OBLJETNICA BLEIBURGA: Karamarko, Reiner, Hasanbegović i Kovač položili vijence u Teznom
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: OBLJETNICA BLEIBURGA: Karamarko, Reiner, Hasanbegović i Kovač položili vijence u Teznom
Misliš kao ti kad je u pitanju Jasenovac?Noor wrote:Ero wrote:Mogli su ići, a nisu, za razliku od tebe koji si mogao, a nisi smio.sitting_bull wrote:na ovoj se temi vidi koliko lažnih domoljuba ima.
umjesto da su u bleiburgu, oni sjede doma i drkljaju po računalima...
Znaci isti su ko i ti...domoljubno drkate po tastaturama
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: OBLJETNICA BLEIBURGA: Karamarko, Reiner, Hasanbegović i Kovač položili vijence u Teznom
Ne, deda...ne mislim. Prosli vikend sam bilaEro wrote:Misliš kao ti kad je u pitanju Jasenovac?Noor wrote:Ero wrote:Mogli su ići, a nisu, za razliku od tebe koji si mogao, a nisi smio.sitting_bull wrote:na ovoj se temi vidi koliko lažnih domoljuba ima.
Guest- Guest
Stazama revolucije...Noor wrote:Ne, deda...ne mislim. Prosli vikend sam bilaEro wrote:Misliš kao ti kad je u pitanju Jasenovac?Noor wrote:Ero wrote:Mogli su ići, a nisu, za razliku od tebe koji si mogao, a nisi smio.sitting_bull wrote:na ovoj se temi vidi koliko lažnih domoljuba ima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U buducnost :)vuksadinare wrote:Stazama revolucije...Noor wrote:Ne, deda...ne mislim. Prosli vikend sam bilaEro wrote:Misliš kao ti kad je u pitanju Jasenovac?Noor wrote:Ero wrote:Mogli su ići, a nisu, za razliku od tebe koji si mogao, a nisi smio.sitting_bull wrote:na ovoj se temi vidi koliko lažnih domoljuba ima.
Guest- Guest
yebe Noor i ne vadi, ero u vucina na aparatima
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
šta fali sukobima.... a mržnja je pak precijenjena, ja recimo tu od vas proletera i pošumljivača ni jednog ne mrzim, al bi se bez beda s vama sukobio, makar vas i ne bilo nakon tog... ;))))
2015-08-08
hm....hmLeviathan2 wrote:yebe Noor i ne vadi, ero u vucina na aparatima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aj dobro, izbacimo eru :Dvuksadinare wrote:hm....hmLeviathan2 wrote:yebe Noor i ne vadi, ero u vucina na aparatima
Pa je... Zato je Tito i uzeo mjeru Draži a četnici i dan danas po Srbiji traže njegov grob. Zato su ih partizani i razbucali ko beba zvečku na Neretvi gdje su se četnici odazvali pozivu talijana kako bi sjebali partizane. Zato četnici i jesu rame uz rame s ustašama bježali prema Bleiburgu... Zato četnici i jesu rame uz rame s Nijemcima sudjelovali u pokušaju likvidacije Tita u akciji zvanoj Konjićev skok iliti Desant na Drvar.Ero wrote:
U početku me je čudilo zašto nema parastosa za četnike, a onda sam se sjetio da su oni antifašisti, pa ne bi bilo zgodno.
Koliko ono bijaše žrtava tamo? 700.000?Noor wrote:Ne, deda...ne mislim. Prosli vikend sam bilaEro wrote:Misliš kao ti kad je u pitanju Jasenovac?Noor wrote:Ero wrote:Mogli su ići, a nisu, za razliku od tebe koji si mogao, a nisi smio.sitting_bull wrote:na ovoj se temi vidi koliko lažnih domoljuba ima.
Kako da ti išta vjerujem...
michaellcmacha wrote:šta fali sukobima.... a mržnja je pak precijenjena, ja recimo tu od vas proletera i pošumljivača ni jednog ne mrzim, al bi se bez beda s vama sukobio, makar vas i ne bilo nakon tog... ;))))
Ne bih se kladio da sam na tvom mjestu drotu ustaški. Zagnojimo njivu s tobom. Neš se ni okrenut već će tratinčice rasti.
