'' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: '' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
APIS će u štrajk, sad triba radit'
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: '' RTL: 'Petrov je Karamarku dao 48 sati za džentlmenski uzmak, šef HDZ-a se na to samo nasmijao' ''
Da slažem se ,vratiti provjeren podoban kadar...eksperiment prop'o, pacijent na aparatima
SF SN
SF SN
2014-04-15
Neka trlja ....a mogli bi i HDZovci na celu sa ovim Karamarkom trljat guzice vazelinom .....jer ono može biti ili kao prošli put ili da Milanovic ima dovoljno da sam sastavi vladu .....al ce im se nahebat majke ........a MOSTovci ce samo rec eto mi smo pokušali , nama je obraz cist .....sad se malo hebite sa njima.veber wrote:onaj tko tiska izborne listiće, trlja ruke...RayMabus wrote:Pa ok novi izbori. Šta ? Neš ti velike stvari.
Last edited by RayMabus on 26/5/2016, 16:41; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Smijenio ih Karamarko sve, ustvari pola a pola je Hase strijeljao.
2014-04-14
sve mi se čini da je to netko iz vana Karamarku napudrao šupak
vili40-
2015-08-02
Lik je kreten. Da je to normalna osoba sam bi se nakon svih ovih afera skinija i povuka. Ljudi ce namjerno glasat za Milanovica samo da ovi ne dobije izbore.vili40 wrote:sve mi se čini da je to netko iz vana Karamarku napudrao šupak
U grlu je u korupcijskim aferama i smije se cijeloj naciji i ono tko meni šta može.
PA SINE ZA MILANOVICA CE LJUDI GLASAT NE ZATO ŠTA IM SE SVIĐA SDP NEGO DA TEBE SKINU SMRADE JEDAN ŠUGAVI.
Last edited by RayMabus on 26/5/2016, 16:47; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema tu nikavih pregovora.
Ima samo :
- neceš skinit Kararka , idemo na nove izbore, tj došlo je do raspada vlade
- skinit ceš Karamarka
Otiće sam u roku 24 h ili -adezej- tone sa njim............biraj
- smiči karamarka jer vrijeme ističe...........pijesak curi iz klepsidre neumitno
odlazi karamarko --- vaso preuzima adezej
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
vili40 wrote:sve mi se čini da je to netko iz vana Karamarku napudrao šupak
Mogućno, čak izvjesno. A radi puno toga ................da ne nabrajam sada.
Inače se nadam da ćemo uskoro imati prilike viditi onaj dokumentarac o njemu koji
nikada nije javno objavljen na niti jednom medju u RH.
Za sada dostupan u dva dijela na youtube
2014-04-20
puno prašine je digao i sa instaliranjem "jebe pa zaspo" Hasanbegovića za ministra kulture,neki vani nisu bili time baš oduševljeni,bilo je tu još toga...Yehudi wrote:vili40 wrote:sve mi se čini da je to netko iz vana Karamarku napudrao šupak
Mogućno, čak izvjesno. A radi puno toga ................da ne nabrajam sada.
Inače se nadam da ćemo uskoro imati prilike viditi onaj dokumentarac o njemu koji
nikada nije javno objavljen na niti jednom medju u RH.
Za sada dostupan u dva dijela na youtube
Ali ne možeš raditi baš sve kako hoćeš ako imaš previše putra na glavi
vili40-
2015-08-02
Aha, znači zbog Hase je sva ova situacija...pa što ne rekoste...vrati Rakićku, vrati Povjerenstvo za neprofitne, vrati pare h-alteru Ankice, okreni krme, peci rakiju...Hase raus!
2014-04-15
Tako zapravo jednostavno, smijenit Hasu, kleknut pred maketu Abramsa i molit za oprost...Anu crkveno razvest i opet si in...
2014-04-15
Nije jer MOST ne zanima to podrucje nego reforme , ekonomija i te stvari.n_razbojnik wrote:Aha, znači zbog Hase je sva ova situacija...pa što ne rekoste...vrati Rakićku, vrati Povjerenstvo za neprofitne, vrati pare h-alteru Ankice, okreni krme, peci rakiju...Hase raus!
Barem šta se MOST tice .....ono ne da ih ne zanima Hasanbegovic nego ih uopce ne zanima to ministarstvo tako da im je svejedno to.
2014-04-11
Ma ne MOST, već sivu eminenciju, petog ortaka , Opus Dei i ambasadu u Buzinu...ilitiga sponzore
2014-04-15
Samo vi karikirajte ali da, i haso je dao svoj obol ovom padu karamarka no ipak
je sam on tomu najviše doprinio. Da je samo haso upitan, ni pola muke
je sam on tomu najviše doprinio. Da je samo haso upitan, ni pola muke
2014-04-20
Haso je možda,velim možda samo jedan od razloga.n_razbojnik wrote:Aha, znači zbog Hase je sva ova situacija...pa što ne rekoste...vrati Rakićku, vrati Povjerenstvo za neprofitne, vrati pare h-alteru Ankice, okreni krme, peci rakiju...Hase raus!
