ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lista gospodina Ante Čačića

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Lista gospodina Ante Čačića - Page 3 Empty Re: Lista gospodina Ante Čačića

Post by Guest 16/5/2016, 21:39

cheers cheers  Hahaha... Predmet sprdnje si tu jedino ti... Ja za razliku od tebe nikad nisam srao po Mandži, naprotiv. I u HNL-u je Kale bija bolji, Mandžo je tek u Wolfsburgu počeja s pravim igrama i 100 % profesionalnim pristupom. Kad je odlazija iz HNL-a, sam si reka da od njega nikad igrač neće biti, to su bile tvoje riječi i sad još imaš hraborsti išta pričati. Obraz ko opanak...
I da, ima Mandžo puno bolju karijeru, nekad neke stvari igraju ulogu. Kalinić je otiša u krivi klub iz HNL-a, Mandži je bio odličan odabir. Tako je, ko što je jedna Rakitić imao vrhunski izbor klubova i ostvarit će bolju karijeru nego neki igrači koji su objektivno bolji od njega. To je jednostavno tako, no i Mandžukić i Kalinić su dobri igrači, kvalitetni i ja sam to oduvik priča i dok su bili u HNL-u dok si ti oduvik pljuva po Kaliniću, pisa hvalospjeve o Manždukiću sve dok ovaj nije odlazio iz Dinama, onda si se posra po njemu... Tipično za mamićevu kujicu koja veze s vezom o nogometu nema...  :20

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2016, 22:22

Zeko wrote:
Tommy Ramone wrote:
Zeko wrote:A realno bi trebali otpasti : Vargić ili Livaković, Strinić ili Car, Halilović ili Rog i Kramarić ili Kalinić.
Na kakvim si ti drogama? Kalinić nam je prva špica, a Strinić jedini ljevak. Zna se da će igrat 16-17 igrača. Zato sam da ovih 6 koji će uglavnom sjediti budu mladi. Znači Livaković ispred Vargića, Halilović i Rog ispred Antolića, Kramarić ispred Čopa. Vidim da se poteže Pašalić koji je ozlijeđen, a Čačić je nedavno rekao da bi ga sigurno vodio na EP. Drugo je sve manje više očekivano. Mislim da je mogao i Sammira zvat, ako on ne spada barem među 25 onda nek sve ide u kurac. Jedino još Lovren koji bi morao biti tu, ostalo realno.
A kaj lupetaš ? Kalinić prva špica ? On pored Đilkoša nemože ni prismrdit u 11, a zajedno igrati nemogu. Osim toga, naša reprezentacija nije ekipa koja će igrati za jednog totalnog sidruna k'o Kalinić, koji apsolutno o nogometu nema pojma osim čekati pred golom da ga netko pogodi u glavu ili nogu. Ti nisi na drogama - tabletama, ti si na injekcijama vrlo vjerojatno. I jebo te Strinić, igrača te kvalitete imaš u svakom klubu HNL-a. Jebote, on je u obrani još kako-tako, ali u napadu je totalni propuh, ni može pretrčat igrača, nit ima drblig, nit ima centaršut.
S tobom stvarno nema smisla pričati o nogometu. Em si glup em nemaš pojma o nogometu. Već sam rekao da ti nemaš svoje mišljenje jer ga nemreš stvoriti zbog neznanja nego prenosiš ono kaj negdje načuješ od tzv znalaca. Strinić je odigrao odlično EP u Poljskoj, u Napoliju je manje igrao, ali ono kaj je igrao odigrao je dobro. O Kaliniću neću s tobom pričati jer iz ovih gluparija kaj laprdaš vidim da nisi odgledao nijednu utakmicu Fiorentine, ali svejedno si daješ za pravo laprdat bezveze.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 16/5/2016, 22:24

To brate tominjo..... stara kuka grize

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by muckodjubre 16/5/2016, 22:25

pablo_escobar wrote:To brate tominjo..... stara kuka grize
zeko je stariji od tominja..brijem da je zeko ovdje najstariji,on i jaro

Lista gospodina Ante Čačića - Page 3 6b8efe2f85c2b63406b2Lista gospodina Ante Čačića - Page 3 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Lista gospodina Ante Čačića - Page 3 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2016, 22:28

kuracodigraca wrote:
Tommy Ramone wrote:
Zeko wrote:Na kakvim si ti drogama? Kalinić nam je prva špica, a Strinić jedini ljevak. Zna se da će igrat 16-17 igrača. Zato sam da ovih 6 koji će uglavnom sjediti budu mladi. Znači Livaković ispred Vargića, Halilović i Rog ispred Antolića, Kramarić ispred Čopa. Vidim da se poteže Pašalić koji je ozlijeđen, a Čačić je nedavno rekao da bi ga sigurno vodio na EP. Drugo je sve manje više očekivano. Mislim da je mogao i Sammira zvat, ako on ne spada barem među 25 onda nek sve ide u kurac. Jedino još Lovren koji bi morao biti tu, ostalo realno.
kaj je antola star sa 25 godina?
Nije star, ali je prestar da bi prosjedio prvenstvo na klupi jer realno nema mjesta za njega. Vodio bih Roga i prije njega i prije Halilovića jer je igrač koji može donijet preokret i koji je iskoristiv na više pozicija, jednostavno on je dinamit ko nekad Silvio Marić. Znam da će se sad javit onaj glupan iz lože koji stalno tu laprda kak Rog nikad neće bit igrač.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2016, 22:30

