EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: EURO 2016.
Inaće nema je liga toliko jaka i kvalitetna da kad se igrač prvaka nađe na popisu HR reprezentacije, to je dovoljno... Eto, sad sam bija malo jasniji kad si to zahtjeva...sat2 wrote:amper1950 wrote:Za ovo što da ti dalje uopće više pišem...sat2 wrote:
Za Antolića kako tako ... i Rog i Čorić su zaslužili pozive, ako ni zbog čega igrači su PRVAKA Hrvatske!
Istina ...
A tek za ostatak mog posta ...
Guest- Guest
Ak tražite trkača, motorički jakog igrača onda staviti najjačeg igrača kojeg imamo po tom pitanju - Radoševića...sat2 wrote:
Što bi Čačiću radili da mu u veznom igra rog sa Brozom i Mordićem, a bez Rakete?
Jedno je igrati HNL. druga stvar je igratu u nekoj jačoj ligi, s jačim momčadima, u ozbiljnijem cjelokupnom radu. Tu se pričaju neke priče, ko prvo imaš izbornik kojeg imaš i to je prvo i osnovno.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Inaće nema je liga toliko jaka i kvalitetna da kad se igrač prvaka nađe na popisu HR reprezentacije, to je dovoljno... Eto, sad sam bija malo jasniji kad si to zahtjeva...sat2 wrote:amper1950 wrote:Za ovo što da ti dalje uopće više pišem...sat2 wrote:
Za Antolića kako tako ... i Rog i Čorić su zaslužili pozive, ako ni zbog čega igrači su PRVAKA Hrvatske!
Istina ...
A tek za ostatak mog posta ...
Što ćeš tek sa igračem iz trećeplasirane momčadi ...
I nek si se ti uhvatio ... "ako ni zbog čega igrači su PRVAKA Hrvatske!"
To što su kvalitetni i što će bez obzira na nastup ili ne nastup na EP završiti u kvalitetnom europskom klubu nema veze?
sat2-
2015-09-28
amper1950 wrote:Ak tražite trkača, motorički jakog igrača onda staviti najjačeg igrača kojeg imamo po tom pitanju - Radoševića...sat2 wrote:
Što bi Čačiću radili da mu u veznom igra rog sa Brozom i Mordićem, a bez Rakete?
Jedno je igrati HNL. druga stvar je igratu u nekoj jačoj ligi, s jačim momčadima, u ozbiljnijem cjelokupnom radu. Tu se pričaju neke priče, ko prvo imaš izbornik kojeg imaš i to je prvo i osnovno.
Slažem se ... mogao je pozvati Radoševića ... Jedina mana Čačiću je što je bio Dinamov trener ... bilo koje drugo ime ne bi garantiralo ništa!
sat2-
2015-09-28
Koliko ti imaš primitivno razmišljanje dokazuješ i ovim svojim postom...sat2 wrote:
To što su kvalitetni i što će bez obzira na nastup ili ne nastup na EP završiti u kvalitetnom europskom klubu nema veze?
Nije bitno jeli igrač iz prvoplasirane ili trećeplasirane ekipe HNL-a , nego kakva je kvalitete i kakva je konkurencija na toj poziciji. Ovo dvoje sve, ništa više ni manje od toga. A ti postavljaš stvari kao: "ako ništa drugo igrač je prvaka" kao da je to dovoljno. A naravno nije...
Lovre Kalinić nebi bija ništa kvalitetniji golman da je golman prvaka, ko što ni Rog nebi bio manje kvalitetan igrač da je igrač trećeplasirane ekipe. Evo, da budem još malo jasniji, ako je ikako moguće... Igrač Hajduka, na određenoj poziciji može biti bolji od igrača Dinama na određenoj poziciji, bez obzira što je ovaj prvi prvak, ovaj drugi na trećoj poziciji...
Guest- Guest
Meni dosta zanimljiva trojka. Rogu je mali minus ipak manjak iskustva. Fali jedan ademisat2 wrote:Što bi Čačiću radili da mu u veznom igra rog sa Brozom i Mordićem, a bez Rakete?kuracodigraca wrote:već sam pisao o tome prije i nakon svakog eura ili sp-a. znači od 98. smo samo jednom prošli grupnu fazu. ok bilo je i teških grupa ali i lakših. ono što je bilo zajedničko na tim turnirima da smo uvijek izgubili jer su drugi bili brži i trkački bolji od nas. čak i momčadi našeg ranga ili slabije. što to onda govori. a imali smo i bolje i lošije trenere. meni to govori da većinom u prvih 11 a pogotovo kaj se sredine terena tiče igraju preslični igrači. to što primjerice, luka, badelj ili raketa ili kova igraju više manje u vrhunskim klubovima, ne znači da mogu zajedno igrati u repki u prvih 11. svatko od njih se uklapa u svoje momčadi jer igraju sa različitim tipovima igrača a kod nas su oni više manje, osim luke, sporiji i manje motorični igrači. zato tu treba biti analitičan i oprezan i ne zamarati se imenima nego onime što nama kao momčadi treba. ne moraju luka, kova i raketa igrati zajedno jer oni igraju u 2 top kluba, ak je potrebno neka igra samo jedan. samo s trkom, brzinom i agresivnošću možemo nešto napraviti. svi se zavaravaju da su turci tak tak ili česi. česi su izuzetno brzi i trkački jaki igrači i mogli bi s njima igrati lovice ak bude u prvih 11 presporih igrača. da dođe neki neutralan trener koji ne pada pod pritiskom javnosti, određenih moćnika i izlizanih floskula, možda bi se jako iznenadili sa prvih 11. ovak se bojim da bu čačke kao i prethodnici, gledao samo ime klubova koje stoje kraj igrača a ne i ono što oni mogu pružiti za ekipu na tako zhtjevnom natjecanju. jer kvale i sam euro su nebo i zemlja, dok se u kvalama svi šlepaju na euru će svi više manje biti ful spremni i nabrijani
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Naravno da ne. Njegova mana je u prvom redu ta što on nije dovoljno kvalitetan trener za mjesto izbornika. To je prvo, i osnovno. Njegov vrhunac je bio Dinamo kad su se sami navijači tog kluba (i sad ovdje prisutni) sprdali da je postao trener jer živi blizu stadiona, kluba iz kojeg je potjeran što su navijači tog kluba pozdravljali, a sad im ne smeta ko izbornik u reprezentaciji.sat2 wrote:
Jedina mana Čačiću je što je bio Dinamov trener ... bilo koje drugo ime ne bi garantiralo ništa!
Na kraju, njegova mana je ta što je mamićev poslušnik, zbog čega je i posta izbornik. Sjeti se kako je Štimac došao na misto izbornika, i kako je N. Kovač potjeran nakon što su brača rigali vatru po medijima kako im se N. Kovač uopće više ne javlja, da ne pričaju dovoljno i slično. Bez brige, Čačić je uvjek tu...
Guest- Guest
Teško ...amper1950 wrote:Koliko ti imaš primitivno razmišljanje dokazuješ i ovim svojim postom...sat2 wrote:
Nije bitno jeli igrač iz prvoplasirane ili trećeplasirane ekipe HNL-a , nego kakva je kvalitete i kakva je konkurencija na toj poziciji. Ovo dvoje sve, ništa više ni manje od toga. A ti postavljaš stvari kao: "ako ništa drugo igrač je prvaka" kao da je to dovoljno. A naravno nije...
Lovre Kalinić nebi bija ništa kvalitetniji golman da je golman prvaka, ko što ni Rog nebi bio manje kvalitetan igrač da je igrač trećeplasirane ekipe. Evo, da budem još malo jasniji, ako je ikako moguće... Igrač Hajduka, na određenoj poziciji može biti bolji od igrača Dinama na određenoj poziciji, bez obzira što je ovaj prvi prvak, ovaj drugi na trećoj poziciji...
Zašto ti u gotovo svakom postu moraš pokazivata si nepristojno neodgojeno derište?
sat2-
2015-09-28
Ajde bar se vise ne kmeci zbog milica. Sad se u hnl-u vidjelo da je jedva za hajduk a kamoli za repku
2015-08-19
sat2 wrote:Teško ...amper1950 wrote:Koliko ti imaš primitivno razmišljanje dokazuješ i ovim svojim postom...sat2 wrote:
Zašto ti u gotovo svakom postu moraš pokazivata si nepristojno neodgojeno derište?
Nije teško, nego je itekako moguće i realno, jedino u tvom svijetu (i tebi sličnima, svijetu nerealnosti i neobjektivnosti). Hajduk ima najboljeg igrača HNL-a i najboljeg golmana. Valjda to nešto govori, jebiga izostankom Vlašića i dodaj još Tudora koji je dao doprinos, ti si na proljeće samo to iz Hajduka ozbiljno i imao (Sušić, Kalinić, Tudor, a onaj argentinac je isto svako malo bija ozljeđen). Zato i jest Hajduk na proljeće toliko zaostao, u odnosu na jesen gdje je držao korak! Ne možeš igrati s jednim - dva igrača i golmanom...
Nepristojno, neodgojeno derište? Ako ti tako misliš, samo sam rekao da imaš primitivno razmišljanje, ne znam što te tu uvrijedilo. Kako bilo, smatram i dalje da imaš primitivno razmišljanje kad za poziv jednog igrača kao opravdanje kažeš "igra u prvaku Hrvatske". Ni kad je Hajduk bio prvak, a nisam bio ni tako mali kad je to bilo , nisam smatrao da netko treba u reprezentaciju jer je igrač prvaka - Hajduka, niti ću smatrati to sutra kad se dogodi. Ponovit ću: bitna je kvaliteta pojedinog igrača i konkurencija na toj poziciji. Da ti imaš 3 golmana na razini Subašića, koji jako dobre brane u jakoj ligi, jakoj konkurenciji vani što u prvenstvu što u Europi, Kalinić ko najbolji golman HNL-a opet nebi imao mjesta u reprezentaciji. Mislim da sam s ovim bija kristalno jasan...
Guest- Guest
amper1950 wrote:sat2 wrote:Teško ...amper1950 wrote:Koliko ti imaš primitivno razmišljanje dokazuješ i ovim svojim postom...sat2 wrote:
Nije teško, nego je itekako moguće i realno, jedino u tvom svijetu (i tebi sličnima, svijetu nerealnosti i neobjektivnosti). Hajduk ima najboljeg igrača HNL-a i najboljeg golmana. Valjda to nešto govori, jebiga izostankom Vlašića i dodaj još Tudora koji je dao doprinos, ti si na proljeće samo to iz Hajduka ozbiljno i imao (Sušić, Kalinić, Tudor, a onaj argentinac je isto svako malo bija ozljeđen). Zato i jest Hajduk na proljeće toliko zaostao, u odnosu na jesen gdje je držao korak! Ne možeš igrati s jednim - dva igrača i golmanom...
Nepristojno, neodgojeno derište? Ako ti tako misliš, samo sam rekao da imaš primitivno razmišljanje, ne znam što te tu uvrijedilo. Kako bilo, smatram i dalje da imaš primitivno razmišljanje kad za poziv jednog igrača kao opravdanje kažeš "igra u prvaku Hrvatske". Ni kad je Hajduk bio prvak, a nisam bio ni tako mali kad je to bilo , nisam smatrao da netko treba u reprezentaciju jer je igrač prvaka - Hajduka, niti ću smatrati to sutra kad se dogodi. Ponovit ću: bitna je kvaliteta pojedinog igrača i konkurencija na toj poziciji. Da ti imaš 3 golmana na razini Subašića, koji jako dobre brane u jakoj ligi, jakoj konkurenciji vani što u prvenstvu što u Europi, Kalinić ko najbolji golman HNL-a opet nebi imao mjesta u reprezentaciji. Mislim da sam s ovim bija kristalno jasan...
Da, Čorić i Rog su dovoljno kvalitetni da budu u reprezentaciji! Nema problma ... od sada te pozdravljam sa: Bog primitivac!
sat2-
2015-09-28
Vidiš, malo po malo napreduješ... Rekao si svoje mišljenje, da jesu kvaliteta. To već mogu prihvatiti da je tvoje mišljenje, neobjektivno i nerealno, ali ipak tvoje mišljenje koje nije primitivno.sat2 wrote:
Da, Čorić i Rog su dovoljno kvalitetni da budu u reprezentaciji! Nema problma ... od sada te pozdravljam sa: Bog primitivac!
Zato jest primitivno napisati da su na popisu jer su igrači prvaka... Jebiga stari, nemoj se ljutiti...
Guest- Guest
"Odradit ćemo četiri treninga u dva dana pa ću nakon sutrašnjeg drugog treninga otkriti koja četvorica igrača će otpasti s konačnog popisa za Euro.
Čačić do sutra mora poslati Uefi popis 23 igrača s kojima će doputovati u Francusku.
Čačić do sutra mora poslati Uefi popis 23 igrača s kojima će doputovati u Francusku.
End1899 wrote:još dva treninga nade da će modrara slomit nogu
jebem ti mater, jadnu, cigansku. koji si ti iskompleksirani majmun i klošar, reči nemam. jebo ti bog onog ko te okoti!
Guest- Guest
Braćala wrote:End1899 wrote:još dva treninga nade da će modrara slomit nogu
jebem ti mater, jadnu, cigansku. koji si ti iskompleksirani majmun i klošar, reči nemam. jebo ti bog onog ko te okoti!
2015-08-19
treba te tući kao vola u kupusu, mater ti poremećenu jebem! jebo sam ti majku!
Guest- Guest
Braćala wrote:treba te tući kao vola u kupusu, mater ti poremećenu jebem! jebo sam ti majku!
2015-08-19
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50