Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
Danas u svijetu ne postoji nacionalni problem koji se ne može riješiti samo razumom. Svi čimbenici koji spriječavaju rješenje problema rata i oružja su arbitrarni i nemaju veću vrijednost od opravdavajućih objašnjenja lopova ili ubojice.
Farmer iz Iowe nije u svađi s trgovcem iz Staljingrada. Oni koji kažu da takve svađe postoje, lažu. Ne postoje međunarodni problemi koji se ne mogu riješiti mirnim putem, ne u smislu višenarodne vlade, nego u smislu razuma.
Manipulirajući ideologijama koje se ne mogu definirati, igrajući se neznanjem masa, nepostojeći entiteti poput noćnih mora marširajusvijetom kao bogovi "-izama". Niti jedan vlastiti interes ne može biti dovoljno velik da zahtijeva pokolj čovječanstva. Onaj tko bi to zahtijevao, tko to ne bi spriječio svim razumnim sredstvima, je lud. Ne postoji opravdanje za rat.
Iza zavjesa jezika i različitih običaja narodi se uče da ne prepoznaju bliskost s drugim narodima. Poučeni vlastitim strahovima i vođeni vlastitim aberacijama, vođe ističu ostale "-izme" kao mrske stvari. Na Zemlji danas ne postoji politički savršeno uređena država, ne postoji čak niti dobra definicija za savršeni politički kredo. Države su žrtve unutarnjih i vanjskih aberacija. Dijanetika proziva rat, jer zapravo traje utrka između znanosti o umu i atomske bombe. Možda neće biti budućeg naraštaja koji bi saznao tko je pobjedio.
Kroz tu prijetnju njegovu izumiranju samo razum može voditi čovjeka.
Ludost postoji u prisustvu nepoznavanja definicija i svrhe. Rješenje tog međunarodnog problema ne leži u propisima o naoružanju ili u njegovu smanjivanju, niti u ograničavanju ljudi. Ono leži u takvom definiranju političke teorije i smjernica koje neće izazivati zabune glede ispravnosti postupaka, u postavljanju razumnih ciljeva prema kojima društva mogu zajednički i pojedinačno djelovati te u međuljudskom natjecanju koje će svima donijeti toliko dobrobiti da će svaki član društva biti vrijedan drugome.
http://svemir.forumcroatian.com/t54-dijanetika-i-rat
Više volim gledati onoga tko mi je stao na žulj u oči .....dok ga deinkarniram.
Tako znam koga šaljem ća s ove planete a dok pucam ne znam jer ispast će da pucam na neku budalu koja je samo žrtva manipulacije tih istih koji su meni stali na žulj.
Farmer iz Iowe nije u svađi s trgovcem iz Staljingrada. Oni koji kažu da takve svađe postoje, lažu. Ne postoje međunarodni problemi koji se ne mogu riješiti mirnim putem, ne u smislu višenarodne vlade, nego u smislu razuma.
Manipulirajući ideologijama koje se ne mogu definirati, igrajući se neznanjem masa, nepostojeći entiteti poput noćnih mora marširajusvijetom kao bogovi "-izama". Niti jedan vlastiti interes ne može biti dovoljno velik da zahtijeva pokolj čovječanstva. Onaj tko bi to zahtijevao, tko to ne bi spriječio svim razumnim sredstvima, je lud. Ne postoji opravdanje za rat.
Iza zavjesa jezika i različitih običaja narodi se uče da ne prepoznaju bliskost s drugim narodima. Poučeni vlastitim strahovima i vođeni vlastitim aberacijama, vođe ističu ostale "-izme" kao mrske stvari. Na Zemlji danas ne postoji politički savršeno uređena država, ne postoji čak niti dobra definicija za savršeni politički kredo. Države su žrtve unutarnjih i vanjskih aberacija. Dijanetika proziva rat, jer zapravo traje utrka između znanosti o umu i atomske bombe. Možda neće biti budućeg naraštaja koji bi saznao tko je pobjedio.
Kroz tu prijetnju njegovu izumiranju samo razum može voditi čovjeka.
Ludost postoji u prisustvu nepoznavanja definicija i svrhe. Rješenje tog međunarodnog problema ne leži u propisima o naoružanju ili u njegovu smanjivanju, niti u ograničavanju ljudi. Ono leži u takvom definiranju političke teorije i smjernica koje neće izazivati zabune glede ispravnosti postupaka, u postavljanju razumnih ciljeva prema kojima društva mogu zajednički i pojedinačno djelovati te u međuljudskom natjecanju koje će svima donijeti toliko dobrobiti da će svaki član društva biti vrijedan drugome.
http://svemir.forumcroatian.com/t54-dijanetika-i-rat
Više volim gledati onoga tko mi je stao na žulj u oči .....dok ga deinkarniram.
Tako znam koga šaljem ća s ove planete a dok pucam ne znam jer ispast će da pucam na neku budalu koja je samo žrtva manipulacije tih istih koji su meni stali na žulj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ero wrote:sitting_bull wrote:zakaj se čedo neselektivno okomio na sve hrvate?
