Novi HTV-ov Dnevnik ili kako izbaciti stolice i potrošiti sedam milijuna kn.
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Novi HTV-ov Dnevnik ili kako izbaciti stolice i potrošiti sedam milijuna kn.
Ako je po narodnosti dobar. Moze i 100 kilometara. Jedino ako ga štuke ne sjebu.Ero wrote:Kakav si s plivanjem leđno?Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:razgovarati sam sa sobom nije znak dobrog mentalnog zdravlja
Imat sig koji reklamira suicid isto nije znak dobrog mentalnog zdravlja, ja bi te zbog tog sig-a banirao odavno a da te sretnem uživo unakazio bi ti jaja i onu svarglu a prkno bi ti bilo ko broskva šupčino hrvatska.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Novi HTV-ov Dnevnik ili kako izbaciti stolice i potrošiti sedam milijuna kn.
Nema Strahe i Darle, dugo spavaju danas.
marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:razgovarati sam sa sobom nije znak dobrog mentalnog zdravlja
Imat sig koji reklamira suicid isto nije znak dobrog mentalnog zdravlja, ja bi te zbog tog sig-a banirao odavno a da te sretnem uživo unakazio bi ti jaja i onu svarglu a prkno bi ti bilo ko broskva šupčino hrvatska.
Samo psihopate mogu staviti takav sig. A ti Marčelo jesi psihopat.
PSIHOPATIJA (SOCIOPATIJA) je trajni poremećaj ličnosti, odnosno stanje koje se u ponašanju više ili manje razlikuje od prosjeka (psihopatska ličnost). Riječ je o ograničenim ličnostima, na prijelazu duševnog zdravlja i bolesti većinom bez intelektualnih poremećaja, čak intelektualno natprosječnima.
PSIHOPATE ,, daltonisti za ljudska osjećanja i društvene moralne vrijednosti,,
Karakteristike psihopatije
Klasični psihopata odlikuje se - potpunim odsustvom savjesti - kao jedne važne osobine koju posjeduju normalni ljudi. On će se služiti svim sredstvima da ostvari svoje ciljeve. Radi se o ljudima koji su većinom - po samoj svojoj suštini – zli. Normalnim ljudima savjest na neki način služi kao kočnica, tako da će oni većinu svojih postupaka ‘vagati’, težeći tome da ne povrijede druge prilikom ostvarenja svojih ciljeva. Međutim, nemajući savjest u sklopu svog bića, psihopata se nalazi u jednoj situaciji u kojoj on ima veliku ‘prednost’ nad normalnim čovjekom. Njega ništa ne može da koči, osim možda onih pravila uspostavljenih u okviru pravnog sistema društva. Najčešći opisi psihopata su: "Oni mogu biti simpatični," "Šarmantni," "Inteligentni," "Oprezni," "Impresivni," "Mogu da ostavljaju utisak nekoga u koga se čovjek može pouzdati," i "imaju mnogo uspjeha u zavođenju žena": Međutim, "oni su neodgovorni," "rušilački nastrojeni" i slično. Veliku konfuziju pravi to što psihopate imaju dosta osobina koje mnogi normalni ljudi smatraju poželjnim ili zavidnim. Na primjer, oni često ostavljaju utisak jednog nevjerovatno čvrstog samo-pouzdanja. U mnogim slučajevima ispoljavaju jednu "nadprirodnu magnetičnu privlačnost za pripadnike suprotnog pola". Psihopate boluju od jedne stvarne mentalne bolesti koju on označava kao – potpuni i neizlječivi nedostatak osjećanja. Ukoliko psihopata uopšte nešto osjeća, onda su to emocije najpliće vrste. On čini bizarne i samo-destruktivne stvari zato što je potpuno imun na konsekvence koje bi normalnog čovjeka ispunile osjećanjima srama ili griže savjesti. Ono što bi drugi u tom smislu smatrali katastrofom, za njega predstavlja samo jednu malu nezgodu ili "čistu sitnicu". Psihopatija je sasvim uobičajena u ljudskom društvu. On takođe navodi da postoji mnogo slučajeva psihopata koji normalno rade kao biznismeni, doktori, pa čak i – psihijatri! Oni izgledaju u svakom pogledu kao normalni ljudi, samo što im nedostaje duša tj.savjest. Taj nedostatak karakteristika duše, čini ih veoma efikasnim "mašinama". Oni mogu biti briljantni, mogu da pišu naučne radove, mogu da IMITIRAJU riječi pune emocija (veoma su uspješni glumci), međutim, vremenom postaje sve jasnije i jasnije da te njihove riječi nisu u skladu s njihovim ponašanjem. ("Po njihovim plodovima poznaćete ih.") Oni su tip čovjeka koji će u jednom momentu tvrditi kako je strahovito pogođen bolom usljed smrti nekog bliskog prijatelja ili člana porodice, a u sljedećem momentu će otići na neku žurku ili u disko klub - "da bi to zaboravio". Čini se da oni to STVARNO zaborave. S obzirom da su veoma efikasne mašine, kao