Postaje li Balkan opet bure baruta...
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Postaje li Balkan opet bure baruta...
Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nego, oni četnički zborovi, kad ćemo to problematizirati? A, da, nakon što ukinete regijsku mjerodavnost, treba nešto ostaviti da vas i kasnije možemo jebavati.
malo promeni misli, nije sve crnovuksadinare wrote:....ne znas ti između redaka citat..vec samo ono sto pise...pizzon wrote:vulin je reako da je hrvatska odlaskom u baljaburd odala postu ustasama.
da je to njen izbor, tako nekako. gde je tu objava rata ??
tesko da ce srbija i hrvatska biti u sukobu
to je zavseno,
jedino da krente, i to nije realno
Guest- Guest
nema među vama prepirke, odmah sablje,pardon snajperi, rade..pizzon wrote:ja ne cujem, niti citam,
zestoku prepirku medju nama srbima
ko sto postoji medju hrvatima.
ako negde pise i postoji, da vidimo ??
2014-04-12
..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
KOji četnički zborovi? Kakve vi imate veze sa bilo kakvim našim zborovima?Regoč wrote:Nego, oni četnički zborovi, kad ćemo to problematizirati? A, da, nakon što ukinete regijsku mjerodavnost, treba nešto ostaviti da vas i kasnije možemo jebavati.
Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:nema među vama prepirke, odmah sablje,pardon snajperi, rade..pizzon wrote:ja ne cujem, niti citam,
ja sam miroljubiv !
Guest- Guest
e to to....dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
2015-09-08
zato i uvijek dobiju po picki...IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
2015-09-08
a, ja samo komentiram istorijske činjenice..pizzon wrote:IvyTeasdale wrote:nema među vama prepirke, odmah sablje,pardon snajperi, rade..pizzon wrote:ja ne cujem, niti citam,
ja sam miroljubiv !
Počela sam k'o jastreb, ha ha
2014-04-12
vuksadinare wrote:e to to....dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
normalno da cemo da branimo r.sprsku, ko srbiju
Guest- Guest
megalomanija je poremećaj..vuksadinare wrote:zato i uvijek dobiju po picki...IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
2014-04-12
Vaša je tužba u potpunosti odbačena, a za našu je utvrđeno postojanje genocidnih postupakah i genocidne namjere s vaše strane.dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
vuksadinare wrote:zato i uvijek dobiju po picki...IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
ma, lako je ratovati protiv izolovanih grupa srba
a srbija vezna i blokirana, to nije problem
napadnite sad r.srpsku, pa se smej
Guest- Guest
vise perverzija..sado mazo..IvyTeasdale wrote:megalomanija je poremećaj..vuksadinare wrote:zato i uvijek dobiju po picki...IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
2015-09-08
...o's da se smejempizzon wrote:vuksadinare wrote:zato i uvijek dobiju po picki...IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...o's da se smejempizzon wrote:vuksadinare wrote:zato i uvijek dobiju po picki...IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
smej se !
znam ja sta ti zelis. da nekako navucete srbiju da kao nesto krene.
pa da se nato nadrka, a vi da napdnete r.srpsku, i tako sve lepo
taj fim neces gledati, necete vise imati nato u tome
Last edited by pizzon on 16/5/2016, 10:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
....kukavico...na cedilu da ostavis bracu u srpskoj...pizzon wrote:vuksadinare wrote:...o's da se smejempizzon wrote:vuksadinare wrote:zato i uvijek dobiju po picki...IvyTeasdale wrote:a, srpska zemlja je gdje je jedan srpski grob..realni ste kao i uvijek..dzango wrote:Mi se uvek branimo. Diljem srpskih zemalja.vuksadinare wrote:..kak se vi mozete braniti...pa vi ste napadaci oduvijek..tako ste se qurtzili..a sad kao obrana ovo ono...u napad..u napad...u napad..kukavice jedne...dzango wrote:Viste tužili i dobili ste kurac. Mi smo tužili zbog odbrane.Regoč wrote:Vi ste tužili pa ste odbijeni. Mi smo tužili pa smo dobili.
smej se !
znam ja sta ti zelis. da nekako navucete srbiju da kao nesto krene.
pa da se nato nadrka, a vi da napdnete r.srpsku, i tako sve lepo
taj fim neces gledati
2015-09-08
Ravna gora, bosansko Podrinje. Četnici su počinili zločine nad Hrvatima i stoga nas svako vaše okupljanje zabrinjava. Treba Europu upoznati s čuvanjem zločinačkih tradicijah u Srbah.dzango wrote:KOji četnički zborovi? Kakve vi imate veze sa bilo kakvim našim zborovima?Regoč wrote:Nego, oni četnički zborovi, kad ćemo to problematizirati? A, da, nakon što ukinete regijsku mjerodavnost, treba nešto ostaviti da vas i kasnije možemo jebavati.
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Podela Kosova? Balkan bi opet postao bure baruta"
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Balkan novo-staro bure baruta
» Milić: Aktivirano balkansko “bure baruta”
» Kučan: BiH je bure baruta, to je valjda jasno svima koji se bave Balkanom
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Balkan novo-staro bure baruta
» Milić: Aktivirano balkansko “bure baruta”
» Kučan: BiH je bure baruta, to je valjda jasno svima koji se bave Balkanom
Page 3 of 6