Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
to oni tebe povlace za kikice,da se igras s njima..provokatori..:Dfrakcija wrote:mene zovu "ona druga"..di su megi i ona druga?IvyTeasdale wrote:ti budi uvijek sa mnom,malo cemo ih ometat..da forum ne postane musko okupljaliste 8-)frakcija wrote:Svi se prikobacuju na teme na kojima si ti, pa i ja došla.IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
Glavno da mene moji chateri nisu razocarali..;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dobro jutro....Triny wrote:Abortus ne rade samo nevjenčani.frakcija wrote:Onda najprakričnije vratit praksu kamenovanja nevjenčanih bludnika.deda getting old wrote:Regoč wrote:Ja jesam, ali to nije razlog za ubojstvo. Ako su roditelji neprikladni, treba im oduzeti djecu i dodieliti ju prikladnima.veber wrote:epikur37 wrote:
Naravno da je bolje da se rodi a ni jedno dijete nije beželjeno.
očito nisi se susreo sa slučajnom djecom i njihovim roditeljima.
tko će ih posvojiti kad ti npr. 18% rođene djece u državi bude kopilad, toliko ih je otprilike bilo za vrijeme Austro-Ugarske prije kontracepcije i abortusa, zatvori i sirotišta su bili puni
2014-12-30
da svačega tu ima..teško je generalizirati..osjetljiva temaTriny wrote:Abortus ne rade samo nevjenčani.frakcija wrote:Onda najprakričnije vratit praksu kamenovanja nevjenčanih bludnika.deda getting old wrote:Regoč wrote:Ja jesam, ali to nije razlog za ubojstvo. Ako su roditelji neprikladni, treba im oduzeti djecu i dodieliti ju prikladnima.veber wrote:epikur37 wrote:
Naravno da je bolje da se rodi a ni jedno dijete nije beželjeno.
očito nisi se susreo sa slučajnom djecom i njihovim roditeljima.
tko će ih posvojiti kad ti npr. 18% rođene djece u državi bude kopilad, toliko ih je otprilike bilo za vrijeme Austro-Ugarske prije kontracepcije i abortusa, zatvori i sirotišta su bili puni
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ma neeee..nego da imate normalna razmisljanja o temi ;-)veber wrote:os reci da sa zacetao?IvyTeasdale wrote:ne vjerujem da sam nesto propustila :Dveber wrote:ocito nisi citala....IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
2014-04-12
jel i ja? ja bi kamenovala...IvyTeasdale wrote:ma neeee..nego da imate normalna razmisljanja o temi ;-)veber wrote:os reci da sa zacetao?IvyTeasdale wrote:ne vjerujem da sam nesto propustila :Dveber wrote:ocito nisi citala....IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
2016-03-09
kako tko, vrlo upitno...IvyTeasdale wrote:ma neeee..nego da imate normalna razmisljanja o temi ;-)veber wrote:os reci da sa zacetao?IvyTeasdale wrote:ne vjerujem da sam nesto propustila :Dveber wrote:ocito nisi citala....IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
2014-12-30
Iznenadio bi se koliko naizgled sasvim zdravih individualaca ima nizak IQ. Ja to povezujem sa svojevrsnom diskalkulijom, ništa više od toga.deda getting old wrote:Znam da volje pojest, popit, pojeba ... znam dovoljno.frakcija wrote:
Što znaš o osobama sa IQ 80?
2016-03-09
za svakoga imam posebne kriterije :Dfrakcija wrote:jel i ja? ja bi kamenovala...IvyTeasdale wrote:ma neeee..nego da imate normalna razmisljanja o temi ;-)veber wrote:os reci da sa zacetao?IvyTeasdale wrote:ne vjerujem da sam nesto propustila :Dveber wrote:ocito nisi citala....IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
2014-04-12
a veber se tolko trudio..đaba :DIvyTeasdale wrote:za svakoga imam posebne kriterije :Dfrakcija wrote:jel i ja? ja bi kamenovala...IvyTeasdale wrote:ma neeee..nego da imate normalna razmisljanja o temi ;-)veber wrote:os reci da sa zacetao?IvyTeasdale wrote:ne vjerujem da sam nesto propustila :Dveber wrote:ocito nisi citala....IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
2016-03-09
ive, objasni joj,..neke stvari:) bojim se da ponesto krivo razumijeIvyTeasdale wrote:to oni tebe povlace za kikice,da se igras s njima..provokatori..:Dfrakcija wrote:mene zovu "ona druga"..di su megi i ona druga?IvyTeasdale wrote:ti budi uvijek sa mnom,malo cemo ih ometat..da forum ne postane musko okupljaliste 8-)frakcija wrote:Svi se prikobacuju na teme na kojima si ti, pa i ja došla.IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
dijagram-
2015-08-09
IvyTeasdale wrote:ma neeee..nego da imate normalna razmisljanja o temi ;-)veber wrote:os reci da sa zacetao?IvyTeasdale wrote:ne vjerujem da sam nesto propustila :Dveber wrote:ocito nisi citala....IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
ti imaš sličan problem kao i epikur, misliš da svi razmišljaju ko ti, komuniciraš na neki svoj način i onda te nitko ne razumije
ostaješ neshvaćena jer koristiš nekonvencionalne jezične strukture, pa moraš pojašnjavati svaku rečenicu
Guest- Guest
oprosti mu vec..samo je bio malo nespretan..:Dfrakcija wrote:a veber se tolko trudio..đaba :DIvyTeasdale wrote:za svakoga imam posebne kriterije :Dfrakcija wrote:jel i ja? ja bi kamenovala...IvyTeasdale wrote:ma neeee..nego da imate normalna razmisljanja o temi ;-)veber wrote:os reci da sa zacetao?IvyTeasdale wrote:ne vjerujem da sam nesto propustila :Dveber wrote:ocito nisi citala....IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
2014-04-12
frakcija wrote:Ja to povezujem sa svojevrsnom diskalkulijom, ništa više od toga.