kompjuteri, u stanju su da obavljaju veoma kompleksne radnje koje su zamišljene tako da izazovu druge da im ovi daju svoju podršku za ono što oni žele. Na taj način mnoge psihopate su u stanju da dostignu visoke pozicije u društvu. Tek nakon dužeg vremena njihove kolege i saradnici postaju svjesni činjenice da je njihov uspjeh i napredak zasnovan na gaženju drugih ili kršenju njihovih prava. Iako su potpuno indiferentni što se prava drugih tiče, oni često kod drugih ljudi veoma spretno inspirišu osjećaj iskrenog povjerenja. Psihopata nikada ne smatra da s njegovom psihom nešto nije u redu, te tako ne osjeća ni potrebu da treba nešto da mijenja u vezi svog ponašanja. Osim što su egocentrični, oni su često i narcisoidni. Narcisoidnost je samo jedna od njihovih karakternih crta. Rijetko kad dolaze u sukob sa zakonom, dok istovremeno čine strahovite štete članovima svojih porodica, prijateljima i kolegama s posla. Psihopate se najčešće druže samo s onima od kojih mogu imati neke koristi. Za psihopatu je najvažnija jedino njegova "glad," a sve ostalo je za njega ‘tamo negdje daleko’, osim ukoliko se to ne može apsorbovati s njegove strane u smislu neke vrste "hrane". Za njega postoji samo jedno pitanje: "Da li se to može na neki način iskoristiti" ili – "da li ja mogu nešto od toga dobiti," a sve ostalo je od strane njegovih nagona rangirano kao manje vrijedno. Ukratko, psihopata je – predator ili grabljivac. On se kamuflira uz pomoć jedne "maske trezvenosti," a onda slično grabljivim životinjama tiho i neprimjetno prati svoju žrtvu, izdvaja je iz stada, približava joj se i krši njen otpor. Dobri su stratezi i veoma dobro se maskiraju koristeći sve vrste riječi, gestova laži i manipulacija – kako bi uvukli žrtvu u svoju zamku. U mnogim slučajevima oni će prethodno skupiti što je moguće više informacija o svojim žrtvama, saznati sve njihove vrline, slabosti i mane, te će igrati na te karte koliko god je to moguće i kako im to odgovara. Iako nemaju savjesti, oni će još u svojoj mladosti primjetiti tu "čudnu" osobinu kod drugih, te će taj problem prilično brzo intelektualno premostiti, a onda će svoje žrtve često manipulisati tako što će se oslanjati ili apelovati na - NJIHOVU savjest. Psihopata će vas uvijek optužiti da radite ono što on radi ili namjerava da uradi. U svakoj interakciji između psihopate i normalnog čovjeka sa potpunim opsegom emocija, psihopata uvijek pobjeđuje. Psihopate se često nazivaju i "vukovima u jagnjećoj koži." Za razliku od otvoreno agresivnih psihopata, mnogo više je onih koji spadaju u grupu tzv. ‘skriveno-agresivnih ličnosti’ (eng. covert-aggressive personalities). Glavne karakteristike su im sljedeće: 1. Uvijek nastoje da se stvari rade onako kako oni misle da treba i jedino im je njihova ‘pobjeda’ na pameti. 2. Ambiciozni su kad se radi o sticanju moći i dominaciji nad drugima. Oni uvijek teže da budu oni koji su gore i da kontrolišu druge. Koriste cijeli jedan arsenal suptilnih i efikasnih strategija kako bi zadobili prednost u međuljudskim odnosima. 3. Mogu da budu veoma kulturni, šarmantni i zavodljivi. Oni znaju kako da dobro izgledaju i kako da pobjeđuju, ‘otapajući’ našu odbranu. Oni znaju šta će vam reći kako bi vi zaboravili na onaj svoj ‘osjećaj u stomaku’ koji vam govori da im nipošto ne vjerujete, a onda im dali sve ono što oni žele. 4. Mogu da budu beskrupulozni, podmukli, i osvetoljubivi borci. Znaju kako da kapitaliziraju na svakoj čovjekovoj slabosti a pojačaće svoju agresivnost ukoliko primjete da se posrnuli. Oni znaju kako da uhvate čovjeka u momentu kad je ovaj nesvjestan i nepripremljen. Ukoliko smatraju da ste ih u nečemu nadmašili ili da ste dobili više od njih, oni će to pokušati da preokrenu u svoju korist ili da vam se osvete. Oni bitku ne smatraju završenom sve dok oni ne pobijede. 5. S obzirom da nemaju savjesti, ne postoji ništa što može da ih koči. Oni znaju da razlikuju ispravno od pogrešnog, ali ne dopuštaju ničemu da im stoji na putu do onoga što žele. Prema njima, cilj uvijek opravdava sredstvo. Tako, su skloni da varaju i sebe i druge u vezi onoga što stvarno rade. 6. Eksploatišu ljude s kojima su u vezi. Gledaju na ljude kao na pijune u njihovoj životnoj igri. Gnušaju se svake slabosti i iskorištavaju svaku slabost koju nađu kod protivnika.
