'' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: '' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
To je mišljenje većine glasača Mosta. Most je obećao da ni u kom slučaju neće ići u koaliciju sa HDZ-om. I to je bio jedan od glavni razloga što su pokupili dosta glasova.IvyTeasdale wrote:to ti mislis..;-)jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
Ljudima je dosta HDZ-a.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: '' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
to je misljenje glasaca SDP-a koji zele po svaku cijenu zadrzati/vratiti vlast,uglavnom nicim zasluzenu..ono trolanje po drustvenim mrezama je prozirno..a,narodu je dosta i HDZ-a i SDP-a...narodu,a ne partijskim poslusnicima zbog njihovih uskih interesa.jastreb wrote:To je mišljenje većine glasača Mosta. Most je obećao da ni u kom slučaju neće ići u koaliciju sa HDZ-om. I to je bio jedan od glavni razloga što su pokupili dosta glasova.IvyTeasdale wrote:to ti mislis..;-)jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
Ljudima je dosta HDZ-a.
2014-04-12
Koncepcija HDZ-a je ionako propala jer nemaju apsolutnu vlast, pogotovo ne vlast nad represivnim sustavom.sitting_bull wrote:melkior wrote: treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-om
koncepciju hdz-a onda treba zadržati, ne?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Da,to je. HDZ i SDP su ničim zasluženo preuzeli predstavništvo nad desnicom i ljevicom. A niti je HDZ desnica,nit je SDP ljevica.IvyTeasdale wrote:to je misljenje glasaca SDP-a koji zele po svaku cijenu zadrzati/vratiti vlast,uglavnom nicim zasluzenu..ono trolanje po drustvenim mrezama je prozirno..a,narodu je dosta i HDZ-a i SDP-a...narodu,a ne partijskim poslusnicima zbog njihovih uskih interesa.jastreb wrote:To je mišljenje većine glasača Mosta. Most je obećao da ni u kom slučaju neće ići u koaliciju sa HDZ-om. I to je bio jedan od glavni razloga što su pokupili dosta glasova.IvyTeasdale wrote:to ti mislis..;-)jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
Ljudima je dosta HDZ-a.
Uglavnom ništa se nije promijenilo od 1971.
HDZ i SDP su samo suprostavljene struje unutar nekadašnjeg SKH.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
unas vođe triput mjenjli šefa stranke
al stranka ostala na vlasti
al stranka ostala na vlasti
2014-04-19
I na vlasti ga kastrirao. Istina je da jedino kastrirani HDZ može učiniti nešto korisno za ovu zemlju. Zapravo, Most i nije imao izbora. Morao je ići s HDZ-om jer je Milanović učinio sve da opstruira pregovore s Mostom. Potpuno se slažem da bi koalicija Mosta i SDP-a bila bolja opcija za Hrvatsku, ali nju je u startu sjebao egomanijak Milanović.jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
2015-08-09
to je tojastreb wrote:Da,to je. HDZ i SDP su ničim zasluženo preuzeli predstavništvo nad desnicom i ljevicom. A niti je HDZ desnica,nit je SDP ljevica.IvyTeasdale wrote:to je misljenje glasaca SDP-a koji zele po svaku cijenu zadrzati/vratiti vlast,uglavnom nicim zasluzenu..ono trolanje po drustvenim mrezama je prozirno..a,narodu je dosta i HDZ-a i SDP-a...narodu,a ne partijskim poslusnicima zbog njihovih uskih interesa.jastreb wrote:To je mišljenje većine glasača Mosta. Most je obećao da ni u kom slučaju neće ići u koaliciju sa HDZ-om. I to je bio jedan od glavni razloga što su pokupili dosta glasova.IvyTeasdale wrote:to ti mislis..;-)jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
Ljudima je dosta HDZ-a.
Uglavnom ništa se nije promijenilo od 1971.
HDZ i SDP su samo suprostavljene struje unutar nekadašnjeg SKH.
