Denkverbot
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
betty.boop wrote:Vegvísir wrote:betty.boop wrote:kic wrote:snejk me izbriso s fejsa vidi vraga-
izbrisao je akaunt
Nije.
Vidim da još uvijek ima account, ali je valjda radio čistku. Obrisao je i mene.
dakle, onda je deaktivirao akaunt
nije vas izbrisao, to znam sigurno
Moguće. Al' čak i da je izbrisao, ništa čudno, ljudi nekad valjda požele imati manji broj ljudi, one s kojima se druže i inače, itd.
Guest- Guest
a Milo je predobar, kad je stavio neki podcast gdje je gostovao pa kao: znam da cete upaliti emisiju i onda pustiti u pozadini da pricam, dok igrate neku igricu, ali pricekajte video na tren da vidite moj outfit
such a fabulous faget
such a fabulous faget
dobro, to ću pozdraviti, veliki neprijatelji su jamac dobre borbe.Vegvísir wrote:
To je planski, gradim listu velikih neprijatelja!
Bože, abene, geekovi su pametni, u sekundi izračunaju sile, kutove, mase i akceleracije.
ali sva ta borba protiv kulture silovanja pod kojom mi vas držimo, ipak je samo borba prsa u prsa- tako da će se tu odazvati svaki raspoloživi i neraspoloživi muškarac, ako me razumiš:)
bolje da se ostavimo te teme o gikovima, oznojia san se od muke
2014-04-16
a, nekad me živcira jer pretjeruje, al onda se sitin da je ustvari više žensko nego muški, pa mu odma oprostin..kic wrote:a Milo je predobar, kad je stavio neki podcast gdje je gostovao pa kao: znam da cete upaliti emisiju i onda pustiti u pozadini da pricam, dok igrate neku igricu, ali pricekajte video na tren da vidite moj outfit
such a fabulous faget
2014-04-16
aben wrote:dobro, to ću pozdraviti, veliki neprijatelji su jamac dobre borbe.Vegvísir wrote:
To je planski, gradim listu velikih neprijatelja!
Bože, abene, geekovi su pametni, u sekundi izračunaju sile, kutove, mase i akceleracije.
ali sva ta borba protiv kulture silovanja pod kojom mi vas držimo, ipak je samo borba prsa u prsa- tako da će se tu odazvati svaki raspoloživi i neraspoloživi muškarac, ako me razumiš:)
bolje da se ostavimo te teme o gikovima, oznojia san se od muke
Eh, šta je nama naša borba dala...
Aj, brzo zapali jednu i trgni travaricu da se vratiš u normalu.
Guest- Guest
nekad mi se feministički pokret čini samo ko opravdanje da šećete ulicami golih cic.
samo ne zun čemu cila šarada, ki van to broni vako i nako
haha, podcjenjuješ neprijatelja,
pijin vodu, ne pušin, na drugon tabu čitun NRx, u livoj ruci ono za stiskanje, za mišići, ugl- spreman za rat:)
pijin vodu, ne pušin, na drugon tabu čitun NRx, u livoj ruci ono za stiskanje, za mišići, ugl- spreman za rat:)
2014-04-16
less friends,Vegvísir wrote:betty.boop wrote:Vegvísir wrote:betty.boop wrote:kic wrote:snejk me izbriso s fejsa vidi vraga-
izbrisao je akaunt
Nije.
Vidim da još uvijek ima account, ali je valjda radio čistku. Obrisao je i mene.
dakle, onda je deaktivirao akaunt
nije vas izbrisao, to znam sigurno
Moguće. Al' čak i da je izbrisao, ništa čudno, ljudi nekad valjda požele imati manji broj ljudi, one s kojima se druže i inače, itd.