Psihopate su često dobri stratezi, međutim, nisu u stanju da vide suštinu stvari, većinom su preokupirani vanjskim izgledom ("ambalažom") a nisu u stanju da uče na osnovu vlastitih iskustava, kao što je to slučaj s normalnim ljudima. 1. Nemaju smisla za određivanje kada je stvarno potrebno da se bore a kad nije, niti imaju osjećaj za ‘fer-borbu’. Za njih svakodnevni život predstavlja jednu bitku i svako ko im stoji na putu da ostvare ono što žele, automatski se smatra neprijateljem. Opsjednuti su ‘pobjedama,’ uvijek su spremni i voljni za borbu. 2. Ne mogu da shvate da se dugoročne pobjede mogu ostvariti i tako da se ponekad nekome malo i popusti. 3. Konstruktivna ili fer borba njima je nepoznata. Smatraju da je svaka fer borba riskantna, tj. sa prevelikom mogućnošću za gubitak. Ili jednostavno, oni sebi ne mogu dopustiti nikakav rizik ukoliko su sigurni da na jedan nepošten način mogu doći do pobjede. Njih mahom zanimaju samo kratkoročne pobjede. 4. Nisu u stanju da prevaziđu svoju sebičnost i egocentričnost. Ne mogu shvatiti da nemaju pravo na baš sve što žele. Nakon svake uspješne manipulacije drugih, njihov ego postaje sve veći. 5. Ne mogu istinski da poštuju druge ljude niti da osjete empatiju. Znajući emotivne slabosti kod drugih, majstori su u pritiskanju pravih ‘dugmadi,’ kako bi kod drugih izazvali željene emocionalne reakcije.
Guest- Guest
..a sto si ti gnječ...milo dijete....
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a sto si ti gnječ...milo dijete....
opet ću te trebat branit..muči
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..a sto si ti gnječ...milo dijete....
Drago mi je vidjeti da si se i ti javno predstavio kao psihopat.
Što se mene tiče ja sam Čovjek a što je za tebe i Marčela NEDOSTIŽAN CILJ. vI JESTE PSIHOPATE, EMOCIONALNO KASTRIRANI INVALIDI, ZLO ZLA.
Guest- Guest
Regoč wrote:Nema Strahe i Darle, dugo spavaju danas.
Znaš jednu od razlika između mene i tebe? Mene se može banirati ali tebe ni svi doktori svijeta nemogu izlječiti jer si ireverzibilno sjeban u možjane.
Guest- Guest
...moras pod hitno ne's karatUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:..a sto si ti gnječ...milo dijete....
Drago mi je vidjeti da si se i ti javno predstavio kao psihopat.
Što se mene tiče ja sam Čovjek a što je za tebe i Marčela NEDOSTIŽAN CILJ. vI JESTE PSIHOPATE, EMOCIONALNO KASTRIRANI INVALIDI, ZLO ZLA.
2015-09-08
Jebo te otac četnički i jebo ti majku svoju kurvanjsku. Zadovoljan? Sad sam dosegnuo tvoju razinu izražavanja? Ovako trebamo razgovarati na forumu? Što se mene tiče, može, samo nemoj kasnije kmečati o ustašizaciji, pičko titofiličarska.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Nema Strahe i Darle, dugo spavaju danas.
Znaš jednu od razlika između mene i tebe? Mene se može banirati ali tebe ni svi doktori svijeta nemogu izlječiti jer si ireverzibilno sjeban u možjane.
Regoč wrote:Jebo te otac četnički i jebo ti majku svoju kurvanjsku. Zadovoljan? Sad sam dosegnuo tvoju razinu izražavanja? Ovako trebamo razgovarati na forumu? Što se mene tiče, može, samo nemoj kasnije kmečati o ustašizaciji, pičko titofiličarska.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Nema Strahe i Darle, dugo spavaju danas.
Nikad nisam bio Titofil ako te baš zanima bio sam i politički azilant i družio se sa svakavim polusvijetom ustaša. četnika i ostalih nakaza u ljudskom obliku. Prošao sam toliko toga da ti nećeš u sedam života, družio sam se i sa pojedinim članovima terorističke org. Brigatte Rosse RAF, prebjezima i kriminalcima iz Legije stranaca. Ti sve te sudare ne bi preživio a ja jesam i sa svim tim iskustvom kojeg imam cijenim druga Tita kao Velikog Čovjeka pogotovo nakon 1990. kad sam vidio koje su psihopatske nakaze počele gmizati po ovoj prelijepoj zemlji.
kao što je rekao lord Carrington:
Lord Carrington, britanski političar:
"Maršala Tita sam oduvijek cijenio. Ali, sada ga obozavam, jer je jedini on mogao 40 godina vladati ovim divljim i zavadjenim plemenima."
