Lista gospodina Ante Čačića
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lista gospodina Ante Čačića
Puši ti mama mamićev kurac.pablo_escobar wrote:Milijun posto si u pravu. Lik je bljutav koliko pusi mamicev kurac. Lik iskonski mrzi hajduka dalmaciju i sve sta god ne podrzava mamica. Ja san dinamovac i caca mi je pa se i meni i caci gadi taj ratni profiter i lupez. Tominjo otkinio su budaletinu. Svaka castTommy Ramone wrote:Lik me totalno nervira. Tipični guzičar, pišoe iz Mamićevog šupka, a po svakom komentaru se vidi da nema blage veze o nogometu. No, glavno da se laprda.pablo_escobar wrote:To brate tominjo..... stara kuka grize
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Glup si k'o kurac i stvarno se "razumijeu nogomet kad tu blebećeš kako je Kalinić prva špica reprezentacije pored Mandžukića. Ta tvoja nebuloza je blesavija od tebe.Tommy Ramone wrote:Lik me totalno nervira. Tipični guzičar, piše iz Mamićevog šupka, a po svakom komentaru se vidi da nema blage veze o nogometu. No, glavno da se laprda.pablo_escobar wrote:To brate tominjo..... stara kuka grize
Zeko-
2015-08-26
čačić je kurac od trenera sve i da osvojimo euro. da se to u nekom paralelnom svemiru dogodi bit će 100% na igračima. već sam rekao i to bez zajebancije zoran mamić je bolji trener od njega i bilo bi mi draže da su njega postavili
SUPAK MERAKLIJA DAJ POSALJI BROJ DILERA DA SE I JA ODALAMIN. JBG. CRNO VINO NE DRZI DUGO...NO TOMINJO TE NASAMARAO DA CES SE TRESTZeko wrote:Glup si k'o kurac i stvarno se "razumijeu nogomet kad tu blebećeš kako je Kalinić prva špica reprezentacije pored Mandžukića. Ta tvoja nebuloza je blesavija od tebe.Tommy Ramone wrote:Lik me totalno nervira. Tipični guzičar, piše iz Mamićevog šupka, a po svakom komentaru se vidi da nema blage veze o nogometu. No, glavno da se laprda.pablo_escobar wrote:To brate tominjo..... stara kuka grize
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nema kad naime sve da stara i hoce popusit kurac tvome gospodaru nemoze od tebe doci na red..... jel jasno krpelju nepismeniZeko wrote:Puši ti mama mamićev kurac.pablo_escobar wrote:Milijun posto si u pravu. Lik je bljutav koliko pusi mamicev kurac. Lik iskonski mrzi hajduka dalmaciju i sve sta god ne podrzava mamica. Ja san dinamovac i caca mi je pa se i meni i caci gadi taj ratni profiter i lupez. Tominjo otkinio su budaletinu. Svaka castTommy Ramone wrote:Lik me totalno nervira. Tipični guzičar, pišoe iz Mamićevog šupka, a po svakom komentaru se vidi da nema blage veze o nogometu. No, glavno da se laprda.pablo_escobar wrote:To brate tominjo..... stara kuka grize
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
luka modrić opet na popisu, koliko turnira mora sabotirati i generacija upropastiti...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Luka Modrić je naša največa nada na Euru. On će bit motor ove ekipe
kad modrara upali čok i zakurbla ovu beštiju to se čeka
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ako ćemo se uzdat u Rakitića, ne moram ni gledat Euro. Grupna faza vrh
Dakle, Modrić, Rakitić, Manđukić, Čorluka, Kovačić, Jedvaj ... su imali sreće kod izbora klubova za razliku od Kalinića, Vukušića, Ibričića ...amper1950 wrote: Hahaha... Predmet sprdnje si tu jedino ti... Ja za razliku od tebe nikad nisam srao po Mandži, naprotiv. I u HNL-u je Kale bija bolji, Mandžo je tek u Wolfsburgu počeja s pravim igrama i 100 % profesionalnim pristupom. Kad je odlazija iz HNL-a, sam si reka da od njega nikad igrač neće biti, to su bile tvoje riječi i sad još imaš hraborsti išta pričati. Obraz ko opanak...
I da, ima Mandžo puno bolju karijeru, nekad neke stvari igraju ulogu. Kalinić je otiša u krivi klub iz HNL-a, Mandži je bio odličan odabir. Tako je, ko što je jedna Rakitić imao vrhunski izbor klubova i ostvarit će bolju karijeru nego neki igrači koji su objektivno bolji od njega. To je jednostavno tako, no i Mandžukić i Kalinić su dobri igrači, kvalitetni i ja sam to oduvik priča i dok su bili u HNL-u dok si ti oduvik pljuva po Kaliniću, pisa hvalospjeve o Manždukiću sve dok ovaj nije odlazio iz Dinama, onda si se posra po njemu... Tipično za mamićevu kujicu koja veze s vezom o nogometu nema...
Nastranu to što su ovi prvi mogli birati klubove, iako su kurac od igrača ...
sat2-
2015-09-28
Dakle, to ti zaključuješ ili meni pokušavaš staviti u usta?!?sat2 wrote:
Dakle, Modrić, Rakitić, Manđukić, Čorluka, Kovačić, Jedvaj ... su imali sreće kod izbora klubova za razliku od Kalinića, Vukušića, Ibričića ...
Naveja sam primjer Rakitića koji je redovito pogađa s izborom klubova. Nije ni Jedvaj odma nešto pogodio s odlaskom u Romu, odlazak u Njemačku je bija puno pametniji potez.
Kalinić je otiša u prvi klub Blackburn koji nije nikako bija za njega jer tamo nije imao s kim igrati, niti je imao vezni red. Tad teško dođeš do izražaja. Radija sam usporedbu Kalinić-Mandžukić i njihove karijere, Mandži je odlično bilo u Wolfsburgu gdje se pokazao, ali imao i s kim igrati, osigurao transfer u Bayern gdje je imao sreću da se, mislim da je Gomez bija taj - prvi napadač ozljedija na duže. Naravno da to sve nije došlo samo od sebe i da je trebalo iskoristiti tu priliku, te prilike što Mandžukić i jest, no nekad te i sreća pomazi. Kalinić je prekasno doša u neku jaku ligu + malo ozbiljniji klub, možda je moga prije iz Dnjipra ali sve te ponude i traženja od prije klubova u rangu Fiorentine su bile takve da bi imao prilično manju plaču nego što je imao u tada bogatom Dnjipru. I danas u italiji ima manju plaču. Zato valjda nije tija nigdi...
No gledajući današnju situaciju i ovu sezonu, on nije ništa lošiji od Mandžukića. U ovom trenutku. Koga će izbornik staviti nek odluči, ili će s dvojicom igrati. Obojica imaju kvalitetu, ali pričati da Kalinić nebi triba ni otići na EP je smiješno. Na taj post se nećeš osvrnuti nego oćeš na moj i spominjati neke igrače o kojima ja uopće nisam priča... Jeli to nešto novo?
Guest- Guest
pablo_escobar wrote:
Milijun posto si u pravu. Lik je bljutav koliko pusi mamicev kurac. Lik iskonski mrzi hajduka dalmaciju i sve sta god ne podrzava mamica. Ja san dinamovac i caca mi je pa se i meni i caci gadi taj ratni profiter i lupez. Tominjo otkinio su budaletinu. Svaka cast
Koliko god bilo brutalno napisani, jbg. istinito...
Guest- Guest
Brisem lovrena sa svoje liste za EP. Frajer je ipak totalni kreten
Last edited by kuracodigraca on 17/5/2016, 16:47; edited 1 time in total
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:Bris lovrena sa svoje liste za EP. Frajer je ipak totalni kreten
ljudina!