Lik me totalno nervira. Tipični guzičar, piše iz Mamićevog šupka, a po svakom komentaru se vidi da nema blage veze o nogometu. No, glavno da se laprda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 16/5/2016, 22:30

muckodjubre wrote:
Tominjo je moj brat

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 16/5/2016, 22:33

Tommy Ramone wrote:
Lik me totalno nervira. Tipični guzičar, pišoe iz Mamićevog šupka, a po svakom komentaru se vidi da nema blage veze o nogometu. No, glavno da se laprda.
Milijun posto si u pravu. Lik je bljutav koliko pusi mamicev kurac. Lik iskonski mrzi hajduka dalmaciju i sve sta god ne podrzava mamica. Ja san dinamovac i caca mi je pa se i meni i caci gadi taj ratni profiter i lupez. Tominjo otkinio su budaletinu. Svaka cast
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2016, 22:33

pablo_escobar wrote:
muckodjubre wrote:
Tominjo je moj brat
Mi smo Brothers in arms.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 16/5/2016, 22:34

Tommy Ramone wrote:
pablo_escobar wrote:
muckodjubre wrote:
Tominjo je moj brat
Mi smo Brothers in arms.
ZDS BRATE....AMEN
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2016, 22:37

koje dvostruke licnosti, na celu sa vojvodom...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2016, 22:39

pablo_escobar wrote:
Tommy Ramone wrote:
Lik me totalno nervira. Tipični guzičar, pišoe iz Mamićevog šupka, a po svakom komentaru se vidi da nema blage veze o nogometu. No, glavno da se laprda.
Milijun posto si u pravu. Lik je bljutav koliko pusi mamicev kurac. Lik iskonski mrzi hajduka dalmaciju i sve sta god ne podrzava mamica. Ja san dinamovac i caca mi je pa se i meni i caci gadi taj ratni profiter i lupez. Tominjo otkinio su budaletinu. Svaka cast
Reprezentacija je za mene svetinja, ovako nam je sve u kurcu onda barem tu trebamo biti jedinstveni usprkos svim negativnostima, a ne gledat jel netko igrao u Hajduku, Dinamu ili Rijeci. Nema tu neke mudrosti, svaki izbornik bi pozvao manje više istih 25 igrača, plus minus 2-3 igrača, ali kad glupson sere bezveze, a znam da nije pogledao dve utakmice liga petice (a i da je isti kurac kad ne zna kaj treba gledati).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 16/5/2016, 22:40

pablo_escobar wrote:
muckodjubre wrote:
Tominjo je moj brat

Lista gospodina Ante Čačića - Page 3 6b8efe2f85c2b63406b2Lista gospodina Ante Čačića - Page 3 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Lista gospodina Ante Čačića - Page 3 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by scorpion 16/5/2016, 22:44

Ante Čačić izbornik, kakva lakrdija od reprezentacije

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by kic 16/5/2016, 22:45

gospodin.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by muckodjubre 16/5/2016, 22:51

scorpion wrote:Ante Čačić izbornik, kakva lakrdija od reprezentacije
dobar potpis.
ne mogu se više regati na stari forum,tamo mi ostala fotka s grbom bayerna i borkelov poziv na fajt enda+mnoge druge divne fotke

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2016, 23:00

muckodjubre wrote:
dobar potpis.

kic reaguj!

dosta vise sa velicanjem nacizma ovde!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/5/2016, 23:03

Pričekajmo da prođe prvenstvo pa ćemo suditi o Čačiću.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 16/5/2016, 23:06

Reprezentacija je svetinja i zakon. Nikakav mamic dinamo i hajduk nemogu to suzbit. Nepostoji nacin da se reprezentacija ignorira to moze samo izdajnik

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by scorpion 16/5/2016, 23:08

muckodjubre wrote:
scorpion wrote:Ante Čačić izbornik, kakva lakrdija od reprezentacije
dobar potpis.
ne mogu se više regati na stari forum,tamo mi ostala fotka s grbom bayerna i borkelov poziv na fajt enda+mnoge druge divne fotke
Hvala brate ;)

Inaće taj poziv na fajt je epski. Ostat će zapamčen kao največi hit na forumu

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Zeko 16/5/2016, 23:12

pablo_escobar wrote:
Tommy Ramone wrote:
Puši ti mama mamićev kurac.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top