Lista gospodina Ante Čačića
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lista gospodina Ante Čačića
POPIS KANDIDATA
VRATARI: Danijel Subašić (Monaco), Lovro Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka), Dominik Livaković (Zagreb)
OBRANA: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Ivan Strinić (Napoli), Duje Ćaleta Car (Red Bull Salzburg)
VEZA: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter) Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Ante Ćorić (Dinamo Zagreb), Marko Rog (Dinamo Zagreb), Domagoj Antolić (Dinamo Zagreb), Alen Halilović (Sporting Gijon)
NAPADAČI: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Andrej Kramarić (Leicester/Hoffenheim), Duje Čop (Malaga)
VRATARI: Danijel Subašić (Monaco), Lovro Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka), Dominik Livaković (Zagreb)
OBRANA: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Ivan Strinić (Napoli), Duje Ćaleta Car (Red Bull Salzburg)
VEZA: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter) Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Ante Ćorić (Dinamo Zagreb), Marko Rog (Dinamo Zagreb), Domagoj Antolić (Dinamo Zagreb), Alen Halilović (Sporting Gijon)
NAPADAČI: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Andrej Kramarić (Leicester/Hoffenheim), Duje Čop (Malaga)
Last edited by Zeko on 16/5/2016, 13:54; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Re: Lista gospodina Ante Čačića
Sa ove liste za Euro će otpasti : Subašić, Ćorluka, Modrić i Mandžukić.
Zeko-
2015-08-26
A realno bi trebali otpasti : Vargić ili Livaković, Strinić ili Car, Halilović ili Rog i Kramarić ili Kalinić.
Zeko-
2015-08-26
Na znam zašto je uopće na popisu napadač s najviše zabijenih golova ove sezone (od ozbiljnije konkurencije), ali aj dobro...Zeko wrote:Kalinić.
Guest- Guest
Da ti prav' velim, ni ja neznam zakaj je uopće na popisu ta nogometna neznalica. Vi'š kak' nam netreba puno da se složimo oko nečega.
Zeko-
2015-08-26
Tak je, a pogotovo to dobije na težini kad priča nogometna sveznalica ko što si ti...Zeko wrote:Da ti prav' velim, ni ja neznam zakaj je uopće na popisu ta nogometna neznalica. Vi'š kak' nam netreba puno da se složimo oko nečega.
Guest- Guest
Sport u elementu...stigla nova pošiljka za gazdu...
darth_vader-
2014-04-17
Zeko wrote:Sa ove liste za Euro će otpasti : Subašić, Ćorluka, Modrić i Mandžukić.
?
koliko vodi igrača 23?
livaković,car,rog/antolić i čep aut..
Antolić...seriously...Pašalić igra tamo u nekom nebitnom Monacu, ali nema veze...
darth_vader-
2014-04-17
slabo pratim francusku ligu,ali jel nije on ozlijeđen već neko vrijeme?jasambrend wrote:Antolić...seriously...Pašalić igra tamo u nekom nebitnom Monacu, ali nema veze...
Je, ali ionako nije bio u fokusu baš...s druge strane Antolić je baš wtf. kategoija...
darth_vader-
2014-04-17
Je, ima 2 ako ne i više miseca, pa tu ima alibi. No i prije ozljede je Antolić bija pozivan, Pašalić ne...muckodjubre wrote:
slabo pratim francusku ligu,ali jel nije on ozlijeđen već neko vrijeme?
Guest- Guest
Zeko wrote:Duje Ćaleta Car (Red Bull Salzburg)
još pritom igra za SALCBURG!
Guest- Guest
Koliko znam u tekucoj kalendarskoj godini kalinic.nije nesto bio raspolozen, ako je zabio jedan gol. Ne znam.sta taj splicanin uopce.radi na.ovom popisu.
Guest- Guest
Najbolje da zove one koji su bili najbolji zadnji misec dana, jebeš cijelu sezonu...operw wrote:Koliko znam u tekucoj kalendarskoj godini
Guest- Guest
Na kakvim si ti drogama? Kalinić nam je prva špica, a Strinić jedini ljevak. Zna se da će igrat 16-17 igrača. Zato sam da ovih 6 koji će uglavnom sjediti budu mladi. Znači Livaković ispred Vargića, Halilović i Rog ispred Antolića, Kramarić ispred Čopa. Vidim da se poteže Pašalić koji je ozlijeđen, a Čačić je nedavno rekao da bi ga sigurno vodio na EP. Drugo je sve manje više očekivano. Mislim da je mogao i Sammira zvat, ako on ne spada barem među 25 onda nek sve ide u kurac. Jedino još Lovren koji bi morao biti tu, ostalo realno.Zeko wrote:A realno bi trebali otpasti : Vargić ili Livaković, Strinić ili Car, Halilović ili Rog i Kramarić ili Kalinić.
Guest- Guest
Kod nas se, vrlo nepravedno, zanemaruju neki igrači koji igraju vani, a nisu u nekim od jakih liga. To vridi i za Čaletu, koji je standardan u RBS...muckodjubre wrote:car
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Lista gospodina Mladena Schwartza
» HDZ traži alternativu za Čačića
» 32 milijuna € za gospodina koncara
» Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina.
» Čehok bocnuo Čačića:Čudno je što se vodeći seizmolog Radimir nije javio...
» HDZ traži alternativu za Čačića
» 32 milijuna € za gospodina koncara
» Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina.
» Čehok bocnuo Čačića:Čudno je što se vodeći seizmolog Radimir nije javio...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5