'' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
'' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/rtl-petrov-je-karamarku-dao-48-sati-za-dzentlmenski-uzmak-sef-hdz-a-se-na-to-samo-nasmijao/4105860/
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Re: '' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
Petrova boli kuraz kao i ostale iz MOSTA : sine il ceš dat sam ostavku il ceš je dobit pa ti raspisuj nove izbore.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: '' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
hehehehehehehehehehehehehehehe...RayMabus wrote:Petrova boli kuraz kao i ostale iz MOSTA : sine il ceš dat sam ostavku il ceš je dobit pa ti raspisuj nove izbore.
red wolf-
2016-02-10
Mostovi mostićired wolf wrote: http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/rtl-petrov-je-karamarku-dao-48-sati-za-dzentlmenski-uzmak-sef-hdz-a-se-na-to-samo-nasmijao/4105860/
- Sumnjam da Karamarko može politički preživjeti ovu aferu. Od jučer su se pojavile informacije kako postoje četiri mostovca koji će, prilikom izglasavanja nepovjerenja Karamarku u Saboru, biti protiv njega, a spominje se da je dogovoren i peti - kazao je izvor iz te stranke, dodajući kako zadnjih dana više nitko ne spominje nikakva preslagivanja. Podsjetimo kako je za izglasavanje nepovjerenja potrebno 76 ruku, te da se već neko vrijeme spominje kako će biti ključno pet mostovaca. Upućeni navode, da će, ukoliko se Karamarku izglasa nepovjerenje, doći do potresa i u Vladi i u stranci.
- U tom slučaju slijede novi izbori. Ne vjerujem da bi u obzir došla mogućnost da na to mjesto prvog potpredsjednika dođe netko drugi iz HDZ-a - smatra naš izvor. No, ističe kako se šef HDZ-a neće predati tako lako.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/313528/panika-u-hdz-u-vecina-u-most-u-ce-biti-protiv-davanja-povjerenja-karamarku
Ja ne znam šta je taj Karamarko sebi umislija da je.
Ideš na nove izbore a dobit ih nakon ove afere neceš ni ti ni HDZ.
Skini se sam ili cemo te skinit al kad te mi budemo skidali skinit cemo i HDZ onda.
- U tom slučaju slijede novi izbori. Ne vjerujem da bi u obzir došla mogućnost da na to mjesto prvog potpredsjednika dođe netko drugi iz HDZ-a - smatra naš izvor. No, ističe kako se šef HDZ-a neće predati tako lako.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/313528/panika-u-hdz-u-vecina-u-most-u-ce-biti-protiv-davanja-povjerenja-karamarku
Skini se sam ili cemo te skinit al kad te mi budemo skidali skinit cemo i HDZ onda.
2014-04-11
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahamutava baštarda wrote:Mostovi mostićired wolf wrote: http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/rtl-petrov-je-karamarku-dao-48-sati-za-dzentlmenski-uzmak-sef-hdz-a-se-na-to-samo-nasmijao/4105860/
red wolf-
2016-02-10
Ako dobiju 15% to će biti uspjeh...hahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:- Sumnjam da Karamarko može politički preživjeti ovu aferu. Od jučer su se pojavile informacije kako postoje četiri mostovca koji će, prilikom izglasavanja nepovjerenja Karamarku u Saboru, biti protiv njega, a spominje se da je dogovoren i peti - kazao je izvor iz te stranke, dodajući kako zadnjih dana više nitko ne spominje nikakva preslagivanja. Podsjetimo kako je za izglasavanje nepovjerenja potrebno 76 ruku, te da se već neko vrijeme spominje kako će biti ključno pet mostovaca. Upućeni navode, da će, ukoliko se Karamarku izglasa nepovjerenje, doći do potresa i u Vladi i u stranci.
red wolf-
2016-02-10
Boli njih kuraz za to. NIsu to politicari koji žive od politike pa ce sad bit smak svita ako budu novi izbori. Uostalom i tih 10% šta dobiju zna bit presudno .....AL BRAJO HDZ NECE VIŠE BIT KOALICIJSKI PARTNER PA SE VI MISLITE.red wolf wrote:Ako dobiju 15% to će biti uspjeh...hahahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:- Sumnjam da Karamarko može politički preživjeti ovu aferu. Od jučer su se pojavile informacije kako postoje četiri mostovca koji će, prilikom izglasavanja nepovjerenja Karamarku u Saboru, biti protiv njega, a spominje se da je dogovoren i peti - kazao je izvor iz te stranke, dodajući kako zadnjih dana više nitko ne spominje nikakva preslagivanja. Podsjetimo kako je za izglasavanje nepovjerenja potrebno 76 ruku, te da se već neko vrijeme spominje kako će biti ključno pet mostovaca. Upućeni navode, da će, ukoliko se Karamarku izglasa nepovjerenje, doći do potresa i u Vladi i u stranci.
2014-04-11
jednom rijecju
gud gud gud
gud gud gud
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hahahahahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:jednom rijecju
gud gud gud
red wolf-
2016-02-10
hehehehehehehehehehehehehehemutava baštarda wrote:
red wolf-
2016-02-10
karamarka ce ostaviti zena
ostat ce samo brkic
ostat ce samo brkic
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ako želite dobro ovoj zemlji, glasajte za Most.RayMabus wrote:Petrova boli kuraz kao i ostale iz MOSTA : sine il ceš dat sam ostavku il ceš je dobit pa ti raspisuj nove izbore.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote: treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-om
koncepciju hdz-a onda treba zadržati, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
2014-04-22
to ti mislis..;-)jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
2014-04-12
To je mišljenje većine glasača Mosta. Most je obećao da ni u kom slučaju neće ići u koaliciju sa HDZ-om. I to je bio jedan od glavni razloga što su pokupili dosta glasova.IvyTeasdale wrote:to ti mislis..;-)jastreb wrote:Most na idućim izborima neće prijeći izborni prag. Glasači Mosta dali su im glas kako bi pomeli HDZ,a upravo je Most podigao HDZ iz pepela i doveo ga na vlast.melkior wrote:Ali ne shvaćate, za Hrvatsku je dobro da ima klimavu vlast. Kad imaš nesposobnu oporbu, klimava vlast je jedino što donekle onemogućava zlouporabu položaja i ovlasti. Ja sam definitivno da ova vlast preživi, ali bez Karamarka A ako bude prijevremenih izbora, treba glasati za Most da sjebe koncepciju SDP-u, a SDP ionako neće moći sa HDZ-omjastreb wrote:Ovo je najklimavija vlada koju je Hrvatska imala. I uopće koju ja pamtim i iz doba dok smo bili u Jugi.
Ljudima je dosta HDZ-a.
2014-04-22
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uživo na Indexu u 16.30 sati: Božo Petrov sazvao pressicu u Banskim dvorima
» ''I TREĆI POTRES U OKOLICI ZAGREBA! Epicentar je bio svima isti, dogodili se u razmaku od samo nekoliko sati''
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» Krenula prodaja karata iz Osijeka za Dublin, u samo par sati deseci rezervacija
» Talijanska obalna straža u samo nekoliko sati spasila gotovo 1300 imigranata
» ''I TREĆI POTRES U OKOLICI ZAGREBA! Epicentar je bio svima isti, dogodili se u razmaku od samo nekoliko sati''
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» Krenula prodaja karata iz Osijeka za Dublin, u samo par sati deseci rezervacija
» Talijanska obalna straža u samo nekoliko sati spasila gotovo 1300 imigranata
Page 1 of 8