Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
Kao što rekoh,Vulinovo laprdanje za Hrvatsku je poput zujanja mušice na koje se ne treba obazirati,ali čuvajte se Pupovca,taj zna odigrati dobre partije kojim vas može šahirati.RayMabus wrote:Zašto misliš da itko nervira zbog ovog Vulina u Hr ?Iknar je gay wrote:Nije Vulin taj zbog čijih izjava bi se u Hrvatrskoj trebali nervirati,već je Pupovac onaj koji to radi mnogo suptilnije,pametnije ali i opasnije.
Pa debili će uskoro biti nabijeni u zid i stavljeni pred cin : oceš uvest sankcije Rusiji ili da mi vama ?
51
The people of Dacia, England, Poland
And of Bohemia will make a new league
http://www.crystalinks.com/quatrainscentury5.html
Antiruska koalicija.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
NIkad mi nije smetao. Ja ga zovem Crna Guja.Iknar je gay wrote:...ali čuvajte se Pupovca,taj zna odigrati dobre partije kojim vas može šahirati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pupovec je četnik, on se ne računa.Iknar je gay wrote:Nije Vulin taj zbog čijih izjava bi se u Hrvatrskoj trebali nervirati,već je Pupovac onaj koji to radi mnogo suptilnije,pametnije ali i opasnije.
Glede teme...Znaju Srbi s kim imaju posla.Evo:
http://rs.n1info.com/Comment/StandardComment/252880/Vesti/Vulin-trazi-da-se-EU-izjasni-o-politici-Hrvatske.html
sto cu,indoktrincija je odradila svoje..CharleyBhx5793 wrote:Slično, skoro pa isto.max123 wrote:asocijacija na prvu...CharleyBhx5793 wrote:
Flashbacks?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ero wrote:
Glede teme...Znaju Srbi s kim imaju posla.Evo:
http://rs.n1info.com/Comment/StandardComment/252880/Vesti/Vulin-trazi-da-se-EU-izjasni-o-politici-Hrvatske.html
2014-04-11
.
Različite grupacije se okupljaju na susprostavljenim krajevima spektra a unatoč međusobnim netrpeljivostima trpe se radi viših ciljeva
Ja ga zovem pantagana,ali trenutno ta pantagana je na istoj poziciji spektra koji je nasuprot katolčadske koalicije,jer pored ovih vidljivih dnevnopolitičkih i ideoloških razračunavanja,takođe postoje i ona koja se odvijaju iza paravana gdje svaka od sukobljenih strana ima svoje interese koji nisu,ajmo reći javno prezentirani.RayMabus wrote:NIkad mi nije smetao. Ja ga zovem Crna Guja.Iknar je gay wrote:...ali čuvajte se Pupovca,taj zna odigrati dobre partije kojim vas može šahirati.
Različite grupacije se okupljaju na susprostavljenim krajevima spektra a unatoč međusobnim netrpeljivostima trpe se radi viših ciljeva
2015-07-23
Sad se vidi, sad se zna, ko je koga odabra...Jedino budale još nisu progledale.Iknar je gay wrote:.Ja ga zovem pantagana,ali trenutno ta pantagana je na istoj poziciji spektra koji je nasuprot katolčadske koalicije,jer pored ovih vidljivih dnevnopolitičkih i ideoloških razračunavanja,takođe postoje i ona koja se odvijaju iza paravana gdje svaka od sukobljenih strana ima svoje interese koji nisu,ajmo reći javno prezentirani.RayMabus wrote:NIkad mi nije smetao. Ja ga zovem Crna Guja.Iknar je gay wrote:...ali čuvajte se Pupovca,taj zna odigrati dobre partije kojim vas može šahirati.
Puza mi kuraz za Pupovca.
Cijelu tu šaradu oko njihovog jadnog političkog drhkanja po Hrvatskoj ja mogu riješit jednim jednostavnim potezom : stvaranjem tenzija u BiH i ......bolje da ne sheru puno jer bi im se moglo desit da :
Cijelu tu šaradu oko njihovog jadnog političkog drhkanja po Hrvatskoj ja mogu riješit jednim jednostavnim potezom : stvaranjem tenzija u BiH i ......bolje da ne sheru puno jer bi im se moglo desit da :
2014-04-11
Po običaju,pucaš u prazno.Ero wrote:Sad se vidi, sad se zna, ko je koga odabra...Jedino budale još nisu progledale.Iknar je gay wrote:.Ja ga zovem pantagana,ali trenutno ta pantagana je na istoj poziciji spektra koji je nasuprot katolčadske koalicije,jer pored ovih vidljivih dnevnopolitičkih i ideoloških razračunavanja,takođe postoje i ona koja se odvijaju iza paravana gdje svaka od sukobljenih strana ima svoje interese koji nisu,ajmo reći javno prezentirani.RayMabus wrote:NIkad mi nije smetao. Ja ga zovem Crna Guja.Iknar je gay wrote:...ali čuvajte se Pupovca,taj zna odigrati dobre partije kojim vas može šahirati.