Guest- Guest
Ne mogu u ovo doba čitat te tvoje kobasice od rečenica...provocator wrote:Pa je... Zato je Tito i uzeo mjeru Draži a četnici i dan danas po Srbiji traže njegov grob. Zato su ih partizani i razbucali ko beba zvečku na Neretvi gdje su se četnici odazvali pozivu talijana kako bi sjebali partizane. Zato četnici i jesu rame uz rame s ustašama bježali prema Bleiburgu... Zato četnici i jesu rame uz rame s Nijemcima sudjelovali u pokušaju likvidacije Tita u akciji zvanoj Konjićev skok iliti Desant na Drvar.Ero wrote:
U početku me je čudilo zašto nema parastosa za četnike, a onda sam se sjetio da su oni antifašisti, pa ne bi bilo zgodno.
Kažem ti da me čudi da SPC ne održava parastose za poginule četnike,
koji su su također stradali na Bleiburgu i na križnim putevima.
Pa još su i antifašisti kao i vi i ništa. Mogli ste barem vi doći danas na Bleiburg
i pokloniti se žrtvama brothers in arms.
vjeruj - ne vjeruj...meni svejednoEro wrote:Koliko ono bijaše žrtava tamo? 700.000?Noor wrote:Ne, deda...ne mislim. Prosli vikend sam bilaEro wrote:Misliš kao ti kad je u pitanju Jasenovac?Noor wrote:Ero wrote:Mogli su ići, a nisu, za razliku od tebe koji si mogao, a nisi smio.sitting_bull wrote:na ovoj se temi vidi koliko lažnih domoljuba ima.
Kako da ti išta vjerujem...
nego, s kojim brojem poklanih si ti... ono.. al full zadovoljan?
Guest- Guest
Ma kakvi, on je mEROtoran. Razvaljuje argumentima, pouzdanim i provjerenim informacijama, slikopisima i brojkama.Leviathan2 wrote:aj dobro, izbacimo eru :Dvuksadinare wrote:hm....hmLeviathan2 wrote:yebe Noor i ne vadi, ero u vucina na aparatima
Guest- Guest
bil se ti kladio ili ne bi, napisano je činjenica.... mržnje bez, al da bi fasovali to je ziher bez jebemti. možete samo Franji zahvaliti što vam je ostavio lufta za kurčenje....Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:šta fali sukobima.... a mržnja je pak precijenjena, ja recimo tu od vas proletera i pošumljivača ni jednog ne mrzim, al bi se bez beda s vama sukobio, makar vas i ne bilo nakon tog... ;))))
Ne bih se kladio da sam na tvom mjestu drotu ustaški. Zagnojimo njivu s tobom. Neš se ni okrenut već će tratinčice rasti.
2015-08-08
Ero wrote:Mogli su ići, a nisu, za razliku od tebe koji si mogao, a nisi smio.
moglo bi se usporediti s domoljubnim kvorumom u saboru: mogli su domoljubi doći, ali nisu. za razliku od oporbe koja je cijela otišla od domoljuba.
osobno sam na bleiburgu bio više puta nego ti i cijela tvoja svita, tako da ovo "nisi smio" je za sažaljiv podsmjeh...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Kažem ti da me čudi da SPC ne održava parastose za poginule četnike,
koji su su također stradali na Bleiburgu i na križnim putevima.
po tvojim teorijama ispada kako su četnici premandureni u partizane (pop đujic&co) prvo pobijali ustaše, a onda su poubijali i sami sebe kako bi ispali žrtve!
to ti je sinulo kad su ti se ona dva atoma sive tvari sudarila u zrakopraznom prostoru???
sitting_bull-
2015-09-28
michaellcmacha wrote:šta fali sukobima.... a mržnja je pak precijenjena, ja recimo tu od vas proletera i pošumljivača ni jednog ne mrzim, al bi se bez beda s vama sukobio, makar vas i ne bilo nakon tog... ;))))
egzekucija, veliš.
domoljubno i kršćanski...
sitting_bull-
2015-09-28
gargamel0101 wrote:Kažu bilo 20000 ljudi. Baš lijepo. U Jasenovcu 3 tisuće i još su morali zvati pojačanje iz Srbije i RS.
tovar.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Reiner,Hasanbegović,Bandić poslali oštre poruke za godišnjicu Srebrenice
» Kovač: Ako je netko u životu pokazao da je borac protiv korupcije, to je Tomislav Karamarko
» '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
» Obljetnica:27 obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Pologu kod Širokog Brijega
» Reiner,Hasanbegović,Bandić poslali oštre poruke za godišnjicu Srebrenice
» Kovač: Ako je netko u životu pokazao da je borac protiv korupcije, to je Tomislav Karamarko
» '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
» Obljetnica:27 obljetnica zaustavljanja tenkova JNA u Pologu kod Širokog Brijega
Page 4 of 5