Denkverbot
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
je, al veteransku:)kic wrote:a i igraš košarku jel, oćel se vratit Raptorsi a?
ne verujin, predaleko su došli i ovako
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Vegvísir wrote:aben wrote:haha, pa nis puno stariji od toga:)kic wrote:ja mislim da se aben ruga s nama i smije nam se, sigurno je tek jedva 30tak godina star jer ga previše zanima budućnost kakva će biti, pička se još nečem nada!!! :^^^^
Ja sam mislila da si u nekakvom 40-45 rasponu.
znači sad je ušao u raspon potencijalnog kopulacijskog partnera?
aben wrote:je, al veteransku:)kic wrote:a i igraš košarku jel, oćel se vratit Raptorsi a?
ne verujin, predaleko su došli i ovako
istok je stvarno loš, da ga jebeš-
star san iznutraVegvísir wrote:aben wrote:haha, pa nis puno stariji od toga:)kic wrote:ja mislim da se aben ruga s nama i smije nam se, sigurno je tek jedva 30tak godina star jer ga previše zanima budućnost kakva će biti, pička se još nečem nada!!! :^^^^
2014-04-16
Vegvísir wrote:Durkheim je to svoje stajalište jako lijepo razradio u knjizi Elementarni oblici religijskog života na primjeru australskih aboridžina i najjednostavnijih oblika religije - animizma i totemizma. Da mi se da prošetati 7 koraka do police, možda bih i prepisala koji citatić, ali eto, ne da mi se.
next time on denkverbot
aben wrote:star san iznutraVegvísir wrote:aben wrote:haha, pa nis puno stariji od toga:)kic wrote:ja mislim da se aben ruga s nama i smije nam se, sigurno je tek jedva 30tak godina star jer ga previše zanima budućnost kakva će biti, pička se još nečem nada!!! :^^^^
same here, same here.
kic wrote:Vegvísir wrote:aben wrote:haha, pa nis puno stariji od toga:)kic wrote:ja mislim da se aben ruga s nama i smije nam se, sigurno je tek jedva 30tak godina star jer ga previše zanima budućnost kakva će biti, pička se još nečem nada!!! :^^^^
Odmah sam na pametnoj ploči na zidu iza sebe krenula mijenjati vrijednosti i preslagivati.
Guest- Guest
kad religije napokon umru, ovi sociolozi će se morati preseliti i gurati na klupi s ovima s povijesti xD
je se misliš udavati?Vegvísir wrote:kic wrote:Vegvísir wrote:aben wrote:haha, pa nis puno stariji od toga:)kic wrote:ja mislim da se aben ruga s nama i smije nam se, sigurno je tek jedva 30tak godina star jer ga previše zanima budućnost kakva će biti, pička se još nečem nada!!! :^^^^
Odmah sam na pametnoj ploči na zidu iza sebe krenula mijenjati vrijednosti i preslagivati.
2014-04-16
Vegvísir wrote:kic wrote:Vegvísir wrote:aben wrote:haha, pa nis puno stariji od toga:)kic wrote:ja mislim da se aben ruga s nama i smije nam se, sigurno je tek jedva 30tak godina star jer ga previše zanima budućnost kakva će biti, pička se još nečem nada!!! :^^^^
haha ovo je dobro, mijenja se izračun-
a zbog čega, koji je tvoj problem?kic wrote:
same here, same here.
2014-04-16
kic wrote:kad religije napokon umru, ovi sociolozi će se morati preseliti i gurati na klupi s ovima s povijesti xD
Dok ima društva, ima i sociologije.
Guest- Guest
po tomu onda sociologija ne postoji, jer društvo ne postojiVegvísir wrote:kic wrote:kad religije napokon umru, ovi sociolozi će se morati preseliti i gurati na klupi s ovima s povijesti xD
"A great deal may be learned about society by studying man; but this process cannot be reversed: nothing can be learned about man by studying society—by studying the inter-relationships of entities one has never identified or defined."
2014-04-16
aben wrote:po tomu onda sociologija ne postoji, jer društvo ne postojiVegvísir wrote:kic wrote:kad religije napokon umru, ovi sociolozi će se morati preseliti i gurati na klupi s ovima s povijesti xD
"A great deal may be learned about society by studying man; but this process cannot be reversed: nothing can be learned about man by studying society—by studying the inter-relationships of entities one has never identified or defined."
:kopulacija intensifies:
ne zun želi li se ona uopće udati, ima li se smisla uopće upuštati u ovo..kic wrote:
2014-04-16
aben wrote:je se misliš udavati?
Iskreno, nemam pojma. Sam papir i ritual mi ne znači puno i nije mi neki imperativ.
Guest- Guest
aben wrote:ne zun želi li se ona uopće udati, ima li se smisla uopće upuštati u ovo..kic wrote:
ne da ti se uopće startati operaciju "change of heart" ?
pusti sad socijologiju,Vegvísir wrote:aben wrote:je se misliš udavati?
Iskreno, nemam pojma. Sam papir i ritual mi ne znači puno i nije mi neki imperativ.
jo te pitun misliš li ikad načelno predati ključeve svoje slobode nekomu muškomu.
2014-04-16
aben wrote:po tomu onda sociologija ne postoji, jer društvo ne postojiVegvísir wrote:kic wrote:kad religije napokon umru, ovi sociolozi će se morati preseliti i gurati na klupi s ovima s povijesti xD
Koje krasno individualističko očište samo eto, ovaj zadnji dio mi ne drži vodu.
Guest- Guest
aben wrote:pusti sad socijologiju,Vegvísir wrote:aben wrote:je se misliš udavati?
jo te pitun misliš li ikad načelno predati ključeve svoje slobode nekomu muškomu.
U onoj istoj mjeri u kojoj bi ključevi njegove slobode bili predani meni.
Ako te zanima vidim li se kao tradicionalna žena-majka-kraljica, ne, ne vidim se.
Guest- Guest
zbog otkrivenih planova, tribalo bi se zvati change of change of heartkic wrote:aben wrote:ne zun želi li se ona uopće udati, ima li se smisla uopće upuštati u ovo..kic wrote:
ne da ti se uopće startati operaciju "change of heart" ?
2014-04-16
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50