Socijalizam napreduje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Socijalizam napreduje
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/raspad-sistema-u-zemlji-s-najvecim-zalihama-nafte-na-svijetu-pijani-vojnik-u-redu-za-hranu-ubio-trudnu-djevojku-potpuno-su-poludjeli/6893421/
Venecuelanskom ekonomijom vlada oligarhija pod kontrolom Velikog Brata sa Sjevera.
Kakav crni socijalizam.
Kakav crni socijalizam.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Socijalizam napreduje
Praseća revolucija
https://naslovi.net/2017-12-29/blic/praseca-revolucija-na-ulicama-karakasa/20989754
Nema svinjetine za Božić, indijanci se pobunili
....
Također podizanje minimalca za 40%
https://www.google.hr/amp/s/www.klix.ba/amp/180101049
https://naslovi.net/2017-12-29/blic/praseca-revolucija-na-ulicama-karakasa/20989754
Nema svinjetine za Božić, indijanci se pobunili
....
Također podizanje minimalca za 40%
https://www.google.hr/amp/s/www.klix.ba/amp/180101049
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Bmk za Venezuelu, vidi se po tome kako brzo vadim likove vezane uz njih da ih pratim ali me nezanimaju
Ukratko ekonomija bazirana na nafti a cijena vađenja i odvajanja od mulja tj blata čini tu naftu skupom pa ako nije barel sto dolara ovi su bankrot ko šta i jesu
A Indijancima je pečeno prase ritual još od predkolumbovskog doba tj mora se neki kurac okrenit na ražnju u plemenu inače nebu dobro
Ukratko ekonomija bazirana na nafti a cijena vađenja i odvajanja od mulja tj blata čini tu naftu skupom pa ako nije barel sto dolara ovi su bankrot ko šta i jesu
A Indijancima je pečeno prase ritual još od predkolumbovskog doba tj mora se neki kurac okrenit na ražnju u plemenu inače nebu dobro
2014-04-11
Pa znaju stratezi kaosa odlično gdje treba udariti ...RayMabus wrote:
2015-09-24
Da bašRingo10 wrote:Pa znaju stratezi kaosa odlično gdje treba udariti ...RayMabus wrote:
Prvo ka prvo imam ja i druge izvore informacija npr galaktičku federaciju i baš me boli kurac šta tebi to nije izvor podataka no nađi onda fino od Chaveza sprovod i brazilska i argentinska predsjednica utekle kad su vidili leš
Leš balzamiran da Maduro dobije na vremenu
Jbte državu im vodi indijanac
2014-04-11
Ma niti to nego indijanci ljudožderi ko iz onog filma Apokalipto od Mel GibsonaPinochet wrote:znaju stratezi socijalizma kako razjebati državu
Suša, glad ovi žrtvuju na oltaru ljude, mole za kišu
Eto to ti vlada u Venezueli
2014-04-11
DA, Venecuela je cvjetala prije nego je došao Chavez.RayMabus wrote:Da bašRingo10 wrote:Pa znaju stratezi kaosa odlično gdje treba udariti ...RayMabus wrote:
Prvo ka prvo imam ja i druge izvore informacija npr galaktičku federaciju i baš me boli kurac šta tebi to nije izvor podataka no nađi onda fino od Chaveza sprovod i brazilska i argentinska predsjednica utekle kad su vidili leš
A Brazil i Argentina cvjetaju nakon odlaska Djilme i one Kirchner.
Kad čovjek sluša i čita hrvatske nebuloze o nekakvom socijalizmu pomislio bi da je hrvatski kapitalizam raj na zemlji.
Ali znam da to antisocijalistička kenjanja kod Hrvata nemaju veze sa teškoćama Venecuele i bilo koje druge zemlje.
