pravo na izbor/život
Page 3 of 34
Page 3 of 34 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34
Re: pravo na izbor/život
sto si ti pica?Usne Stjepana Gnječa wrote:Stanojko wrote:A ti ko velis "Sta, nemas kurton? Nema veze, udri!"Noor wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
točno, al kurton je. a zna se tko ga i kam treba navlačit.
aj ne seri stanojko
Muskarci vas NECE zastititi (uglavnom), morate se same zastititi!
Jeste, muškarci ih štite da ne pobace. Kad bi i prošao taj zakon protiv abortusa, baš me zanima kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Tako da muškima baš i nije u interesu takav zakon... bolje vam se poklopit ušima šutit kenjat i brzine menjat.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...nastaviNoor wrote:vuksadinare wrote:dobro cedo kaze....Noor wrote:Stanojko wrote:A ti ko velis "Sta, nemas kurton? Nema veze, udri!"Noor wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
aj ne seri stanojko
o čemu onda pričaš?! koje licemjerje...svjesno obavit posao, a odgovornost ne snosit
da ti bar fuksa ostane trudna...
ti se isto razmeš ko marica u krivi
2015-09-08
Masis poAntu... Da probam da pojednostavim... Situacija. Skaces tandem skok padobranom sa deckom. On ti kaze "nema veze sto nemamo rezervni, hajde da skocimoNoor wrote:Stanojko wrote:A ti ko velis "Sta, nemas kurton? Nema veze, udri!"Noor wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
aj ne seri stanojko
o čemu onda pričaš?! koje licemjerje...svjesno obavit posao, a odgovornost ne snosit
da ti bar fuksa ostane trudna...
, super je osecaj". S te visine on slomiti nogu u najgorem slucaju a ti poginuti ako vam se padobran ne otvori! Sta ces mu reci?
Noor wrote:Eva wrote:Stanojko wrote:Ti ocigledno ne razumes kako funkcionise muski mozak, tacnije nedostatak istog kad je seks u pitanju... Naravno da ce tupson snositi posledice, ali ce jos vece snositi zena, zato mora da bude ODGOVORNIJA (pre svega prema sebi)...Eva wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
Aha, kaj papaju ti mužjaci kad su tak bistri? Evo i ti briljiraš.
Svaki frajer koji neplanirano napravi klinca, za kaznu ima postat eunuh. Tko ga jebe kaj ne pazi.
A to će se riješiti time da se abortus zakonski zabrani? Čisto izdrkavanje mizoginih kretena, jer ovo im je valjda jedini način na koji mogu žene pokorit.
ti isti kreteni ne shvaćaju da pile granu na kojoj sjede...zabrana abortusa donosi puno toga o čemu sada ne razmišljaju, al kad napumpaju šoce prvi će tražiti kako se toga riješiti.
ab je zabranjen u masu europskih država, irskoj npr. pa kaj im se tak strašnog dogodilo? Ali nije stvar u zabrani abortusa, nego u tome da on ne smije biti nekakav simbol emancipacije i kurca palca. Niti sredstvo kontrole rađanja.
Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Zajedno sa abortusom će se zabraniti i DNK analiza, to je ionako uvod u GMO i igranje Boga. Tako da nitko onda neće znati božju volju i čije je dijete.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Stanojko wrote:A ti ko velis "Sta, nemas kurton? Nema veze, udri!"Noor wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
aj ne seri stanojko
Jeste, muškarci ih štite da ne pobace. Kad bi i prošao taj zakon protiv abortusa, baš me zanima kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Tako da muškima baš i nije u interesu takav zakon... bolje vam se poklopit ušima šutit kenjat i brzine menjat.
a što sam rekla nego to...ne de to nekima u glavu...puna im sperme
Guest- Guest
a i zoki..Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Stanojko wrote:A ti ko velis "Sta, nemas kurton? Nema veze, udri!"Noor wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
aj ne seri stanojko
Rvati, katolici a jebu okolo flundre. Karamarko prvi.
2015-09-08
Ne moze da se zabrani u pojedinim slucajevima. Ali da moze da bude kaznjiv na neki nacin - da. Jer ubijati zivot u zacetku, jer si bezala sa seksualnog obrazovanja malo je trulo...Eva wrote:Stanojko wrote:Ti ocigledno ne razumes kako funkcionise muski mozak, tacnije nedostatak istog kad je seks u pitanju... Naravno da ce tupson snositi posledice, ali ce jos vece snositi zena, zato mora da bude ODGOVORNIJA (pre svega prema sebi)...Eva wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
Svaki frajer koji neplanirano napravi klinca, za kaznu ima postat eunuh. Tko ga jebe kaj ne pazi.
A to će se riješiti time da se abortus zakonski zabrani? Čisto izdrkavanje mizoginih kretena, jer ovo im je valjda jedini način na koji mogu žene pokorit.
kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Zajedno sa abortusom će se zabraniti i DNK analiza, to je ionako uvod u GMO i igranje Boga. Tako da nitko onda neće znati božju volju i čije je dijete.
