AP i Der Standard o komemoraciji u Bleiburgu: To je atrakcija za fašiste, ne može bez ustaša :)))
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: AP i Der Standard o komemoraciji u Bleiburgu: To je atrakcija za fašiste, ne može bez ustaša :)))
ko ja?....ja se samo zajebavam...u tom điru sam ovih dana....nema mi zene doma...tre911 wrote:Noor je ok ali ti si izgleda zagorio ko kaubojska tava :Dvuksadinare wrote:..vi's ti recimo noor...ona je ljevicarka...ali ja joj bormes bi oprostio....to....sa'm a'k me zemetre911 wrote:vuksadinare wrote:...đava mi mira ne da..tre911 wrote:Znaš onu, iz mire tri vraga vireNoor wrote:tre911 wrote:
Vrag jedan, samo bi bludio
sav je inače samozatajan, ko bi reko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: AP i Der Standard o komemoraciji u Bleiburgu: To je atrakcija za fašiste, ne može bez ustaša :)))
....ZDS...Noor wrote:vuksadinare wrote:
..vi's ti recimo noor...ona je ljevicarka...ali ja joj bormes bi oprostio....to....sa'm a'k me zeme
vikat ćeš ti smrt fašizmu, sloboda narodu...ja ti kažem
2015-09-08
Dakle ipak sam u pravu :DDvuksadinare wrote:ko ja?....ja se samo zajebavam...u tom điru sam ovih dana....nema mi zene doma...tre911 wrote:Noor je ok ali ti si izgleda zagorio ko kaubojska tava :Dvuksadinare wrote:..vi's ti recimo noor...ona je ljevicarka...ali ja joj bormes bi oprostio....to....sa'm a'k me zemetre911 wrote:vuksadinare wrote:...đava mi mira ne da..tre911 wrote:Znaš onu, iz mire tri vraga vireNoor wrote:tre911 wrote:
Guest- Guest
ko je rek'o da nisi....blazen ja.....tre911 wrote:Dakle ipak sam u pravu :DDvuksadinare wrote:ko ja?....ja se samo zajebavam...u tom điru sam ovih dana....nema mi zene doma...tre911 wrote:Noor je ok ali ti si izgleda zagorio ko kaubojska tava :Dvuksadinare wrote:..vi's ti recimo noor...ona je ljevicarka...ali ja joj bormes bi oprostio....to....sa'm a'k me zemetre911 wrote:vuksadinare wrote:...đava mi mira ne da..tre911 wrote:Znaš onu, iz mire tri vraga vireNoor wrote:tre911 wrote:
2015-09-08
Touche.Noor wrote:tre911 wrote:Jebiga kao i većina četnika 44teNoor wrote:dzango wrote:Živ je Čiča, umro nije, dok je Srba i Srbije.Starhemberg wrote:A ti iz Dražinog samo izviruješ, kao miš iz mekinja.dzango wrote:To vas Broz naučio? Još niste izašli iz njegovog šinjela.Ero wrote:Kao s "narodnim neprijateljima", čemu to "i" između?Starhemberg wrote:Kao i s "narodnim neprijateljima"?Ero wrote:Turci, nego šta.bogomdani wrote:Ero,sjecas se onog hrvatskog plemena navodno u americi na nekom otoku koji su odjednom svi nestali..?sad svi nestanete,i netko mudar sve pobaštini...nemoj samo Turci...
Sa svima ne možeš biti prijatelj, jbga...Možeš s kim možeš.
Babić? Babić bi u Israelu već bio pokojni.
Inače, ovo jest specijalni rat, u kojemu neki rade protiv vlastite države.
Zna se kako treba s takvima postupati.
jeste, a fino je odgojio sopstvenu decu...sin i ćerka odoše mu u partizane, proklete komunističke protuve
a tek domobrana
Guest- Guest
eno ti Toronto pun hrvata i to pametnih,mladih i sposobnih ljudi sa kojima se mozes normalno druziti bez nekih sranja da te neko krivi jer mu je neko u ratu zapalio kokosinjac i takve neke gluposti,jebiga nisu ni nama nijemci platili ratnu odstetu pa sta sad,pojeo vuk magare,ide se daljebogomdani wrote:et tko sramoti RH..bed je sto to ima posljedice i za ekonomiju i investicije,,,pa sad,nek vam Mlađ ide u druge drzave trbuhom za krufom..
2014-04-14
zapalio kokosinjac?....divota od rijeciWinter is coming wrote:eno ti Toronto pun hrvata i to pametnih,mladih i sposobnih ljudi sa kojima se mozes normalno druziti bez nekih sranja da te neko krivi jer mu je neko u ratu zapalio kokosinjac i takve neke gluposti,jebiga nisu ni nama nijemci platili ratnu odstetu pa sta sad,pojeo vuk magare,ide se daljebogomdani wrote:et tko sramoti RH..bed je sto to ima posljedice i za ekonomiju i investicije,,,pa sad,nek vam Mlađ ide u druge drzave trbuhom za krufom..