Dobro ste uglašeni. Baš mi djelujete kao dobro uigran orkestar.
Ne možete prebolit 1995.-u, da ga hebeš...
nisam niti mislio kako ćeš pajdu iz srbije ostaviti na vjetrometini!
još od koalicije sa srbima u vukovaru je jasno tko je domoljubima saveznik...
sitting_bull-
2015-09-28
Ništa, idem ja biti ta koja ce ti objasniti da djed mraz ne postoji.sitting_bull wrote:zakaj se čedo neselektivno okomio na sve hrvate?
Zato sto su njemu svi isti, čak i ovakvi partizani iz miješanih brakova kao ti. Eto, tako ti je to kod njih. Obrisi suze, digni glavu, ne vole te ništa vise nego nas koliko god se trudio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jakih domoljuba u HDZu......
2014-04-11
Hebali te ovakvi domoljubi.
Treba se oslobodit kompleksa malog naroda i kao malo nas je ovo ono ....pa triba ga obisit i njega i onu crvenokosu.
Ajmo dalje.
Pa da vidim tko će a tko nece bit domoljub ?
Jedna greška i lopovluk i leti glava.
Treba se oslobodit kompleksa malog naroda i kao malo nas je ovo ono ....pa triba ga obisit i njega i onu crvenokosu.
Ajmo dalje.
Pa da vidim tko će a tko nece bit domoljub ?
Jedna greška i lopovluk i leti glava.
2014-04-11
Vulin je mandov???
2014-04-14
Lopov ne može biti domoljub.
To vam je ko i ona da nema goreg policajca od korumpiranog policajca.
Greda i objesit i ajmo dalje.
To vam je ko i ona da nema goreg policajca od korumpiranog policajca.
Greda i objesit i ajmo dalje.
2014-04-11
kaja_333 wrote:Ništa, idem ja biti ta koja ce ti objasniti da djed mraz ne postoji.
Zato sto su njemu svi isti, čak i ovakvi partizani iz miješanih brakova kao ti. Eto, tako ti je to kod njih. Obrisi suze, digni glavu, ne vole te ništa vise nego nas koliko god se trudio.
kbk vole li me srbi i vole li me domoljubi, ili ne vole.
vaš domoljubni problem je što ste i sa crnim vragom spremni krenuti u savez ako imate interes.
u tom kontekstu i vas i srbe pozdravljam pozdravom iz omiša...
sitting_bull-
2015-09-28
Ma nije Hrvatska izabrala ustasku stranu ako se sakupi par tisća idjota..sve skupa niti kilo mozga..
Guest- Guest
procitah negdje da je ljudski mozak najvise studiran i proucavan dio ljudskog tijela,valjda sa ciljem da se covjeka izmanipulira i obradi u samim mozdanim vijugama,nametnes mu svoje ideje i ta sranja,ja to zovem brain washingbogomdani wrote:Ma nije Hrvatska izabrala ustasku stranu ako se sakupi par tisća idjota..sve skupa niti kilo mozga..
2014-04-14
Istina..Kakoi jucer rekoh,upoznao sam nedavno neke Hrvate koji nisu htjeli ratovati,a i bili su mladi,pa su osli u Svabiju...posvetili se skoli poslu,danas prilicno bogati,neoptereceni glupostima...milina sa takvima komunicirati...ovo sto tu ebe se od nemila do nedraga,od ww2 do danas i obratno,ej..ebote,pa kao da su ovdje pozatvari patoloske slucajeve..Winter is coming wrote:procitah negdje da je ljudski mozak najvise studiran i proucavan dio ljudskog tijela,valjda sa ciljem da se covjeka izmanipulira i obradi u samim mozdanim vijugama,nametnes mu svoje ideje i ta sranja,ja to zovem brain washingbogomdani wrote:Ma nije Hrvatska izabrala ustasku stranu ako se sakupi par tisća idjota..sve skupa niti kilo mozga..
Guest- Guest
nema ljutnje, ali hrvatska je jedina koja
daje pomen pripadnicima hitlerove koalicije.
to je opravdano, ako se radi o pojedincu.
da clanovi porodice odaju postu.
daje pomen pripadnicima hitlerove koalicije.
to je opravdano, ako se radi o pojedincu.
da clanovi porodice odaju postu.
Guest- Guest
pa nisu pojedinci u pitanju nego par sto tisuća ljudi....
2015-08-08
ne zelim o tome da polemisem
to je na vama kako cete postupati
Guest- Guest
zamisli situaciju 2 rodjena brata ili 2 rodjene sestre a jedan se izjasnjava kao srbin a drugi kao hrvat a ista ih picka ispilila a jebote komedije,da mi je neko pricao nebih vjerovaobogomdani wrote:Istina..Kakoi jucer rekoh,upoznao sam nedavno neke Hrvate koji nisu htjeli ratovati,a i bili su mladi,pa su osli u Svabiju...posvetili se skoli poslu,danas prilicno bogati,neoptereceni glupostima...milina sa takvima komunicirati...ovo sto tu ebe se od nemila do nedraga,od ww2 do danas i obratno,ej..ebote,pa kao da su ovdje pozatvari patoloske slucajeve..Winter is coming wrote:procitah negdje da je ljudski mozak najvise studiran i proucavan dio ljudskog tijela,valjda sa ciljem da se covjeka izmanipulira i obradi u samim mozdanim vijugama,nametnes mu svoje ideje i ta sranja,ja to zovem brain washingbogomdani wrote:Ma nije Hrvatska izabrala ustasku stranu ako se sakupi par tisća idjota..sve skupa niti kilo mozga..
2014-04-14
20% ubijenih na Bleiburgu i Križnom putu su bili Srbi.pizzon wrote:ne zelim o tome da polemisem
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Sere geđo oće li se crnokošuljaši uvatit na mamac ko muha na med ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Kao što vidiš...Sve nazad u kućicu!sitting_bull wrote:Ero wrote:sitting_bull wrote:zakaj se čedo neselektivno okomio na sve hrvate?
Dobro ste uglašeni. Baš mi djelujete kao dobro uigran orkestar.
Ne možete prebolit 1995.-u, da ga hebeš...
nisam niti mislio kako ćeš pajdu iz srbije ostaviti na vjetrometini!
Odnose sa Srbijom spustiti na najnižu razinu i jebavati ih na svakom koraku.
A sve koji su 91. otišli van, treba proglasiti izdajnicima i postrieljati kad se vrate. Bez obzira na stečeno obrazovanje i bogatstvo.
A sve koji su 91. otišli van, treba proglasiti izdajnicima i postrieljati kad se vrate. Bez obzira na stečeno obrazovanje i bogatstvo.
Srbija se okrenula velikosrpstvu I četništvu još u vrijeme SFRJ kad je SLOBO na 8. sjednici SKS
dobro pripemljenim udarom svrgnuo posljednje titoističko rukovodstvo Srbije.
Zato je vrlo degutanno kad on i njegovi Hrvatskoj I Hrvatima nešto serendaju oko okretanja ustaškim tradicijama.
Ali to da je neostaštvo ovovremena ideološka smjernica današnje Hrvatske kad je o povijesti 2. sv rata riječ, to je istina I notorna činjenica.
dobro pripemljenim udarom svrgnuo posljednje titoističko rukovodstvo Srbije.
Zato je vrlo degutanno kad on i njegovi Hrvatskoj I Hrvatima nešto serendaju oko okretanja ustaškim tradicijama.
Ali to da je neostaštvo ovovremena ideološka smjernica današnje Hrvatske kad je o povijesti 2. sv rata riječ, to je istina I notorna činjenica.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mogu si tek misliti kakvi ste bili vi, Židovi, dok niste dobili državu.bogomdani wrote:Istina..Kakoi jucer rekoh,upoznao sam nedavno neke Hrvate koji nisu htjeli ratovati,a i bili su mladi,pa su osli u Svabiju...posvetili se skoli poslu,danas prilicno bogati,neoptereceni glupostima...milina sa takvima komunicirati...ovo sto tu ebe se od nemila do nedraga,od ww2 do danas i obratno,ej..ebote,pa kao da su ovdje pozatvari patoloske slucajeve..Winter is coming wrote:procitah negdje da je ljudski mozak najvise studiran i proucavan dio ljudskog tijela,valjda sa ciljem da se covjeka izmanipulira i obradi u samim mozdanim vijugama,nametnes mu svoje ideje i ta sranja,ja to zovem brain washingbogomdani wrote:Ma nije Hrvatska izabrala ustasku stranu ako se sakupi par tisća idjota..sve skupa niti kilo mozga..
A niste ni danas puno drukčiji. I neka. Ni najmanje mi ne smeta, naprotiv...
Kako ono kažu, možeš koliko hoćeš, ali ne i dokle hoćeš. Pukne narodu film, a onda jbga.
Poznato je da nismo od onih koji na prvu odreagiramo, rađe strpljivo sačekamo da se to promjeni.
Nije to dobro, bolja bi bila reakcija na prvu, jer onda ne bi činili p*zdarije.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Krnjak: Sve ću vas pobiti majku vam hrvatsku ustašku!
» Dule Savic:'Ebo onog ko je navijao za ustasku Hrvatsku toga odmah na lecenje'
» Tko je dopustio da Vulin udje u Hrvatsku(hvala na molbi)
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Krnjak: Sve ću vas pobiti majku vam hrvatsku ustašku!
» Dule Savic:'Ebo onog ko je navijao za ustasku Hrvatsku toga odmah na lecenje'
» Tko je dopustio da Vulin udje u Hrvatsku(hvala na molbi)
Page 3 of 4