'' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
Page 1 of 1
'' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
http://www.jutarnji.hr/karamarko--vidio-sam-fotografije--nikakav-ustaski-znak-se-ne-vidi--hasanbegovic-je-antifasist--ostaje-u-vladi--a-sve-je-ovo-inscenirano--kao-i-s-crnojom-/1518882/
Iz teksta:
Titov general, general onoga kojemu ovi žele uzeti naziv trga u Zagrebu, general koji je bio revolucionar i koji se borio uz Tita za što?...
Iz teksta:
"Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, ne želim ulaziti u detalje, ono što je osnovno je da je danas Hasanbegović rekao izjavu u kojoj je rekao da je antifašist, mi smo dokazani antifašisti, našu stranku je osnovao general i čovjek koji se borio protiv toga", kaže Karamarko i dodao da su i antitotalitaristi.
Titov general, general onoga kojemu ovi žele uzeti naziv trga u Zagrebu, general koji je bio revolucionar i koji se borio uz Tita za što?...
red wolf-
2016-02-10
Re: '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
Hasanbegovićevu stranku sigurno nije osnovao Titov general.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: '' KARAMARKO 'Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, Hasanbegović je antifašist, ostaje u Vladi, a sve je ovo inscenirano, kao i s Crnojom' ''
jastreb wrote:Hasanbegovićevu stranku sigurno nije osnovao Titov general.
red wolf-
2016-02-10
budaletina karamarko pokušava relativizirati pizdarije koje je zakuhao, jer nema spora kako je upravo karamarko izabrao i crnoju i hasu za ministre. dakle, pokušava opravdati sebe, a ne likove koje izabrao...
smiješno i žalosno je što karamarko kaže kako je netko iscenirao da se crnoja lažno prijavio na adresu na kojoj nije, netko je iscenirao namjenski kredit koji se namjenski ne koristi, netko je iscenirao dodjelu zemljišta u samoboru za koju crnoja kaže kako može s njom i s novcem od namjenskog kredita što hoće, na put oko svijeta!!!
crni marko, ti uistinu misliš kako je hrvatski puk nakupina idiota kojem možeš lagati u oči kako ti se prohtije???
smiješno i žalosno je što karamarko kaže kako je netko iscenirao da se crnoja lažno prijavio na adresu na kojoj nije, netko je iscenirao namjenski kredit koji se namjenski ne koristi, netko je iscenirao dodjelu zemljišta u samoboru za koju crnoja kaže kako može s njom i s novcem od namjenskog kredita što hoće, na put oko svijeta!!!
crni marko, ti uistinu misliš kako je hrvatski puk nakupina idiota kojem možeš lagati u oči kako ti se prohtije???
sitting_bull-
2015-09-28
ti nikako da se izjasniš, jel tvoj đedo bio na tečaju za fašistu kod fra filipa.... za nedaj bože... ;)
2015-08-08
Similar topics
» Karamarko: Hase je iskreni antifašist, ja sam antifašist, osnovao nas je antifašist
» Timmy Orešković: Hasanbegović je antifašist, bit će sjajan mnistar
» Netko je na Balasevicevom celu na muralu u Srbiji nacrtao ustaski znak
» Ustaska Crna Gora!Usred Crne Gore ustaski znak
» KARAMARKO 'Ja sam antifašist, antikomunist i antitotalitarist. Nadam se da razumijete što to znači'
» Timmy Orešković: Hasanbegović je antifašist, bit će sjajan mnistar
» Netko je na Balasevicevom celu na muralu u Srbiji nacrtao ustaski znak
» Ustaska Crna Gora!Usred Crne Gore ustaski znak
» KARAMARKO 'Ja sam antifašist, antikomunist i antitotalitarist. Nadam se da razumijete što to znači'
Page 1 of 1