što je diskalkulija?
Guest- Guest
ali nije zatrudnio :pfrakcija wrote:a veber se tolko trudio..đaba :DIvyTeasdale wrote:za svakoga imam posebne kriterije :Dfrakcija wrote:jel i ja? ja bi kamenovala...IvyTeasdale wrote:ma neeee..nego da imate normalna razmisljanja o temi ;-)veber wrote:os reci da sa zacetao?IvyTeasdale wrote:ne vjerujem da sam nesto propustila :Dveber wrote:ocito nisi citala....IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
2014-12-30
sve ona kuzi,vrazica,nego zeza ;Pdijagram wrote:ive, objasni joj,..neke stvari:) bojim se da ponesto krivo razumijeIvyTeasdale wrote:to oni tebe povlace za kikice,da se igras s njima..provokatori..:Dfrakcija wrote:mene zovu "ona druga"..di su megi i ona druga?IvyTeasdale wrote:ti budi uvijek sa mnom,malo cemo ih ometat..da forum ne postane musko okupljaliste 8-)frakcija wrote:Svi se prikobacuju na teme na kojima si ti, pa i ja došla.IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
2014-04-12
imam zagovor....IvyTeasdale wrote:oprosti mu vec..samo je bio malo nespretan..:Dfrakcija wrote:a veber se tolko trudio..đaba :DIvyTeasdale wrote:za svakoga imam posebne kriterije :Dfrakcija wrote:jel i ja? ja bi kamenovala...IvyTeasdale wrote:ma neeee..nego da imate normalna razmisljanja o temi ;-)veber wrote:os reci da sa zacetao?IvyTeasdale wrote:ne vjerujem da sam nesto propustila :Dveber wrote:ocito nisi citala....IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
2014-12-30
cesce mi pase,no smeta pa se u pravilu ne trudim previse..ionako mi je bitnije da ja razumijem druge..no,dobro primijeceno ;-)deda getting old wrote:IvyTeasdale wrote:ma neeee..nego da imate normalna razmisljanja o temi ;-)veber wrote:os reci da sa zacetao?IvyTeasdale wrote:ne vjerujem da sam nesto propustila :Dveber wrote:ocito nisi citala....IvyTeasdale wrote:Jos ste na ovoj temi bez teme :D
ti imaš sličan problem kao i epikur, misliš da svi razmišljaju ko ti, komuniciraš na neki svoj način i onda te nitko ne razumije
ostaješ neshvaćena jer koristiš nekonvencionalne jezične strukture, pa moraš pojašnjavati svaku rečenicu
2014-04-12
poremecaj ili otezan rad s brojevima..u matematici,npr.deda getting old wrote:frakcija wrote:Ja to povezujem sa svojevrsnom diskalkulijom, ništa više od toga.
što je diskalkulija?
2014-04-12
porezna utaja, po domace...IvyTeasdale wrote:poremecaj ili otezan rad s brojevima..u matematici,npr.deda getting old wrote:frakcija wrote:Ja to povezujem sa svojevrsnom diskalkulijom, ništa više od toga.
što je diskalkulija?
2014-12-30
Ajmo ovako..osoba sa visokim IQ-om će znatno brže složiti rubikovu kocku, ali također može dobiti dosta korisnih i mudrih savjeta od osobe sa IQ-om 60 koja nikad neće složit rubikovu kocku.deda getting old wrote:frakcija wrote:Ja to povezujem sa svojevrsnom diskalkulijom, ništa više od toga.
što je diskalkulija?
2016-03-09
kazi sad i za disgrafiju,disleksiju,ajde:)IvyTeasdale wrote:poremecaj ili otezan rad s brojevima..u matematici,npr.deda getting old wrote:frakcija wrote:Ja to povezujem sa svojevrsnom diskalkulijom, ništa više od toga.
što je diskalkulija?
dijagram-
2015-08-09
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Similar topics
» Šibenska katolička aktivistica: "Pobačaj treba zabraniti i silovanim djevojčicama"
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Kurir treba zabraniti
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Kurir treba zabraniti
Page 11 of 17