2014-04-12
da bih rijec reklamelkior wrote:I na vlasti ga kastrirao. Istina je da jedino kastrirani HDZ može učiniti nešto korisno za ovu zemlju. Zapravo, Most i nije imao izbora. Morao je ići s HDZ-om jer je Milanović učinio sve da opstruira pregovore s Mostom. Potpuno se slažem da bi koalicija Mosta i SDP-a bila bolja opcija za Hrvatsku, ali nju je u startu sjebao egomanijak Milanović.jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
2014-04-12
I zato još više ljudi na sljedećim prijevremenim izborima treba glasati za Most. Treba zabiti kajlu u kotač vladavine bipartizma u Hrvatskoj pod vodstvom SKH CKJ.IvyTeasdale wrote:da bih rijec reklamelkior wrote:I na vlasti ga kastrirao. Istina je da jedino kastrirani HDZ može učiniti nešto korisno za ovu zemlju. Zapravo, Most i nije imao izbora. Morao je ići s HDZ-om jer je Milanović učinio sve da opstruira pregovore s Mostom. Potpuno se slažem da bi koalicija Mosta i SDP-a bila bolja opcija za Hrvatsku, ali nju je u startu sjebao egomanijak Milanović.jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
2015-08-09
kad god izađe na vidjelo koja je sve sranja hdz napravio (uz pljačku u privatizaciji i u razdoblju dok je kriminalna organizacija bila na vlasti) i koja su hdz sranja u tijeku, onda hdz sluge promiču tezu kako su hdz i sdp isti.
kao: mi jesmo lopovski gnoj, jesmo sjebali hrvatsku i moralno i ekonomski, ali i oni s lijeva su isti kao mi!
malo morgen! - rekao bi duhovni otac današnjeg mutavog predsjednika hdz-a slobodan milošević...
kao: mi jesmo lopovski gnoj, jesmo sjebali hrvatsku i moralno i ekonomski, ali i oni s lijeva su isti kao mi!
malo morgen! - rekao bi duhovni otac današnjeg mutavog predsjednika hdz-a slobodan milošević...
sitting_bull-
2015-09-28
Koalicija Mosta i SDP-a je vrlo moguća, pod uvjetom da premijer ostane Tihomir Oreškovićsitting_bull wrote:kad god izađe na vidjelo koja je sve sranja hdz napravio (uz pljačku u privatizaciji i u razdoblju dok je kriminalna organizacija bila na vlasti) i koja su hdz sranja u tijeku, onda hdz sluge promiču tezu kako su hdz i sdp isti.
2015-08-09
tako je..samo namje zalud govorit to partijskim poslusnicima koji zive na osnovu privilegija stecenih pravostranom poslusnoscu.melkior wrote:I zato još više ljudi na sljedećim prijevremenim izborima treba glasati za Most. Treba zabiti kajlu u kotač vladavine bipartizma u Hrvatskoj pod vodstvom SKH CKJ.IvyTeasdale wrote:da bih rijec reklamelkior wrote:I na vlasti ga kastrirao. Istina je da jedino kastrirani HDZ može učiniti nešto korisno za ovu zemlju. Zapravo, Most i nije imao izbora. Morao je ići s HDZ-om jer je Milanović učinio sve da opstruira pregovore s Mostom. Potpuno se slažem da bi koalicija Mosta i SDP-a bila bolja opcija za Hrvatsku, ali nju je u startu sjebao egomanijak Milanović.jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
2014-04-12
CrnoMarko će ući u anale nesposobnosti, u srednjem vijeku bi mu odrezali kitu natakli u usta, vodali po selu, namazali katranom a onda rasčetvorili na seoskom mcrilištu...žena bi završila kod mađarskog plemića na roku kušnje hehehehe
Kermit-
2014-04-17
Da, nije ženama uopće bilo loše u to vrijemeasilovski wrote:CrnoMarko će ući u anale nesposobnosti, u srednjem vijeku bi mu odrezali kitu natakli u usta, vodali po selu, namazali katranom a onda rasčetvorili na seoskom mcrilištu...žena bi završila kod mađarskog plemića na roku kušnje hehehehe
2015-08-09
melkior wrote:Koalicija Mosta i SDP-a je vrlo moguća, pod uvjetom da premijer ostane Tihomir Orešković
neće biti preslagivanja.
