ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Orešković na Bleiburškom polju: Svaka žrtva zaslužuje poštovanje

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Orešković na Bleiburškom polju: Svaka žrtva zaslužuje poštovanje - Page 4 Empty Re: Orešković na Bleiburškom polju: Svaka žrtva zaslužuje poštovanje

Post by Kermit 14/5/2016, 10:57

Sora wrote:Pružali su otpor jer su imali takvo naređenje
I tocno se zna tko je i zasto tako odlučio. Ali se to ne uci danas.
I ne uci se o zlodjelima koje su činili pri povlačenju .
Pružali su otpor zbog debila Pavelića koji umjesto da se dogovorio sa saveznicima i predao vojsku, pohapsio one koji su dogovarali a onda prvi utekao, nadripisar i nadrirevolucionar koji je postao ubojica i izdajica

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Orešković na Bleiburškom polju: Svaka žrtva zaslužuje poštovanje - Page 4 Empty Re: Orešković na Bleiburškom polju: Svaka žrtva zaslužuje poštovanje

Post by dzango 14/5/2016, 11:12

asilovski wrote:
dzango wrote:
asilovski wrote:
dzango wrote:
asilovski wrote:Tima su mogli odvući i na Ravnu Goru krele kurca ne bi znao gdje je...
Mogli su. Ali kako će posle sa Ravne Gore?
Četnici bi s obzirom na vokabular mislili da im je neko iz kraljevske obitelji došao u posetu
Ono jest. Dođe Crnac iz Afrike da igra fudbal i za nekoliko godina bolje nauči jezik od našeg princa i vašeg premijera.
nakon 6 mjeseci Tim još gore priča jezik, ja ne znam gdje je on bio CEO ali je dibi dus za jezik koji je s obzirom da je imenovan za gubernatora morao barem malo svladati

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Ero 14/5/2016, 11:27

dzango wrote:

Eto ga skoro pa ko  Ingrid Antičević u EU parlamentu.... :D

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Yehudi 14/5/2016, 22:43

Ero wrote:Na Križnom putu je  bez suda ubijeno između 80 i 90.000 zarobljenika. To su procjene. 

Sve ostalo su partizanske priče za đake prvake.

Na Križnom putu je  bez suda ubijeno između 80 i 90.000 zarobljenika. To su procjene. 

Sve ostalo su partizanske priče za đake prvake.

E pijanduro kukavička i bježancu.............najviše 35 000 smradova se tamo predalo dižući u zrak gaće zasrane od straha.

Inače si m na -ignore- ali pošto vidim da mi se muvaš okko guzice, da ti rečem..............PREKINI LAGATI- ...KUKAVICO JADNA

Kakvih 8-90 000-------------------------čega to.....................................krvnih zrnaca " R1N1 " -Sarmatskih ?

dobro nisi rekao da je stradalo ------STOTINE TISUĆA - lol! KAO ŠTA JE ONAJ BIJEDNIK  --HEBRANG--- izzjavio da je 

pobijeno na - Golom otoku - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iebate  kretena  lažljivih 

A tko si ti opće da takve podvale tu plasiraš -- "Ero"------------Bosanac, poturčeni koji nemaš nikakve veze sa Hrvatskom,

Iz BIH si utekao u SLo i nikada nisi bio Hrvatski državlajnin............samo Jugoslaven!

Davno je prošlo vrijeme - dijaspore - Hrvatska postoji.............a ti si fulao svoj život u ništa.

Jedino šta ti je preostalo je sada  bacati upljuvke iz Slovenije..........................okani se toga.

PS - I dalje si na -ignore- dok se ne opametiš..............................znači do smrti................
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 14/5/2016, 22:59

provocator wrote:
Ero wrote:
provocator wrote:
Yebiga, znam da se od Bleiburga uspio napraviti mit i da se mnogi suzdržavaju pristati uz istinu... A istina je da nikakvih likvidacija na Bleiburškom polju nije bilo, a kad toga nije bilo, onda nema ni jednog jedinog razloga za komemoraciju na Bleiburškom polju. Osim pristajanja uz ustaški mit.
Bleiburg je bio početak kalvarije duge 50 godina.
Tko to ne razumije mora biti ili glup ili zloban, a najvjerojatno je da je oboje u pitanju.
Daj ero ne brij... kaj si na lijekovima ili si se napušil?

Kalvarija duga 50 godina... O krvi ti glistine... I onda se upalilo svjetlo, zajalo sunce, Hrvatice, Hravati i "državljani Hrvatske" počeli su disati punim plućima čisti hrvatski zrak. Došli rvatine na vlast pa krenuli u pljačku, rasprodaju i farbanje tunela... Eto čak je i jedan Zvonko Bušić uspio tolike godine preživjeti najgore američke kazamate ali ovu modernu, suverenu, samostalnu i neovisnu Hrvatsku nije.

