Katolibanija napreduje
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Katolibanija napreduje
jesil se nasekiralafrakcija wrote:Lani su mnogi hodali potpuno goli. Žene su imale mali platneni trokutić naprijed i perje zataknuto u guzicu, a muškarci malu futrolu za penic. Djeca po rivi, bakice i djedovi su ih gledali frapirano, ali nije bilo incidenta. Na taj način su promovirali rave party na bačvicama uz upad na bače od 400 kn. Neki su imali samo bodljikave kožne ogrlice oko vrata.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja sam bila s ekipom i pridružile su nam se bakice koje skupljaju boce u tračanju. Malu djecu su roditelji demonstrativno odvlačili sa Rive. Moj kum uletio među njih sa foto aparatom i zamolio ih da ga slikaju, to im je bilo lagano komično spuštanje ego tripa u kojem su oni prkosni, arogantni, tašti..Simulirali su i snošaj kroz ples. Vjerojatno su se nadali da će bit incidenta i da će im to podić popularnost, ovako ne biste ni znali za događaj da ga nisam prenijela..Ipak sam uvjerena da su mnogi građani prijavili situaciju gradskoj upravi i inzistirali na kodeksu odijevanja.prckov wrote:jesil se nasekiralafrakcija wrote:Lani su mnogi hodali potpuno goli. Žene su imale mali platneni trokutić naprijed i perje zataknuto u guzicu, a muškarci malu futrolu za penic. Djeca po rivi, bakice i djedovi su ih gledali frapirano, ali nije bilo incidenta. Na taj način su promovirali rave party na bačvicama uz upad na bače od 400 kn. Neki su imali samo bodljikave kožne ogrlice oko vrata.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Naravno da si zbunjen jer ne znaš da je Iran teokratska država za razliku od Hrvatske. Kuiš sad? Kuiš ti moj curac.abraham wrote:MA ja sam zbunjen. Naime oni sta brane Iran su protiv zbrane da hodas gol po rivi??? Jedna mjerila za Irance a druga za nas. To onda slijedom vodi do jednih pravila za nase i drugih pravila za njihove , sta je tipicno rvtasko loodilo.
znači jesifrakcija wrote:Ja sam bila s ekipom i pridružile su nam se bakice koje skupljaju boce u tračanju. Malu djecu su roditelji demonstrativno odvlačili sa Rive. Moj kum uletio među njih sa foto aparatom i zamolio ih da ga slikaju, to im je bilo lagano komično spuštanje ego tripa u kojem su oni prkosni, arogantni, tašti..Simulirali su i snošaj kroz ples. Vjerojatno su se nadali da će bit incidenta i da će im to podić popularnost, ovako ne biste ni znali za događaj da ga nisam prenijela..Ipak sam uvjerena da su mnogi građani prijavili situaciju gradskoj upravi i inzistirali na kodeksu odijevanja.prckov wrote:jesil se nasekiralafrakcija wrote:Lani su mnogi hodali potpuno goli. Žene su imale mali platneni trokutić naprijed i perje zataknuto u guzicu, a muškarci malu futrolu za penic. Djeca po rivi, bakice i djedovi su ih gledali frapirano, ali nije bilo incidenta. Na taj način su promovirali rave party na bačvicama uz upad na bače od 400 kn. Neki su imali samo bodljikave kožne ogrlice oko vrata.
nego jesul to bili australci, ne bi me začudilo
2014-04-19
Jednostavno ne želimo da golaći odaju po rivi, kako nisu ni do sada. Inače u Mimicama je bila prva nudistička plaža u Europi i nikome nije smetala, jer su se potrudili maknut par desetaka metara iza sika da ne vrijeđaju javni moral.provocator wrote:Naravno da si zbunjen jer ne znaš da je Iran teokratska država za razliku od Hrvatske. Kuiš sad? Kuiš ti moj curac.abraham wrote:MA ja sam zbunjen. Naime oni sta brane Iran su protiv zbrane da hodas gol po rivi??? Jedna mjerila za Irance a druga za nas. To onda slijedom vodi do jednih pravila za nase i drugih pravila za njihove , sta je tipicno rvtasko loodilo.
