Da je Ivica Račan živ...
Page 1 of 1
Da je Ivica Račan živ...
[size=49]Presicu SDP-ovih veterana čuvalo šest policajaca: Da je Ivica Račan živ, stao bi na našu stranu[/size]
- Da je Ivica Račan živ, stao bi na našu stranu, a ne na one koji pucaju u SDP. Ideološke razmirice koje se spominju kao razlog našeg raspuštanja nemaju veze s ničim. Ovo je revanšistički potez, ovo je suđenje bezmogućnošću obrane, ovo je akrobacija. Neću reći da je ovo staljinizam, ali... - kazao je Marin Jurjević, istaknuti čelnik raspuštene organizacije SDP-a na presici održanoj u parku na Bačvicama, nedaleko od splitskih prostorija stranke, na kojoj su još sudjelovali veterani stranke Veljan Radojković i Boris Ćurković, te Zdravko Mulić.
- Nažalost, ovoga puta dao je glupljima da kolo vode, da odlučuju i žednog ga pređu preko vode, čime je kompromitirao i svoju poziciju - poentirao je Jurjević, koji pak nije želio reći tko su po njemu spomenuti glupani.
Radojković je kazao kako je zbog svega emotivno potresen, ali da mu ne pada na pamet moliti da ga se primi natrag u stranku, koju će uvijek nositi u srcu, a Ćurković još jednom kazao kako ovakva odluka nema veze sa Statutom stranke.
Recimo i to kako su presicu "čuvali" šest policajaca u civilu, no nikome nije bilo jasno zbog čega, kao i tko ih je pozvao.
- Da je Ivica Račan živ, stao bi na našu stranu, a ne na one koji pucaju u SDP. Ideološke razmirice koje se spominju kao razlog našeg raspuštanja nemaju veze s ničim. Ovo je revanšistički potez, ovo je suđenje bezmogućnošću obrane, ovo je akrobacija. Neću reći da je ovo staljinizam, ali... - kazao je Marin Jurjević, istaknuti čelnik raspuštene organizacije SDP-a na presici održanoj u parku na Bačvicama, nedaleko od splitskih prostorija stranke, na kojoj su još sudjelovali veterani stranke Veljan Radojković i Boris Ćurković, te Zdravko Mulić.
Jurjević je također kazao kako ga iznimno čudi ovakav potez predsjednika stranke Zorana Milanovića, budući ga drži izuzetno inteligentnim političarom.
- Nažalost, ovoga puta dao je glupljima da kolo vode, da odlučuju i žednog ga pređu preko vode, čime je kompromitirao i svoju poziciju - poentirao je Jurjević, koji pak nije želio reći tko su po njemu spomenuti glupani.
Radojković je kazao kako je zbog svega emotivno potresen, ali da mu ne pada na pamet moliti da ga se primi natrag u stranku, koju će uvijek nositi u srcu, a Ćurković još jednom kazao kako ovakva odluka nema veze sa Statutom stranke.
Recimo i to kako su presicu "čuvali" šest policajaca u civilu, no nikome nije bilo jasno zbog čega, kao i tko ih je pozvao.
Guest- Guest
Re: Da je Ivica Račan živ...
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/312417/sdp-ovi-veterani-ako-nas-izbace-necemo-ni-moliti-ni-trcati-da-nas-vrate
Guest- Guest
Jurjević je također kazao kako ga iznimno čudi ovakav potez predsjednika stranke Zorana Milanovića
Milanović im ga ne vadi......hehe
Milanović im ga ne vadi......hehe
Guest- Guest
Gluposti, Račan da je živ ne bi se s njima zajebavo nego bi išo na kemoterapiju.
dobro ovog bi ja jurjevica znas sto....taj je bas komunac..necak ante jurjevica baje..gospodara smrti i zivota u splitu u bivsoj jugi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Katastrofa našta liči taj SDP, opet će se da raspadne ko 1990 na hdz i sdp, ovaj puta na četvero. Što je najgore još će im narod uvalit za 4 godine vlast kad im bude dosta Petrova i Timova.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
....sjecam se kad ej njegov stric napao torcidu krajem osamdesetih..'leglo nacionalistickih prijestupnika,banda...siritelji ustastva...'Brain32 wrote:...pressice bi trajale 6-8 sati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Brain32 wrote:...pressice bi trajale 6-8 sati.
duplo kraće od hasine
Guest- Guest
haha,taman sam htjela reci..dok bi krenuo,pa vadi rijec po rijec..na kraju nista ne razumijes..izgubis se putem :DBrain32 wrote:...pressice bi trajale 6-8 sati.
2014-04-12
tako nekako ce i bit..neki gledaju uske interese,naivcine misle da ima razlika..i tako..;-)udba wrote:Katastrofa našta liči taj SDP, opet će se da raspadne ko 1990 na hdz i sdp, ovaj puta na četvero. Što je najgore još će im narod uvalit za 4 godine vlast kad im bude dosta Petrova i Timova.
2014-04-12
ajmeudba wrote:Gluposti, Račan da je živ ne bi se s njima zajebavo nego bi išo na kemoterapiju.
Ne znam kako mi je to promaknulo...
Brain32-
2014-04-15
ovo treba spremit u rubriku dobrih postova da se ne zaboravi :D
Bolje i njih dva nego Jakovina. Taj je naciju gušio aritmičnim uzimanjem daha u svojim izjavama.
Guest- Guest
Similar topics
» Kolinda putuje u Srbiju kako bi se ispričala Nikoliću što je SDP-ov Račan napustio kongres SKJ 90’
» Gorka istina za SDP,Mojmir Marjanović nekadašnji operativac KOS-a za Sjeverozapadnu Hrvatsku:'Tadašnji SDP-SKH i Račan su bez protivljenja predali oružje TO-a Hrvatske JNA'!
» Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
» Umro Ivica Osim
» Bivši i pokojni general JNA, Slovenac Konrad Kolšek:'Tuđman je bio dobar taktičar, Mesić je volio novac, Račan nije znao što hoće a Miloševića je zanimala diktatura.'
» Gorka istina za SDP,Mojmir Marjanović nekadašnji operativac KOS-a za Sjeverozapadnu Hrvatsku:'Tadašnji SDP-SKH i Račan su bez protivljenja predali oružje TO-a Hrvatske JNA'!
» Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
» Umro Ivica Osim
» Bivši i pokojni general JNA, Slovenac Konrad Kolšek:'Tuđman je bio dobar taktičar, Mesić je volio novac, Račan nije znao što hoće a Miloševića je zanimala diktatura.'
Page 1 of 1