Denkverbot
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
Smiri se, diši duboko...ajmo filozofirati :)aben wrote:gljedoj, okrenu sun admina, okrenuću i tebe. otpor je uzaludan, samo gubimo vrimemativka wrote:Pa svaki dan je novi dan :)aben wrote:isuse, nis ni za danziga ču bar kvarat stoljeća:)
meni je mativka ka scarlet, trudin se kolo nje skoro svaki pijetak, a ona neozbiljna. e pa frankly my dear..dobro, jo sun strpljiv, ali kako ti se više do odolijevati?
Dok god živimo! :)
Guest- Guest
to je strašan scenarij. virujen da mi sa tako izgljedomo iz rakursa prosječnog suvremenika klasičnog liberalizma, kako nami sa zvuči linkola i njegove ideje
2014-04-16
Nakon ovoga ne usuđujem se išta napisati jer ćeš me napasti da pišem sexualno :)aben wrote:to je strašan scenarij. virujen da mi sa tako izgljedomo iz rakursa prosječnog suvremenika klasičnog liberalizma, kako nami sa zvuči linkola i njegove ideje
Guest- Guest
baš gljedun kako ovo moreš okrenuti na svoj seksualni mlin, i borami, ne vidin:)mativka wrote:Nakon ovoga ne usuđujem se išta napisati jer ćeš me napasti da pišem sexualno :)aben wrote:to je strašan scenarij. virujen da mi sa tako izgljedomo iz rakursa prosječnog suvremenika klasičnog liberalizma, kako nami sa zvuči linkola i njegove ideje
ajde, da vidin
2014-04-16
aben wrote:baš gljedun kako ovo moreš okrenuti na svoj seksualni mlin, i borami, ne vidin:)mativka wrote:Nakon ovoga ne usuđujem se išta napisati jer ćeš me napasti da pišem sexualno :)aben wrote:to je strašan scenarij. virujen da mi sa tako izgljedomo iz rakursa prosječnog suvremenika klasičnog liberalizma, kako nami sa zvuči linkola i njegove ideje
ajde, da vidin
Pa, recimo riječ: klasično, pa riječ liberalno,...u određenom kontekstu zvuče sasvim solidno :)
Onda one riječi koje ne razumijem djeluju izuzetno primamljive :)
A, i mlin u određenoj misli ne zvuči loše :D
Eto! :)
(ti baš odlučio da me posramiš, a? :)
Guest- Guest
haha,mativka wrote:aben wrote:baš gljedun kako ovo moreš okrenuti na svoj seksualni mlin, i borami, ne vidin:)mativka wrote:Nakon ovoga ne usuđujem se išta napisati jer ćeš me napasti da pišem sexualno :)aben wrote:to je strašan scenarij. virujen da mi sa tako izgljedomo iz rakursa prosječnog suvremenika klasičnog liberalizma, kako nami sa zvuči linkola i njegove ideje
ajde, da vidin
Pa, recimo riječ: klasično, pa riječ liberalno,...u određenom kontekstu zvuče sasvim solidno :)
Onda one riječi koje ne razumijem djeluju izuzetno primamljive :)
A, i mlin u određenoj misli ne zvuči loše :D
Eto! :)
(ti baš odlučio da me posramiš, a? :)
ajde, je, more se izvući:)
2014-04-16
čekoj, još malomativka wrote:Daj neku ozbiljniju temu, sad me zbilja stid :)
2014-04-16
Za mene kažu, da sam oličenje strpljivosti, smirenosti, i onako...sve može :)aben wrote:čekoj, još malomativka wrote:Daj neku ozbiljniju temu, sad me zbilja stid :)
Guest- Guest
hm, s protokom vrimena, unatoč strpljivosti, stid je sve veći a ne manji:)mativka wrote:Za mene kažu, da sam oličenje strpljivosti, smirenosti, i onako...sve može :)aben wrote:čekoj, još malomativka wrote:Daj neku ozbiljniju temu, sad me zbilja stid :)
al, ok, evo prošlo je. čast ti je usčuvana. malo si poklekla, ali mi znomo da si ti dobra partizanka i da se to više ne će ponoviti, jel tako drugarice?
2014-04-16
Što je uopče čast?! Hm?aben wrote:hm, s protokom vrimena, unatoč strpljivosti, stid je sve veći a ne manji:)mativka wrote:Za mene kažu, da sam oličenje strpljivosti, smirenosti, i onako...sve može :)aben wrote:čekoj, još malomativka wrote:Daj neku ozbiljniju temu, sad me zbilja stid :)
al, ok, evo prošlo je. čast ti je usčuvana. malo si poklekla, ali mi znomo da si ti dobra partizanka i da se to više ne će ponoviti, jel tako drugarice?
Zašto si pridaješ važnost viteza?
Odakle ti pravo da si uzimaš za pravo rasuđivanja i prosuđivanja o nečijoj časti i mjerilima o istome?
I samo da znaš ja sam Indijanka iz plemena: Ne smim reći kojeg, na Europskoj zemlji :)
Last edited by mativka on 21/5/2016, 01:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
čast je nešto ča izgubiš kad osićoš stid, a vitez je un ki ti ukine osjećaj stida, ergo vroti ti čast.mativka wrote:Što je uopče čast?! Hm?aben wrote:hm, s protokom vrimena, unatoč strpljivosti, stid je sve veći a ne manji:)mativka wrote:Za mene kažu, da sam oličenje strpljivosti, smirenosti, i onako...sve može :)aben wrote:čekoj, još malomativka wrote:Daj neku ozbiljniju temu, sad me zbilja stid :)
Zašto si pridaješ važnost viteza?
Odakle ti pravo da si uzimaš za pravo rasuđivanja i prosuđivanja o nečijoj časti i mjerilima o istome?
I samo da znaš ja sam Indijanka iz plemena: Ne smim reći kojeg, na Europskoj zemlji :)
jo sun muški, je ne rodin po principu prava nego po principu mogućnosti. ako ti morin vrotiti čast, unda morin, nemo veze s otin jel imun pravo. ako si indijunka, unda ti je to jasno od rođenja, taj oddnos ratnik-skvo
:)
2014-04-16
Jok, Abende! :)
Dobrovoljni odnos u svemu, i ono čitanje linka u počecima rasprava mi se usjekao, ali sam zaboravila kako se zove taj ekonomist...
Imena, nazivlji nisu bitni, već dobrovoljnost, koja se tiče svih pisanih i nepisanih pravila. To mi se jako svidjelo.
Nego, što to Kic opet divlja pa je obrisao gotovo sve s ove teme?
Dobrovoljni odnos u svemu, i ono čitanje linka u počecima rasprava mi se usjekao, ali sam zaboravila kako se zove taj ekonomist...
Imena, nazivlji nisu bitni, već dobrovoljnost, koja se tiče svih pisanih i nepisanih pravila. To mi se jako svidjelo.
Guest- Guest
e bravo, bravo,mativka wrote:Jok, Abende! :)
bit će nešto otebe! pa da se jo malo opustin i više pazin na seks aluzije akko i priliči muškome, jeli tako!
amo leći da kić more očistitit kuću na miru,
ln
2014-04-16
Da, vrijeme je već odavna prošlo:) Hvala:)aben wrote:
e bravo, bravo,
bit će nešto otebe! pa da se jo malo opustin i više pazin na seks aluzije akko i priliči muškome, jeli tako!
amo leći da kić more očistitit kuću na miru,
ln
Kic, nastupaj, i dakako, slomi nogu! :D
Guest- Guest
nije nego, automatski se prelomi tema nakon 1100 posta, 990 se ključa a ostatak čini nastavak, što je ovaj mali Denkverbot trenutno..
genijalan je,
people dont get welth because they re greedy, they get it because people give them money through voluntary exchange..
2014-04-16
ne mogu otvoriti tu stranicu..ča govoru?
zoč meni fola?
zoč meni fola?
2014-04-16
a e, dežurni boogieman
2014-04-16
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50