Ali nije mi promaklo da su neki od "jačih" stranih diplomata u dva navrata upozorili Karamarka da smiri strasti i da ne dira u Oreškovića i Most dajući mu valjda do znanja da on nije izborni pobjednik kako se volio predstavljati i da bez Mosta ne bi bilo moguće sastaviti vladu.
A da je sa Hasanom nekima vani stao na žulj,to stoji.
vili40-
2015-08-02
Hasanbegovica MOST nije stavio za ministra kulture pa ga nece ni skidat.n_razbojnik wrote:Ma ne MOST, već sivu eminenciju, petog ortaka , Opus Dei i ambasadu u Buzinu...ilitiga sponzore
Mislim to je neka unutarnja stvar HDZa.
2014-04-11
RayMabus wrote:Hasanbegovica MOST nije stavio za ministra kulture pa ga nece ni skidat.n_razbojnik wrote:Ma ne MOST, već sivu eminenciju, petog ortaka , Opus Dei i ambasadu u Buzinu...ilitiga sponzore
Zato će i odletiti svi skupa, u paketu.
Mutavi se neće dati makniti sa vlasti niti iz adezeja već će ih sve povući sa sobom.
Ako ga se sami ne riješe........neka tonu skupa
2014-04-20
Ministarstvo kulture je nešto šta MOST ne zanima i oni su to 100% ostavili koalcijskom partenru šta je u ovom slucaju HDZ.
Kakvi su odnosi unutar same stranke po pitanj Hase ....jel on isklucivo Karamarkov covjek pa padom ovoga i ovaj ide za njime nakon toga .......to MOST ne zna niti ih zanima.
Kakvi su odnosi unutar same stranke po pitanj Hase ....jel on isklucivo Karamarkov covjek pa padom ovoga i ovaj ide za njime nakon toga .......to MOST ne zna niti ih zanima.
2014-04-11
Akoš iskreno : ja mislim da on ide i u slucaju da Karameko odstupi jer to znaci da netko drugi dolazi na celo stranke a onda taj odlucuje šta ce ......a neka logika mi je da ce ga ostavit još malo da se malo prašina slegne pa onda zamjenit nekim svojim.Yehudi wrote:RayMabus wrote:Hasanbegovica MOST nije stavio za ministra kulture pa ga nece ni skidat.n_razbojnik wrote:Ma ne MOST, već sivu eminenciju, petog ortaka , Opus Dei i ambasadu u Buzinu...ilitiga sponzore
Zato će i odletiti svi skupa, u paketu.
Mutavi se neće dati makniti sa vlasti niti iz adezeja već će ih sve povući sa sobom.
Ako ga se sami ne riješe........neka tonu skupa
2014-04-11
Cuj i taj HDZ je ono ....postoji mnogo njih unutar stranke koji bi htjeli biti broj 1 .....i sad ono neka logika kako je Hasanbegovic Karamarkov covjek .....taj neki novi vođa HDZa ce ga se pokušat riješit al to nece napravit odma nego kad se prašina slegne ....pa onda iskrsne kao neki razlog ....ovo ono aferica ....pa ga smjeni i postavi svog iz HDZa koji mu je odan tj ili odaniji od ovoga.
2014-04-11
I baš zbog ovoga ako Karamarka i smjene Hasabegovic ce bit miran ko bubica i neceš ga nigdje ni cut ni vidit jer on sad zna da ako šta krivo rece da cega ovaj novi boss odma zamjenit tj to će mu bit povod ....tako da je Hase cak i ako ostane na toj funkciji neutraliziran.RayMabus wrote:Cuj i taj HDZ je ono ....postoji mnogo njih unutar stranke koji bi htjeli biti broj 1 .....i sad ono neka logika kako je Hasanbegovic Karamarkov covjek .....taj neki novi vođa HDZa ce ga se pokušat riješit al to nece napravit odma nego kad se prašina slegne ....pa onda iskrsne kao neki razlog ....ovo ono aferica ....pa ga smjeni i postavi svog iz HDZa koji mu je odan tj ili odaniji od ovoga.
2014-04-11
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uživo na Indexu u 16.30 sati: Božo Petrov sazvao pressicu u Banskim dvorima
» ''I TREĆI POTRES U OKOLICI ZAGREBA! Epicentar je bio svima isti, dogodili se u razmaku od samo nekoliko sati''
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» Krenula prodaja karata iz Osijeka za Dublin, u samo par sati deseci rezervacija
» Talijanska obalna straža u samo nekoliko sati spasila gotovo 1300 imigranata
» ''I TREĆI POTRES U OKOLICI ZAGREBA! Epicentar je bio svima isti, dogodili se u razmaku od samo nekoliko sati''
» Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
» Krenula prodaja karata iz Osijeka za Dublin, u samo par sati deseci rezervacija
» Talijanska obalna straža u samo nekoliko sati spasila gotovo 1300 imigranata
Page 6 of 8