less bulshit,
keep your circles small
ako su friends sinonim za bullshit, onda stvarno postoji problem
betty.boop-
2015-01-23
aben wrote:a, nekad me živcira jer pretjeruje, al onda se sitin da je ustvari više žensko nego muški, pa mu odma oprostin..kic wrote:a Milo je predobar, kad je stavio neki podcast gdje je gostovao pa kao: znam da cete upaliti emisiju i onda pustiti u pozadini da pricam, dok igrate neku igricu, ali pricekajte video na tren da vidite moj outfit
such a fabulous faget
haha a jesi spaljen, ma original je, nema drugi Milo, on ne O. Wilde ove generacije, samo se bojim da ce dosaditi sam sebi jer ga ima posvuda, preaktivan je, ili je on simbol danasnjeg doba, uvijek dostupan i spreman baciti komentar na nesto, danas se u roku par sati promijeni situacija i saznanja, tako da, trenutno je u pravu, ali on vise uziva u trolanju nego ozb raspravi, bojim se da to ne postane norma kad bi svi tako e
betty.boop wrote:ako su friends sinonim za bullshit, onda stvarno postoji problem
uostalom, spekuliram covjeku iza ledja, a stvarno je oke uvijek bio.
aben wrote:nekad mi se feministički pokret čini samo ko opravdanje da šećete ulicami golih cic.
Aj' drugi put ćemo o toj temi jer ću krenut' ozbiljno, a sad mi se ne da bit' ozbiljna. Ono, baš ne. Fino sam se ušuškala, um mi sretno mantra kako je ovo prva noć ovog vikenda kad idem spavati prije 4 ili 5 ujutro, virim tu i tamo na masteršef, a ako se navučem, onda ću se još i trudit' pisat'.
Odmah rat. Što ti je žrtva vlastitog testosterona.
Guest- Guest
možda se malo smiri kad nojde muža:)kic wrote:aben wrote:a, nekad me živcira jer pretjeruje, al onda se sitin da je ustvari više žensko nego muški, pa mu odma oprostin..kic wrote:a Milo je predobar, kad je stavio neki podcast gdje je gostovao pa kao: znam da cete upaliti emisiju i onda pustiti u pozadini da pricam, dok igrate neku igricu, ali pricekajte video na tren da vidite moj outfit
such a fabulous faget
haha a jesi spaljen, ma original je, nema drugi Milo, on ne O. Wilde ove generacije, samo se bojim da ce dosaditi sam sebi jer ga ima posvuda, preaktivan je, ili je on simbol danasnjeg doba, uvijek dostupan i spreman baciti komentar na nesto, danas se u roku par sati promijeni situacija i saznanja, tako da, trenutno je u pravu, ali on vise uziva u trolanju nego ozb raspravi, bojim se da to ne postane norma kad bi svi tako e
2014-04-16
kic wrote:betty.boop wrote:ako su friends sinonim za bullshit, onda stvarno postoji problem
uostalom, spekuliram covjeku iza ledja, a stvarno je oke uvijek bio.
tako je, nemoj mislit :p
betty.boop-
2015-01-23
ne,betty.boop wrote:ako su friends sinonim za bullshit, onda stvarno postoji problem
friend su sinonim za ljude, a ljudi su bulšit
2014-04-16
čekoj, ti si stvarno feminist?Vegvísir wrote:aben wrote:nekad mi se feministički pokret čini samo ko opravdanje da šećete ulicami golih cic.
Aj' drugi put ćemo o toj temi jer ću krenut' ozbiljno, a sad mi se ne da bit' ozbiljna. Ono, baš ne. Fino sam se ušuškala, um mi sretno mantra kako je ovo prva noć ovog vikenda kad idem spavati prije 4 ili 5 ujutro, virim tu i tamo na masteršef, a ako se navučem, onda ću se još i trudit' pisat'.
jo sun stvarno misli da se zajebavamo jedva čekun da se lipo odmoriš, nika nis govori is nijednin feministun, lookin forward!
nije žrtva dok ne padne:)
2014-04-16
ja cu iskreno reci, da se malo bojim te nove generacije kao sto je Milo, jer on je neka nova vrsta, zabavan ali provokativan, no iako se drzi cinjenica, on je stvorio mali kult oko sebe.. no dobro, ne mogu dobro opisati sto mislim, ali imam dojam da cemo poceti gledati slicne likove njemu na sceni sve vise, a oni se nece drzati cinjenica ko Milo vec ce uzeti naglasak na: let's burn the other side ruganjem.. ali idem i ja spat sta pisem majko mila(o)
aben wrote:čekoj, ti si stvarno feminist?Vegvísir wrote:aben wrote:nekad mi se feministički pokret čini samo ko opravdanje da šećete ulicami golih cic.
jo sun stvarno misli da se zajebavamo jedva čekun da se lipo odmoriš, nika nis govori is nijednin feministun, lookin forward!
