Ugledni strani listovovi pišu gluposti
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ugledni strani listovovi pišu gluposti
..ne radi se tu o morui..nego jednostavno nemas izbora....mislis ono doci ce drugi..posteniji,mlađi,ljepsi..a oni jos veci mafijasi i lopine od starih...Eva wrote:To je samo dokaz da je u HR more bistrije od naroda.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ne radi se tu o morui..nego jednostavno nemas izbora....mislis ono doci ce drugi..posteniji,mlađi,ljepsi..a oni jos veci mafijasi i lopine od starih...Eva wrote:To je samo dokaz da je u HR more bistrije od naroda.
Ma da, nemoguće je ikaj promijenit. Joj blago Ani s takvim mušterijama, ima da šiša overtime.
Guest- Guest
Čudno je da Eva u tom moru vidi samo HDZ-ove lopove i kurve. A, da, to se zove politička propaganda. Tako Zoki ostvaruje pakao: preko Olivera, Mirana i Daniele.
...sad se trebas plasiti kad ti dođe na vlast mlad,zgodan,pametan...a ono lopina,mafijas i sto je jos najgore..jos bezobrazniji i bez skrupula...jos se bune kad ih nazoves lopinom...jos bi se tukli...oni stari su bili lopine al su bar bili umjereni na finjaka...Eva wrote:vuksadinare wrote:..ne radi se tu o morui..nego jednostavno nemas izbora....mislis ono doci ce drugi..posteniji,mlađi,ljepsi..a oni jos veci mafijasi i lopine od starih...Eva wrote:To je samo dokaz da je u HR more bistrije od naroda.
Ma da, nemoguće je ikaj promijenit. Joj blago Ani s takvim mušterijama, ima da šiša overtime.
2015-09-08
Niš čudno, kad strše kao svinja u Teheranu. Evo, jel bi ti angažiral ženu koja šiša cucke da ti vodi energetske analize tržišta? Ajde, kaži pošteno.
Guest- Guest
a cuj..da je koka koka je...razmislio bi...Eva wrote:Niš čudno, kad strše kao svinja u Teheranu. Evo, jel bi ti angažiral ženu koja šiša cucke da ti vodi energetske analize tržišta? Ajde, kaži pošteno.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...sad se trebas plasiti kad ti dođe na vlast mlad,zgodan,pametan...a ono lopina,mafijas i sto je jos najgore..jos bezobrazniji i bez skrupula...jos se bune kad ih nazoves lopinom...jos bi se tukli...oni stari su bili lopine al su bar bili umjereni na finjaka...Eva wrote:vuksadinare wrote:..ne radi se tu o morui..nego jednostavno nemas izbora....mislis ono doci ce drugi..posteniji,mlađi,ljepsi..a oni jos veci mafijasi i lopine od starih...Eva wrote:To je samo dokaz da je u HR more bistrije od naroda.
Ja se nikog ne plašim. A vi ak ste kukavice onda vas i treba jebat bez milosti. Državu su opljačkali, prodali, pol ljudi raselili i vi im i dalje dajete glas i blejite poslušno za njih. Pa tko će vas poštovati kad ste kmeti? Samo vas mogu jače zakucat štiklom u zemlju.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:a cuj..da je koka koka je...razmislio bi...Eva wrote:Niš čudno, kad strše kao svinja u Teheranu. Evo, jel bi ti angažiral ženu koja šiša cucke da ti vodi energetske analize tržišta? Ajde, kaži pošteno.
Vidim i kojom glavom.
Guest- Guest
stiklom kazes,ha?....rado bi se tom prepustioEva wrote:vuksadinare wrote:...sad se trebas plasiti kad ti dođe na vlast mlad,zgodan,pametan...a ono lopina,mafijas i sto je jos najgore..jos bezobrazniji i bez skrupula...jos se bune kad ih nazoves lopinom...jos bi se tukli...oni stari su bili lopine al su bar bili umjereni na finjaka...Eva wrote:vuksadinare wrote:..ne radi se tu o morui..nego jednostavno nemas izbora....mislis ono doci ce drugi..posteniji,mlađi,ljepsi..a oni jos veci mafijasi i lopine od starih...Eva wrote:To je samo dokaz da je u HR more bistrije od naroda.
Ja se nikog ne plašim. A vi ak ste kukavice onda vas i treba jebat bez milosti. Državu su opljačkali, prodali, pol ljudi raselili i vi im i dalje dajete glas i blejite poslušno za njih. Pa tko će vas poštovati kad ste kmeti? Samo vas mogu jače zakucat štiklom u zemlju.
2015-09-08
..a jbg sad i ti cjepidlacis...svi smo mi od krvi i mesa..sumnjam da bi netko ostao hladan kad bi mu takva koka namignula..i malo podigla haljinuEva wrote:vuksadinare wrote:a cuj..da je koka koka je...razmislio bi...Eva wrote:Niš čudno, kad strše kao svinja u Teheranu. Evo, jel bi ti angažiral ženu koja šiša cucke da ti vodi energetske analize tržišta? Ajde, kaži pošteno.
Vidim i kojom glavom.
2015-09-08
Ma daj, pa ti se tjeraš, i s tobom je nemoguće vodit dijalog.
Guest- Guest
Evo, sve stoji, ali i opet ne vidiš brvna u SDP-ovu oku, samo HDZ-u zamjeraš. Nisi ovako pisala o Zokijevu braci i kurvanju po Krku.
..oprosti..takvi dani..sta mogu..moje vrijeme jos nije proslo..inace ajd vodit cu dijalog s tobom ozbiljno..sam nemoj provocirat..slab sam ovih dana...Eva wrote:Ma daj, pa ti se tjeraš, i s tobom je nemoguće vodit dijalog.
2015-09-08
....pa koliko vidim ana je pockaljila mnoge iz uglednih firmi da su joj se bacili u narucje..pa cak i iz stranih firmi..kazem ja...jednom namignes,zabacis kosu,malo kao fol joj carapaskliznula...i vrtis pare i moc
2015-09-08
vuksadinare wrote:..oprosti..takvi dani..sta mogu..moje vrijeme jos nije proslo..inace ajd vodit cu dijalog s tobom ozbiljno..sam nemoj provocirat..slab sam ovih dana...Eva wrote:Ma daj, pa ti se tjeraš, i s tobom je nemoguće vodit dijalog.
Da, viš vi mužjaci imate komparativnu prednosti. Kad jednu obitelj podignete, još uvijek imate dovoljno elana za novu. Tak da radi na natalitetu s nekom od 25, pa još 2-3 malenih nek se nađe.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....pa koliko vidim ana je pockaljila mnoge iz uglednih firmi da su joj se bacili u narucje..pa cak i iz stranih firmi..kazem ja...jednom namignes,zabacis kosu,malo kao fol joj carapaskliznula...i vrtis pare i moc
A i na tržištu je nastala praznina odlaskom FIMI Medije u Remetinec.
Guest- Guest
ja sam dao doprinos natalitetu..na mlđima svijet ostaje..ja sam vise sad za igre bez granicaEva wrote:vuksadinare wrote:..oprosti..takvi dani..sta mogu..moje vrijeme jos nije proslo..inace ajd vodit cu dijalog s tobom ozbiljno..sam nemoj provocirat..slab sam ovih dana...Eva wrote:Ma daj, pa ti se tjeraš, i s tobom je nemoguće vodit dijalog.
Da, viš vi mužjaci imate komparativnu prednosti. Kad jednu obitelj podignete, još uvijek imate dovoljno elana za novu. Tak da radi na natalitetu s nekom od 25, pa još 2-3 malenih nek se nađe.
2015-09-08
pa znas da kod nas ne smijes nista prepustiti slucaju ili praznom hodu...Eva wrote:vuksadinare wrote:....pa koliko vidim ana je pockaljila mnoge iz uglednih firmi da su joj se bacili u narucje..pa cak i iz stranih firmi..kazem ja...jednom namignes,zabacis kosu,malo kao fol joj carapaskliznula...i vrtis pare i moc
A i na tržištu je nastala praznina odlaskom FIMI Medije u Remetinec.
2015-09-08
et..ja bih odolio,a posto vise volim lovu nego zene,onda ne bi usla niti u najsiri izbor,ako vec dajem pare,onda ide na najbolje..ova to svakako nije..nije losa,ali daleko od necega sto se obilno placa...vuksadinare wrote:..a jbg sad i ti cjepidlacis...svi smo mi od krvi i mesa..sumnjam da bi netko ostao hladan kad bi mu takva koka namignula..i malo podigla haljinuEva wrote:vuksadinare wrote:a cuj..da je koka koka je...razmislio bi...Eva wrote:Niš čudno, kad strše kao svinja u Teheranu. Evo, jel bi ti angažiral ženu koja šiša cucke da ti vodi energetske analize tržišta? Ajde, kaži pošteno.
Vidim i kojom glavom.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ja sam dao doprinos natalitetu..na mlđima svijet ostaje..ja sam vise sad za igre bez granicaEva wrote:vuksadinare wrote:..oprosti..takvi dani..sta mogu..moje vrijeme jos nije proslo..inace ajd vodit cu dijalog s tobom ozbiljno..sam nemoj provocirat..slab sam ovih dana...Eva wrote:Ma daj, pa ti se tjeraš, i s tobom je nemoguće vodit dijalog.
Gdje ti je domoljubni žar? Osim toga sex bez reprodukcije ne podražava Kaptol, a HR je više od 95% katolička zemlja.
Guest- Guest
ne beri brigu....imam klinca maloga....juri ko sam vrag.. ....a moram juriti jos za ovim starijim...komadi mu dođose glave...Eva wrote:vuksadinare wrote:ja sam dao doprinos natalitetu..na mlđima svijet ostaje..ja sam vise sad za igre bez granicaEva wrote:vuksadinare wrote:..oprosti..takvi dani..sta mogu..moje vrijeme jos nije proslo..inace ajd vodit cu dijalog s tobom ozbiljno..sam nemoj provocirat..slab sam ovih dana...Eva wrote:Ma daj, pa ti se tjeraš, i s tobom je nemoguće vodit dijalog.
Gdje ti je domoljubni žar? Osim toga sex bez reprodukcije ne podražava Kaptol, a HR je više od 95% katolička zemlja.
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi HDZ: samozatajni, ugledni, skromni ljudi
» Umro ugledni srbijanski znanstvenik Jovan Deretić
» Sta pisu drugi, Bosnia (Baznia)
» sudac nema pišu :)
» Povijest pišu pobjednici
» Umro ugledni srbijanski znanstvenik Jovan Deretić
» Sta pisu drugi, Bosnia (Baznia)
» sudac nema pišu :)