ili Krležu:
Autor prve izjave je Miroslav Krleža, našao sam je u Titovoj biografiji, kojoj je autor britanski povjesničar Jasper Ridley, a u riječi urednika hrvatskog izdanja Bože Rudeža, napisanoj, gle čuda, baš 25.05.2000., a na dio izjave sam naišao i u pogovoru nedavno izišlog 8. izdanja „Razgovora s Krležom“ Predraga Matvejevića. Dakle, Krleža o vremenu nakon Tita:
„Teško je reći što će biti i kako će biti poslije Tita. Ovaj prostor ostaje ono što je uvijek bio – prostor trenja, ili dodira, ako hoćete, ali uvijek prostor pretenzija jačih suvereniteta. Ne treba nikada zaboraviti da su velike sile, ako ne ratuju, ali i kad ratuju među sobom, uvijek nagađaju preko glava malih naroda. Tito je postao to što je postao upravo zato jer je o tome imao preciznu svijest, jer je o tome trajno vodio računa i jer je znao neutralizirati nagodbe pa, dozvolite, i diktate velikih na račun malih. U tome je smislu učinio za položaj Hrvata više nego itko ikada u njihovoj povijesti. Ali Hrvati, kažem vam, nisu toga svjesni…I mogao bih vam u detalje prognozirati što će mu sve tovariti na dušu kad ode…Ali, mogao bih vam također točno prognozirati, da će poslije razdoblja odbacivanja, u nekoj ne znam koliko dalekoj budućnosti, doći vrijeme kada će biti objektivno valoriziran i kada će mu se priznati velike zasluge koje je stekao za Hrvatsku…“
Guest- Guest
....a sto je to napravio za hrvate?..jebote nisu mogli prismrdt kao casnici u jna,milicioneri...da ne govorim o veleposlanicima.....ono duinamonije mogao postat prvak 30 godina..hajduk tek postao kad je imao ekipu ravno naslovu europskog prvaka...autoput su imali do karlovca prema dalamciji mo's samo sanjati...od turizma vise profitirali drugi nego sama hrvatska...u 90% partizanskih filmova vecinom negativci ustase...za jasenovac znalo..za istocnu bosnu ne...cudo je napravio...plus sto su hrvati kao jedini narod 1948 zavrsio demografski u minusu....a krleza?....taj je za karijeru prodao i belu...Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Jebo te otac četnički i jebo ti majku svoju kurvanjsku. Zadovoljan? Sad sam dosegnuo tvoju razinu izražavanja? Ovako trebamo razgovarati na forumu? Što se mene tiče, može, samo nemoj kasnije kmečati o ustašizaciji, pičko titofiličarska.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Nema Strahe i Darle, dugo spavaju danas.
Nikad nisam bio Titofil ako te baš zanima bio sam i politički azilant i družio se sa svakavim polusvijetom ustaša. četnika i ostalih nakaza u ljudskom obliku. Prošao sam toliko toga da ti nećeš u sedam života, družio sam se i sa pojedinim članovima terorističke org. Brigatte Rosse RAF, prebjezima i kriminalcima iz Legije stranaca. Ti sve te sudare ne bi preživio a ja jesam i sa svim tim iskustvom kojeg imam cijenim druga Tita kao Velikog Čovjeka pogotovo nakon 1990. kad sam vidio koje su psihopatske nakaze počele gmizati po ovoj prelijepoj zemlji.
kao što je rekao lord Carrington:
Lord Carrington, britanski političar:
"Maršala Tita sam oduvijek cijenio. Ali, sada ga obozavam, jer je jedini on mogao 40 godina vladati ovim divljim i zavadjenim plemenima."