2015-07-23
max123 wrote:sto cu,indoktrincija je odradila svoje..CharleyBhx5793 wrote:Slično, skoro pa isto.max123 wrote:asocijacija na prvu...CharleyBhx5793 wrote:
Flashbacks?
Guest- Guest
Najveci problem je ovdje Srbija jer u ovim geopolitickim napetostima sjedi na dvije stolice ....nesvijesna svoje gluposti ....vremena u kojem se nalazi .....
....a ovi poput Vulina , Vučića ....oni brajo dižu tenzije za političke poene , zarade pare a to šta će uvalit ljude obične u sukob .....pa to su sine opasni ljudi.
....a ovi poput Vulina , Vučića ....oni brajo dižu tenzije za političke poene , zarade pare a to šta će uvalit ljude obične u sukob .....pa to su sine opasni ljudi.
2014-04-11
Kod nas je po srijedi poligamijski ideološko svetonazorski brak,no taj brak nije iz ljubavi već iz interesa,na jednoj strani spektra su grupacije koje se možda međusobno ne vole,ali jedni druge koriste za svoje interese a na prvoj prilici,kad bi ostavrili zajedničke interese,te porazili one na susprostavljenoj strani spektra,onda bi vjerojatno i njihov brak vrlo brzo pukao i tu uz vrlo buran razvod te ispoljavanjem svega onog najgoreg što misle jedni o drugima a morali su zaradi viših interesa zatomnjiti.RayMabus wrote:Puza mi kuraz za Pupovca.
Nešto slično imamo i u javnom životu,kao ovo s HDZom i MOSTOM,a pogotovu s onim nevidljivim zakulisnim igricama.
2015-07-23
Srbija je najveći problem,ali prvenstveno sama za sebe.
2015-07-23
Pa Njemačka kancelarka ide na komemoraciju vojnicima wermachta s tim da na Bleiburgu nije mućki pobijena samo Hrvatska vojska nego i masa civila. A Vulinu treba zabraniti ulaz u hrvatsku , sada kada dođe u jadovno za koji mjesec jednostavno ga na granici izdvojiti, zadržati neko vrijeme i nogom u guzicu i natrag.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da,jedne godine su u Jadovnu na komemoraciji bili s četničkim znakovljem,pa svjedno Hrvatska kao visokodemokratska zemlja nije reagirala na takvu provokaciju.Koliko se sjećam,to znakovlje su donijeli članovi Otačastvenog Obraza.
2015-07-23
U suštini za Srbe u BiH .....jer ako bude šta gorilo prvo će njih žrtovat.Iknar je gay wrote:Srbija je najveći problem,ali prvenstveno sama za sebe.
Sad u biti moj plan je nastavit dhrkat kuraz i dalje a taj njihov gdje bi oni četnikovali pa probleme prebacili preko Drine ocito mi ne paše.
2014-04-11
Previše san ja lin za ratovanje.
Ovi Vulini , Vučići i slični ako nastave ovako obecavam da se necu zaustaviti ovdje nego ću im produžit u taj ushrani Bg PRAVO U TE KANCELARIJE ODAKLE SHERU KVAKE OSTALIMA.
Ovi Vulini , Vučići i slični ako nastave ovako obecavam da se necu zaustaviti ovdje nego ću im produžit u taj ushrani Bg PRAVO U TE KANCELARIJE ODAKLE SHERU KVAKE OSTALIMA.
2014-04-11
Nesluzbena objava rata hrvati zbor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Od mene mogu dobit samo ignore i odheb uz pjesmu :vuksadinare wrote:Nesluzbena objava rata hrvati zbor
2014-04-11
A i nisam baš nešto od pucanja ........ako se ikad aktiviram oni s druge strane obicno završavaju ovako nekako :
2014-04-11
Danas u svijetu ne postoji nacionalni problem koji se ne može riješiti samo razumom. Svi čimbenici koji spriječavaju rješenje problema rata i oružja su arbitrarni i nemaju veću vrijednost od opravdavajućih objašnjenja lopova ili ubojice.
Farmer iz Iowe nije u svađi s trgovcem iz Staljingrada. Oni koji kažu da takve svađe postoje, lažu. Ne postoje međunarodni problemi koji se ne mogu riješiti mirnim putem, ne u smislu višenarodne vlade, nego u smislu razuma.
Manipulirajući ideologijama koje se ne mogu definirati, igrajući se neznanjem masa, nepostojeći entiteti poput noćnih mora marširajusvijetom kao bogovi "-izama". Niti jedan vlastiti interes ne može biti dovoljno velik da zahtijeva pokolj čovječanstva. Onaj tko bi to zahtijevao, tko to ne bi spriječio svim razumnim sredstvima, je lud. Ne postoji opravdanje za rat.