Guest- Guest
U čemu je problem? Objavio je demanti.kuracodigraca wrote:Brisem lovrena sa svoje liste za EP. Frajer je ipak totalni kreten
Guest- Guest
o čemu vi?
Netko je na krivotvorenom Lovrenovom profilu objavio sliku začuđenog Čačića.
Guest- Guest
Pa jel nije bio u Engleskoj ligi ili to nije jaka liga?amper1950 wrote:Dakle, to ti zaključuješ ili meni pokušavaš staviti u usta?!?sat2 wrote:
Dakle, Modrić, Rakitić, Manđukić, Čorluka, Kovačić, Jedvaj ... su imali sreće kod izbora klubova za razliku od Kalinića, Vukušića, Ibričića ...
Naveja sam primjer Rakitića koji je redovito pogađa s izborom klubova. Nije ni Jedvaj odma nešto pogodio s odlaskom u Romu, odlazak u Njemačku je bija puno pametniji potez.
Kalinić je otiša u prvi klub Blackburn koji nije nikako bija za njega jer tamo nije imao s kim igrati, niti je imao vezni red. Tad teško dođeš do izražaja. Radija sam usporedbu Kalinić-Mandžukić i njihove karijere, Mandži je odlično bilo u Wolfsburgu gdje se pokazao, ali imao i s kim igrati, osigurao transfer u Bayern gdje je imao sreću da se, mislim da je Gomez bija taj - prvi napadač ozljedija na duže. Naravno da to sve nije došlo samo od sebe i da je trebalo iskoristiti tu priliku, te prilike što Mandžukić i jest, no nekad te i sreća pomazi. Kalinić je prekasno doša u neku jaku ligu + malo ozbiljniji klub, možda je moga prije iz Dnjipra ali sve te ponude i traženja od prije klubova u rangu Fiorentine su bile takve da bi imao prilično manju plaču nego što je imao u tada bogatom Dnjipru. I danas u italiji ima manju plaču. Zato valjda nije tija nigdi...
No gledajući današnju situaciju i ovu sezonu, on nije ništa lošiji od Mandžukića. U ovom trenutku. Koga će izbornik staviti nek odluči, ili će s dvojicom igrati. Obojica imaju kvalitetu, ali pričati da Kalinić nebi triba ni otići na EP je smiješno. Na taj post se nećeš osvrnuti nego oćeš na moj i spominjati neke igrače o kojima ja uopće nisam priča... Jeli to nešto novo?
sat2-
2015-09-28
Nema veze s tim fejsbuk spikama. To me ne zanimaTommy Ramone wrote:U čemu je problem? Objavio je demanti.kuracodigraca wrote:Brisem lovrena sa svoje liste za EP. Frajer je ipak totalni kreten
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Je, ali totalno krivom klubu koji je bija na začelju ljestvice, bez ikakve igre,kombinatorike, bez pravih lopti za napadača.sat2 wrote:
Pa jel nije bio u Engleskoj ligi ili to nije jaka liga?
Ne možeš primjerice mjeriti današnju Fiorentinu u Seria A i tada jedan Blackburn u Premiershipu koji je nakon odlaska Kalinića vrlo brzo i ispa iz lige...
Priča sam da je moga kao igrač Dnjipra prije otići negdi u klub tipa Fiorentina, ali nije jer su ga ovi plačali više nego što mu se tada nudilo u boljim ligama u klubovima ala Fiorentina...
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Lista gospodina Mladena Schwartza
» HDZ traži alternativu za Čačića
» 32 milijuna € za gospodina koncara
» Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina.
» Čehok bocnuo Čačića:Čudno je što se vodeći seizmolog Radimir nije javio...
» HDZ traži alternativu za Čačića
» 32 milijuna € za gospodina koncara
» Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina.
» Čehok bocnuo Čačića:Čudno je što se vodeći seizmolog Radimir nije javio...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5