Goldstein je završeni srednjoškolac
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Goldstein je završeni srednjoškolac
Tko? Goldstein?Eva wrote:Da mu je lako, onda bi završil neki fakultet. Sramota, skotil se na Trgu a ostal na srednjoj školi.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
PA mi barem ličimo na nešto. Krema ujutro, krema navečer, teretana itd...,a jadni Marcel završio sa tobom.Eva wrote:gargamel0101 wrote:Pa kažem da mu nije lako kad ga proganjaju napaljenice poput tebe.Eva wrote:Da mu je lako, onda bi završil neki fakultet. Sramota, skotil se na Trgu a ostal na srednjoj školi.
R.I.P MArcel
Ništa više nego kak pederi navaljuju na Jakovinu i Goldsteina. Samo vam vraćam bumerang, da i u vašoj štalici ima neobrazovanih bikova.
R.I.P Marcel
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pravi Modni mačak. Dobro da si konačno izašel iz ormara. Viš, kak čovjeku malo treba da se otvori.
Guest- Guest
Marc je vrhunski intelektualac. Kraus, Goldstajn i slični, ne zaslužuju ni da mu postole pucaju...Eva wrote:Kao i Marčelo bard desničarskog nounarstva. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.
Ne pretjerujem.
ALi ja se nikad nisam krio. Pa pogledaj me. Koji me židov ne bi htio.Eva wrote:Pravi Modni mačak. Dobro da si konačno izašel iz ormara. Viš, kak čovjeku malo treba da se otvori.
2015-07-23
Moraš priznati da Goldštajn i turbo limač bolje prolaze samnom nego marcel s tobom
2015-07-23
Ero wrote:Marc je vrhunski intelektualac. Kraus, Goldstajn i slični, ne zaslužuju ni da mu postole pucaju...Eva wrote:Kao i Marčelo bard desničarskog nounarstva. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.
Ne pretjerujem.
Ali, nažalost nema fakultet. Silna pamet ostala bez formalne potvrde. Kako jadno.
Rođen u ZG u centru grada a samo srednju ima
Guest- Guest
Profi židovi jako puno ulažu u obrazovanje. To je nešto što im nitko ne može oduzeti. I zato ih svi mrze.gargamel0101 wrote: Goldstein je završeni srednjoškolac
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A ti to znaš, šapnuo ti na uvce?Eva wrote:Kao i Marčelo
2015-08-15
jebal te marčelo u guzicuEva wrote:Kao i Marčelo bard desničarskog nounarstva. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.
Eva wrote:Evo ga, ode i Marčelo putem Ive Sanadera. HDZovci troši svoju djecu kao kurva kurtone.
Evo tri puta mi već blokira post. Naveo sam 3-4 njih iz adezeja, vlade i "državnika" koji su prepisivali diplomske radove,
"studirali " po 10 god -prometni faks- i jednu koja će za par god dobiti diplomu, čvarak jedan, upravo je upisala faks
a kada će ga završiti.......ne zna se. Ili joj je diploma već uručena unaprid
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A jesu oni profesori na fakultetu? I koliko si ti studirao?Yehudi wrote:Eva wrote:Evo ga, ode i Marčelo putem Ive Sanadera. HDZovci troši svoju djecu kao kurva kurtone.
Evo tri puta mi već blokira post. Naveo sam 3-4 njih iz adezeja, vlade i "državnika" koji su prepisivali diplomske radove,
"studirali " po 10 god -prometni faks- i jednu koja će za par god dobiti diplomu, čvarak jedan, upravo je upisala faks
a kada će ga završiti.......ne zna se. Ili joj je diploma već uručena unaprid
2015-08-15
Ne morš biti profesor na fakultetu a da bi "poučavao" nekoga.
Ja sam studirao 5 god.....................a ti?