Iza zavjesa jezika i različitih običaja narodi se uče da ne prepoznaju bliskost s drugim narodima. Poučeni vlastitim strahovima i vođeni vlastitim aberacijama, vođe ističu ostale "-izme" kao mrske stvari. Na Zemlji danas ne postoji politički savršeno uređena država, ne postoji čak niti dobra definicija za savršeni politički kredo. Države su žrtve unutarnjih i vanjskih aberacija. Dijanetika proziva rat, jer zapravo traje utrka između znanosti o umu i atomske bombe. Možda neće biti budućeg naraštaja koji bi saznao tko je pobjedio.
Kroz tu prijetnju njegovu izumiranju samo razum može voditi čovjeka.
Ludost postoji u prisustvu nepoznavanja definicija i svrhe. Rješenje tog međunarodnog problema ne leži u propisima o naoružanju ili u njegovu smanjivanju, niti u ograničavanju ljudi. Ono leži u takvom definiranju političke teorije i smjernica koje neće izazivati zabune glede ispravnosti postupaka, u postavljanju razumnih ciljeva prema kojima društva mogu zajednički i pojedinačno djelovati te u međuljudskom natjecanju koje će svima donijeti toliko dobrobiti da će svaki član društva biti vrijedan drugome.
http://svemir.forumcroatian.com/t54-dijanetika-i-rat
Više volim gledati onoga tko mi je stao na žulj u oči .....dok ga deinkarniram.
Tako znam koga šaljem ća s ove planete a dok pucam ne znam jer ispast će da pucam na neku budalu koja je samo žrtva manipulacije tih istih koji su meni stali na žulj.
Farmer iz Iowe nije u svađi s trgovcem iz Staljingrada. Oni koji kažu da takve svađe postoje, lažu. Ne postoje međunarodni problemi koji se ne mogu riješiti mirnim putem, ne u smislu višenarodne vlade, nego u smislu razuma.
Manipulirajući ideologijama koje se ne mogu definirati, igrajući se neznanjem masa, nepostojeći entiteti poput noćnih mora marširajusvijetom kao bogovi "-izama". Niti jedan vlastiti interes ne može biti dovoljno velik da zahtijeva pokolj čovječanstva. Onaj tko bi to zahtijevao, tko to ne bi spriječio svim razumnim sredstvima, je lud. Ne postoji opravdanje za rat.
Iza zavjesa jezika i različitih običaja narodi se uče da ne prepoznaju bliskost s drugim narodima. Poučeni vlastitim strahovima i vođeni vlastitim aberacijama, vođe ističu ostale "-izme" kao mrske stvari. Na Zemlji danas ne postoji politički savršeno uređena država, ne postoji čak niti dobra definicija za savršeni politički kredo. Države su žrtve unutarnjih i vanjskih aberacija. Dijanetika proziva rat, jer zapravo traje utrka između znanosti o umu i atomske bombe. Možda neće biti budućeg naraštaja koji bi saznao tko je pobjedio.
Kroz tu prijetnju njegovu izumiranju samo razum može voditi čovjeka.
Ludost postoji u prisustvu nepoznavanja definicija i svrhe. Rješenje tog međunarodnog problema ne leži u propisima o naoružanju ili u njegovu smanjivanju, niti u ograničavanju ljudi. Ono leži u takvom definiranju političke teorije i smjernica koje neće izazivati zabune glede ispravnosti postupaka, u postavljanju razumnih ciljeva prema kojima društva mogu zajednički i pojedinačno djelovati te u međuljudskom natjecanju koje će svima donijeti toliko dobrobiti da će svaki član društva biti vrijedan drugome.
http://svemir.forumcroatian.com/t54-dijanetika-i-rat
Više volim gledati onoga tko mi je stao na žulj u oči .....dok ga deinkarniram.
Tako znam koga šaljem ća s ove planete a dok pucam ne znam jer ispast će da pucam na neku budalu koja je samo žrtva manipulacije tih istih koji su meni stali na žulj.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Krnjak: Sve ću vas pobiti majku vam hrvatsku ustašku!
» Dule Savic:'Ebo onog ko je navijao za ustasku Hrvatsku toga odmah na lecenje'
» Tko je dopustio da Vulin udje u Hrvatsku(hvala na molbi)
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Krnjak: Sve ću vas pobiti majku vam hrvatsku ustašku!
» Dule Savic:'Ebo onog ko je navijao za ustasku Hrvatsku toga odmah na lecenje'
» Tko je dopustio da Vulin udje u Hrvatsku(hvala na molbi)
Page 2 of 4