Denkverbot
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
budes li iskreno posvjedocio da nisi plakao, razmislit cu B-)kic wrote:IvyTeasdale wrote:obavezno pogledat..sam prvi put ;Dkic wrote:ma večeras, nisam nikad gledao taj kultni uradak koji svi spominju, a izgleda ni ova pička što radi u videoteci.. trebam je pozvati na piće?
ako ne budem plakao? stavit ćeš anime na avatar?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
aben wrote:A, jo nis,IvyTeasdale wrote:aben wrote:Ča, plakala?IvyTeasdale wrote:ja sigurno znam da jesam ;D
nego..k'o kisna godina..smrc @_@
Jer me je klint gljedo
Ali, ako mi kic ne prevede ov njemački, poče ću prepričavati rodnju, boga mi ko ne ću
The state, which decreases our responsibility, can not free us from the grief; we must deliver (bear?). It reaches deep into our dreams down ..
IvyTeasdale wrote:budes li iskreno posvjedocio da nisi plakao, razmislit cu B-)kic wrote:IvyTeasdale wrote:obavezno pogledat..sam prvi put ;Dkic wrote:ma večeras, nisam nikad gledao taj kultni uradak koji svi spominju, a izgleda ni ova pička što radi u videoteci.. trebam je pozvati na piće?
uvijek iskreno..
ako budem zasuzio znači da me se dojmilo, a svi znamo da ja ne mogu začepit usta kad mi je nešto super.
samo ti pocni..mozes i najdojmljivije scene posebno podrobno ;Daben wrote:A, jo nis,IvyTeasdale wrote:aben wrote:Ča, plakala?IvyTeasdale wrote:ja sigurno znam da jesam ;D
Jer me je klint gljedo
Ali, ako mi kic ne prevede ov njemački, poče ću prepričavati rodnju, boga mi ko ne ću
2014-04-12
E, lipo je reko,kic wrote:aben wrote:A, jo nis,IvyTeasdale wrote:aben wrote:Ča, plakala?IvyTeasdale wrote:ja sigurno znam da jesam ;D
Jer me je klint gljedo
The state, which decreases our responsibility, can not free us from the grief; we must deliver (bear?). It reaches deep into our dreams down ..
I ki bi pored takovih misli misli svojun glovun...
I kak budeš plako, siti se kako ljudi bash merikunski filmovi, da su vakovi i nakovi. U zemlji slobode imo i nojgorega, i nojboljega, a sebi moremo uzesti ča nan odgovoro.
2014-04-16
N
ok,onda izvijesti..makar te ja ne dozivljavam tako brbljavog ;Pkic wrote:IvyTeasdale wrote:budes li iskreno posvjedocio da nisi plakao, razmislit cu B-)kic wrote:IvyTeasdale wrote:obavezno pogledat..sam prvi put ;Dkic wrote:ma večeras, nisam nikad gledao taj kultni uradak koji svi spominju, a izgleda ni ova pička što radi u videoteci.. trebam je pozvati na piće?
uvijek iskreno..
ako budem zasuzio znači da me se dojmilo, a svi znamo da ja ne mogu začepit usta kad mi je nešto super.
2014-04-12
Odličan savjet, ali,kic wrote:e, jebite se :^^
riješi ti tu curu iz antikvarijata,a jo ću lako is megi
Laku noć drugovi
2014-04-16
Kao sto rekoh,hocu potpuni izvjestaj..nemoj me iznevjeriti ^_*
2014-04-12
tebi sam dužan Mostove, mativki Philomenu, a stalno govorim kako nikom ništ nisam dužan :^^
OP will deliver =)
OP will deliver =)
Smatram da u pojedinim područjima mora postojati neka regulativa radi zaštite drugih. Primjer vozač taxia, pa mora proći određene testove za dobivanje dozvole. Zatim građevinska dozvola. Na što bi sličilo tvoje ostrvo kada bi svatko gradio gdje hoće i kako hoće. Mislim, jest da smo svjedoci ilegalne gradnje, što nam dakako nije po volji....Al samo zato jer si pojedinci daju za pravo...aben wrote:
Taksi?! Građevinska...:(
Guest- Guest
Žene koje vole taj film su sklone nekrofiliji :Dkic wrote: htio dignuti Mostovi okruga Madison,
Guest- Guest
O, imam, imam :) (al ne bih željela se kompromitirati) :Daben wrote:Imaš kakvu empirijsku potvrdu..?mativka wrote:Pobornik sam iste teorije i u potpunosti se slažem.aben wrote:
Inače, jo verujin u teoriju da se čovik zapravo ne more ostaviti ovisnosti, osim drugom ovisnošću. Ali, o tomu drugi pu:)
Koja je tvoja? :)
Guest- Guest
Po meni su riječi alat. A, znamo da i alata ima svakojakih. Sve ovisi o majstoru i načinu na koji ga primjenjuje. Ima ona poslovica: drži vodu dok majstori odu... :Daben wrote:
Pa jo ću priznati da su meni riči igračke, i dugo mi je tribalo da naučin da je to oružje u percepciji ljudi. Al unda mi je ideologija rekla da riči i jesu igračke, i da jo nis kriv ako neko svaća igru preozbiljno- naravski, ponašanje je ključno, tj djelovanje.
A ljudsko djelovanje jest loše. Jo zapravo nis u biznisu predviđanja budućnosti, i ne zun kako bi završili da nas je puštiti. Teško je da bi nestali nepoželjni oblici ponašanja, a možda bi se razvili i novi, još i gori. Ali znun koga bi krivi ako mi se nešto dogodi u biločemu, onoga ki je odluči za mene- jo.
Guest- Guest
Mostovi su mi jedna lijepa priča o ljubavi koja je sveprisutna (jer imam osjećaj da većina u sebi nosi tu priču), ali me se Philomena više dojmila (jer smatram da bi ljudi trebali biti više poput nje)kic wrote:tebi sam dužan Mostove, mativki Philomenu, a stalno govorim kako nikom ništ nisam dužan :^^
OP will deliver =)
Guest- Guest
mativka wrote:Žene koje vole taj film su sklone nekrofiliji :Dkic wrote: htio dignuti Mostovi okruga Madison,
WTF
Jo imun svašta,mativka wrote:O, imam, imam :) (al ne bih željela se kompromitirati) :Daben wrote:Imaš kakvu empirijsku potvrdu..?mativka wrote:Pobornik sam iste teorije i u potpunosti se slažem.aben wrote:
Inače, jo verujin u teoriju da se čovik zapravo ne more ostaviti ovisnosti, osim drugom ovisnošću. Ali, o tomu drugi pu:)
Koja je tvoja? :)
Cigaretov sun se ostavi is travinun, trove sun se ostavi is pivun, pive se sa ostavljivun s radenskom...slično sun se ostavi ženskih, izlazaka, televizije, sponja dokasno, pojti leći prekasno...imo tote posla za do kraja života
2014-04-16
oboje ljubavnika su mrtvi..pricu pricaju njena djeca nakon sto su joj pronasli dnevnikkic wrote:mativka wrote:Žene koje vole taj film su sklone nekrofiliji :Dkic wrote: htio dignuti Mostovi okruga Madison,
WTF
2014-04-12
to je samo mali dio...uvod ;D
2014-04-12
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50