2016-03-09
Ne znam..organizator ih je valjda platio. Inače u to vrijeme je na svakom kantunu bio neki koncert, pa su se borili za pozornost. Ovi su svakako zadobili pozornost.prckov wrote:znači jesifrakcija wrote:Ja sam bila s ekipom i pridružile su nam se bakice koje skupljaju boce u tračanju. Malu djecu su roditelji demonstrativno odvlačili sa Rive. Moj kum uletio među njih sa foto aparatom i zamolio ih da ga slikaju, to im je bilo lagano komično spuštanje ego tripa u kojem su oni prkosni, arogantni, tašti..Simulirali su i snošaj kroz ples. Vjerojatno su se nadali da će bit incidenta i da će im to podić popularnost, ovako ne biste ni znali za događaj da ga nisam prenijela..Ipak sam uvjerena da su mnogi građani prijavili situaciju gradskoj upravi i inzistirali na kodeksu odijevanja.prckov wrote:jesil se nasekiralafrakcija wrote:Lani su mnogi hodali potpuno goli. Žene su imale mali platneni trokutić naprijed i perje zataknuto u guzicu, a muškarci malu futrolu za penic. Djeca po rivi, bakice i djedovi su ih gledali frapirano, ali nije bilo incidenta. Na taj način su promovirali rave party na bačvicama uz upad na bače od 400 kn. Neki su imali samo bodljikave kožne ogrlice oko vrata.
nego jesul to bili australci, ne bi me začudilo
2016-03-09
Kolega, za Boga miloga vi ste glasnogovornik Irana ovdje. Vi ih slavite i hvalite. Bili su dobri dok ih je USA imala na crnoj listi ili??? Sto su oni i kako su uredjeni??? Libo me pedala. Poserem im se u pol Teherana. Da hodas gologuz , nema nikakove veze ni sa demokracijom ili tokracijom ili sl. Kuis . Kuis ti moj kurac.provocator wrote:Naravno da si zbunjen jer ne znaš da je Iran teokratska država za razliku od Hrvatske. Kuiš sad? Kuiš ti moj curac.abraham wrote:MA ja sam zbunjen. Naime oni sta brane Iran su protiv zbrane da hodas gol po rivi??? Jedna mjerila za Irance a druga za nas. To onda slijedom vodi do jednih pravila za nase i drugih pravila za njihove , sta je tipicno rvtasko loodilo.
2014-04-14
Dobro, nisi ti baš bistar ali to smo ionako znali. Ništa novo.abraham wrote:Kolega, za Boga miloga vi ste glasnogovornik Irana ovdje. Vi ih slavite i hvalite. Bili su dobri dok ih je USA imala na crnoj listi ili??? Sto su oni i kako su uredjeni??? Libo me pedala. Poserem im se u pol Teherana. Da hodas gologuz , nema nikakove veze ni sa demokracijom ili tokracijom ili sl. Kuis . Kuis ti moj kurac.provocator wrote:Naravno da si zbunjen jer ne znaš da je Iran teokratska država za razliku od Hrvatske. Kuiš sad? Kuiš ti moj curac.abraham wrote:MA ja sam zbunjen. Naime oni sta brane Iran su protiv zbrane da hodas gol po rivi??? Jedna mjerila za Irance a druga za nas. To onda slijedom vodi do jednih pravila za nase i drugih pravila za njihove , sta je tipicno rvtasko loodilo.
nije. na rabu je bila prva. i onaj engleski kralj koji se odrekao krune zbog ženskinje bio je redovit gost ;)frakcija wrote: Inače u Mimicama je bila prva nudistička plaža u Europi
2014-12-30
Ne znam, na stranicama Mimica piše da je njihova najstarija. I ja sam se tamo često kupala sa cilom ekipom, pa šta..gula je kad sve slobodno tralajlaha..al ipak se nismo gologuzi nasađivali ostalima na nos.veber wrote:nije. na rabu je bila prva. i onaj engleski kralj koji se odrekao krune zbog ženskinje bio je redovit gost ;)frakcija wrote: Inače u Mimicama je bila prva nudistička plaža u Europi
2016-03-09
rabljani tvrde da su imali prvi fkk :D
nema nikaj loše u golotinji, ali baš ići gole pičke sred palače nije neki prizor.
ajmo ljeti po jelcu šetuckat u badićima...
nema nikaj loše u golotinji, ali baš ići gole pičke sred palače nije neki prizor.