ili Krležu:
Autor prve izjave je Miroslav Krleža, našao sam je u Titovoj biografiji, kojoj je autor britanski povjesničar Jasper Ridley, a u riječi urednika hrvatskog izdanja Bože Rudeža, napisanoj, gle čuda, baš 25.05.2000., a na dio izjave sam naišao i u pogovoru nedavno izišlog 8. izdanja „Razgovora s Krležom“ Predraga Matvejevića. Dakle, Krleža o vremenu nakon Tita:
„Teško je reći što će biti i kako će biti poslije Tita. Ovaj prostor ostaje ono što je uvijek bio – prostor trenja, ili dodira, ako hoćete, ali uvijek prostor pretenzija jačih suvereniteta. Ne treba nikada zaboraviti da su velike sile, ako ne ratuju, ali i kad ratuju među sobom, uvijek nagađaju preko glava malih naroda. Tito je postao to što je postao upravo zato jer je o tome imao preciznu svijest, jer je o tome trajno vodio računa i jer je znao neutralizirati nagodbe pa, dozvolite, i diktate velikih na račun malih. U tome je smislu učinio za položaj Hrvata više nego itko ikada u njihovoj povijesti. Ali Hrvati, kažem vam, nisu toga svjesni…I mogao bih vam u detalje prognozirati što će mu sve tovariti na dušu kad ode…Ali, mogao bih vam također točno prognozirati, da će poslije razdoblja odbacivanja, u nekoj ne znam koliko dalekoj budućnosti, doći vrijeme kada će biti objektivno valoriziran i kada će mu se priznati velike zasluge koje je stekao za Hrvatsku…“
2015-09-08
uopce suludo ej i drzat stoljetno zavađene narode na okupu...spajat orijent i zapad....takvo sto sad radi eu i kosmar...da nije tih glupih experimenata mozda se narodi na ovdasnjim prostorima ne bi ni klali...sva politika tih jebenih pokusaja ujedinjavanja je bio kao fol slican jezuik..pa jebote irci i englezi govore slican jezik pa su se klali dok se irska nije odcijepila
2015-09-08
vuksadinare wrote:
....a sto je to napravio za hrvate?..jebote nisu mogli prismrdt kao casnici u jna,milicioneri...da ne govorim o veleposlanicima.....ono duinamonije mogao postat prvak 30 godina..hajduk tek postao kad je imao ekipu ravno naslovu europskog prvaka...autoput su imali do karlovca prema dalamciji mo's samo sanjati...od turizma vise profitirali drugi nego sama hrvatska...u 90% partizanskih filmova vecinom negativci ustase...za jasenovac znalo..za istocnu bosnu ne...cudo je napravio...plus sto su hrvati kao jedini narod 1948 zavrsio demografski u minusu....a krleza?....taj je za karijeru prodao i belu...
Gledaj, i ti si nepismen kao i Regoč i ostali ustašofili pa ću vam crtat step by step:
1. Da nije druga Tita vi danas ne biste imali državu. To je dokazana činjenica i nemožeš ju ničim oboriti.
2. Da nije bilo druga Tita VI HRVATI nikada NE BISTE IMALI OVU DRŽAVU KOJU DANAS IMATE. DANAS NEBISTE POSTOJALI KAO NAROD jer bi vas saveznici i SSSR razjebali ko zvečke.
3. Bez obzira na minorne mane tog samoupravnog socijalizma, nitko nije kopao po kontejnerima i nikoga nisu izbacili iz stana fabriciranim ovrhama.
4. payback. pomirite se da ste luzeri i da ste vi ustaše napravili i počinili nevjerojatno grozne zločine nad civilnim stanovništvom u NDH i zato ste bili kažnjeni Bleiburgom kad su vam svi tj. cijeli svet okrenuli leđa jer vas nisu smatrali ljudima nego divljim ljudožderima.
Hoćeš još crtanja ili ti je ovo dosta?
1. Nisam se slagao s drugom Titom jer je pokrenuo i institucionalizirao NEGATIVNU SELEKCIJU KADROVA koje smo posljedice tih parazita i psihopata svjedočili u građanskom ratu 1990. Dakle nema tu domovinski rat to je fabrikacija, postojao je građanski rat unutar međunarodno priznate države SFRJ.
Nakon toga zločinačka privatizacija, korupcija i ustašluk..
...i sad vi hrvati imate jedno veliko ništa tj. muda labudova.
Guest- Guest
..pisaj ti i dalje...Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:
....a sto je to napravio za hrvate?..jebote nisu mogli prismrdt kao casnici u jna,milicioneri...da ne govorim o veleposlanicima.....ono duinamonije mogao postat prvak 30 godina..hajduk tek postao kad je imao ekipu ravno naslovu europskog prvaka...autoput su imali do karlovca prema dalamciji mo's samo sanjati...od turizma vise profitirali drugi nego sama hrvatska...u 90% partizanskih filmova vecinom negativci ustase...za jasenovac znalo..za istocnu bosnu ne...cudo je napravio...plus sto su hrvati kao jedini narod 1948 zavrsio demografski u minusu....a krleza?....taj je za karijeru prodao i belu...
Gledaj, i ti si nepismen kao i Regoč i ostali ustašofili pa ću vam crtat step by step:
1. Da nije druga Tita vi danas ne biste imali državu. To je dokazana činjenica i nemožeš ju ničim oboriti.
2. Da nije bilo druga Tita VI HRVATI nikada NE BISTE IMALI OVU DRŽAVU KOJU DANAS IMATE. DANAS NEBISTE POSTOJALI KAO NAROD jer bi vas saveznici i SSSR razjebali ko zvečke.
3. Bez obzira na minorne mane tog samoupravnog socijalizma, nitko nije kopao po kontejnerima i nikoga nisu izbacili iz stana fabriciranim ovrhama.
4. payback. pomirite se da ste luzeri i da ste vi ustaše napravili i počinili nevjerojatno grozne zločine nad civilnim stanovništvom u NDH i zato ste bili kažnjeni Bleiburgom kad su vam svi tj. cijeli svet okrenuli leđa jer vas nisu smatrali ljudima nego divljim ljudožderima.
