Goldstein je završeni srednjoškolac
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Goldstein je završeni srednjoškolac
Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Drzava kojoj srednjoskolac pise povijest.
ista ona čija doministrica nema ni srednju.
Ali ima člansku iskaznicu HDZ a to vrijedi kao doktorat na Oxfordu
Guest- Guest
Eva wrote:Noor wrote:gargamel0101 wrote:
Drzava kojoj srednjoskolac pise povijest.
ista ona čija doministrica nema ni srednju.
Ali ima člansku iskaznicu HDZ a to vrijedi kao doktorat na Oxfordu
tako je.
Guest- Guest
Zato i je završio kako je završio. Slično će se desiti i Mesiću.Eva wrote:A Sanader poslao u Haag.
I ostalim kao što je on.
Svima slijede nagrade prema "zaslugama".
Ero wrote:Zato i je završio kako je završio. Slično će se desiti i Mesiću.Eva wrote:A Sanader poslao u Haag.
I ostalim kao što je on.
zato sad čekamo nagradu za karamarka.
Guest- Guest
Vidim, evo i Karamarku račun stiže na naplatu. Uskoro će i ovoj dami u crvenom.
Guest- Guest
je'l ova baba ili deda...mislim na ovu lijevo od sanaderaEva wrote:Vidim, evo i Karamarku račun stiže na naplatu. Uskoro će i ovoj dami u crvenom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ta je već otpisana. Sad je na redu ova u crvenome, nju još treba otpravit, i svi Gotovinini krvnici će dobit kaj ih ide.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
je'l ova baba ili deda...mislim na ovu lijevo od sanadera
ajd, jednom da se i ja složim s tobom
Guest- Guest
...tu promasit ne mozesNoor wrote:vuksadinare wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:...tu promasit ne mozesNoor wrote:vuksadinare wrote:
pa, kad se o ovoj radi..i ne
negdje sam čula ili čitala da je karla lezbača, htjela je ševiti škare ožbolt, al joj ožbolt nije dala
Guest- Guest
vise bi joj jaca pasala..slicne su siNoor wrote:vuksadinare wrote:...tu promasit ne mozesNoor wrote:vuksadinare wrote:
pa, kad se o ovoj radi..i ne
negdje sam čula ili čitala da je karla lezbača, htjela je ševiti škare ožbolt, al joj ožbolt nije dala
2015-09-08
a ne, jaca je dama. kratka frizura nije mjerilo.
al, kad bolje razmisliš...u paru del ponte-ožbolt, ne znam koja bi imala koju ulogu
al, kad bolje razmisliš...u paru del ponte-ožbolt, ne znam koja bi imala koju ulogu
Last edited by Noor on 13/5/2016, 13:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
....aha....Noor wrote:a ne, jaca je dama. kratka frizura nije mjerilo.
2015-09-08
aha, sigurno. baš se nacrti kuće rade u glavi i odoka.jastreb wrote:Škola ,često puta ne mora imati nikakve veze sa tvojim znanjem.
Znam dečka samoukog zidara,koji građevinske planove čita ko strip i već u glavi ima nacrt i izgled buduće kuće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zar želiš reći da jastreb priča lovačke?!?kaja_333 wrote:aha, sigurno. baš se nacrti kuće rade u glavi i odoka.jastreb wrote:Škola ,često puta ne mora imati nikakve veze sa tvojim znanjem.
Znam dečka samoukog zidara,koji građevinske planove čita ko strip i već u glavi ima nacrt i izgled buduće kuće.
ne bi on nikad...
Načekat ćete se.Noor wrote:Ero wrote:Zato i je završio kako je završio. Slično će se desiti i Mesiću.Eva wrote:A Sanader poslao u Haag.
I ostalim kao što je on.
Ovo iz iskustva.
Jastreb je sad rekao istinu, samo nisu to građevinski planovi kakve vi zamišljate s onim kotama i mjerama, tlocrtima i statičkim proračunima. To su više onako natuknice za neku šupu ili garažu iza kuće. Tipa "5 metara od međe, cement 4:1 i daj iza da bude mjesta za alat i visine da stane Pežo s paketregerom na krovu i gore pet vreća kuruza da ne zapnem o vrata"Dread_Pirate_Roberts wrote:zar želiš reći da jastreb priča lovačke?!?kaja_333 wrote:aha, sigurno. baš se nacrti kuće rade u glavi i odoka.jastreb wrote:Škola ,često puta ne mora imati nikakve veze sa tvojim znanjem.
ne bi on nikad...
to je plan.
jebiga takve planove nije lako čitati i razumijeti...udba wrote:Jastreb je sad rekao istinu, samo nisu to građevinski planovi kakve vi zamišljate s onim kotama i mjerama, tlocrtima i statičkim proračunima. To su više onako natuknice za neku šupu ili garažu iza kuće. Tipa "5 metara od međe, cement 4:1 i daj iza da bude mjesta za alat i visine da stane Pežo s paketregerom na krovu i gore pet vreća kuruza da ne zapnem o vrata"Dread_Pirate_Roberts wrote:zar želiš reći da jastreb priča lovačke?!?kaja_333 wrote:aha, sigurno. baš se nacrti kuće rade u glavi i odoka.jastreb wrote:Škola ,često puta ne mora imati nikakve veze sa tvojim znanjem.
ne bi on nikad...
to je plan.
Ero wrote:Načekat ćete se.Noor wrote:Ero wrote:Zato i je završio kako je završio. Slično će se desiti i Mesiću.Eva wrote:A Sanader poslao u Haag.
I ostalim kao što je on.
Ovo iz iskustva.
šta još nisi dobio orden od ljubljanske bojne?
Guest- Guest
To te znanje može voditi samo do određene granice. Kad nalete na nekoga tko ima formalno znanje i još kuži materiju (čita nacrte itd...), onda gube posao-jastreb wrote:Škola ,često puta ne mora imati nikakve veze sa tvojim znanjem.
Dočim mnogi inženjeri građevinarstva (barem oni početnici) nemaju takvo znanje.
I u ratu često dolazi do izražaja talent,gdje neškolovani dečkić često u vojnim sposobnostima natkrili školovane oficire.
U stvari ima i jedna uzrečica koja glasi da su najgore stvari na svijetu general iz biblioteke i ona stvar iz apoteke.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Završeni izbori u Americi...
» Polovica splitskih maturanata je probala ‘travu‘, svaki šesti srednjoškolac već zalazi u kladionice
» Pelješki most u samom je finišu: Završeni radovi na površini i ispod mora
» Uzbuna među diplomatima: Goldstein i Paro prvi na udaru
» goldstein- Hrvatska je Tuđmanova fix ideja
» Polovica splitskih maturanata je probala ‘travu‘, svaki šesti srednjoškolac već zalazi u kladionice
» Pelješki most u samom je finišu: Završeni radovi na površini i ispod mora
» Uzbuna među diplomatima: Goldstein i Paro prvi na udaru
» goldstein- Hrvatska je Tuđmanova fix ideja
Page 3 of 4