Englezi nestali iz Londona
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Englezi nestali iz Londona
Istina, naša kuhinja je za njihovu nedostižan pojam.Leviathan2 wrote:onda nisi jeo njemacku hranu, jebote kebab i wurst, to kao da ides u mekdonalds
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Kad neće brdo Muhamedu, može Muhamed brdu.gargamel0101 wrote:Kebab i šerijat za RH i EU.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
bio sam u jednom njemackom selu, oko minkena prije 20 dana, isli ja i gigi i gigi ko zadnji idiot trazi talijanski restoran, srecom nije bilo pa smo usli u njemacki, restoran ko iz lugarnice, konobari i konobarice u onim hozama i suknjicama, ono narodnjacka nosnja, a klopa, jebote ja koji inace sam asket po pitanju jela sam trazio jos jednu porciju, obara, sve njihovi lokal specijalitetiStarhemberg wrote:Istina, naša kuhinja je za njihovu nedostižan pojam.Leviathan2 wrote:onda nisi jeo njemacku hranu, jebote kebab i wurst, to kao da ides u mekdonalds
To izumire, koliko se Nijemaca tako hrani? Ne znaju više kvalitetno jesti kao njihovi stari.Leviathan2 wrote:bio sam u jednom njemackom selu, oko minkena prije 20 dana, isli ja i gigi i gigi ko zadnji idiot trazi talijanski restoran, srecom nije bilo pa smo usli u njemacki, restoran ko iz lugarnice, konobari i konobarice u onim hozama i suknjicama, ono narodnjacka nosnja, a klopa, jebote ja koji inace sam asket po pitanju jela sam trazio jos jednu porciju, obara, sve njihovi lokal specijalitetiStarhemberg wrote:Istina, naša kuhinja je za njihovu nedostižan pojam.Leviathan2 wrote:onda nisi jeo njemacku hranu, jebote kebab i wurst, to kao da ides u mekdonalds
Guest- Guest
ja isto par dana u njemačkoj bio turistički, doslovno nisam nigdje vidio njemački restoran.. uglavnom turci, španjolci, portugalci, grci, talijani, čak i hrvati.. nigdje švaba što se tiče ishrane..
valjda njemci koliko su efikasni u industriji toliko su drljavi u hrani..
dok ovi mediteranski narodi obrnuto :D
Guest- Guest
oni dosta povrća jedu, kad sam bio kod tetka, pun tanjur kiselog kupusa, kaže, nisu nas englezi bez veze zvali Krauts
Kebap treba zakonom zabraniti. U starti si se siješio velikog broja musa.
samo potražiš Biergarten sljedeći put..preko_vode_do_slobode wrote:ja isto par dana u njemačkoj bio turistički, doslovno nisam nigdje vidio njemački restoran.. uglavnom turci, španjolci, portugalci, grci, talijani, čak i hrvati.. nigdje švaba što se tiče ishrane..
Bio sam i ja... valja im pivo, to je ok, hrana druga priča...
Guest- Guest
ali što asila govori, ako se ovako nastavi, za 20 godina neće se nitko ni sjećati više da su to bili Engleski, Njemački gradovi i tlo, zemlja, hektolitre krvi su zagnojili tukući jedni druge Englezi i Njemci, a danas padaju šaptom..
joda nisi bio po selima, jebo ove po gradovima, mene gigi zajebe i vodi na pizzu u Hagenu, udjemo a unutra neki Sikhi rade pizzu, ebo sam mu oca imaterpreko_vode_do_slobode wrote:ja isto par dana u njemačkoj bio turistički, doslovno nisam nigdje vidio njemački restoran.. uglavnom turci, španjolci, portugalci, grci, talijani, čak i hrvati.. nigdje švaba što se tiče ishrane..
nece potrajat 20 godina, poklace se oni s arapima i prijekic wrote:ali što asila govori, ako se ovako nastavi, za 20 godina neće se nitko ni sjećati više da su to bili Engleski, Njemački gradovi i tlo, zemlja, hektolitre krvi su zagnojili tukući jedni druge Englezi i Njemci, a danas padaju šaptom..
ma nebih ja ni na to nasjeo, al sam nasjeo na ono, specijaliteti tipici italiani, i onda na jebeno pravilnom talijanskom spisak, mislim ajd cak su i gigija zajebali koji je talijan, ja izmedju ostalih govorim talijanski odlicno i brzo uocavam netalijane, al ovo je zajebalo i mene i gigija, ko i cevapcici u zurichu, ja se nadao da je bar shiptar, kuratz siptar, juznoamerikanac, upickumaterinukic wrote:Leviathan2 wrote:joda nisi bio po selima, jebo ove po gradovima, mene gigi zajebe i vodi na pizzu u Hagenu, udjemo a unutra neki Sikhi rade pizzu, ebo sam mu oca imater
a to je pravilo, vani sve okičeno talijanskim bojama, pizza mama mia, a unutra sve pakiji mješaju tijesto xD
Netko i to mora.kic wrote:Fénix wrote:Sad sam shvatio odakle onaj nadimak "Đoda kebab".
jebo oca, izdo bi nas za 5 min da rat počne muslimanima, on bi trejdo s njima preko naših leđa
Guest- Guest
ma daj đoda, osim toga pravi kebab mora imati ovčetine, ja u švabiji nisam jeo takavpreko_vode_do_slobode wrote:kebab je bolji nego njemačka hrana šta jest da jest.. kebab u njemačkoj kod turčina mi je bio vrh
Kermit-
2014-04-17
imaš, samo ti si tražio Mekić pa pojeo kebab, osim toga nemaš para ti za restoranepreko_vode_do_slobode wrote:ja isto par dana u njemačkoj bio turistički, doslovno nisam nigdje vidio njemački restoran.. uglavnom turci, španjolci, portugalci, grci, talijani, čak i hrvati.. nigdje švaba što se tiče ishrane..
Kermit-
2014-04-17
biegarten i brauhauskic wrote:samo potražiš Biergarten sljedeći put..preko_vode_do_slobode wrote:ja isto par dana u njemačkoj bio turistički, doslovno nisam nigdje vidio njemački restoran.. uglavnom turci, španjolci, portugalci, grci, talijani, čak i hrvati.. nigdje švaba što se tiče ishrane..
Kermit-
2014-04-17
ne volim pakistance, to je u većini slučajeve neviđeni pedersko-vehabijski lopovski ciganski ološ, još oni iz bangladeša nekako jer su većinom skromni i sretni što su pobjegli iz delte, ali ovi Karaći bojsi su živa prijevarakic wrote:Leviathan2 wrote:joda nisi bio po selima, jebo ove po gradovima, mene gigi zajebe i vodi na pizzu u Hagenu, udjemo a unutra neki Sikhi rade pizzu, ebo sam mu oca imater
a to je pravilo, vani sve okičeno talijanskim bojama, pizza mama mia, a unutra sve pakiji mješaju tijesto xD
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Islanđani IN , Englezi OUT
» Nestali
» Otisli Englezi na kvasinu
» Englezi: Hrvatski Rasisti
» Nestali-rezime
» Nestali
» Otisli Englezi na kvasinu
» Englezi: Hrvatski Rasisti