Hoćeš još crtanja ili ti je ovo dosta?
1. Nisam se slagao s drugom Titom jer je pokrenuo i institucionalizirao NEGATIVNU SELEKCIJU KADROVA koje smo posljedice tih parazita i psihopata svjedočili u građanskom ratu 1990. Dakle nema tu domovinski rat to je fabrikacija, postojao je građanski rat unutar međunarodno priznate države SFRJ.
Nakon toga zločinačka privatizacija, korupcija i ustašluk..
...i sad vi hrvati imate jedno veliko ništa tj. muda labudova.
2015-09-08
vuksadinare wrote:
..pisaj ti i dalje...
Po vama ustašama ću pišat i dalje neboj se tuširanje vam je zagarantirano.
Guest- Guest
..ja drugog svjetskog rata nisam vidio dakle nisam ustasa a ni srbina nijednog nisam zaklao..odakle ti ideja da sam ustasa?Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:
..pisaj ti i dalje...
Po vama ustašama ću pišat i dalje neboj se tuširanje vam je zagarantirano.
2015-09-08
PSIHOPATIZACIJA
Kada psihopate zauzmu ključne funkcije u okviru sistema jedne države, tada započinje proces – „psihopatizacije" naroda. Ovaj termin je naravno nezvaničan. Neki psiholozi koriste pojam – transpersonalizacija. Znači, radi se o prenosu psihopatskih osobina i načina razmišljanja na „normalne" ljude.
Stvar komplikuje to što usljed tendencije običnog čovjeka da se identificira sa svojim vođama, uskoro započinje proces ‘psihopatizacije’ naroda, koji je uveliko potpomognut uz pomoć medija, koja su pod njihovom kontrolom. Tako običan čovjek nakon određenog vremena izložen mentalnoj indoktrinaciji (ispiranje mozga i programiranje svijesti) poprima nove osobine, te mijenja način rezonovanja i ponašanja. Mi danas već uveliko igramo na muziku koju nam psihopate sviraju, a o dirigentima i kompozitorima nećemo ovom prilikom. Klasičan primjer za proučavanje same dinamike ove pojave i razvoja ovog ‘fenomena’ je nacistička Njemačka, mada, na žalost, sličnih primjera može se naći bezbroj, kako kroz cijelu našu istoriju, tako i dan danas. Naravno, za područje Balkana ovaj ‘fenomen’ je takođe prilično karakterističan, tako da neki mogu lakše da ga razumiju u kontekstu proučavanja istorijskih događanja na tom području. Ako uzmemo za primjer Hitlerovu Njemačku, može se reći da je samo nakon nekoliko godina vladavine patokratije, većina njemačkog naroda bila ‘transpersonalizirana’ do te mjere da je poslušno slijedila Hitlera koji je bio klasični psihopata, odnosno, njemačku vladu koja je bila sačinjena od sličnih individua, procesom tzv. negativne selekcije. Tako su i aktivnosti koje bi se u nekom normalnom ljudskom društvu karakterisale kao zločin protiv čovječanstva, u Njemačkoj bivale pravdane ostvarivanjem životnih interesa njemačkog naroda. Nekolicina onih čija svijest, vjerovatno usljed prirodne otpornosti, nije bila ‘psihopatizirana’, dolazila je na udar ne samo patokratije nego i transpersonaliziranih individua iz svoje neposredne okoline, ukoliko su otvoreno pokazivali jedan ljudski i zdravorazumski način razmišljanja. Kod psihopatije, nema – empatije. Tako, ni psihopatiziranom čovjeku a kamoli suštinskom psihopati, ne može pasti na pamet da je onaj kome on čini zlo na zahtjev svog vođe ili vlade, takođe ljudsko biće, niti on u većini slučajeva može zamisliti kako se onaj drugi osjeća. On će za svoje postupke UVIJEK imati opravdanje. U mirnim vremenima i u društvima koja nisu pod direktnom vlašću patokratije, psihopate se uzdržavaju od otvorenog nasilja i drugih kriminalnih radnji, samo zbog mogućih zakonskih konsekvenci, dok za vrijeme rata, njima ruke postaju odriješene. [Ovdje moram napomenuti, da za razliku od klasičnih psihopata, tzv. “narcisi” ili osobe koje pate od narcisoidnog poremećaja ličnosti, nisu skloni nasilju prilikom ostvarenja svojih ciljeva i poriva (“sub-kriminalna psihopatija”), mada imaju većinu ostalih osobina koje su karakteristične za suštinske psihopate. Narcisoidi, će takođe, otvoreno podržavati patokratiju i aktivno učestvovati u patokratskom sistemu, ukoliko se on uspostavi]. Na Balkanu se dogodila slična stvar, gdje su individue sa psiho-patološkim mentalnim sklopom prvo stale na čelo nacionalističkih stranki i nacija, onda se okružili sličnim sebi i lojalnim individuama (‘negativna selekcija’), pa izvršili ‘psihopatizaciju’ naroda - a šta se kasnije dogodilo, to smo imali priliku vidjeti. Kad su sukobi otpočeli, čak su i psihopate koje su bile donedavno u zatvoru, u mnogo navrata zauzimale komandne pozicije u vojnim i paravojnim formacijama. Oni su prekonoći postajali hrabri rodoljubi, patriote na braniku svoje otadžbine i svog naroda. Njih su se bojali i njihovi saborci i pripadnici naroda kojeg su oni “branili,” u mnogim slučajevima čak više nego neprijateljska strana. Dakle, u slučaju izbijanja rata, psihopate koriste šansu, te zauzimaju i komandne pozicije u sklopu militarnih i paramilitarnih snaga. Iz rata obično izlaze sa bogatim “ratnim plijenom” ali i kao ratni zločinci, pa čak i “heroji”. Naravno, nisu sve psihopate oni koji su na vlasti, niti su svi koji su na vlasti psihopate. Mnogi od onih koji pate od ovog mentalnog poremećaja su obični ljudi, članovi naše familije, kolege s posla ili prijatelji i poznanici koje mi često volimo da nazovemo “ekscentricima”. (Čini se da je ovaj pojam smišljen jer ljepse zvuči od pojma – psihopata).
Kada psihopate zauzmu ključne funkcije u okviru sistema jedne države, tada započinje proces – „psihopatizacije" naroda. Ovaj termin je naravno nezvaničan. Neki psiholozi koriste pojam – transpersonalizacija. Znači, radi se o prenosu psihopatskih osobina i načina razmišljanja na „normalne" ljude.
Stvar komplikuje to što usljed tendencije običnog čovjeka da se identificira sa svojim vođama, uskoro započinje proces ‘psihopatizacije’ naroda, koji je uveliko potpomognut uz pomoć medija, koja su pod njihovom kontrolom. Tako običan čovjek nakon određenog vremena izložen mentalnoj indoktrinaciji (ispiranje mozga i programiranje svijesti) poprima nove osobine, te mijenja način rezonovanja i ponašanja. Mi danas već uveliko igramo na muziku koju nam psihopate sviraju, a o dirigentima i kompozitorima nećemo ovom prilikom. Klasičan primjer za proučavanje same dinamike ove pojave i razvoja ovog ‘fenomena’ je nacistička Njemačka, mada, na žalost, sličnih primjera može se naći bezbroj, kako kroz cijelu našu istoriju, tako i dan danas. Naravno, za područje Balkana ovaj ‘fenomen’ je takođe prilično karakterističan, tako da neki mogu lakše da ga razumiju u kontekstu proučavanja istorijskih događanja na tom području. Ako uzmemo za primjer Hitlerovu Njemačku, može se reći da je samo nakon nekoliko godina vladavine patokratije, većina njemačkog naroda bila ‘transpersonalizirana’ do te mjere da je poslušno slijedila Hitlera koji je bio klasični psihopata, odnosno, njemačku vladu koja je bila sačinjena od sličnih individua, procesom tzv. negativne selekcije. Tako su i aktivnosti koje bi se u nekom normalnom ljudskom društvu karakterisale kao zločin protiv čovječanstva, u Njemačkoj bivale pravdane ostvarivanjem životnih interesa njemačkog naroda. Nekolicina onih čija svijest, vjerovatno usljed prirodne otpornosti, nije bila ‘psihopatizirana’, dolazila je na udar ne samo patokratije nego i transpersonaliziranih individua iz svoje neposredne okoline, ukoliko su otvoreno pokazivali jedan ljudski i zdravorazumski način razmišljanja. Kod psihopatije, nema – empatije. Tako, ni psihopatiziranom čovjeku a kamoli suštinskom psihopati, ne može pasti na pamet da je onaj kome on čini zlo na zahtjev svog vođe ili vlade, takođe ljudsko biće, niti on u većini slučajeva može zamisliti kako se onaj drugi osjeća. On će za svoje postupke UVIJEK imati opravdanje. U mirnim vremenima i u društvima koja nisu pod direktnom vlašću patokratije, psihopate se uzdržavaju od otvorenog nasilja i drugih kriminalnih radnji, samo zbog mogućih zakonskih konsekvenci, dok za vrijeme rata, njima ruke postaju odriješene. [Ovdje moram napomenuti, da za razliku od klasičnih psihopata, tzv. “narcisi” ili osobe koje pate od narcisoidnog poremećaja ličnosti, nisu skloni nasilju prilikom ostvarenja svojih ciljeva i poriva (“sub-kriminalna psihopatija”), mada imaju većinu ostalih osobina koje su karakteristične za suštinske psihopate. Narcisoidi, će takođe, otvoreno podržavati patokratiju i aktivno učestvovati u patokratskom sistemu, ukoliko se on uspostavi]. Na Balkanu se dogodila slična stvar, gdje su individue sa psiho-patološkim mentalnim sklopom prvo stale na čelo nacionalističkih stranki i nacija, onda se okružili sličnim sebi i lojalnim individuama (‘negativna selekcija’), pa izvršili ‘psihopatizaciju’ naroda - a šta se kasnije dogodilo, to smo imali priliku vidjeti. Kad su sukobi otpočeli, čak su i psihopate koje su bile donedavno u zatvoru, u mnogo navrata zauzimale komandne pozicije u vojnim i paravojnim formacijama. Oni su prekonoći postajali hrabri rodoljubi, patriote na braniku svoje otadžbine i svog naroda. Njih su se bojali i njihovi saborci i pripadnici naroda kojeg su oni “branili,” u mnogim slučajevima čak više nego neprijateljska strana. Dakle, u slučaju izbijanja rata, psihopate koriste šansu, te zauzimaju i komandne pozicije u sklopu militarnih i paramilitarnih snaga. Iz rata obično izlaze sa bogatim “ratnim plijenom” ali i kao ratni zločinci, pa čak i “heroji”. Naravno, nisu sve psihopate oni koji su na vlasti, niti su svi koji su na vlasti psihopate. Mnogi od onih koji pate od ovog mentalnog poremećaja su obični ljudi, članovi naše familije, kolege s posla ili prijatelji i poznanici koje mi često volimo da nazovemo “ekscentricima”. (Čini se da je ovaj pojam smišljen jer ljepse zvuči od pojma – psihopata).
