Katolibanija napreduje
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Katolibanija napreduje
Oskudno odjeveni morat će paziti kuda hodaju kad dođu Split. Tko bez odjeće, dijela odjeće ili u kupaćem kostimu šeće središtem grada bit će kažnjen, odlučilo je splitsko Gradsko vijeće.
Kazna, ako se komunalnom redaru plati odmah, iznosi 500 kuna. I dok su turisti iznenađeni, domaći govore - reda treba biti.
Ja bi ih i na ispovjed poslao... A za pokoru bi morli izmoliti tristo očenaša, petstotina Zdravomarija i tisuću Slava bogu na visini.
Tibogmater i državi! Hoće pare ali ih smeta jer vide zgodnu pičku oskudno odjevenu.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/split-uvodi-kazne-za-oskudno-odjevene-turiste---437699.html
Kazna, ako se komunalnom redaru plati odmah, iznosi 500 kuna. I dok su turisti iznenađeni, domaći govore - reda treba biti.
Ja bi ih i na ispovjed poslao... A za pokoru bi morli izmoliti tristo očenaša, petstotina Zdravomarija i tisuću Slava bogu na visini.
Tibogmater i državi! Hoće pare ali ih smeta jer vide zgodnu pičku oskudno odjevenu.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/split-uvodi-kazne-za-oskudno-odjevene-turiste---437699.html
Re: Katolibanija napreduje
Sve ok al mislim da se ipak radi o : punjenju gradskog proracuna a ne o .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
SDPprovocator wrote:Oskudno odjeveni morat će paziti kuda hodaju kad dođu Split. Tko bez odjeće, dijela odjeće ili u kupaćem kostimu šeće središtem grada bit će kažnjen, odlučilo je splitsko Gradsko vijeće.
Gradonačelnik Ivo Baldasar drugačije tumači novu odluku i kaže, kažnjavat će samo ekstreme.
"Ono što je bilo na Rivi dakle da se ljudi u pijanom stanju potpuno goli skinu ispred svih skaču u more, to je jedna od situacija", kaže Baldasar.
Zaista ne vidim sa imenovanima iz naslova.
2014-04-11
Baš si se fino izashra sam po sebi kad si stavija ovaj naslov.
Mislim jasno je meni da vama nekakvi povampireni svecenici iskacu iz paštete gdje god se okrenete al ovo je vec uzelo maha nekakve teške masovne šizofrenije.
Smanjite malo te droge ....il vec šta koristite.
Nije vam to dobro. Našteti ce vam mozgu i iskrivljuje percepcije.
Mislim jasno je meni da vama nekakvi povampireni svecenici iskacu iz paštete gdje god se okrenete al ovo je vec uzelo maha nekakve teške masovne šizofrenije.
Smanjite malo te droge ....il vec šta koristite.
Nije vam to dobro. Našteti ce vam mozgu i iskrivljuje percepcije.
2014-04-11
naravno da je tako.RayMabus wrote:Sve ok al mislim da se ipak radi o : punjenju gradskog proracuna a ne o .....
2014-04-12
Kaj te vrijeđa vidjeti zgodnu picu u tangama? Što te točno vrijeđa i što ti točno smeta?epikur37 wrote:odluka je ok
Katolibanija onda treba se orijentirati na turističko tržište arapskih zemalja,barem oni neće hodat razodjeveni a sličnih su moralnih i svjetonazorskih obzora(rvacka katolčad i muslimanisti)
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
a u isto vrijeme psi seru u sri grada u sri rive na sri marmontove.. i gazdarice odu ne pokupe govno.. splite..
Guest- Guest
I ti smanji sa LSDem.Iknar je gay wrote:Katolibanija onda treba se orijentirati na turističko tržište arapskih zemalja,barem oni neće hodat razodjeveni a sličnih su moralnih i svjetonazorskih obzora(rvacka katolčad i muslimanisti)
2014-04-11
provocator wrote:Kaj te vrijeđa vidjeti zgodnu picu u tangama? Što te točno vrijeđa i što ti točno smeta?epikur37 wrote:odluka je ok
Ne smeta ništa u striptizu ili na plaži ali u crkvi ili kulturnom lokalitetu smeta.
Podržavam zabranu!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To što je formalno SDPov gradonačelnik i vjećnici (bivši SDPovci) na čelu grada,ni na koji način ne diskreditira urbanu splitsku ljevicu,jer ako se tko diskreditirao,onda je sam Baldasar polažući vjence na spomenik ustaškog koljača Bobana,te se takvim i sličnim potezima(poput ovog o odjevanju) svrstao na stranu konzervativne i zatucane hrvatske katolčadi.RayMabus wrote:I ti smanji sa LSDem.Iknar je gay wrote:Katolibanija onda treba se orijentirati na turističko tržište arapskih zemalja,barem oni neće hodat razodjeveni a sličnih su moralnih i svjetonazorskih obzora(rvacka katolčad i muslimanisti)
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zar moraš bit baš katolik da budeš zatucan ili ?!?!Iknar je gay wrote:To što je formalno SDPov gradonačelnik i vjećnici (bivši SDPovci) na čelu grada,ni na koji način ne diskreditira urbanu splitsku ljevicu,jer ako se tko diskreditirao,onda je sam Baldasar polažući vjence na spomenik ustaškog koljača Bobana,te se takvim i sličnim potezima(poput ovog o odjevanju) svrstao na stranu konzervativne i zatucane hrvatske katolčadi.RayMabus wrote:I ti smanji sa LSDem.Iknar je gay wrote:Katolibanija onda treba se orijentirati na turističko tržište arapskih zemalja,barem oni neće hodat razodjeveni a sličnih su moralnih i svjetonazorskih obzora(rvacka katolčad i muslimanisti)
2014-04-11
Pokusavam zamisliti KGK u tangama i sa minimalnim badicem. Ne mora biti bas ona ali netko njene gradje. Mislim da ce se najvise buniti drkadzije jer oni zamisljaju da ce sada fotomodeli od 18-19 setati gole po rivi. Nece, seteti ce upravo oni sta misle da imaju nesto za pokazati. To je velika razlika. Osim toga, Baldasar bio u ekipi za Iran te vidio kako se radi u prijateljskim demokratskim zemljama????
2014-04-14
Ima i u tome nešto, ali nije sve...abraham wrote:Pokusavam zamisliti KGK u tangama i sa minimalnim badicem. Ne mora biti bas ona ali netko njene gradje. Mislim da ce se najvise buniti drkadzije jer oni zamisljaju da ce sada fotomodeli od 18-19 setati gole po rivi. Nece, seteti ce upravo oni sta misle da imaju nesto za pokazati. To je velika razlika. Osim toga, Baldasar bio u ekipi za Iran te vidio kako se radi u prijateljskim demokratskim zemljama????
Kršćanske moralne norme su uglavnom (!) bile podloga za ono što danas svodimo pod pravne norme.
Ne vjerujem da igdje u Ustavu piše da se ne smije po Rivi hodati gol,, ali se podrazumijeva.
PS: Gledam u Frankfurtu, ura je 3-4 ujutro, iz jedne zgrade izlijeće ženska u prozirnoj spavaćici.
Trajalo je ne više od cca 2 minute i policija stiže s rotirkama. Pokupi je i mir Božji.
MA ja sam zbunjen. Naime oni sta brane Iran su protiv zbrane da hodas gol po rivi??? Jedna mjerila za Irance a druga za nas. To onda slijedom vodi do jednih pravila za nase i drugih pravila za njihove , sta je tipicno rvtasko loodilo.
2014-04-14
Dobro rezoniranje.abraham wrote:MA ja sam zbunjen. Naime oni sta brane Iran su protiv zbrane da hodas gol po rivi??? Jedna mjerila za Irance a druga za nas. To onda slijedom vodi do jednih pravila za nase i drugih pravila za njihove , sta je tipicno rvtasko loodilo.
2014-04-11
Lani su mnogi hodali potpuno goli. Žene su imale mali platneni trokutić naprijed i perje zataknuto u guzicu, a muškarci malu futrolu za penic. Djeca po rivi, bakice i djedovi su ih gledali frapirano, ali nije bilo incidenta. Na taj način su promovirali rave party na bačvicama uz upad na bače od 400 kn. Neki su imali samo bodljikave kožne ogrlice oko vrata.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
A di kada su se na koncertu na rivi prije desetak godina, bili Rambo Amadeus i Let 3... Mare i Kate skinule se skroz gole... sutra je naslovnica u slobodnoj bila sodoma i gomora u splitu...
Gradonačelnik je vjerojatno uhljebio ljude kojima bi to triba biti posao pa je sad ovim opravdao uhljebljenja.. bilo bi super da se odluka donijela zato što se misli da su gologuzani poželjni/nepoželjni po kalama... tako stvari kod nas ne funkcioniraju. Prvo uvališ netjaka pa mu nađeš štagot posla...
Gradonačelnik je vjerojatno uhljebio ljude kojima bi to triba biti posao pa je sad ovim opravdao uhljebljenja.. bilo bi super da se odluka donijela zato što se misli da su gologuzani poželjni/nepoželjni po kalama... tako stvari kod nas ne funkcioniraju. Prvo uvališ netjaka pa mu nađeš štagot posla...
jesil se nasekiralafrakcija wrote:Lani su mnogi hodali potpuno goli. Žene su imale mali platneni trokutić naprijed i perje zataknuto u guzicu, a muškarci malu futrolu za penic. Djeca po rivi, bakice i djedovi su ih gledali frapirano, ali nije bilo incidenta. Na taj način su promovirali rave party na bačvicama uz upad na bače od 400 kn. Neki su imali samo bodljikave kožne ogrlice oko vrata.
2014-04-19
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Komunizam napreduje
» Rusija napreduje
» Socijalizam napreduje
» Bošnjakistan napreduje
» Bolest napreduje
» Rusija napreduje
» Socijalizam napreduje
» Bošnjakistan napreduje
» Bolest napreduje