Postaje li Balkan opet bure baruta...
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Postaje li Balkan opet bure baruta...
mi vas ne moramo da dovodimo u vezu sa nacizmomRegoč wrote:Sve je stvar prezentacije. Ako vas dovedemo u svezu s terorizmom, pola smo posla obavili.
sami se konektujete
Guest- Guest
....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stepinac će proći, a Pavelić nema nikakav kult, ipak je ratni gubitnik, a nije se iskazao ni junačkom smrću.
IvyTeasdale wrote:ali vam se smisao za humor ne može osporavatdzango wrote:Do Tokija i Milvokija.IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
to nikako, majstori su oduvijek
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
a ti meni megi, da je okrecem )
Guest- Guest
...najbolji su....za big brotherNoor wrote:IvyTeasdale wrote:ali vam se smisao za humor ne može osporavatdzango wrote:Do Tokija i Milvokija.IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
2015-09-08
nisi pitao megi..oce li te...lako je jezik isplaziti..treba ga i umociti...pizzon wrote:vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...najbolji su....za big brotherNoor wrote:IvyTeasdale wrote:ali vam se smisao za humor ne može osporavatdzango wrote:Do Tokija i Milvokija.IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
i to..pa pogledaj ovaj HR BB..na kaj to liči
onaj regionalni sa Zorkom je bio mrak
Guest- Guest
Nema to sveze s nama.pizzon wrote:mi vas ne moramo da dovodimo u vezu sa nacizmomRegoč wrote:Sve je stvar prezentacije. Ako vas dovedemo u svezu s terorizmom, pola smo posla obavili.
sami se konektujete
vuksadinare wrote:nisi pitao megi..oce li te...lako je jezik isplaziti..treba ga i umociti...pizzon wrote:vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
ma, da,
ali ni ti ne pitas da li vulin pristaje,
samo trazis
Guest- Guest
ma lako za vulina..mi imamo federa na izvoz...ne bi se oni bunilipizzon wrote:vuksadinare wrote:nisi pitao megi..oce li te...lako je jezik isplaziti..treba ga i umociti...pizzon wrote:vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
ma, da,
samo trazis
2015-09-08
najopasniji su ovi cyber ratovi
2014-04-14
vuksadinare wrote:ma lako za vulina..mi imamo federa na izvoz...ne bi se oni bunilipizzon wrote:vuksadinare wrote:nisi pitao megi..oce li te...lako je jezik isplaziti..treba ga i umociti...pizzon wrote:vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
ma, da,
samo trazis
ih, ja ne zelim da vredjam megi, ili forumasice, uopste
Guest- Guest
e jbg onda...pa to zene i vole..sto vise vrijeđas to bolje jebes...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ma lako za vulina..mi imamo federa na izvoz...ne bi se oni bunilipizzon wrote:vuksadinare wrote:nisi pitao megi..oce li te...lako je jezik isplaziti..treba ga i umociti...pizzon wrote:vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
ma, da,
samo trazis
2015-09-08
Taj je komunista. Sa njim mora čvrsto. Srećom je i pička, pa neće biti teško.vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
....s njim treba vako....poslat sandija blagonica i najebo je...dzango wrote:Taj je komunista. Sa njim mora čvrsto. Srećom je i pička, pa neće biti teško.vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
2015-09-08
nisam ja tog kova pa pripazite što pišetevuksadinare wrote:e jbg onda...pa to zene i vole..sto vise vrijeđas to bolje jebes...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ma lako za vulina..mi imamo federa na izvoz...ne bi se oni bunilipizzon wrote:vuksadinare wrote:nisi pitao megi..oce li te...lako je jezik isplaziti..treba ga i umociti...pizzon wrote:vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
ma, da,
samo trazis
2014-04-12
baš sam to komentuirala prije neki dan..Noor wrote:vuksadinare wrote:...najbolji su....za big brotherNoor wrote:IvyTeasdale wrote:ali vam se smisao za humor ne može osporavatdzango wrote:Do Tokija i Milvokija.IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
i to..pa pogledaj ovaj HR BB..na kaj to liči
onaj regionalni sa Zorkom je bio mrak
2014-04-12
megi je fina nemojte tako
2014-04-14
nikad ne reci nikad....majka svih zajebaIvyTeasdale wrote:nisam ja tog kova pa pripazite što pišetevuksadinare wrote:e jbg onda...pa to zene i vole..sto vise vrijeđas to bolje jebes...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ma lako za vulina..mi imamo federa na izvoz...ne bi se oni bunilipizzon wrote:vuksadinare wrote:nisi pitao megi..oce li te...lako je jezik isplaziti..treba ga i umociti...pizzon wrote:vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
ma, da,
samo trazis
2015-09-08
vuksadinare wrote:e jbg onda...pa to zene i vole..sto vise vrijeđas to bolje jebes...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ma lako za vulina..mi imamo federa na izvoz...ne bi se oni bunilipizzon wrote:vuksadinare wrote:nisi pitao megi..oce li te...lako je jezik isplaziti..treba ga i umociti...pizzon wrote:vuksadinare wrote:....vulina mi dajte.....nek se pece i okrece...
ma, da,
samo trazis
urbana legenda
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Podela Kosova? Balkan bi opet postao bure baruta"
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Balkan novo-staro bure baruta