Ode Mirko Miočić..
Page 1 of 1
Ode Mirko Miočić..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/umro-je-mirko-miocic/970164.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ode Mirko Miočić..
vaistinu ovaj put...cim je tarik dao cituljumarcellus wrote:šta opet umro?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zadarski sudionik brojnih kvizova povukao se iz javnosti u ožujku 2016. godine. Tada mu je zbog posljedica dijabetesa amputirana potkoljenica na jednoj nozi, a na drugoj stopalo.
A joj. :( Namučio se.
Počivao u miru Božjem. Laka mu zemlja.
A joj. :( Namučio se.
Počivao u miru Božjem. Laka mu zemlja.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
R.I.P.
I meni stari ima dijabetes , zato sam cili nervozan , bija na nekom razgovoru za posao i objašnjavam liku da imam tu situaciju i da mi je bitno ako se šta zalomi da mogu otic i odvest ga na hitnu i to ako nema tko uskocit al ono tvoj privatni problem , druže snađi se.
Jbga postaje i tvoj ako oceš nervoznog radnika koji puca po šavovima ako zna da mu doma stari umire a nemože ga odbacit u bolnicu.
Uostalom tražim dugorocni posao , da tražim kratkorocni od 15 il mjesec dana onda ti to ocito nebi ni spominja.
I meni stari ima dijabetes , zato sam cili nervozan , bija na nekom razgovoru za posao i objašnjavam liku da imam tu situaciju i da mi je bitno ako se šta zalomi da mogu otic i odvest ga na hitnu i to ako nema tko uskocit al ono tvoj privatni problem , druže snađi se.
Jbga postaje i tvoj ako oceš nervoznog radnika koji puca po šavovima ako zna da mu doma stari umire a nemože ga odbacit u bolnicu.
Uostalom tražim dugorocni posao , da tražim kratkorocni od 15 il mjesec dana onda ti to ocito nebi ni spominja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
provocator-
2015-08-11
Kad pomisliš, kakav je to bio čovjek, s koliko je volje i strasti živio, koliko je učio, pamtio, znao, oduševljavao, ... I kad takav čovjek umre i sve to nestane odjednom, dođe ti, kakav je besmisao i život i sve.
Ja, kad umrem ovako glup, neće uopće biti šteta. Ili Miha, kad on, bit će još bolje.
Ja, kad umrem ovako glup, neće uopće biti šteta. Ili Miha, kad on, bit će još bolje.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Umro Mirko Miočić
» Mirko i Slavko
» Moderno drustvo
» UFC 226: Stipe Miočić vs David Cormier
» Stipe Miocic vratio naslov
» Mirko i Slavko
» Moderno drustvo
» UFC 226: Stipe Miočić vs David Cormier
» Stipe Miocic vratio naslov