Mirko Norac bacio se u zaštitarski posao
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mirko Norac bacio se u zaštitarski posao
http://www.tportal.hr/biznis/karijere/428824/Mirko-Norac-bacio-se-u-zastitarski-biznis.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mirko Norac bacio se u zaštitarski posao
bude cuvao pupovca i 'novosti'...
2015-09-08
vuksadinare wrote:bude cuvao pupovca i 'novosti'...
klemm je oduševljen
Guest- Guest
onda da li je norac zaista učinio to što je sud kaznio ili? što kažeš vuče, ti znaš dobro frontu i ratište
Guest- Guest
..ah..da on je bio u gospicu kad i ja..u biti bio mi ej zapovjednik....da je bio ratnik bio je...da ej bio na prvim i najtezim linijama bio je..da nije njega gospic bi pao jos u 9 mjesecu 1991....u gospicu ti je bilo jako puno pete kolone..nista cudno u gospicu je bilo 35% srba...a svi znamo da se licki hrvati i srbi nisu bas voljeli skoro nikad....da su srbi u 7,8 mjesecu 1991 pocinili grozne zlocine u lici narocito na podrucju gospica.lovinca,sv.roka,ljubova...siroke kule..pogotovo gdje su poklali 60 hrvta i cak srpsku porodicu rakic koja je bila uz hravte i bacili ih u jamu...osveta je mozda bila neminovna..preko_vode_do_slobode wrote:onda da li je norac zaista učinio to što je sud kaznio ili? što kažeš vuče, ti znaš dobro frontu i ratište
2015-09-08
Heroj i branitelj,osuđen......a čovjek??
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
..jbg..mozda ti covjek nestane u onom trenutku kad vidis zaklane ljude..odsjecenih glava i udova..a neki i zapaljeni...rekoh vec jednom u lici se bas nikad hrvati i srbi nisu pretjerano voljeli.....i meni ej doslo u ratu x puta da nekog skratim za glavu...kad vidis ubijene ljude..v_vlado wrote:Heroj i branitelj,osuđen......a čovjek??
2015-09-08
Kako zašt.službu more obnašati osuđeni ratni zločinac?
Jedan moj poznanik je izgubio licencu zbog toga što je pokačio se sa ženom,a drugi je odbijen zbog toga što je kažnjen zbog narušavanja javnog reda i mira.
Po kojem to zakonu jedan ratni zločinac može baviti se ovim poslom?
Jedan moj poznanik je izgubio licencu zbog toga što je pokačio se sa ženom,a drugi je odbijen zbog toga što je kažnjen zbog narušavanja javnog reda i mira.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pustili su ga zbog dobrog vladanja?
crvenkasti-
2014-04-17
tamo ste pobili neke civile pa ih optuzili da su bili 5 kolona ili snajperisti a ovdje kmecis o zlocinima nad vasim civilima,koje usput niko ne negira ali jebiga vi vase zlocince krijete ko zmija noge i dajete im medalje u tome je razlika izmedju nas i vasvuksadinare wrote:..ah..da on je bio u gospicu kad i ja..u biti bio mi ej zapovjednik....da je bio ratnik bio je...da ej bio na prvim i najtezim linijama bio je..da nije njega gospic bi pao jos u 9 mjesecu 1991....u gospicu ti je bilo jako puno pete kolone..nista cudno u gospicu je bilo 35% srba...a svi znamo da se licki hrvati i srbi nisu bas voljeli skoro nikad....da su srbi u 7,8 mjesecu 1991 pocinili grozne zlocine u lici narocito na podrucju gospica.lovinca,sv.roka,ljubova...siroke kule..pogotovo gdje su poklali 60 hrvta i cak srpsku porodicu rakic koja je bila uz hravte i bacili ih u jamu...osveta je mozda bila neminovna..preko_vode_do_slobode wrote:onda da li je norac zaista učinio to što je sud kaznio ili? što kažeš vuče, ti znaš dobro frontu i ratište
2014-04-14
jastreb wrote:Kako zašt.službu more obnašati osuđeni ratni zločinac?
