OBLJETNICA BLEIBURGA: Karamarko, Reiner, Hasanbegović i Kovač položili vijence u Teznom
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: OBLJETNICA BLEIBURGA: Karamarko, Reiner, Hasanbegović i Kovač položili vijence u Teznom
gargamel0101 wrote:Kažu bilo 20000 ljudi. Baš lijepo. U Jasenovcu 3 tisuće i još su morali zvati pojačanje iz Srbije i RS.
tovar.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: OBLJETNICA BLEIBURGA: Karamarko, Reiner, Hasanbegović i Kovač položili vijence u Teznom
Dovode do razaranja i smrti. U običnoj kavanskoj tučnjavi nastanu materijalna šteta i "zdravstvene tegobe", da ne spominjemo neke intenzivnije sukobe.michaellcmacha wrote:šta fali sukobima...
Ako treba kao obranu, jasno da je sukob nužan, no ne treba ga priželjkivati ili izazivati. Osim ako sukob nije na tuđem.michaellcmacha wrote:a mržnja je pak precijenjena, ja recimo tu od vas proletera i pošumljivača ni jednog ne mrzim, al bi se bez beda s vama sukobio, makar vas i ne bilo nakon tog... ;))))
Meni je najbolje kako se oni pokrivaju po temama. U tri smjene.sitting_bull wrote:michaellcmacha wrote:šta fali sukobima.... a mržnja je pak precijenjena, ja recimo tu od vas proletera i pošumljivača ni jednog ne mrzim, al bi se bez beda s vama sukobio, makar vas i ne bilo nakon tog... ;))))
egzekucija, veliš.
domoljubno i kršćanski...
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Reiner,Hasanbegović,Bandić poslali oštre poruke za godišnjicu Srebrenice
» Kovač: Ako je netko u životu pokazao da je borac protiv korupcije, to je Tomislav Karamarko
» '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
» Obljetnica:27 obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Pologu kod Širokog Brijega
» Reiner,Hasanbegović,Bandić poslali oštre poruke za godišnjicu Srebrenice
» Kovač: Ako je netko u životu pokazao da je borac protiv korupcije, to je Tomislav Karamarko
» '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
» Obljetnica:27 obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Pologu kod Širokog Brijega
Page 5 of 5