Englezi nestali iz Londona
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Englezi nestali iz Londona
ne volim pakistance, to je u većini slučajeve neviđeni pedersko-vehabijski lopovski ciganski ološ, još oni iz bangladeša nekako jer su većinom skromni i sretni što su pobjegli iz delte, ali ovi Karaći bojsi su živa prijevarakic wrote:Leviathan2 wrote:joda nisi bio po selima, jebo ove po gradovima, mene gigi zajebe i vodi na pizzu u Hagenu, udjemo a unutra neki Sikhi rade pizzu, ebo sam mu oca imater
a to je pravilo, vani sve okičeno talijanskim bojama, pizza mama mia, a unutra sve pakiji mješaju tijesto xD
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
jesi primjetio da latinosa ima svuda? bježe iz lat. amerike od kolumbijaca, venecule, argentine, čilea, brazila? inače peku one svoje specijalitete meso, kobasa, krumpiri i neki preljevi začini kurte murte ne loše...a ženskadija im je nevjerojatna sve zgodne majkomila puna ih Irska i englesak a vidio ih u NjemačkojLeviathan2 wrote:ma nebih ja ni na to nasjeo, al sam nasjeo na ono, specijaliteti tipici italiani, i onda na jebeno pravilnom talijanskom spisak, mislim ajd cak su i gigija zajebali koji je talijan, ja izmedju ostalih govorim talijanski odlicno i brzo uocavam netalijane, al ovo je zajebalo i mene i gigija, ko i cevapcici u zurichu, ja se nadao da je bar shiptar, kuratz siptar, juznoamerikanac, upickumaterinukic wrote:Leviathan2 wrote:joda nisi bio po selima, jebo ove po gradovima, mene gigi zajebe i vodi na pizzu u Hagenu, udjemo a unutra neki Sikhi rade pizzu, ebo sam mu oca imater
a to je pravilo, vani sve okičeno talijanskim bojama, pizza mama mia, a unutra sve pakiji mješaju tijesto xD
Kermit-
2014-04-17
to cu ja kad ga uvatim:)kic wrote:tebe treba tuč
dijagram-
2015-08-09
Kepab je kvalitetan,jer turci nece da jedu stosta sumnjivo..vrhunska ghovedina,ali prave i od flugela,dakle peradi...zadnjih godina masovno otvaraju svoje ducane i markete i samo tamo kupuju ono sto je bitno..nema toliki izbor svega,mada nije mali,ali je sve zdravo i prirodno..sve ima miris i okus..preko_vode_do_slobode wrote:ti njemački wurstovi, sranje žestoko, dva puta jeo, 4-5€, gledam okolo švabe se guše u tim gadnim kobasicama, sa senfom i gadnim suvim kruvom, bzvz.. samo starija generacija švaba kada sam bio tamani to.. ova mlađa radije ode na kebabkic wrote:jebo te kebab, bratwurst ftw-
daj ti kebab, proba samo doduše jedanput iako sam bio par dana, ali vrhunski
Inace, uzimam Kepab samo u jednom Donneru,3 Ojra,a posto ne jedem ono povrce i sosove,natrpa mi hrpetinu mesa,uz to pola litre pepsija i objedem se za ostatak dana...
Svabima je sad pomodno Wurstel u Kurij sosu,odnosno kečap i kuri pomijesani..nes odvratno,ali doista..obozavaju te wurstele,a to samljeveno,ne znas niti sto je sve u tome...i na cijeni su i to i hrenovke..oko 5-6 ojra kilo...a uzas zivi..u RH su i wursteli i hrenovke ukusniji i kvalitetniji..no daj svvinjama da zderu,nece oni nis birati..
Guest- Guest
Ne mora..ovisi o ukusu.ovcetina ima intenzivan smek,a mnogi to i ne vole bas,narocito mladi Khozoepi u svabiji odrasla...no u marketima imas mjesano ghovedje i ovcje meso,idealno za ceape i pljeskavice...asilovski wrote:ma daj đoda, osim toga pravi kebab mora imati ovčetine, ja u švabiji nisam jeo takavpreko_vode_do_slobode wrote:kebab je bolji nego njemačka hrana šta jest da jest.. kebab u njemačkoj kod turčina mi je bio vrh
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Nestali
» Otisli Englezi na kvasinu
» Englezi: Hrvatski Rasisti
» Nestali-rezime
» Nestali
» Otisli Englezi na kvasinu
» Englezi: Hrvatski Rasisti
» Nestali-rezime