Ugledni strani listovovi pišu gluposti
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ugledni strani listovovi pišu gluposti
ne mozes ti bez ane..te fascinira?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Darko Osko
Stvarno smo zvijer od države: ne pjevaš - plate ti, imaš salon za kuje - angažira te naftna kompanija, ne izađeš na izbore - postaneš premijer, glup si ko qurac - prvi zamjenik premijera. yebote, netko nam podmeće u cugu neku gadnu drogu. Ljudi , sad me zvali iz NASE da Vaso ide na Mars.
Stvarno smo zvijer od države: ne pjevaš - plate ti, imaš salon za kuje - angažira te naftna kompanija, ne izađeš na izbore - postaneš premijer, glup si ko qurac - prvi zamjenik premijera. yebote, netko nam podmeće u cugu neku gadnu drogu. Ljudi , sad me zvali iz NASE da Vaso ide na Mars.
Guest- Guest
Svaki put kad izađe slika mislim da je Anđa Marić
2014-04-15
imas pravo...n_razbojnik wrote:Svaki put kad izađe slika mislim da je Anđa Marić
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne mozes ti bez ane..te fascinira?
Pa da, kak netko to ošiša dva pesa mjesečno ima profit kao Bahrein. I onda kažu da u HR nije dobro i ljudi odlaze van, a ovdje novci leže na cesti, sam se treba sagnut i pokupit ih.
Guest- Guest
gledam kako mi promaklo da je Karamarko to oženio...i onda izađe podnaslov Anavuksadinare wrote:imas pravo...n_razbojnik wrote:Svaki put kad izađe slika mislim da je Anđa Marić
2014-04-15
...kako?..pa jebote....koristi svoje fizicke predispozicije..a nije ni glupa..tako se to radi i vani..nije ana jedina...Eva wrote:vuksadinare wrote:ne mozes ti bez ane..te fascinira?
Pa da, kak netko to ošiša dva pesa mjesečno ima profit kao Bahrein. I onda kažu da u HR nije dobro i ljudi odlaze van, a ovdje novci leže na cesti, sam se treba sagnut i pokupit ih.
2015-09-08
a ko zna mozda mu je kara 20+n_razbojnik wrote:gledam kako mi promaklo da je Karamarko to oženio...i onda izađe podnaslov Anavuksadinare wrote:imas pravo...n_razbojnik wrote:Svaki put kad izađe slika mislim da je Anđa Marić
2015-09-08
vuksadinare wrote:...kako?..pa jebote....koristi svoje fizicke predispozicije..a nije ni glupa..tako se to radi i vani..nije ana jedina...Eva wrote:vuksadinare wrote:ne mozes ti bez ane..te fascinira?
Prostitucija na viskoj razini. Jebe se s lobistom Mola a uda se za potencijalnog premijera.
Guest- Guest
Eva je našla novu žrtvu kojoj će biti zavidna i koju će opanjkavati po forumu.
jbg...sad ne place kako nece imat za frizuru...i ne razmislja da li ima za more ili nemaEva wrote:vuksadinare wrote:...kako?..pa jebote....koristi svoje fizicke predispozicije..a nije ni glupa..tako se to radi i vani..nije ana jedina...Eva wrote:vuksadinare wrote:ne mozes ti bez ane..te fascinira?
Prostitucija na viskoj razini. Jebe se s lobistom Mola a uda se za potencijalnog premijera.
2015-09-08
vuksadinare wrote:jbg...sad ne place kako nece imat za frizuru...i ne razmislja da li ima za more ili nemaEva wrote:vuksadinare wrote:...kako?..pa jebote....koristi svoje fizicke predispozicije..a nije ni glupa..tako se to radi i vani..nije ana jedina...Eva wrote:vuksadinare wrote:ne mozes ti bez ane..te fascinira?
Da su Hrvati pametni, kak nisu, sad bi i ona i mutavi bili u Remetincu.
Guest- Guest
Opet jedna koja je ljepša i uspješnija, zavidnice?
Regoč wrote:Eva je našla novu žrtvu kojoj će biti zavidna i koju će opanjkavati po forumu.
HDZ-ovih kurvi i lopova na manjka, tak da ja imam štofa do mirovine za roštiljanje. Jebiga nije HDZ bez razloga zločinačka organizacija.
Guest- Guest
Regoč wrote:Opet jedna koja je ljepša i uspješnija, zavidnice?
Uspjeh se mjeri jačinom širenja nogu. O jakog li uspijeha.
Guest- Guest
mnogi su trebali biti u remetincu ne samo oni....i ne samo iz hdz-a ili pri hdz-uEva wrote:vuksadinare wrote:jbg...sad ne place kako nece imat za frizuru...i ne razmislja da li ima za more ili nemaEva wrote:vuksadinare wrote:...kako?..pa jebote....koristi svoje fizicke predispozicije..a nije ni glupa..tako se to radi i vani..nije ana jedina...Eva wrote:vuksadinare wrote:ne mozes ti bez ane..te fascinira?
Da su Hrvati pametni, kak nisu, sad bi i ona i mutavi bili u Remetincu.
2015-09-08
..a milanka opacic...a fufa od jakovine...a ni ingrid nije bajkovita...muz joj advokatski mafijas..kako bi rekao bezbradica..i veci mafijašEva wrote:Regoč wrote:Eva je našla novu žrtvu kojoj će biti zavidna i koju će opanjkavati po forumu.
HDZ-ovih kurvi i lopova na manjka, tak da ja imam štofa do mirovine za roštiljanje. Jebiga nije HDZ bez razloga zločinačka organizacija.
2015-09-08
To je samo dokaz da je u HR more bistrije od naroda.
Guest- Guest
..ne radi se tu o morui..nego jednostavno nemas izbora....mislis ono doci ce drugi..posteniji,mlađi,ljepsi..a oni jos veci mafijasi i lopine od starih...Eva wrote:To je samo dokaz da je u HR more bistrije od naroda.
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi HDZ: samozatajni, ugledni, skromni ljudi
» Umro ugledni srbijanski znanstvenik Jovan Deretić
» Sta pisu drugi, Bosnia (Baznia)
» sudac nema pišu :)
» Povijest pišu pobjednici
» Umro ugledni srbijanski znanstvenik Jovan Deretić
» Sta pisu drugi, Bosnia (Baznia)
» sudac nema pišu :)