ili će domoljubi i most opstati (ako se hdz odrekne karamarka), ili će ići novi izbori.
poslije izbora sve je moguće jer će birači honorirati mostu uklanjanje karamarka...
sitting_bull-
2015-09-28
Bliže ste građanskom ratu nego novim izborima.sitting_bull wrote:melkior wrote:Koalicija Mosta i SDP-a je vrlo moguća, pod uvjetom da premijer ostane Tihomir Orešković
neće biti preslagivanja.
ili će domoljubi i most opstati (ako se hdz odrekne karamarka), ili će ići novi izbori.
poslije izbora sve je moguće jer će birači honorirati mostu uklanjanje karamarka...
Sora je već kidnula u Dublin...sigurno je sigurno.
kad se raspadne ova nakaradna vladaEro wrote:Bliže ste građanskom ratu nego novim izborima.sitting_bull wrote:melkior wrote:Koalicija Mosta i SDP-a je vrlo moguća, pod uvjetom da premijer ostane Tihomir Orešković
neće biti preslagivanja.
za mjesec dana ce ljudi zaboravit hasana nedrka i slicne... karamarka ce i dalje guzit
o necemu se mora pisat
jedini heroj ti ostane pretila do narednih izbora , onda moze natrag u USA ako im bude jos od koristi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Strpi se do kraja mandata, a onda i još jedan mandat...debotoijusto wrote:kad se raspadne ova nakaradna vladaEro wrote:Bliže ste građanskom ratu nego novim izborima.sitting_bull wrote:melkior wrote:Koalicija Mosta i SDP-a je vrlo moguća, pod uvjetom da premijer ostane Tihomir Orešković
neće biti preslagivanja.
za mjesec dana ce ljudi zaboravit hasana nedrka i slicne... karamarka ce i dalje guzit
o necemu se mora pisat
jedini heroj ti ostane pretila do narednih izbora , onda moze natrag u USA ako im bude jos od koristi
Ero wrote:Strpi se do kraja mandata, a onda i još jedan mandat...debotoijusto wrote:kad se raspadne ova nakaradna vladaEro wrote:Bliže ste građanskom ratu nego novim izborima.sitting_bull wrote:melkior wrote:Koalicija Mosta i SDP-a je vrlo moguća, pod uvjetom da premijer ostane Tihomir Orešković
neće biti preslagivanja.
o necemu se mora pisat
uskoro ce karamarko rad vlade moci pratiti samo na TV
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jastreb wrote:To je mišljenje većine glasača Mosta. Most je obećao da ni u kom slučaju neće ići u koaliciju sa HDZ-om. I to je bio jedan od glavni razloga što su pokupili dosta glasova.IvyTeasdale wrote:to ti mislis..;-)jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
Ljudima je dosta HDZ-a.
mislim da će HDZ proći kao i na prošlim izborima, a Most biti glavni gubitnik. Za SDP isto mislim da će biti tu negdje gdje je i bio, jer je Hrvatska jako ideološki podijeljena, i neće biti velikih prelazaka birača na liniji HDZ - SDP. Jedno će birači Mosta otići Živom zidu i sličnim papanima.
Što znači da bi mogli imati vladu SDP-Živi Zid, to bi tek mogao biti cirkus.
Similar topics
» Uživo na Indexu u 16.30 sati: Božo Petrov sazvao pressicu u Banskim dvorima
» ''I TREĆI POTRES U OKOLICI ZAGREBA! Epicentar je bio svima isti, dogodili se u razmaku od samo nekoliko sati''
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» Krenula prodaja karata iz Osijeka za Dublin, u samo par sati deseci rezervacija
» Talijanska obalna straža u samo nekoliko sati spasila gotovo 1300 imigranata
» ''I TREĆI POTRES U OKOLICI ZAGREBA! Epicentar je bio svima isti, dogodili se u razmaku od samo nekoliko sati''
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» Krenula prodaja karata iz Osijeka za Dublin, u samo par sati deseci rezervacija
» Talijanska obalna straža u samo nekoliko sati spasila gotovo 1300 imigranata
Page 2 of 8