Nemrem te više čitati... Idem malo pesa prošetati i jedan Heneken si zviznuti. Druže ero rado bi to jaš maloprao ali dosadan si brate i laprdaš bedstoće... Stoga druže ero ZDRAVO! Ostani na straži dok se ja ne vratim.  ;)

Orešković na Bleiburškom polju: Svaka žrtva zaslužuje poštovanje - Page 4 Heineken-Open-Your-World

To je to--------------------------SF   SN

Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 14/5/2016, 23:02

Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 14/5/2016, 23:02

Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 14/5/2016, 23:22

provocator wrote:
Ero wrote:
provocator wrote:
Yebiga, znam da se od Bleiburga uspio napraviti mit i da se mnogi suzdržavaju pristati uz istinu... A istina je da nikakvih likvidacija na Bleiburškom polju nije bilo, a kad toga nije bilo, onda nema ni jednog jedinog razloga za komemoraciju na Bleiburškom polju. Osim pristajanja uz ustaški mit.
Bleiburg je bio početak kalvarije duge 50 godina.
Tko to ne razumije mora biti ili glup ili zloban, a najvjerojatno je da je oboje u pitanju.

Daj ero ne brij... kaj si na lijekovima ili si se napio ..

Eto čak je i jedan Zvonko Bušić uspio tolike godine preživjeti najgore američke kazamate ali ovu modernu, suverenu, samostalnu i neovisnu Hrvatsku nije.

Nemrem te više čitati... Idem malo pesa prošetati i jedan Heneken si zviznuti.

Druže ero rado bi to jaš maloprao ali dosadan si brate i laprdaš bedstoće...

Stoga druže ero ZDRAVO! Ostani na straži dok se ja ne vratim.  ;)

Za boldano imaš pivu druže ..........................ma šta jednu,  pakiranje  Heinekena ti plaćam prvom prilikom.

:^0
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 15/5/2016, 01:08

pablo_escobar wrote: 1 - Cast i slava hrvatskoj vojsci partizanima

2 -i njihovina od srca zelim duge iteske bolesti

1- Čast i slava hrvatskim Partizanima

2-  I tebi sinko
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 15/5/2016, 01:14

Yehudi wrote:

2-  I tebi sinko
jel nisi ti reko jednom prilikom da si ti došo iz dijaspore i to ko full plaćenik.... pitam onako usput....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Yehudi 15/5/2016, 01:26

michaellcmacha wrote:
Yehudi wrote:

2-  I tebi sinko
jel nisi ti reko jednom prilikom da si ti došo iz dijaspore i to ko full plaćenik.... pitam onako usput....

Da . .............reko.....jesam.

Nakon 8 god boravka u Njemačkoj, sletio sam na Pleso svojom voljom i nedugo zatim ušao u postrojbu HV.

I da, došao sam jer sam želio, u svome životu,  proživiti rat, sudjelovati u ratu.

Prilika mi se pružila i ostvario sam šta sam želio. Jednako kao ta sam želio otići iz Jugoslavije u Njemačku, Berlin,

proputovati Europu, biti tamo di sam od malena želio.................

Zar ti nisi imao snove, želje......i zar ih nisi pokušao realizirati.

Kako glasi tvoj sljedeće pitanje. Imam li ja pravo na jeddno bonus pitanje a 

bez da se idemo profilirati.............i ostalo

I imaj u vidu da  si jedan od rijetkih "ekstremista " koji su poštedjeni ignore statusa.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 15/5/2016, 01:39

puca mi krc u kojem sam ti statusu... a to čem svako malo daješ naglasak vrijedi i za tebe. većina je vas odavno isprofilirana, tak da čemu ponavljat radnju kad se ionako niš nije promijenilo.... a je, ako je itko ekstremist onda sam to uistinu ja... ekstremizam ima i mjernu jedinicu po meni....;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Ero 15/5/2016, 02:18

@Yehudi

Postoje stvari na koje ti ne možeš utjecati, zato ti na neke tvoje nesuvisle komentare ne odgovaram. 
Ne reče li ti da sam na ignore? Drži se toga.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/5/2016, 09:26

uvijek me impresionira koliko su domoljubi glasni kad su u čoporu...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/5/2016, 09:33

sitting_bull wrote:uvijek me impresionira koliko su domoljubi glasni kad su u čoporu...
Ja sam solo igrac i prcam vas
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 15/5/2016, 09:37

vuksadinare wrote:
sitting_bull wrote:uvijek me impresionira koliko su domoljubi glasni kad su u čoporu...

Ma izaditeiz ULOGA ITTAZITE SEBE I SVOJU BIT.
Ona je u istini ne lažima :cru

2014-04-29

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/5/2016, 09:43

vuksadinare wrote:

ti si onaj samotnjak što zavija iz pustopoljine?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/5/2016, 09:43

Sora wrote:
vuksadinare wrote:

Ma izaditeiz ULOGA ITTAZITE SEBE I SVOJU BIT.
Ona je u istini ne lažima :cru
Nemoj..da te prcam
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 09:44

Fuk??..Ti bi vremesnu soru Prco??..pa ebem mu misha.,.daj,nabavi ti bogumdani nes mlado..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/5/2016, 09:44

sitting_bull wrote:
vuksadinare wrote:

ti si onaj samotnjak što zavija iz pustopoljine?
E to to....takvi su najjebeniji,nepredvidljivi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/5/2016, 09:45

bogomdani wrote:Fuk??..Ti bi vremesnu soru Prco??..pa ebem mu misha.,.daj,nabavi ti bogumdani nes mlado..
...ona je koka koja se dugo kuha..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics