Mirko Norac bacio se u zaštitarski posao
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mirko Norac bacio se u zaštitarski posao
Po gnjecu i jastrebu ispada da su samo hrvati zlocinci.. nikad nisam procitao da su osudili za zlocine drugu stranu..dok recimo provocator,yehudi i jos neki prozovu i srpske zlocince...ja znam da je jastrebu u oluji po majci otisla rodbina u srbiju ili gdje vec.ali jbg ipak po ocu si hrvat ili kod njega prevladao matrijahat i dida jovina janjetina i prepecenica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da je @jastreb pravi covik, zivija bi blizu Guce i svrsava na duhackim instrumentima...vuksadinare wrote:ja znam da je jastrebu u oluji po majci otisla rodbina u srbiju ili gdje vec.ali jbg ipak po ocu si hrvat ili kod njega prevladao matrijahat i dida jovina janjetina i prepecenica
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Norac je svoje odlužio, a država potražuje novac da isplati žrtve...triba negdje radit da se obeštetiYehudi wrote:Winter is coming wrote:tamo ste pobili neke civile pa ih optuzili da su bili 5 kolona ili snajperisti a ovdje kmecis o zlocinima nad vasim civilima,koje usput niko ne negira ali jebiga vi vase zlocince krijete ko zmija noge i dajete im medalje u tome je razlika izmedju nas i vasvuksadinare wrote:..ah..da on je bio u gospicu kad i ja..u biti bio mi ej zapovjednik....da je bio ratnik bio je...da ej bio na prvim i najtezim linijama bio je..da nije njega gospic bi pao jos u 9 mjesecu 1991....u gospicu ti je bilo jako puno pete kolone..nista cudno u gospicu je bilo 35% srba...a svi znamo da se licki hrvati i srbi nisu bas voljeli skoro nikad....da su srbi u 7,8 mjesecu 1991 pocinili grozne zlocine u lici narocito na podrucju gospica.lovinca,sv.roka,ljubova...siroke kule..pogotovo gdje su poklali 60 hrvta i cak srpsku porodicu rakic koja je bila uz hravte i bacili ih u jamu...osveta je mozda bila neminovna..preko_vode_do_slobode wrote:onda da li je norac zaista učinio to što je sud kaznio ili? što kažeš vuče, ti znaš dobro frontu i ratište
Sramotno jest da se, kod vas u Srbiji a i tu u Hrvatskoj , tolerira i preferira - OSUDJENE RATNE ZLOČINCE I UBOJICE -
2014-04-15
Ma taj ima više nego šta ćeš ti zaraditi taman da živiš još 50 godina.
Da -on svoje odslužio - i šta sad.................hoćemo ga za ministra kulture?
Koliko god ti imaš kolega kad vidim da totalno ne poznaš zakon i pravo.
U zaštitare ne možeš ako imaš prekršaj a kamoli kazneno djelo, jednako tako
bivši osudjenici imaju zakonsku zabranu baviti se odredjenim zanimanjima.
Ma da se želiš bilo di zaposliti traže te uvjerenje o ne kažnjavanju.
Dok je posebno na stranu inteligencija dotičnog, pa taj nije niti srednu moga završiti,
onda ga dali u popove ( šta se ono reče ) .........i od tamo ga izbacili jer je previše glup
i tup bio. E onda je iskrsla prilika, dati debilu oružje i reći aj ti rodjo.................
svežde žicom one babe Srpkinje i onu trudnicu, vodi do Save pa ih pobij.......junače naš.
Da -on svoje odslužio - i šta sad.................hoćemo ga za ministra kulture?
Dok je posebno na stranu inteligencija dotičnog, pa taj nije niti srednu moga završiti,
onda ga dali u popove ( šta se ono reče ) .........i od tamo ga izbacili jer je previše glup
i tup bio. E onda je iskrsla prilika, dati debilu oružje i reći aj ti rodjo.................
svežde žicom one babe Srpkinje i onu trudnicu, vodi do Save pa ih pobij.......junače naš.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
koliko iz prilozenog vidim on se ne vodi kao vlasnik..drzga stvar sto sad netko vodi firmu s njegovim kapitalom i ne na njegovo imeYehudi wrote:Ma taj ima više nego šta ćeš ti zaraditi taman da živiš još 50 godina.
2015-09-08
A dobro hajde. Tako se može, da ti firmu vodi odvjetnik ili treće lice.
Inače govoreći onako uopćeno, vizu ti uskraćuju za Ameriku ili Kanadu, Australiju i sl.
( meni za Kanadu ) ako si osudjivan.
Inače govoreći onako uopćeno, vizu ti uskraćuju za Ameriku ili Kanadu, Australiju i sl.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..pa i norcu je uskracena viza...kad ej na listi ratnih zlocinaca bez obzira sto ej odgulio...na listi su i naser oric,sljivancanin,mrksic...i drugi..Yehudi wrote:A dobro hajde. Tako se može, da ti firmu vodi odvjetnik ili treće lice.
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dokaz da je Norac stvarno ratni zločinac...
» Mirko i Slavko
» Ode Mirko Miočić..
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
» Umro Mirko Miočić
» Mirko i Slavko
» Ode Mirko Miočić..
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
» Umro Mirko Miočić
Page 2 of 2