pravo na izbor/život
Page 4 of 34
Page 4 of 34 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34
Re: pravo na izbor/život
pa nije samo ni kurton....za kontrolu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja nsiam nikad rekao da sam glupNoor wrote:
ak je neko glup, ne zanima me koje je boje
Guest- Guest
deda getting old wrote:lijepo je biti idealist, no od trudnoće i spolne bolesti te ne može zaštititi ni najveće muškoNoor wrote:
a što sam rekla nego to...ne de to nekima u glavu...puna im sperme
tebi i stanojku želim isto
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:deda getting old wrote:ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptrijuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Zajedno sa abortusom će se zabraniti i DNK analiza, to je ionako uvod u GMO i igranje Boga. Tako da nitko onda neće znati božju volju i čije je dijete.
vidim te, vidim..takva gomila gluposti na jednom mjestu nemre ostat nezapaženo
Jao Noor, pa ne bereš Dedu kao ni desničari Crvenog
Nije glup ni najmanje, nego perfidni igrač. No, neću kvarit idilu.
Guest- Guest
deda getting old wrote:ja nsiam nikad rekao da sam glupNoor wrote:
nikad nije kasno priznati nešto
Guest- Guest
....kako ne's svrsiti a mozda ne zelis kati koka stisne rukama cvrsto guzove..nemres ga izvuci i da hoces...
2015-09-08
Tesko, jer cica PAZI! Ovo jos vise mora da vazi za zene. To je sustina!Noor wrote:deda getting old wrote:lijepo je biti idealist, no od trudnoće i spolne bolesti te ne može zaštititi ni najveće muškoNoor wrote:
Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:deda getting old wrote:ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptrijuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Zajedno sa abortusom će se zabraniti i DNK analiza, to je ionako uvod u GMO i igranje Boga. Tako da nitko onda neće znati božju volju i čije je dijete.
trebala si vidjet neki dan prosipanje "pameti"...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....kako ne's svrsiti a mozda ne zelis kati koka stisne rukama cvrsto guzove..nemres ga izvuci i da hoces...
oh..kako ti to teško pada
Guest- Guest
Stanojko wrote:Tesko, jer cica PAZI! Ovo jos vise mora da vazi za zene. To je sustina!Noor wrote:deda getting old wrote:lijepo je biti idealist, no od trudnoće i spolne bolesti te ne može zaštititi ni najveće muškoNoor wrote:
jebat ga, kad ti i u sexu trebaš mamicu koja bu pazila na tebe.
Guest- Guest
E, a da bi koka to mogla da uradi mirne duse trebala bi da se pre toga zastiti... :)vuksadinare wrote:....kako ne's svrsiti a mozda ne zelis kati koka stisne rukama cvrsto guzove..nemres ga izvuci i da hoces...
Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:deda getting old wrote:ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptrijuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Nemreš mi Dedu opanjkat. Bistra je to dečec, ali voli kurit vatricu. No, i sama sam piromanka pa je simpatičan lik. Harfe mi ne leže nikak.
Guest- Guest
dawson wrote:"dijete ne dijeli majčin DNA, pa time niti ne može biti dio njenog tijela"
Ima Marčelo pravo. Nije isti DNA. Slično kao kod bakterija koje uzrokuju bolesti i raznih parazita koji rastu u ljudskom tijelu, nije isti DNA. I da po stoji onaj alien if filma Alien4 koji je rastao u utrobi glavnog lika, isto ne bi imao isti DNA. Super je kad se znanstvene činjenice izvuku iz konteksta i upotrebljavaju za katolibanske potrebe :)
Nisu to ni činjenice, dijete s majkom dijeli 99.99% istog DNK, slično kao i muž i žena i njima je 99.99% DNK jednak, varijacije nisu tako velike iz generacije u generaciju.
Danas u doba interneta i softvera za prepoznavanje lica otkrilo se da čak i fenotipska obilježja, npr. izgled nečijeg lica nisu jedinstvena, postoji ograničen broj kombinacija na DNK i nakon nekog vremena počnu se ponavljati ljudi koji izgledaju kao identični blizanci, iako nisu rodbinski povezani.
Last edited by deda getting old on 23/5/2016, 14:24; edited 2 times in total
Guest- Guest
..uffff.....Noor wrote:vuksadinare wrote:....kako ne's svrsiti a mozda ne zelis kati koka stisne rukama cvrsto guzove..nemres ga izvuci i da hoces...
oh..kako ti to teško pada
2015-09-08
Naravno da trebam jednu sexi mamicu koja bu pazila na mene... kako drugacije?Noor wrote:Stanojko wrote:Tesko, jer cica PAZI! Ovo jos vise mora da vazi za zene. To je sustina!Noor wrote:deda getting old wrote:lijepo je biti idealist, no od trudnoće i spolne bolesti te ne može zaštititi ni najveće muškoNoor wrote:
jebat ga, kad ti i u sexu trebaš mamicu koja bu pazila na tebe.
Noor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Stanojko wrote:A ti ko velis "Sta, nemas kurton? Nema veze, udri!"Noor wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
točno, al kurton je. a zna se tko ga i kam treba navlačit.
aj ne seri stanojko
Muskarci vas NECE zastititi (uglavnom), morate se same zastititi!
Jeste, muškarci ih štite da ne pobace. Kad bi i prošao taj zakon protiv abortusa, baš me zanima kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Tako da muškima baš i nije u interesu takav zakon... bolje vam se poklopit ušima šutit kenjat i brzine menjat.
Upravo to. Nisu nikad razmišljali u tom smjeru jebe ih kalcifikacija sperme u gornjoj glavi. Nema veze, prođe li zakon, muškarci si mogu kurac i jaja objesit o klin.
Guest- Guest
ne bi aj rekao da on kuri....cim mu ej pes kriv za sveEva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:deda getting old wrote:ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptrijuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Nemreš mi Dedu opanjkat. Bistra je to dečec, ali voli kurit vatricu. No, i sama sam piromanka pa je simpatičan lik. Harfe mi ne leže nikak.
2015-09-08
Pad standarda se ne može zaustaviti kad se masakriranje radi više od 60 godina, ali ga se može izolirati. Pitanje je samo tko je spreman biti brutalan i ustrajati u svome tako da se ovi sami u svojem zoološkom eliminiraju 21. stoljećem, naprednošću, nevidljivom rukom, globalizacijom, homoliberalizmom i dr. genijalštinama. Za takve stvari treba biti vrlo krut.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/izmedu-prava-na-zivot-prava-na-izbor-cije-je-zapravo-tijelo-ciji-izbor-923644
to je manje-više sve što o tome imam reći
Glupost je samo ustrajati na društvu kad je preočito da postoji više društava unutar jednog. Nije regionalizacija i polarizacija zlo, dapače...
Guest- Guest
Eva wrote:
samo nek kuri..i ja to volim
Guest- Guest
Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:deda getting old wrote:ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptrijuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Vidim ja da će deda getting old uskoro postat deda in wheelchair...
Guest- Guest
deda getting old wrote:ja nsiam nikad rekao da sam glupNoor wrote:
ja sto puta ...
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 34 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 4 of 34