Denkverbot
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Denkverbot
sinulo mi je da bi se moglo krivo shvatit...
ja sam mislio na njega kad sam napisao wishful thinking...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Dread_Pirate_Roberts wrote:sinulo mi je da bi se moglo krivo shvatit...
a nisam bas sigurna, znas :)
betty.boop-
2015-01-23
Tri su teme tote, na ku misliš?kic wrote:pokušavam nešto naći ali ne mogu nikak :/ ugl, komentar ti je skroz promašen..aben wrote:Jel ti uopće voliš žinske? Jo se uvika bolje osićun kad ih je baren pe šest okolo. One su dobar indikator bulšita, i ne će se, u pravilu, zadržavati u nezdravoj klimi. Ko maške, ke ositu podzemne tokove ili tako nesto.kic wrote:sad su slobodni stihovi, kad su je ženske derailale :^^
defect fetiš?
To je fetiš mana, jo recimo volin da in šuško glos š...
[size=48]; you will become what you do most often; you will become what you watch and listen to most often.[/size]
[size=48]Jel ti u ovo veruješ? [/size]
[size=48]Ovakovi tekstovi su didaktički, pisani su za dicu i odrasle ali slabe ličnosti. I dok bi većini vipovaca koristilo prečitati ovo, uravnotežena osoba od toga nemo koristi.[/size]
head's off!!
2014-04-16
A, postoje ti momci koji moru dojti do piške samo preko drugih muških,betty.boop wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:sinulo mi je da bi se moglo krivo shvatit...
a nisam bas sigurna, znas :)
Ne ću reći da ne odobrovun, jer anything goes, al čudno mi je da to žene ne odbijo...
2014-04-16
kako koju
ako nije sposoban sam se izborit za ono sto zeli, ni ne treba mi
betty.boop-
2015-01-23
ne da mi se o tome, jeez nekako sam se htio okladiti kako će malivka poslušati tvoj savjet i ulogirati se na forum u srijedu (danas), a izaći na tanz u petak..
dobro pa nisam..
dobro pa nisam..
Pa izborit će se,betty.boop wrote:kako koju
pirat će meni podmetnuti da ja tebe želim, a ne ti mene, i unda ti staješ uz njega, jer ako ne staneš, unda si ti ta koja riskira, koja pokaživo korte prva.
Govorin, ni to liša strategija, al da sun žinska, borami bi bila jalova...
2014-04-16
kic wrote:ne da mi se o tome, jeez nekako sam se htio okladiti kako će malivka poslušati tvoj savjet i ulogirati se na forum u srijedu (danas), a izaći na tanz u petak..
dobro pa nisam..
Ideologizirana je, misli da će nojti mladića u ponediljak u šumi. To je istina, oće, ali prvo ga moroš u pijetak upoznati...inače je to scary, sresti nekoga u šumi, odma se sutin teksaškoga masakra...
2014-04-16
aben wrote:Pa izborit će se,betty.boop wrote:kako koju
pirat će meni podmetnuti da ja tebe želim, a ne ti mene, i unda ti staješ uz njega, jer ako ne staneš, unda si ti ta koja riskira, koja pokaživo korte prva.
eh, cilj ne opravdava sredstvo
betty.boop-
2015-01-23
ne znam šta misli, ali znam da sam joj poklonio mali win sad, jer će se smijati mojoj krivoj procjeni i slaviti jer je drukčija i neshvatljiva-aben wrote:kic wrote:ne da mi se o tome, jeez nekako sam se htio okladiti kako će malivka poslušati tvoj savjet i ulogirati se na forum u srijedu (danas), a izaći na tanz u petak..
dobro pa nisam..
Ideologizirana je, misli da će nojti mladića u ponediljak u šumi. To je istina, oće, ali prvo ga moroš u pijetak upoznati...inače je to scary, sresti nekoga u šumi, odma se sutin teksaškoga masakra...
šta sam htio reć, šta si ti taki strašljivac isse?
Točno, ali nisi u pravu.betty.boop wrote:aben wrote:Pa izborit će se,betty.boop wrote:kako koju
eh, cilj ne opravdava sredstvo
Ima nešto iskonaki u tomu, ali when done ovako civilizirano, u rukavicama, ispado nekako lame i žinske moru protumačiti ko slabost. Da se stvor riši na šake, mislin da ti unda ne bi smetalo sredstvo,
what say you?
2014-04-16
Ma žinske uopće ne vodu scorebox, one nsu vode radi winova nego da se svidu nekome.kic wrote:ne znam šta misli, ali znam da sam joj poklonio mali win sad, jer će se smijati mojoj krivoj procjeni i slaviti jer je drukčija i neshvatljiva-aben wrote:kic wrote:ne da mi se o tome, jeez nekako sam se htio okladiti kako će malivka poslušati tvoj savjet i ulogirati se na forum u srijedu (danas), a izaći na tanz u petak..
dobro pa nisam..
šta sam htio reć, šta si ti taki strašljivac isse?
Prove sun dobar de života na planini, i svako malo bi na nekin teškin terenu, i teškin vremenskim uvjetima pod punon opremon trevili lokalca u papučama i košuljici. I redovio bi u pozadini ču soundtrak iz fima s jonom voightom i burtom reynoldsom...moreš bižati, ali priče su da lokalci mogu teći 60km/h uzbrdo.....
2014-04-16
Pa nije to žan klod van dam nasilje, nego fizička rasprava.betty.boop wrote:smetalo bi mi, ne volim nasilje :p
I ne moš reći da ne godi ideja, nadmetanje za nakonost?
2014-04-16
a sta ja znam, napisao si "sake"
hm, razmislit cu o tome ...
bullshit !
bila bi luda kad mi ne bi godilo
hm, razmislit cu o tome ...
bullshit !
bila bi luda kad mi ne bi godilo
betty.boop-
2015-01-23
e znun da bi,
a trik je ka u kavkaskim krugu kredon, u jednon trenu popustiti i preuzeti nekoliko udaraca, koji će izazvati suosjećanje i dokazati volju za žrtvovanjem. nismo vuci da nojjači uzme sve. nego nojpametniji:)
a trik je ka u kavkaskim krugu kredon, u jednon trenu popustiti i preuzeti nekoliko udaraca, koji će izazvati suosjećanje i dokazati volju za žrtvovanjem. nismo vuci da nojjači uzme sve. nego nojpametniji:)
2014-04-16
Mama i tata plaćaju a ti lunpuješ? :)
Ali, jo ne vidin depreaiju u privatnom sektoru, dapače, tu je dinamično, trguje se, radi, utajiva. Poduzetnici su optimisti, inače ne bi bili poduzetnici.
Uhljebi su jad, čemer, pesimizam, ne vide izlaz, uvijek ista ploća, bez mogućnisti kreativnosti, fleksibilnosti...
Ali, jo ne vidin depreaiju u privatnom sektoru, dapače, tu je dinamično, trguje se, radi, utajiva. Poduzetnici su optimisti, inače ne bi bili poduzetnici.
Uhljebi su jad, čemer, pesimizam, ne vide izlaz, uvijek ista ploća, bez mogućnisti kreativnosti, fleksibilnosti...
2014-04-16
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50