Žutarnji: Rusi za godinu i mjesec dana napadaju Baltičke zemlje, Dansku i Švedistan, a onda tko zna...
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Žutarnji: Rusi za godinu i mjesec dana napadaju Baltičke zemlje, Dansku i Švedistan, a onda tko zna...
sta ce njemu lijekovi kad raspolaze sa legijama andjelaasilovski wrote:svaku temu usereš sa svojim sranjima, cijeli forum izgleda ko kurčina zbog tebe i onog idiota Ere jebi te se u tri pičke materine jebo Vam majku majčinu degeneričnu i molim te napokon počni koristiti neke lijekove za psihozu ili koji kurčevu dijagnozu već imašRayMabus wrote:Ne zanima me taj Baltik al cinjenica je da šta se to više zaoštrava sve su manje mogucnosti da Srbija sjedi na dvije stolice.
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Re: Žutarnji: Rusi za godinu i mjesec dana napadaju Baltičke zemlje, Dansku i Švedistan, a onda tko zna...
usrali ste forum svojim maloumnim sranjimaRayMabus wrote:Pa boli me kuraz za Baltik kad i onako nit ti niti ja možemo tu išta. Ako su ovi odlucili dizat graju jer su u skukobu a onda ti je to to.asilovski wrote:svaku temu usereš sa svojim sranjima, cijeli forum izgleda ko kurčina zbog tebe i onog idiota Ere jebi te se u tri pičke materine jebo Vam majku majčinu degeneričnu i molim te napokon počni koristiti neke lijekove za psihozu ili koji kurčevu dijagnozu već imašRayMabus wrote:Ne zanima me taj Baltik al cinjenica je da šta se to više zaoštrava sve su manje mogucnosti da Srbija sjedi na dvije stolice.
Kermit-
2014-04-17
Ja se uglavnom držim teme , imam malo bujnu maštu pa ....al u suštini opet se držim teme jer ovo je globalni sukob a ovo šta sam rekao oko Srbije je dio toga.asilovski wrote:usrali ste forum svojim maloumnim sranjimaRayMabus wrote:Pa boli me kuraz za Baltik kad i onako nit ti niti ja možemo tu išta. Ako su ovi odlucili dizat graju jer su u skukobu a onda ti je to to.asilovski wrote:svaku temu usereš sa svojim sranjima, cijeli forum izgleda ko kurčina zbog tebe i onog idiota Ere jebi te se u tri pičke materine jebo Vam majku majčinu degeneričnu i molim te napokon počni koristiti neke lijekove za psihozu ili koji kurčevu dijagnozu već imašRayMabus wrote:Ne zanima me taj Baltik al cinjenica je da šta se to više zaoštrava sve su manje mogucnosti da Srbija sjedi na dvije stolice.
Taj jutarnji sam ja blokirao upravo jer si ti jednom otkacio temu nekog lika i kad sam procita zakljucija sam da je neobjektivan i proamericki i tako se ja borim protiv toga tj te medijske propagande.
NO sad dok sam jeo pecenu kokoš u međuvremenu .....mislim da nisu Amerikanci iza toga bar ne toliko i tako nego :
Secret Intelligence Service (SIS) je britanska obavještajna služba. Poznatija je pod imenom MI6 ili skraćeno Secret service. MI6 je kratica za "Vojno obavještajna služba, sekcija šest". Zadatak MI6 je špijunaža u inozemstvu.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Secret_Intelligence_Service
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jeo si mrtvu kokoš dok si analzirao geopoliticki situaciju na baltiku?
2014-04-14
Pečenu. Ne na Baltiku nego tko je iza Jutarnjega.Winter is coming wrote:jeo si mrtvu kokoš dok si analzirao geopoliticki situaciju na baltiku?
MI6
Zgrada MI6 u Londonu
2014-04-11
ruske azijatske islamske horde napadaju šveđane i njihove pan-arapske islamske horde.. rat dviju islamskih sila, MoskovStana i Švedstana
Guest- Guest
Britanska obavještajna služba ....to su njihove taktike ....AMerikancima smo za ove stvari malo nebitni mada su i oni tu al ne ovako nego su ovi vođe za ovo .....hladni rat , medijska propaganda i te šeme.
