Žutarnji: Rusi za godinu i mjesec dana napadaju Baltičke zemlje, Dansku i Švedistan, a onda tko zna...
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Žutarnji: Rusi za godinu i mjesec dana napadaju Baltičke zemlje, Dansku i Švedistan, a onda tko zna...
Zaboravljaš na mnogobrojne Hrvate iz BIH (a par ih znam i iz HR) koji su obožavali Želju.vuksadinare wrote:
..bilo je zvezdasa i partizanovaca..bilo ih je u hrvatskoj a da nisu srbi..a sigurno ej i pokoji hercegovac navijao za zvezdu ili partizan..hercegovci jesu najvise navijali za dinamo ali ima i dosta hajdukovaca...posusje,capljina,mostar,konjic..tu su dosta za hajduk navijali
Ipak je tu igrala masa Hrvata (Osim,Katalinski,Bukal,Čilić,Komšić...)
Nisam do sad upoznao ili čuo za Hrvata ki je navijal za Sarajevo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Žutarnji: Rusi za godinu i mjesec dana napadaju Baltičke zemlje, Dansku i Švedistan, a onda tko zna...
da..i u hrvatskoj su mnogi hrvati simpatizirali zelju..iza hajduka i dinama..zeljo im je bio treci kao najsimpaticniji klub...pa inace na neki nacin i zelju jesu osnovali hrvati..tri hrvata jedan musliman i jedan srbin...sarajevo se smatralo kao klub muslimana....ali kao i klub koji je vise igrao za partizan i zvezdu...velež se smatralo kao komunisticki klub,jugoslavenski...mada je i tu igralo dosta hrvata..ali nekako je bio simbol jugoslavenstva...celik...on je bio nekako nedifiniran...on je bio ono ajmo rec bosanski klub...sloboda tuzla...isto se smatrala kao neka verzija bosansko-jugoslavenskog klubajastreb wrote:Zaboravljaš na mnogobrojne Hrvate iz BIH (a par ih znam i iz HR) koji su obožavali Želju.vuksadinare wrote:
..bilo je zvezdasa i partizanovaca..bilo ih je u hrvatskoj a da nisu srbi..a sigurno ej i pokoji hercegovac navijao za zvezdu ili partizan..hercegovci jesu najvise navijali za dinamo ali ima i dosta hajdukovaca...posusje,capljina,mostar,konjic..tu su dosta za hajduk navijali
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam jel se sjećaš kad je Borac BL 1988 osvojio kup. Bili su u 2. ligi.vuksadinare wrote:da..i u hrvatskoj su mnogi hrvati simpatizirali zelju..iza hajduka i dinama..zeljo im je bio treci kao najsimpaticniji klub...pa inace na neki nacin i zelju jesu osnovali hrvati..tri hrvata jedan musliman i jedan srbin...sarajevo se smatralo kao klub muslimana....ali kao i klub koji je vise igrao za partizan i zvezdu...velež se smatralo kao komunisticki klub,jugoslavenski...mada je i tu igralo dosta hrvata..ali nekako je bio simbol jugoslavenstva...celik...on je bio nekako nedifiniran...on je bio ono ajmo rec bosanski klub...sloboda tuzla...isto se smatrala kao neka verzija bosansko-jugoslavenskog klubajastreb wrote:Zaboravljaš na mnogobrojne Hrvate iz BIH (a par ih znam i iz HR) koji su obožavali Želju.vuksadinare wrote:
Kod mene je u mjestu bila masa Srba iz BL i svi su navijali za Zvezdu. Možda par partizanovaca.
A kad se igralo finale,svi ti zvezdaši su navijali za Borac i urlali od veselja kad je Karalić obranio penal.
2014-04-22
Ne. Sarajevo je uvijek naginjalo Zvezdi,a Željo Partizanu.jastreb wrote:vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote:
sarajevo se smatralo kao klub muslimana....ali kao i klub koji je vise igrao za partizan i zvezdu.
Pa uglavnom je sve što je vrijedilo u sarajevu išlo u Zvezdu (Musemić,Sead Sušić...)
A i ono famozno zadnje kolo 1986. Sarajevo je pustio Zvezdi,a Željo Partizanu.
Danas su BBB i Manijaci veliki prijatelji.
2014-04-22
..ne znam bas..zeljo ej bio dosta sklon dinamu....dinamo ej redovito kad ej igrao sa zeljom dobro prolazio..hajduk malo teze..nisma primjetio da je zeljo sklon partizanu...jednom prilikom davno sam citao ivica osim je izjavio..da su nekako bili u najboljim odnosima sa dinamom od velike cetvorke..od svih klubova u jugi van srbije olimpija i buducnost su naginjali najvise partizanu...najposteniji srpski klub je bio radnicki nis...oni su uvijek isto igrali bilo da se radilo o zvezdi,partizanu,hajduku i dinamu..uvijek su igrali sa istim zarom i nikom nisu pustalijastreb wrote:Ne. Sarajevo je uvijek naginjalo Zvezdi,a Željo Partizanu.jastreb wrote:vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote:
sarajevo se smatralo kao klub muslimana....ali kao i klub koji je vise igrao za partizan i zvezdu.
Pa uglavnom je sve što je vrijedilo u sarajevu išlo u Zvezdu (Musemić,Sead Sušić...)
A i ono famozno zadnje kolo 1986. Sarajevo je pustio Zvezdi,a Željo Partizanu.
Danas su BBB i Manijaci veliki prijatelji.
2015-09-08
I OFK BG je bio dosta pošten klub. Oni su zato i najebali. Bili i na vrhu i ispadali iz lige.vuksadinare wrote:
..ne znam bas..zeljo ej bio dosta sklon dinamu....dinamo ej redovito kad ej igrao sa zeljom dobro prolazio..hajduk malo teze..nisma primjetio da je zeljo sklon partizanu...jednom prilikom davno sam citao ivica osim je izjavio..da su nekako bili u najboljim odnosima sa dinamom od velike cetvorke..od svih klubova u jugi van srbije olimpija i buducnost su naginjali najvise partizanu...najposteniji srpski klub je bio radnicki nis...oni su uvijek isto igrali bilo da se radilo o zvezdi,partizanu,hajduku i dinamu..uvijek su igrali sa istim zarom i nikom nisu pustali
Nešto kao NK Zagreb u Hrvatskoj.
Kažu i da je Rijeka bila filijala C.zvezde.
2014-04-22
...dobro..ofk beograd koliko se ja sjecam iz yu nogometa nije puno igrao u prvoj ligi osamdesetih...mozda sezonu,dvije..oni su bili neka konstanta sezdesetih i sedamdesetih..pa ne mogu o tome suditi...mislim osobno da rijeka nije bila zvezdina filijala...ali upravo nekako dosta slabih partija su pruzali upravo protiv zvezde...nije bila filijala jer iz rijeke u zvezdu pa i u partizan vrlo malo ej igraca odlazilo..najvise u hajduk i dinamo...ali istina je da su nekako sa manje zara igrali protiv zvezde nego protiv hajduka i dinama...cak su igrali s vise zara i protiv partizana..mozda zato sto je u rijeci uvijek igralo dosta srba narocito porijeklom iz hr i bosnejastreb wrote:I OFK BG je bio dosta pošten klub. Oni su zato i najebali. Bili i na vrhu i ispadali iz lige.vuksadinare wrote:
..ne znam bas..zeljo ej bio dosta sklon dinamu....dinamo ej redovito kad ej igrao sa zeljom dobro prolazio..hajduk malo teze..nisma primjetio da je zeljo sklon partizanu...jednom prilikom davno sam citao ivica osim je izjavio..da su nekako bili u najboljim odnosima sa dinamom od velike cetvorke..od svih klubova u jugi van srbije olimpija i buducnost su naginjali najvise partizanu...najposteniji srpski klub je bio radnicki nis...oni su uvijek isto igrali bilo da se radilo o zvezdi,partizanu,hajduku i dinamu..uvijek su igrali sa istim zarom i nikom nisu pustali
2015-09-08
Budućnost je naginjala Zvezdi i Partizanu.vuksadinare wrote:...dobro..ofk beograd koliko se ja sjecam iz yu nogometa nije puno igrao u prvoj ligi osamdesetih...mozda sezonu,dvije..oni su bili neka konstanta sezdesetih i sedamdesetih..pa ne mogu o tome suditi...mislim osobno da rijeka nije bila zvezdina filijala...ali upravo nekako dosta slabih partija su pruzali upravo protiv zvezde...nije bila filijala jer iz rijeke u zvezdu pa i u partizan vrlo malo ej igraca odlazilo..najvise u hajduk i dinamo...ali istina je da su nekako sa manje zara igrali protiv zvezde nego protiv hajduka i dinama...cak su igrali s vise zara i protiv partizana..mozda zato sto je u rijeci uvijek igralo dosta srba narocito porijeklom iz hr i bosnejastreb wrote:I OFK BG je bio dosta pošten klub. Oni su zato i najebali. Bili i na vrhu i ispadali iz lige.vuksadinare wrote:
Sve što je vrijedilo išlo je tamo.
Mijatović,braća Brnović,Savićević...
Jedino je Pejović otišao u Hajduk.
2014-04-22
..ah pa crna gora tamo su svi mahom bili ili zvezdasi ili partizanovci...narocito unutrasnjost crne gore..dok na obali bilo je navijaca i hajduka i dinama..narocito boka,tivat...tamo su gotovo svi navijali za hajduk ili dinamo..sto se tice hrvata pa i sipaca...nesto vise je bilo hajdukovih navijaca ali i dinamo ej tamo imao navijacajastreb wrote:Budućnost je naginjala Zvezdi i Partizanu.vuksadinare wrote:...dobro..ofk beograd koliko se ja sjecam iz yu nogometa nije puno igrao u prvoj ligi osamdesetih...mozda sezonu,dvije..oni su bili neka konstanta sezdesetih i sedamdesetih..pa ne mogu o tome suditi...mislim osobno da rijeka nije bila zvezdina filijala...ali upravo nekako dosta slabih partija su pruzali upravo protiv zvezde...nije bila filijala jer iz rijeke u zvezdu pa i u partizan vrlo malo ej igraca odlazilo..najvise u hajduk i dinamo...ali istina je da su nekako sa manje zara igrali protiv zvezde nego protiv hajduka i dinama...cak su igrali s vise zara i protiv partizana..mozda zato sto je u rijeci uvijek igralo dosta srba narocito porijeklom iz hr i bosnejastreb wrote:I OFK BG je bio dosta pošten klub. Oni su zato i najebali. Bili i na vrhu i ispadali iz lige.vuksadinare wrote:
Sve što je vrijedilo išlo je tamo.
Mijatović,braća Brnović,Savićević...
Jedino je Pejović otišao u Hajduk.
2015-09-08
Šipci su uglavnom bili partizanovci,ali su ipak više naginjali Prištini.
Vokri im je bio bog.
Nego,Vuče,reci mi,jel se moglo kad si išao na te utakmice,među navijačicama naći nešto za bacit poda se?
Vokri im je bio bog.
Nego,Vuče,reci mi,jel se moglo kad si išao na te utakmice,među navijačicama naći nešto za bacit poda se?
2014-04-22
..bilo je zacudio bi se ali bilo je...sam ja nisam htio mociti..jer su mnogi mocili..he,hejastreb wrote:Šipci su uglavnom bili partizanovci,ali su ipak više naginjali Prištini.
Vokri im je bio bog.
2015-09-08
Jučer sam na baušteli upoznao jednog lika koji je bio u emisiji heroji Vukovara.vuksadinare wrote:..bilo je zacudio bi se ali bilo je...sam ja nisam htio mociti..jer su mnogi mocili..he,hejastreb wrote:Šipci su uglavnom bili partizanovci,ali su ipak više naginjali Prištini.
Vokri im je bio bog.
Voloder. Dobar majstor.
jesi čul za njega?
2014-04-22
State Department: Pomoću "Sjevernog toka 2" Rusija može uništiti Ukrajinu
"Ukrajina ima prihod od preko dvije milijarde dolara od tranzita. Opasnost koja joj prijeti ako ostane bez tih prihoda nalikuje na pokušaj pritiska u trenutku kada je njena ekonomija oslabljena. Ne znam kako će oni to preživjeti", rekao je Hochstein.
Treba reći da će prema procjenama samog Hochsteina puštanje u rad "Sjevernog toka 2" Rusiji omogućiti da uštedi dvije milijarde dolara godišnje, pa će se tako projekt za šest godina isplatiti. To dovoljno dobro dokazuje njegovu ekonomsku učinkovitost.
Ranije je ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao da SAD preko svojih izuzetno bliskih prijatelja u NATO-u otežava izgradnju plinovoda "Sjeverni tok 2", a pokušaji blokade imaju isključivo politički karakter
"Ukrajina ima prihod od preko dvije milijarde dolara od tranzita. Opasnost koja joj prijeti ako ostane bez tih prihoda nalikuje na pokušaj pritiska u trenutku kada je njena ekonomija oslabljena. Ne znam kako će oni to preživjeti", rekao je Hochstein.
Treba reći da će prema procjenama samog Hochsteina puštanje u rad "Sjevernog toka 2" Rusiji omogućiti da uštedi dvije milijarde dolara godišnje, pa će se tako projekt za šest godina isplatiti. To dovoljno dobro dokazuje njegovu ekonomsku učinkovitost.
Ranije je ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao da SAD preko svojih izuzetno bliskih prijatelja u NATO-u otežava izgradnju plinovoda "Sjeverni tok 2", a pokušaji blokade imaju isključivo politički karakter
Guest- Guest
..ne sjecam se sad....jastreb wrote:Jučer sam na baušteli upoznao jednog lika koji je bio u emisiji heroji Vukovara.vuksadinare wrote:..bilo je zacudio bi se ali bilo je...sam ja nisam htio mociti..jer su mnogi mocili..he,hejastreb wrote:Šipci su uglavnom bili partizanovci,ali su ipak više naginjali Prištini.
Vokri im je bio bog.
Voloder. Dobar majstor.
jesi čul za njega?
2015-09-08
tko bi znao..znas ono.."upsss...odletje nam raketa...slucajno.."Winter is coming wrote:nukanje koga ili cega?bogomdani wrote:Izgleda da ameri planiraju neko njukanje i prije..Poznato je da Kurva najvise prica o Poštenju
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Žutarnji kasni godinu dana s vijestima o siriji
» Godinu dana posle: Da li Rusi plaćaju danak?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Baltičke zemlje zabranile ulazak bjeloruskim registracijama
» Baltičke zemlje zatražit će od Trumpa da ih brani od Rusije
» Godinu dana posle: Da li Rusi plaćaju danak?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Baltičke zemlje zabranile ulazak bjeloruskim registracijama
» Baltičke zemlje zatražit će od Trumpa da ih brani od Rusije
Page 7 of 7