2015-09-08
ne vidim sta se ti uzbudjes komentar nije bio upucen tebi
2014-04-14
Starhemberg wrote:Touche.Noor wrote:tre911 wrote:Jebiga kao i većina četnika 44teNoor wrote:dzango wrote:Živ je Čiča, umro nije, dok je Srba i Srbije.Starhemberg wrote:A ti iz Dražinog samo izviruješ, kao miš iz mekinja.dzango wrote:To vas Broz naučio? Još niste izašli iz njegovog šinjela.Ero wrote:Kao s "narodnim neprijateljima", čemu to "i" između?Starhemberg wrote:Kao i s "narodnim neprijateljima"?Ero wrote:Turci, nego šta.bogomdani wrote:Ero,sjecas se onog hrvatskog plemena navodno u americi na nekom otoku koji su odjednom svi nestali..?sad svi nestanete,i netko mudar sve pobaštini...nemoj samo Turci...
jeste, a fino je odgojio sopstvenu decu...sin i ćerka odoše mu u partizane, proklete komunističke protuve
a tek domobrana
zato i šuti
Guest- Guest
pa zato jer necije kuce nazivas kokosinjcem...Winter is coming wrote:ne vidim sta se ti uzbudjes komentar nije bio upucen tebi
2015-09-08
hajde ne sviraj kurcu,za mene je kokosinjac kokosinjac a kuca kuca,a za tebe valjda obrnuto,uzmi nesto za zivce
2014-04-14
ja sam smiren...nikad smireniji..zapravo jebeno smiren...Winter is coming wrote:hajde ne sviraj kurcu,za mene je kokosinjac kokosinjac a kuca kuca,a za tebe valjda obrnuto,uzmi nesto za zivce
2015-09-08
jes, jes...poznato je da su u ratu paljeni kokošinjci...Winter is coming wrote:eno ti Toronto pun hrvata i to pametnih,mladih i sposobnih ljudi sa kojima se mozes normalno druziti bez nekih sranja da te neko krivi jer mu je neko u ratu zapalio kokosinjac i takve neke gluposti,jebiga nisu ni nama nijemci platili ratnu odstetu pa sta sad,pojeo vuk magare,ide se daljebogomdani wrote:et tko sramoti RH..bed je sto to ima posljedice i za ekonomiju i investicije,,,pa sad,nek vam Mlađ ide u druge drzave trbuhom za krufom..
sta je paljeno u to ne ulazim za mene je o stvar proslosti,ko zeli zivjeti u devedesetima neka izvoli na mom kalendaru je 2016
2014-04-14
a bubili...sad ne bi ulazio...Winter is coming wrote:sta je paljeno u to ne ulazim za mene je o stvar proslosti,ko zeli zivjeti u devedesetima neka izvoli na mom kalendaru je 2016
i bez brige ne bune se ljudi jer im je netko 'zapalio kokošinjac'
samo uzalud nekima objašnjavati...
a cuj ne bune se jer je srusena hirosima i nagasaki pa sto bi se bunili za nesto drugo,nije neki lokani sukob nesto posebno ekskluzivan u usporedbi sa desetinama drugih u zadnjih 10-20 godina
2014-04-14
svakom je njegov križ najteži...
jebiga eto pobjedili ste u ratu pa je vama lakse a mi nase kokosi izvukli na traktorima za chicago
2014-04-14
S neznatnom razlikom sto ti potonji u pravilu nisu za rata metka ispalili,a kamo li koga ubijali..:-)Starhemberg wrote:Touche.Noor wrote:tre911 wrote:Jebiga kao i većina četnika 44teNoor wrote:dzango wrote:Živ je Čiča, umro nije, dok je Srba i Srbije.Starhemberg wrote:A ti iz Dražinog samo izviruješ, kao miš iz mekinja.dzango wrote:To vas Broz naučio? Još niste izašli iz njegovog šinjela.Ero wrote:Kao s "narodnim neprijateljima", čemu to "i" između?Starhemberg wrote:Kao i s "narodnim neprijateljima"?Ero wrote:Turci, nego šta.bogomdani wrote:Ero,sjecas se onog hrvatskog plemena navodno u americi na nekom otoku koji su odjednom svi nestali..?sad svi nestanete,i netko mudar sve pobaštini...nemoj samo Turci...
a tek domobrana
2014-04-12
..sve su to ustase..sahovnica na kapi-ustasa...ubio ili ne ubio....IvyTeasdale wrote:S neznatnom razlikom sto ti potonji u pravilu nisu za rata metka ispalili,a kamo li koga ubijali..:-)Starhemberg wrote:Touche.Noor wrote:tre911 wrote:Jebiga kao i većina četnika 44teNoor wrote:dzango wrote:Živ je Čiča, umro nije, dok je Srba i Srbije.Starhemberg wrote:A ti iz Dražinog samo izviruješ, kao miš iz mekinja.dzango wrote:To vas Broz naučio? Još niste izašli iz njegovog šinjela.Ero wrote:Kao s "narodnim neprijateljima", čemu to "i" između?Starhemberg wrote:Kao i s "narodnim neprijateljima"?Ero wrote:Turci, nego šta.bogomdani wrote:Ero,sjecas se onog hrvatskog plemena navodno u americi na nekom otoku koji su odjednom svi nestali..?sad svi nestanete,i netko mudar sve pobaštini...nemoj samo Turci...
a tek domobrana
2015-09-08
sahovnica nije ustaski simbol,nego slovo U a sad bijelo polje prvo ili crveno to je diskutabilno,postoji tacna definicija ustasa i cetika,e sad sto ste vi razno razni besposleni ispolitizirani likovi od toga napravili neki visu filozofiju vas problem,valjajte se u svom blatu
2014-04-14
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Austrijski Der Standard o Bleiburgu : Republika Slovenija je leglo Udbaša
» AUSTRIJSKE VLASTI POTVRDILE 'Razmatramo donošenje zakona kojim bi se zabranilo isticanje ustaških obilježja na komemoraciji u Bleiburgu' AU
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» AUSTRIJSKE VLASTI POTVRDILE 'Razmatramo donošenje zakona kojim bi se zabranilo isticanje ustaških obilježja na komemoraciji u Bleiburgu' AU
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
Page 5 of 9