Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
Mogu si tek misliti kakvi ste bili vi, Židovi, dok niste dobili državu.bogomdani wrote:Istina..Kakoi jucer rekoh,upoznao sam nedavno neke Hrvate koji nisu htjeli ratovati,a i bili su mladi,pa su osli u Svabiju...posvetili se skoli poslu,danas prilicno bogati,neoptereceni glupostima...milina sa takvima komunicirati...ovo sto tu ebe se od nemila do nedraga,od ww2 do danas i obratno,ej..ebote,pa kao da su ovdje pozatvari patoloske slucajeve..Winter is coming wrote:procitah negdje da je ljudski mozak najvise studiran i proucavan dio ljudskog tijela,valjda sa ciljem da se covjeka izmanipulira i obradi u samim mozdanim vijugama,nametnes mu svoje ideje i ta sranja,ja to zovem brain washingbogomdani wrote:Ma nije Hrvatska izabrala ustasku stranu ako se sakupi par tisća idjota..sve skupa niti kilo mozga..
A niste ni danas puno drukčiji. I neka. Ni najmanje mi ne smeta, naprotiv...
Kako ono kažu, možeš koliko hoćeš, ali ne i dokle hoćeš. Pukne narodu film, a onda jbga.
Poznato je da nismo od onih koji na prvu odreagiramo, rađe strpljivo sačekamo da se to promjeni.
Nije to dobro, bolja bi bila reakcija na prvu, jer onda ne bi činili p*zdarije.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
Ringo10 wrote:
Ali to da je neostaštvo ovovremena ideološka smjernica današnje Hrvatske kad je o povijesti 2. sv rata riječ, to je istina I notorna činjenica.
Bogtenijeubijo, šta će vam to? Što to uopće znači? Nisam od onih koji bi se i pijan mogao složiti s tim i takvim načinom.
Povijest je znanost kao i sve druge. Traže se relevantni i točni podaci i na temelju toga formira slika o nekom
prošlom vremenu. Jebeno je ako te u školi uče da je zemlja ravna ploča, a ona je uistinu loptastog oblika...
Mene i dalje, na primjer, muče razlozi zbog kojih se u školi (od 1945.-e dalje) učilo da je u Jasenovcu stradalo
700.000 žrtava. Ne to jesu li tamo stradavali nevini ljudi,jer jesu, već za 10x uvećana njihova brojka. Čak ni ovo "10x"
nije više sigurno. Ispada da sam ja u školi gubio vrijeme, kad je povijest u pitanju. Šta sad trebam slušat Stazićeve,
Krausove i Pusićeve priče o nečemu o čemu su nas cijelo vrijeme lagali? Što se mene tiče, ide im samo noga u d*pe.
Ne podnosim lažove, a posebno ne podnosim situaciju kad im još uvijek otvoren medijski prostor kojeg i dalje truju...
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Krnjak: Sve ću vas pobiti majku vam hrvatsku ustašku!
» Dule Savic:'Ebo onog ko je navijao za ustasku Hrvatsku toga odmah na lecenje'
» Tko je dopustio da Vulin udje u Hrvatsku(hvala na molbi)
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Krnjak: Sve ću vas pobiti majku vam hrvatsku ustašku!
» Dule Savic:'Ebo onog ko je navijao za ustasku Hrvatsku toga odmah na lecenje'
» Tko je dopustio da Vulin udje u Hrvatsku(hvala na molbi)
Page 4 of 4