Guest- Guest
ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptriju, kratkovidna siNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Last edited by deda getting old on 23/5/2016, 14:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
marcellus wrote:Noor wrote:Eva wrote:Stanojko wrote:Ti ocigledno ne razumes kako funkcionise muski mozak, tacnije nedostatak istog kad je seks u pitanju... Naravno da ce tupson snositi posledice, ali ce jos vece snositi zena, zato mora da bude ODGOVORNIJA (pre svega prema sebi)...Eva wrote:Stanojko wrote:Koja kokoska nije u stanju da se jebe i da se zastiti (jet to je pre svega njena odgovornost, jer ona i trpi najvece posledice, muskarci su napaljena stoka i boli ih patka) ne bi smela ni da abortira... Abortus nije sredstvo za kontrolu trudnoce glupace!
ti isti kreteni ne shvaćaju da pile granu na kojoj sjede...zabrana abortusa donosi puno toga o čemu sada ne razmišljaju, al kad napumpaju šoce prvi će tražiti kako se toga riješiti.
ab je zabranjen u masu europskih država, irskoj npr. pa kaj im se tak strašnog dogodilo? Ali nije stvar u zabrani abortusa, nego u tome da on ne smije biti nekakav simbol emancipacije i kurca palca. Niti sredstvo kontrole rađanja.
Nije istina. Nabroji države u kojima je.
Guest- Guest
on kuha juhu i bere salatuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
2015-09-08
deda getting old wrote:ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptrijuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
vidim te, vidim..takva gomila gluposti na jednom mjestu nemre ostat nezapaženo
Guest- Guest
Noor wrote:deda getting old wrote:ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptrijuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Jao Noor, pa ne bereš Dedu kao ni desničari Crvenog
Guest- Guest
Noor wrote:vidim te, vidim..takva gomila gluposti na jednom mjestu nemre ostat nezapaženodeda getting old wrote:ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptrijuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Zajedno sa abortusom će se zabraniti i DNK analiza, to je ionako uvod u GMO i igranje Boga. Tako da nitko onda neće znati božju volju i čije je dijete.Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
navedi jednu glupost koju sam napisao, pa ću ti dokazati da nije, no nećeš, jer znaš da si u krivu
Guest- Guest
deda getting old wrote:Noor wrote:vidim te, vidim..takva gomila gluposti na jednom mjestu nemre ostat nezapaženodeda getting old wrote:ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptrijuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Zajedno sa abortusom će se zabraniti i DNK analiza, to je ionako uvod u GMO i igranje Boga. Tako da nitko onda neće znati božju volju i čije je dijete.Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
navedi jednu glupost koju sam napisao, pa ću ti dokazati da nije, no nećeš, jer znaš da si u krivu
lakše bi mi bilo navest kaj si pametnog napisao...puuuuno manje posla
Guest- Guest
Eva wrote:Noor wrote:deda getting old wrote:ti mene ne možeš da vidiš jer imaš dioptrijuNoor wrote:kad tebe pogledam, čini mi se kao najdjelotvornije budalama zabranit da ga vade osim za pišanje...deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kako bi to izgledalo oženjenim muškarcima kad bi morali priznati da su umočili u tuđu picu i morali priznati očinstvo. Eh što bi bila inflacija brakorazvodnih parnica...alimentacija da ne pričamo...
Jao Noor, pa ne bereš Dedu kao ni desničari Crvenog
ak je neko glup, ne zanima me koje je boje
Guest- Guest
"dijete ne dijeli majčin DNA, pa time niti ne može biti dio njenog tijela"
Ima Marčelo pravo. Nije isti DNA. Slično kao kod bakterija koje uzrokuju bolesti i raznih parazita koji rastu u ljudskom tijelu, nije isti DNA. I da po stoji onaj alien if filma Alien4 koji je rastao u utrobi glavnog lika, isto ne bi imao isti DNA. Super je kad se znanstvene činjenice izvuku iz konteksta i upotrebljavaju za katolibanske potrebe :)
Ima Marčelo pravo. Nije isti DNA. Slično kao kod bakterija koje uzrokuju bolesti i raznih parazita koji rastu u ljudskom tijelu, nije isti DNA. I da po stoji onaj alien if filma Alien4 koji je rastao u utrobi glavnog lika, isto ne bi imao isti DNA. Super je kad se znanstvene činjenice izvuku iz konteksta i upotrebljavaju za katolibanske potrebe :)
Last edited by dawson on 23/5/2016, 14:13; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
lijepo je biti idealist, no od trudnoće i spolne bolesti te ne može zaštititi ni najveće muškoNoor wrote:
a što sam rekla nego to...ne de to nekima u glavu...puna im sperme
Guest- Guest
dawson wrote:"dijete ne dijeli majčin DNA, pa time niti ne može biti dio njenog tijela"
nisam čitao članak, lol ovo je dobro
Guest- Guest
pa nije samo ni kurton....za kontrolu...
2015-09-08
Page 3 of 34 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34
Similar topics
» Kujundžić je za pravo za život. Sve dok se ne rodite
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Ljudi imaju pravo na život
» MIŠETIĆ: Hrvatska i Srbija vjerojatno će imati pravo raskinuti Daytonski sporazum i Ustav nakon izbor
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
Page 3 of 34