Ma vjerojatno jesi, samo to nisi ni znao.
Testosteron ili žrtva u potenciji?
Guest- Guest
kic wrote:ja cu iskreno reci, da se malo bojim te nove generacije kao sto je Milo, jer on je neka nova vrsta, zabavan ali provokativan, no iako se drzi cinjenica, on je stvorio mali kult oko sebe.. no dobro, ne mogu dobro opisati sto mislim, ali imam dojam da cemo poceti gledati slicne likove njemu na sceni sve vise, a oni se nece drzati cinjenica ko Milo vec ce uzeti naglasak na: let's burn the other side ruganjem.. ali idem i ja spat sta pisem majko mila(o)
čekoj, toga se bojiš? game of thrones se zahuktava, međuzemlje se ujedinjuje s mordorom, a tebe zabrinjava kult ličnosti čovika ki nika ne će biti ni savjetnik u općini?
2014-04-16
bogami, nis.Vegvísir wrote:aben wrote:čekoj, ti si stvarno feminist?Vegvísir wrote:aben wrote:nekad mi se feministički pokret čini samo ko opravdanje da šećete ulicami golih cic.
Ma vjerojatno jesi, samo to nisi ni znao.
Testosteron ili žrtva u potenciji?
biti feminsit znoči usvojiti neke nadrealne ideje, to je ko neka religija; oni tvrdu da gredu po vodi ali bez pomoći boga. retki ljudi to moru, i jo se osićun počašćen ča sidin u društvu s feminiskinjom.
ovo ne more biti nego tako...osim ako si u isto vrime i socijalist..?
a zno se ča na kraju u srazu spolova pade:))
2014-04-16
Ma kakva religija, ona je institucionalizirana; mi smo prije sekta ili možda čak i kult.
Guest- Guest
za laku noć:
In the social world, everything is a feedback loop, and all slopes are slippery. The resulting equilibria rarely involve “equality.”
Either men are morally superior to women, and women’s sexuality is restricted, or women are morally superior to men, and male sexuality is restricted. Someone is always in charge, both at the societal level, and at the individual level.
The only time someone is not in charge is when the two sides don’t know each other very well, and don’t know how hard they can push. This is why dating is a process of the woman figuring out what she can get away with. They want to progress to the power shakeup so they know who is in charge.
Once someone wins an initial dispute, and gets defined as the party with the most valid needs (or greatest grievances), then their moral superiority turns into power.
....
One possibility would be to give both men and women moral status in different spheres of society. This seems like it could work, but isn’t it what the Victorians tried? Women were given great prestige and moral authority in the home and education, but that moral authority expanded, as Mencken makes clear. Women’s moral sphere got bigger and bigger until eventually it swallowed the male sphere, and we now have Codes of Conduct in tech.
Blacks and whites could separate, and be in some sense equal if apart. But men and women need to be together, and being different, either men will rule women, or women rule men, and for obvious biological reasons women ruling men does not work very well.
All slopes are slippery
Just as overt discrimination against blacks was replaced with overt discrimination against whites with no intervening period of neutrality, when people opposed the double standard and started socially enforcing chastity on men, they abandoned social enforcement of chastity on women.In the social world, everything is a feedback loop, and all slopes are slippery. The resulting equilibria rarely involve “equality.”
Either men are morally superior to women, and women’s sexuality is restricted, or women are morally superior to men, and male sexuality is restricted. Someone is always in charge, both at the societal level, and at the individual level.
The only time someone is not in charge is when the two sides don’t know each other very well, and don’t know how hard they can push. This is why dating is a process of the woman figuring out what she can get away with. They want to progress to the power shakeup so they know who is in charge.
Once someone wins an initial dispute, and gets defined as the party with the most valid needs (or greatest grievances), then their moral superiority turns into power.
....
One possibility would be to give both men and women moral status in different spheres of society. This seems like it could work, but isn’t it what the Victorians tried? Women were given great prestige and moral authority in the home and education, but that moral authority expanded, as Mencken makes clear. Women’s moral sphere got bigger and bigger until eventually it swallowed the male sphere, and we now have Codes of Conduct in tech.
Blacks and whites could separate, and be in some sense equal if apart. But men and women need to be together, and being different, either men will rule women, or women rule men, and for obvious biological reasons women ruling men does not work very well.
2014-04-16
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50