Guest- Guest
ka'k ti sebe zamisljas 'normalnim' a prijetis toljagama,fosnama,pederske sklonosti imas...tko zna mozda i silujes koze u nedostatku zena
2015-09-08
vuksadinare wrote:ka'k ti sebe zamisljas 'normalnim' a prijetis toljagama,fosnama,pederske sklonosti imas...tko zna mozda i silujes koze u nedostatku zena
Ja na prijetnje odgovaram prijetnjama kao i svaki normalni čovjek imam prirodno pravo na samoodbranu. Nikad ne napadam prvi. Napast ću ako mene netko napadne, a ti si mi ono prijetio bokserima, lancima i tvojim ustaškim huliganima gdje ono u Zapruđu? Jebem ja tebe i tvoje boksere i lance šta ti misliš da bih se ja s vama mlatio??? Pa izrešetam vas pištoljem sve po redu. Da li ću poslije robijat ili će mene netko ubit baš me zaboli krasno kurac ali tebe i tvojih ustaških slinavaca više ne bi bilo. Shvaćaš poantu? Zaustavi vas komadić olova. Jebo boksere, lance i ostalu metalurgiju.
Guest- Guest
ti ili si corav ili se pravis blesav..niti ja tebe uopce nisam ni spomenuo..rekao sam da je hasan bivsi bbb-ovac koji se tukao sa milicijom u banja luci..ne znam ja di si ti sebe vidio..osim ako sam nisi bio milicioner u banja luci..pa te ovaj kefaoUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:ka'k ti sebe zamisljas 'normalnim' a prijetis toljagama,fosnama,pederske sklonosti imas...tko zna mozda i silujes koze u nedostatku zena
Ja na prijetnje odgovaram prijetnjama kao i svaki normalni čovjek imam prirodno pravo na samoodbranu. Nikad ne napadam prvi. Napast ću ako mene netko napadne, a ti si mi ono prijetio bokserima, lancima i tvojim ustaškim huliganima gdje ono u Zapruđu? Jebem ja tebe i tvoje boksere i lance šta ti misliš da bih se ja s vama mlatio??? Pa izrešetam vas pištoljem sve po redu. Da li ću poslije robijat ili će mene netko ubit baš me zaboli krasno kurac ali tebe i tvojih ustaških slinavaca više ne bi bilo. Shvaćaš poantu? Zaustavi vas komadić olova. Jebo boksere, lance i ostalu metalurgiju.
2015-09-08
ja kad sam spomenuo tebe..spomenuo sam te da si mi duzan lovu..a'k se sjecas...
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Časne sestre zarađuju preko sedam milijuna kuna godišnje uzgojem marihuane
» Pronadjen dnevnik 'Belog orla' iz studenog 1991.U njemu pise kako su ulovili 'ustasu'
» Kako je sedam pijanih Njemaca okupiralo Beograd.Povijest koju nikad nismo(smjeli) ucili!
» Novi Zakon o braniteljima: Pola milijuna branitelja
» Ide novi val, 10 milijuna Iračana se pokrenulo prema Europi!
» Pronadjen dnevnik 'Belog orla' iz studenog 1991.U njemu pise kako su ulovili 'ustasu'
» Kako je sedam pijanih Njemaca okupiralo Beograd.Povijest koju nikad nismo(smjeli) ucili!
» Novi Zakon o braniteljima: Pola milijuna branitelja
» Ide novi val, 10 milijuna Iračana se pokrenulo prema Europi!
Page 2 of 4