PS - ja nisam prepisivao ničiji diplomski, nisam kupio diplomu i nisam je
na silu dobio kao neki koji prvo dodju na funkciju sa koje onda upišu faks
A baš me zanima živo kada to stigne učiti za faks recimo neki radnik, voditelj
neke firme, predsjednik neki recimo...................uza sve te obaveze, putovanja,
sjednice, sastanke, spavanje, sranje, izlaske, prijeme.................
Ja sam studirao 5 god.....................a ti?
PS - ja nisam prepisivao ničiji diplomski, nisam kupio diplomu i nisam je
na silu dobio kao neki koji prvo dodju na funkciju sa koje onda upišu faks
A baš me zanima živo kada to stigne učiti za faks recimo neki radnik, voditelj
neke firme, predsjednik neki recimo...................uza sve te obaveze, putovanja,
sjednice, sastanke, spavanje, sranje, izlaske, prijeme.................
2014-04-20
Škola ,često puta ne mora imati nikakve veze sa tvojim znanjem.
Znam dečka samoukog zidara,koji građevinske planove čita ko strip i već u glavi ima nacrt i izgled buduće kuće.
Dočim mnogi inženjeri građevinarstva (barem oni početnici) nemaju takvo znanje.
I u ratu često dolazi do izražaja talent,gdje neškolovani dečkić često u vojnim sposobnostima natkrili školovane oficire.
U stvari ima i jedna uzrečica koja glasi da su najgore stvari na svijetu general iz biblioteke i ona stvar iz apoteke.
Znam dečka samoukog zidara,koji građevinske planove čita ko strip i već u glavi ima nacrt i izgled buduće kuće.
I u ratu često dolazi do izražaja talent,gdje neškolovani dečkić često u vojnim sposobnostima natkrili školovane oficire.
U stvari ima i jedna uzrečica koja glasi da su najgore stvari na svijetu general iz biblioteke i ona stvar iz apoteke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
fakeyew wrote:jebal te marčelo u guzicuEva wrote:Kao i Marčelo bard desničarskog nounarstva. Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.
Teško, pa ni tebe ne odrađuje, nego te Veber servisira
Guest- Guest
jastreb wrote:Škola ,često puta ne mora imati nikakve veze sa tvojim znanjem.
Kao kad je američki general bahato pitao -A koju je to vojnu akedemiju završio Nguen Djap -
Pa mu je ovaj pokazao. Ustvari i odgovorio mu je da ima akademiju 10 god borbe u džunglama protiv Francuza, legje stranaca
i drugih vojski
2014-04-20
Naravno, samo budale to ne kuže pa se ismijavaju. Onda im trba nos natrljat s onim kaj najviše boli. Umočit u papar pa nek kišu.
Guest- Guest
Takve je drug Mesić umirovio. Znao je on šta radi...Yehudi wrote:jastreb wrote:Škola ,često puta ne mora imati nikakve veze sa tvojim znanjem.
Kao kad je američki general bahato pitao -A koju je to vojnu akedemiju završio Nguen Djap -
Pa mu je ovaj pokazao. Ustvari i odgovorio mu je da ima akademiju 10 god borbe u džunglama protiv Francuza, legje stranaca
i drugih vojski
gargamel0101 wrote:
Drzava kojoj srednjoskolac pise povijest.
ista ona čija doministrica nema ni srednju.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Završeni izbori u Americi...
» Polovica splitskih maturanata je probala ‘travu‘, svaki šesti srednjoškolac već zalazi u kladionice
» Pelješki most u samom je finišu: Završeni radovi na površini i ispod mora
» Uzbuna među diplomatima: Goldstein i Paro prvi na udaru
» goldstein- Hrvatska je Tuđmanova fix ideja
» Polovica splitskih maturanata je probala ‘travu‘, svaki šesti srednjoškolac već zalazi u kladionice
» Pelješki most u samom je finišu: Završeni radovi na površini i ispod mora
» Uzbuna među diplomatima: Goldstein i Paro prvi na udaru
» goldstein- Hrvatska je Tuđmanova fix ideja
Page 2 of 4