ero wrote:Možda je najbolje da vam KGK sastavi ekspertnu (tehničku) vladu, dok se boje ne rastope.
Već mi je poznato tvoje divljenje precjednici i sipmatično je ali ona će biti i manja odmesića...on je imao bar neki karatkter ona ništa.
2015-08-06
IvyTeasdale wrote:ne oponasaj me..te stavove zastupam po forumu zadnjih dana :Ddeda getting old wrote:bitno je da ima ljubavi, ljubav je iznad seksakic wrote:sex nam je najmanji problem, sexa nema (vidi dedalus@)
a inace si za sex jel :p
deda getting old wrote:Zašto epikur nema lice?
faceoff :)
ostalo mi s prošlog foruma da se ne može staviti pa ni ne pokušavam a nije mi ni birtno............
doduše mžda proberem nešto
2015-08-06
ti te stavove koristiš da bi se obranila od udvarača, za mene su oni supstanca moje bitiIvyTeasdale wrote:ne oponasaj me..te stavove zastupam po forumu zadnjih dana :Ddeda getting old wrote:bitno je da ima ljubavi, ljubav je iznad seksakic wrote:sex nam je najmanji problem, sexa nema (vidi dedalus@)
Guest- Guest
Ne moze biti gora od njega nikako ;-)epikur37 wrote:Ero wrote:Je, ako je vjerovati SDP-u i njihovim medijskim trabantima.epikur37 wrote:Ero wrote:Možda je najbolje da vam KGK sastavi ekspertnu (tehničku) vladu, dok se boje ne rastope.
Već mi je poznato tvoje divljenje precjednici i sipmatično je ali ona će biti i manja odmesića...on je imao bar neki karatkter ona ništa.
2014-04-12
nego, kakvi detalji su izplivali, ja uopce ne pratim-
epikur37 wrote:deda getting old wrote:Zašto epikur nema lice?
faceoff :)
ostalo mi s prošlog foruma da se ne može staviti pa ni ne pokušavam a nije mi ni birtno............
doduše mžda proberem nešto
stavi nešto gender neutralno, da bude odraz tvojih gender stavova
Guest- Guest
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Karamarko i vlada na komemoraciji u Jasenovcu
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
Page 2 of 19