AP i Der Standard o komemoraciji u Bleiburgu: To je atrakcija za fašiste, ne može bez ustaša :)))
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: AP i Der Standard o komemoraciji u Bleiburgu: To je atrakcija za fašiste, ne može bez ustaša :)))
dobro...tebi je ionak svejedno...ti bi i muhu u letuvuksadinare wrote:ma nemoj....Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja sam u horoskopu strijelac..bez zajebancije
tebi je idealni partner vaga
Guest- Guest
Re: AP i Der Standard o komemoraciji u Bleiburgu: To je atrakcija za fašiste, ne može bez ustaša :)))
sta mogu..doslo doba...Noor wrote:dobro...tebi je ionak svejedno...ti bi i muhu u letuvuksadinare wrote:ma nemoj....Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja sam u horoskopu strijelac..bez zajebancije
tebi je idealni partner vaga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Moš misliti, rekoh teške pizdarije na koje ne dajem ni pišljiva bobaNoor wrote:tre911 wrote:Vaga, mada kako rekoh to su pizdarije na desetu potenciju. Koliko su me puta pokušali uklopiti u neke klišeje i svaki put ostanu razočarani, ono nemoguće je da si vaga a da nisi ovakav ili onakav bla blaNoor wrote:
jesi ti jarac?
imaš ascendent u ovnu..to ti je to :)
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Austrijski Der Standard o Bleiburgu : Republika Slovenija je leglo Udbaša
» AUSTRIJSKE VLASTI POTVRDILE 'Razmatramo donošenje zakona kojim bi se zabranilo isticanje ustaških obilježja na komemoraciji u Bleiburgu' AU
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» AUSTRIJSKE VLASTI POTVRDILE 'Razmatramo donošenje zakona kojim bi se zabranilo isticanje ustaških obilježja na komemoraciji u Bleiburgu' AU
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
Page 9 of 9