2014-12-30
Ma po Rivi se badići još i tolerirali..ovi su bili doslovce gologuzi , golosisi, a na međunožju tanki flaster na procjepuveber wrote:rabljani tvrde da su imali prvi fkk :D
2016-03-09
a, kada joj se pripiša?frakcija wrote:Ma po Rivi se badići još i tolerirali..ovi su bili doslovce gologuzi , golosisi, a na međunožju tanki flaster na procjepu
2014-12-30
Dobro je dok nisu golokuri.frakcija wrote:Ma po Rivi se badići još i tolerirali..ovi su bili doslovce gologuzi , golosisi, a na međunožju tanki flaster na procjepuveber wrote:rabljani tvrde da su imali prvi fkk :D
AJmo svi u Nairobi, tamo nije zabranjeno...evo provo ce prvi , juriš drugovi
2014-04-15
Ma pišu su stavili u futrolicu, i muški su bili gologuzi.dzango wrote:Dobro je dok nisu golokuri.frakcija wrote:Ma po Rivi se badići još i tolerirali..ovi su bili doslovce gologuzi , golosisi, a na međunožju tanki flaster na procjepuveber wrote:rabljani tvrde da su imali prvi fkk :D
2016-03-09
a što ako mu se digne?frakcija wrote:Ma pišu su stavili u futrolicu, i muški su bili gologuzi.dzango wrote:Dobro je dok nisu golokuri.frakcija wrote:Ma po Rivi se badići još i tolerirali..ovi su bili doslovce gologuzi , golosisi, a na međunožju tanki flaster na procjepuveber wrote:rabljani tvrde da su imali prvi fkk :D
kaj s futrolicom?
2014-12-30
Nisam radila opite. Demonstrativno sam ih ignorirala. To je najbolji lijek za attention whoring.veber wrote:a što ako mu se digne?frakcija wrote:Ma pišu su stavili u futrolicu, i muški su bili gologuzi.dzango wrote:Dobro je dok nisu golokuri.frakcija wrote:Ma po Rivi se badići još i tolerirali..ovi su bili doslovce gologuzi , golosisi, a na međunožju tanki flaster na procjepuveber wrote:rabljani tvrde da su imali prvi fkk :D
kaj s futrolicom?
2016-03-09
di si ti to sve bila i u sto si sve gledala?! 8-) ;Pfrakcija wrote:Ma po Rivi se badići još i tolerirali..ovi su bili doslovce gologuzi , golosisi, a na međunožju tanki flaster na procjepuveber wrote:rabljani tvrde da su imali prvi fkk :D
2014-04-12
ma izašla predvečer prošetat po gradu, nakon ko zna kolko..IvyTeasdale wrote:di si ti to sve bila i u sto si sve gledala?! 8-) ;Pfrakcija wrote:Ma po Rivi se badići još i tolerirali..ovi su bili doslovce gologuzi , golosisi, a na međunožju tanki flaster na procjepuveber wrote:rabljani tvrde da su imali prvi fkk :D
2016-03-09
Zamisli što si tek ostale dane/večeri propustilafrakcija wrote:ma izašla predvečer prošetat po gradu, nakon ko zna kolko..IvyTeasdale wrote:di si ti to sve bila i u sto si sve gledala?! 8-) ;Pfrakcija wrote:Ma po Rivi se badići još i tolerirali..ovi su bili doslovce gologuzi , golosisi, a na međunožju tanki flaster na procjepuveber wrote:rabljani tvrde da su imali prvi fkk :D
2014-04-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Komunizam napreduje
» Rusija napreduje
» Socijalizam napreduje
» Bošnjakistan napreduje
» Bolest napreduje
» Rusija napreduje
» Socijalizam napreduje
» Bošnjakistan napreduje
» Bolest napreduje