Kupe JUtarnji ili ga finaciraju i ono sve ok al ovako neki pajdo svako malo ili više njih ima svoje clanke ....utjecaj na javno mijenje itd itd itd ....propaganda.
Kupe JUtarnji ili ga finaciraju i ono sve ok al ovako neki pajdo svako malo ili više njih ima svoje clanke ....utjecaj na javno mijenje itd itd itd ....propaganda.
2014-04-11
pa ove "neutralne" drzave su najopasnije,tu treba drzati oko na njima,longi dok jedes mrtvu kokosh jedno oko drzi na kalinjingradu a drugo na siriji,trece na kokoshi
2014-04-14
asilovski wrote:Ovo ja zovem ratno huškačka propaganda...
ovo je
Pa kokoš mi je najzanimljivja od to troje jer me ovo drugo ne zanima.Winter is coming wrote:pa ove "neutralne" drzave su najopasnije,tu treba drzati oko na njima,longi dok jedes mrtvu kokosh jedno oko drzi na kalinjingradu a drugo na siriji,trece na kokoshi
Usput receno .....ne spucate li sankcije Rusima Briti ce vam bila EU Ili ne ukljucena stavit sankcije najmanje na izvoz vojne opreme a onda vam ode vojna industrija u kuraz.
PS : Moraš shvatit malo i njih ; ruske podmornice oko LOndona , ruski avioni ulijecu na rub njihovog prostora na otoku ....a ti im neceš dat sankcije a istodobno prodaješ stvari na Britansko i americko tržište ....e pa nece moci.
2014-04-11
pametno zboris longi,ti bi se trebao baciti u politiku
2014-04-14
Hoće li i izbjeglice iz Švedske navaliti u Njemačku?
ne pridruzice se jatima pingvina
2014-04-14
Najbolje je to da ovi sa zutarnjeg znaju sto ce i kako ce Rusi kao i dio strucnjaka prognozera ovdje. Sreca pa svijet nestade 2012 kako su prognozirali inace tko zna sto bi jos bilo da je planeta ostala citava.
omni-
2014-04-12
Ne pada mi na pamet. NIsam baš toliko poludija.Winter is coming wrote:pametno zboris longi,ti bi se trebao baciti u politiku
2014-04-11
Bez fasista, Rusa, ubojica i ostalih svjetskih nesreca bi ovi novinari kopali po kontejnerima, al jebi ga puk voli da se nasladjuje pa je red da puk nadje kakvo polutoplo govno u kontejneru za objed i zadovoljno cita o tudjim problemima i nesrecama. Vise ne treba.
omni-
2014-04-12
evo sad su se raspisali o makedoniji navodno siptari uzimaju pola makedonije,pa vec su je uzeli,ovo nije nista novo
2014-04-14
Ovo što se tiče Švedske i Danske čisto sumnjam, no zato na Baltiku stvari mogu otići kvragu posebice u Latviji i Estoniji gdje ima puno Rusa.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Antijunak wrote:Ovo što se tiče Švedske i Danske čisto sumnjam, no zato na Baltiku stvari mogu otići kvragu posebice u Latviji i Estoniji gdje ima puno Rusa.
Zato te dvije zemlje treba da spuste antirusku retoriku, inače bi rusija mogla posve opravdano intervenirati...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Recimo glupi ukri izbace ruski jezik a pola zemlje govori ruski...šta očekuješ :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..kaj rusima smeta..kad ovi kazu da su nad njima genocid napšravili..sto i jesu..nije istina?epikur37 wrote:Antijunak wrote:Ovo što se tiče Švedske i Danske čisto sumnjam, no zato na Baltiku stvari mogu otići kvragu posebice u Latviji i Estoniji gdje ima puno Rusa.
Zato te dvije zemlje treba da spuste antirusku retoriku, inače bi rusija mogla posve opravdano intervenirati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Žutarnji kasni godinu dana s vijestima o siriji
» Godinu dana posle: Da li Rusi plaćaju danak?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Baltičke zemlje zabranile ulazak bjeloruskim registracijama
» Baltičke zemlje zatražit će od Trumpa da ih brani od Rusije
» Godinu dana posle: Da li Rusi plaćaju danak?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Baltičke zemlje zabranile ulazak bjeloruskim registracijama
» Baltičke zemlje zatražit će od Trumpa da ih brani od Rusije
Page 3 of 7