Po hrvatskom zakonu u Rvackoj i nigdje drugdje.
Guest- Guest
zar tamo i postoje neki zakoni? to je ono kobajagi
2014-04-14
Winter is coming wrote:zar tamo i postoje neki zakoni? to je ono kobajagi
To su zakoni tipa: ruka ruku mije ili vrana vrani ne kopa oči ili Asinus asinum fricat – Magarac magarca češe...ili Corruptio optimi cuiusque pessima...i tako...
Guest- Guest
to su zakoni quod licet iovi non licet bovi
da jebiga postoje ljudi i izvan zakona bas kao i u robovlasnickom drustvuUsne Stjepana Gnječa wrote:Winter is coming wrote:zar tamo i postoje neki zakoni? to je ono kobajagi
To su zakoni tipa: ruka ruku mije ili vrana vrani ne kopa oči ili Asinus asinum fricat – Magarac magarca češe...ili Corruptio optimi cuiusque pessima...i tako...
2014-04-14
Ne znam može li ali on nije vlasnik firme, jebogati sokole ka'ćeš se naučit čitati dalje od naslovajastreb wrote:Kako zašt.službu more obnašati osuđeni ratni zločinac?
2014-04-15
Winter is coming wrote:tamo ste pobili neke civile pa ih optuzili da su bili 5 kolona ili snajperisti a ovdje kmecis o zlocinima nad vasim civilima,koje usput niko ne negira ali jebiga vi vase zlocince krijete ko zmija noge i dajete im medalje u tome je razlika izmedju nas i vasvuksadinare wrote:..ah..da on je bio u gospicu kad i ja..u biti bio mi ej zapovjednik....da je bio ratnik bio je...da ej bio na prvim i najtezim linijama bio je..da nije njega gospic bi pao jos u 9 mjesecu 1991....u gospicu ti je bilo jako puno pete kolone..nista cudno u gospicu je bilo 35% srba...a svi znamo da se licki hrvati i srbi nisu bas voljeli skoro nikad....da su srbi u 7,8 mjesecu 1991 pocinili grozne zlocine u lici narocito na podrucju gospica.lovinca,sv.roka,ljubova...siroke kule..pogotovo gdje su poklali 60 hrvta i cak srpsku porodicu rakic koja je bila uz hravte i bacili ih u jamu...osveta je mozda bila neminovna..preko_vode_do_slobode wrote:onda da li je norac zaista učinio to što je sud kaznio ili? što kažeš vuče, ti znaš dobro frontu i ratište
Sramotno jest da se, kod vas u Srbiji a i tu u Hrvatskoj , tolerira i preferira - OSUDJENE RATNE ZLOČINCE I UBOJICE -
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
svi smo mi MIRKO NORAC! koji se ti kurac srpce bunis?jastreb wrote:Kako zašt.službu more obnašati osuđeni ratni zločinac?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
a sta ces rekaobi bice bolje ali nebi me niko ozbiljno shvatio
2014-04-14
Po gnjecu i jastrebu ispada da su samo hrvati zlocinci.. nikad nisam procitao da su osudili za zlocine drugu stranu..dok recimo provocator,yehudi i jos neki prozovu i srpske zlocince...ja znam da je jastrebu u oluji po majci otisla rodbina u srbiju ili gdje vec.ali jbg ipak po ocu si hrvat ili kod njega prevladao matrijahat i dida jovina janjetina i prepecenica
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dokaz da je Norac stvarno ratni zločinac...
» Mirko i Slavko
» Ode Mirko Miočić..
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
» Umro Mirko Miočić
» Mirko i Slavko
» Ode Mirko Miočić..
» "REUF’, PAZI METAK" – "HVALA BRATE (E)MIRKO"
» Umro Mirko Miočić
Page 1 of 2