Last edited by Ringo10 on Tue 2 Jan - 13:02; edited 1 time in total
2015-09-24
jedno vrijeme je bila 4najbogatija zemlja svijetaRingo10 wrote:DA, Venecuela je cvjetala prije nego je došao Chavez.RayMabus wrote:Da bašRingo10 wrote:Pa znaju stratezi kaosa odlično gdje treba udariti ...RayMabus wrote:
Guest- Guest
Aha, bila je venecuelanska oligarhija po bogatstvu 4ta na svijetu.Pinochet wrote:jedno vrijeme je bila 4najbogatija zemlja svijetaRingo10 wrote:DA, Venecuela je cvjetala prije nego je došao Chavez.RayMabus wrote:Da bašRingo10 wrote:Pa znaju stratezi kaosa odlično gdje treba udariti ...RayMabus wrote:
2015-09-24
Kakogod, sad ni oligarhija nije više četvrta.Ringo10 wrote:Aha, bila je venecuelanska oligarhija po bogatstvu 4ta na svijetu.Pinochet wrote:jedno vrijeme je bila 4najbogatija zemlja svijetaRingo10 wrote:DA, Venecuela je cvjetala prije nego je došao Chavez.RayMabus wrote:Da bašRingo10 wrote:
Pa znaju stratezi kaosa odlično gdje treba udariti ...
Da, baš mi žao što je Todorić u kurcu ... tako i narrod Ven. sa Ven. oligarhijomRegoč wrote:Kakogod, sad ni oligarhija nije više četvrta.Ringo10 wrote:Aha, bila je venecuelanska oligarhija po bogatstvu 4ta na svijetu.Pinochet wrote:jedno vrijeme je bila 4najbogatija zemlja svijetaRingo10 wrote:DA, Venecuela je cvjetala prije nego je došao Chavez.RayMabus wrote:
Da baš
2015-09-24
Ajd kad to već potežeš. Prije Chaveza nije bilo nestašicah, nije se išlo u susjedstvo po namirnice... a sad? Socijalizam!Ringo10 wrote:Da, baš mi žao što je Todorić u kurcu ... tako i narrod Ven. sa Ven. oligarhijomRegoč wrote:Kakogod, sad ni oligarhija nije više četvrta.Ringo10 wrote:Aha, bila je venecuelanska oligarhija po bogatstvu 4ta na svijetu.Pinochet wrote:jedno vrijeme je bila 4najbogatija zemlja svijetaRingo10 wrote:
DA, Venecuela je cvjetala prije nego je došao Chavez.
Vrlo je poznato kako se izazivaju nestašice. Tako je rušen Allende i mnoge druge nepoželjne - zna se kome - vlade u Lat. Americi posebno.
A u Trst se nije išlo radi nestašica nego iz mode i radi nekih jeftinijih roba. KAo farmerice i slične gluparije na primjer. I nije dugo trajalo.
A u Trst se nije išlo radi nestašica nego iz mode i radi nekih jeftinijih roba. KAo farmerice i slične gluparije na primjer. I nije dugo trajalo.
2015-09-24
Ringo a također i ostali : Tamo nevlada socijalizam, dao sam vam jedan podatak koji i nemože znati bilo tko, najbolja špijunska služba ovdje je ona od Galakticke federacije
Tamo vam vladaju ovi
Tamo vam vladaju ovi
2014-04-11
Znam da ovi vladaju, ali bijela elita je lojalna Velikom Bratu sa sjevera a svim ostalima uključujući i bijelu boraniju sudjeno je siromaštvo, bijeda i kolonijalizam.RayMabus wrote:Ringo a također i ostali : Tamo nevlada socijalizam, dao sam vam jedan podatak koji i nemože znati bilo tko, najbolja špijunska služba ovdje je ona od Galakticke federacije
Tamo vam vladaju ovi
2015-09-24
Bonovi za kavu. Bonovi za deterdžent. I kako to da narod nije traperice kupoval doma nego vani?Ringo10 wrote:Vrlo je poznato kako se izazivaju nestašice. Tako je rušen Allende i mnoge druge nepoželjne - zna se kome - vlade u Lat. Americi posebno.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» socijalizam napreduje vol.3
» socijalizam napreduje i u venezueli
» Socijalizam napreduje u Venezueli part.666
» Venezuela - Socijalizam napreduje part.666
» Socijalizam u RH napreduje , part 667. POSovi stanovi
» socijalizam napreduje i u venezueli
» Socijalizam napreduje u Venezueli part.666
» Venezuela - Socijalizam napreduje part.666
» Socijalizam u RH napreduje , part 667. POSovi stanovi
Page 1 of 2