ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu - Page 4 Empty Re: Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu

Post by Ero 16/5/2016, 05:42

bogomdani wrote:
Winter is coming wrote:
bogomdani wrote:Ma nije Hrvatska izabrala ustasku stranu ako se sakupi par tisća idjota..sve skupa niti kilo mozga.. jocolor
procitah negdje da je ljudski mozak najvise studiran i proucavan dio ljudskog tijela,valjda sa ciljem da se covjeka izmanipulira i obradi u samim mozdanim vijugama,nametnes mu svoje ideje i ta sranja,ja to zovem brain washing cat
Istina..Kakoi jucer rekoh,upoznao sam nedavno neke Hrvate koji nisu htjeli ratovati,a i bili su mladi,pa su osli u Svabiju...posvetili se skoli poslu,danas prilicno bogati,neoptereceni glupostima...milina sa takvima komunicirati...ovo sto tu ebe se od nemila do nedraga,od ww2 do danas i obratno,ej..ebote,pa kao da su ovdje pozatvari patoloske slucajeve.. Suspect
Mogu si tek misliti kakvi ste bili vi, Židovi, dok niste dobili državu.
A niste ni danas puno drukčiji. I neka. Ni najmanje mi ne smeta, naprotiv...
Kako ono kažu, možeš koliko hoćeš, ali ne i dokle hoćeš. Pukne narodu film, a onda  jbga.
Poznato je da nismo od onih koji na prvu odreagiramo, rađe strpljivo sačekamo da se to promjeni.
Nije to dobro, bolja bi bila reakcija na prvu, jer onda ne bi činili p*zdarije. :D

Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu - Page 4 Empty Re: Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu

Post by Ero 16/5/2016, 05:55

Ringo10 wrote:
Ali to da je neostaštvo ovovremena ideološka smjernica današnje Hrvatske kad je o povijesti 2. sv rata riječ, to je istina I notorna činjenica.

Bogtenijeubijo, šta će vam to? Što to uopće znači? Nisam od onih koji bi se i pijan mogao složiti s tim i takvim načinom.
Povijest je znanost kao i sve druge. Traže se relevantni i točni podaci i na temelju toga formira slika o nekom
prošlom vremenu. Jebeno je ako te u školi uče da je zemlja ravna ploča, a ona je uistinu loptastog oblika...
Mene i dalje, na primjer, muče razlozi zbog kojih se u školi (od 1945.-e dalje) učilo da je u Jasenovcu stradalo
700.000 žrtava. Ne to jesu li tamo stradavali nevini ljudi,jer jesu,  već za 10x uvećana njihova  brojka. Čak ni ovo "10x"
nije više sigurno. Ispada da sam ja u školi gubio vrijeme, kad je povijest u pitanju. Šta sad trebam slušat Stazićeve,
Krausove i Pusićeve priče o nečemu o čemu su nas cijelo vrijeme lagali? Što se mene tiče, ide im samo noga u d*pe.
Ne podnosim lažove, a posebno ne podnosim situaciju kad im  još uvijek otvoren medijski prostor kojeg i dalje truju...

2014-04-23

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics